🖌#یادداشت_روز
🔹ترافیک دیدارهای عربی در دمشق به جای تلآویو، چرا؟
ایران در منطقه غرب آسیا به منزله «قلب» و «رأس» است. خطای بزرگی است اگر در تحلیل قدرت و موقعیت جمهوری اسلامی وجود پارهای مشکلات را در کانون تجزیه و تحلیلها و داوریهای خود درباره میزان قدرت کشور قرار دهیم. 44 سال دست و پنجه نرم کردن غرب با ایران و پایانناپذیری این رویارویی، قدرت و موقعیت واقعی ایران را نشان میدهد و خود غرب هیچگاه ایران را ضعیف ندیده و مشکلات آن را ضعف و ناشی از ضعف ایران تحلیل نکرده است. این قاعده البته در مورد هر کشور قدرتمند دیگر هم جاری میباشد؛ نه هیچ کشور قدرتمندی فاقد ضعف است و نه ضعفهای موجود در محیط جغرافیایی آن، نشانه ضعیف بودن آن تلقی شده است. قدرت ایران با میزان اثرگذاری آن بر محیط بینالملل و محیط منطقهای و روند این اثرگذاری سنجیده میشود.
یک مثال این قدرت، تأثیر ایران بر پرونده سوریه و به تعبیر دیگر بر حوزه عربی است. همانطور که در اخبار شنیدهاید طی یک ماه گذشته، صفی از کشورهای عربی در دمشق تشکیل شده که درصدد بازسازی رابطه سیاسی با سوریه هستند! این کدام سوریه است؟ همان سوریهای که همینها در یک جمع بزرگتر، تنها به این جرم که با جمهوری اسلامی ایران در وضعیت متحد قرار گرفته است، میلیاردها دلار برای سرنگونی دولت هزینه کردند. اتحاد
دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری عربی سوریه هنوز باقی است و کمترین تغییری در آن پدید نیامده، اما کشورهای عرب دشمن سوریه برای برقراری مجدد رابطه با آن به صف شدهاند. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1- جنگ علیه ایران در سالهای 1359 تا 1367 با هدف سقوط جمهوری اسلامی، طراحی و دنبال شد و تقریباً همه کشورهای عربی در آن شرکت داشتند و برای رسیدن به هدف، انواعی از امکانات از قبیل واگذاری جزایر از سوی کویت و اردن، تا در اختیار قرار دادن جنگندهها از سوی مصر، اردن و عربستان، تا فروش نیابتی نفت برای عراق از سوی اردن و عربستان
و تا اهدای دهها میلیارد دلار از سوی تقریباً همه دولتهای عربی به میدان آوردند. در این جنگ ظالمانه، سوریه تنها کشور عربی بود که به قیمت خرید خشم کشورهای عربی علیه دمشق کنار جمهوری اسلامی قرار گرفت. کشورهای عربی که در جنگ با ایران سرمایههایشان از بین رفته بود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261283
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹کاهش تب خرید ارز در مرکز مبادله و ادامه روند ریزشی قیمت سکه
🔸در حالی که قیمت سکه روز پنجشنبه هم نزولی بود مدیر تالار ارز خدماتی مرکز مبادله ارز و طلا از کاهش تب خرید ارز در این مرکز خبر داد.
مسعود توکلی در یک گفتوگوی تلویزیونی اظهار کرد: روز پنجشنبه در بازار نیما ۲۱۲ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو عرضه داشتیم که فقط برای
۴۵ میلیون و ۴۰۰ هزار یوروی آن متقاضی بود که معامله انجام شد.
وی افزود: در تالار حواله مرکز مبادله ارز و طلای ایران هم ۲۴۰ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو عرضه وجود داشت که فقط برای ۳۰ میلیون آن مشتری وجود داشت که مورد معامله قرار
گرفت.
مدیر تالار ارز خدماتیِ مرکز مبادله ارز و طلا گفت: در بخش خدماتی هم همانطور که قول دادیم مبنی بر اینکه هر کس که نیازی داشته باشد در حوزه ارز برای مباحث ارتباطات بینالمللی خود، برای سفر یا سایر مصارفی که مشخص، احصا و مصوب شده ما همچنان لطف خدا شاملمان بوده که توانستیم این نیاز را پاسخ دهیم.
توکلی ادامه داد: چهارشنبه ۱۰ اسفند برای ۱۰۳۹ نفری که به شعبات اصلی بانک ملی مراجعه کردند به ارزش ۵۱۹ هزار دلار تخصیص دادیم و برای پنجشنبه ۱۱ اسفند هم همکارانم در بانک ملی توانستند برای ۱۲۹۱ نفر به ارزش ۶۴۲ هزار دلار ارز تخصیص دهند.
وی افزود: برای ارز دانشجویی و سایر مصارف هم حدود ۴۴ هزار دلار مشتری داشتیم که به شعبات بانک ملی ما مراجعه کردند.
مدیر تالار ارز خدماتی مرکز مبادله ارز و طلا گفت: کسانی که متقاضی خرید ارز هستند برای ارز مسافری به همه شعبات ارزی بانک ملی ایران میتوانند در سطح کشور مراجعه کنند و پرداخت ریال داشته باشند و رسیدش را به پشت گِیت فرودگاه تحویل دهند و ارز بگیرند، ولی برای سایر مصارف فقط ۷۰ شعبه ارزی منتخب وجود دارد که اسامی آنها بر روی سایت بانک ملی ایران ذکر شده و میتوانند برای دریافت ارز به آنها مراجعه کنند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261238/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹آخرین تقلاهای فرانسه برای حفظ نفوذ در آفریقا؛ ماکرون به آفریقا رفت
رئیسجمهور فرانسه، در حالی تور آفریقایی خود را از گابن در آفریقا آغاز کرده که ناظران به کاهش شدید نفوذ این کشور در آفریقا اشاره میکنند و خود ماکرون به خشم فزاینده علیه کشورش اذعان کرده است.
«امانوئل ماکرون»، رئیسجمهور فرانسه، یک تور چند روزه به آفریقا را، روز چهارشنبه، با ورود به «لیبرویل»، پایتخت کشور آفریقایی گابن آغاز کرد، سفری که به گفته منابع فرانسوی، فرصتی برای آزمودن یک شراکت جدید میان پاریس با قاره سیاه است. این سفر به کشورهای کنگو، گابن، آنگولا و جمهوری دموکراتیک کنگو، به گفته کاخ الیزه، با هدفِ «تقویت همکاریهای دوجانبه» با کشورهای این منطقه است. این هجدهمین سفر او بهعنوان رئیسجمهور فرانسه به آفریقا است که به نظر برای دست-و-پا کردنِ جایگاهی تازه برای فرانسه در آفریقاست که نفوذ پیشین خود را از دست داده است.
همزمان با این سفر، مردم در جمهوری دموکراتیک کنگو در اعتراض به برنامه سفر ماکرون به کشورشان به خیابانها آمدند و با برافراشتن پرچمهای روسیه مقابل سفارت فرانسه در «کینشاسا» پایتخت این کشور تجمع کردند. معترضان به سفر ماکرون، فرانسه را به حمایت از گروههای شورشی در کشورشان و همچنین همکاری با کشور رواندا متهم میکنند. به گزارش ایرنا، همزمان دیوارهای سفارت فرانسه در کینشاسا نیز مملو از شعارنویسیهای علیه سیاستهای این کشور در آفریقا شد.گفتنی است، سفر رئیسجمهور فرانسه به آفریقا دو روز پس از آن انجام میشود که وی در پاریس، از استراتژی چهارساله آینده کشورش در قبال آفریقا رونمایی کرد. ماکرون با اذعان به «خشم فزاینده نسبت به فرانسه در کشورهای آفریقایی»، خواستار «ایجاد یک رابطه جدید متعادل، متقابل و مسئولانه» با آفریقا شد. رئیسجمهور فرانسه- که سالها بخشهایی از آفریقا را به استعمار کشید و پس از اتمام دوره استعمار نیز بسیاری از این مناطق را زیر نفوذ خود داشت- با تأکید بر اینکه «آفریقا حیاطخلوت فرانسه نیست»، خواستار تواضع و گوش شنوا داشتن کشورش در قبال کشورهای آفریقایی شد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261252
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹ابراز نگرانی دولت بایدن از پیشرفت برنامه هستهای ایران
🔸رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی ظهر جمعه وارد فرودگاه مهرآباد تهران شد و مورد استقبال رسمی بهروز کمالوندی، سخنگو و معاون امور بینالملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی قرار گرفت.
مدیرکل آژانس در سفر دو روزه به تهران با جمعی از مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتوگو خواهد داشت.
آمریکا: منتظر نتایج سفر گروسی میمانیم
راب مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران گفت که واشنگتن قبل از اتخاذ تصمیمهای جدید درخصوص ایران منتظر نتایج سفر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به تهران خواهد ماند.
مالی در نشستی با حضور کارشناسان اندیشکدههای آمریکایی که توسط لابی صهیونیستی جی-استریت ترتیب داده شده بود گفت: «مدیرکل [آژانس اتمی] قرار است به ایران برود.»
وی اضافه کرد:«او هنوز گزارش خودش را درخصوص پایبندی یا عدم پایبندی ایران به ان.پی.تی منتشر نکرده است. باید منتظر آن بمانیم تا بعد ببینیم چه اقداماتی مناسب هستند.»
رابرت مالی در ادامه گفت: «ضمن اینکه ما با سه کشور اروپایی و کشورهای دیگر در جهان که نگران برنامه هستهای ایران هستند در تماس نزدیک هستیم و در این خصوص تصمیم خواهیم گرفت.»
رابرت مالی در ادامه مدعی شد: «صرفنظر از هر اقدامی که ما انجام دهیم نگرانیهایمان درخصوص ایران وجود دارند و مرتفع نخواهند شد.»
او در توضیح درباره اینکه این نگرانیها چه هستند مدعی شد ایران با آژانس همکاری نمیکند و هنوز سؤالاتی وجود دارند که ایران پاسخ نداده است.
رابرت مالی ادعای کشف ذرات اورانیوم غنیشده تا ۸۴ درصد را از جمله دیگر نگرانیهای آمریکا درخصوص ایران دانست و گفت: «ما نیاز به توضیحاتی درخصوص آن داریم و منتظر ارزیابی آژانس اتمی هستیم.»
او گفت: «بنابراین نباید درباره اقداماتی که ما انجام خواهیم داد یا انجام نخواهیم داد عجله کرد. اجازه بدهید ببینیم گزارشهای آژانس
از چه چیزهایی حمایت میکنند و بعد ما برای تصمیمگیری درخصوص گامهای بعدی زمان کافی خواهیم داشت.»
وبگاه شبکه خبری بلومبرگ چند روز پیش مدعی شده بود که بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی ذرات اورانیوم ۸۴ درصد در ایران پیدا کردهاند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261280
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹به یاری خداوند از تنگناهای اقتصادی عبور خواهیم کرد
🔸امام جمعه موقت تهران گفت: انقلابی با این عظمت و این سرمایه عظیم ملی و پایگاه مستحکم اجتماعی به یاری خداوند از تنگناهای اقتصادی خارجی عبور خواهد کرد و پیروزی پرافتخار در میدان جنگ سخت نظامی را در میدان جنگ اقتصادی نیز تکرار میکند.
حجتالاسلام والمسلمین سید محمدحسن ابوترابیفرد در خطبههای نماز جمعه تهران خطاب به دوستداران انقلاب اسلامی بیان داشت: ای کسانی که ارکان نظام سلطه را به لرزه درآوردهاید، مطمئن باشید و با اقتدار حرکت کنید چراکه انقلابی با این عظمت و این سرمایه عظیم ملی و پایگاه مستحکم اجتماعی به یاری خداوند از تنگناهای اقتصادی خارجی عبور خواهد کرد و پیروزی پرافتخار در میدان جنگ سخت نظامی را در میدان جنگ اقتصادی نیز تکرار میکند.
به گزارش فارس، وی اظهار داشت: اینکه میبینیم دشمن از همه ابزارها برای فشار بر این شجره تنومند استفاده میکند، برای این است که در تحلیلهای دقیق نقشه راه ایران را در مسیری درست و اقتدارآفرین مشاهده میکند. پرچمدار حرکت توسعه پژوهش و فناوری، رهبری است. امروز و فردا جهان به قضاوت مینشینند. ملتی و کشوری که در سال 1357 جامعه دانشگاهیاش 170 هزار دانشجو بود که 70 درصد آنها در تهران بودند و یک دانشجو در مقطع دکترا در کشور تحصیل نمیکرد، چگونه به قطب تولید علم تبدیل شد و برای سالهای متمادی رتبه نخست را در منطقه جنوب غرب آسیا و رتبه شانزدهم را در سطح جهان به دست آورد؟
حجتالاسلام والمسلمین ابوترابیفرد با بیان اینکه ملتی که در سایه تجربه مقاومت خویش، محور مقاومت را خلق کرده است، از تنگناها عبور خواهد کرد، گفت: دانشمندان برتر ایرانی که جزو 2 درصد دانشمندان برتر جهان هستند به یکهزار و 673 نفر افزایش پیدا کردند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره): امسال با کمک دولت و مجلس
۲۵ هزار میلیارد تومان وام برای مددجویان اختصاص یافت
سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در سخنرانی پیش از خطبههای نمازجمعه تهران بیان داشت: کمیته امداد تاکنون سه اساسنامه داشته است که اساسنامه اول در سال ۱۳۶۶ به تأیید امام رسید. اساسنامه دوم در سال ۱۳۸۰ به تأیید رهبر معظم انقلاب رسید و اساسنامه سوم نیز در سال ۱۳۹۴ به تأیید ایشان رسید. این اساسنامه هماکنون نقشه راه کمیته امداد است.
به گزارش مهر، وی با بیان اینکه مهمترین هدف کمیته امداد توانمندسازی مددجویان و شکوفایی استعدادهای آنهاست، گفت: مددجویان تحت حمایت کمیته امداد باید در زنجیره تولید قرار بگیرند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261272
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹جوانان از گذشته تا فردا
إنَّ اللهَ بَعَثَنی بَشیراً وَ نَذیراً فَحالَفَنی الشُّبّانُ وَ خالَفَنی الشُّیُوخُ
خداوند چون مرا به عنوان پیامبری بشارتدهنده و انذارکننده برانگیخت، جوانان با من پیمان اطاعت بستند ولی پیران از من روی گردانیدند.
رسول گرامی اسلام(ص)
***
انقلاب در لغت به معنای دگرگونی، تحول و زیر و رو کردن است و کاری که انقلاب اسلامی کرد همین بود؛ تحول در عرصههای مختلف اعم از سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و تغییر در ارزشها، ملاکها و معیارها. انقلاب امّا به موازات این دگرگونیها، بسیاری از مفاهیم را نیز متحول ساخت که یکی از این مفاهیم، تصور کلی از واژه»جوان» است.
پیش از انقلاب با شنیدن واژه جوان، مفاهیمی مانند فساد، بیبند و باری و ناهنجاریهای اجتماعی به ذهن خطور میکرد. اینکه لفظ»جوان» غالبا با واژه»جاهل»به کار میرفت و در توجیه خطاهای آنان گفته میشد: خب جوانند و جاهل! برخاسته از تفکری دیرین و ریشه دار بود که وانمود میکرد از جوانان نمیتوان و نبایست انتظار کار درست و عاقلانه را داشت.
رژیم منحطّ پهلوی آنچنان بستر ناسالم و فاسدی در کشور ایجاد کرده بود که انواع فسق و عیّاشی به آسانی در دسترس افراد قرار میگرفت و علاوهبر اینکه هیچ عامل بازدارندهای وجود نداشت، محرکها و مشوقهای فراوانی نیز در ارتکاب این نوع رفتارها وجود داشت. شاه به مدد مشتی اراذل و اوباش که مدیران و برنامهریزان رژیم قلمداد میشدند، امکانات مختلف فساد و تباهی را به شکلی وسیع و فراگیر مهیا کرده بود از عرضه مشروبات الکلی و مواد مخدّر تا سینماها، کابارهها، قمارخانهها، اردوها، مراکز فحشا و... از این رو جوانی، پرخطرترین دوره عمر ا...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261263/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹کار اقتصادی، یک وظیفه شرعی
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 یک شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹سانسور رویدادهای امیدآفرین مأموریت کاسبان یأس و ترس
🔸گزارش پیشرو شامل مواردی از رویدادهای مثبت و دستاوردهای ملت ایران در ایام اخیر است که شبکه روزنامههای زنجیرهای و وابسته به جریانهای مدعی اصلاحات به آنها نپرداختهاند.
رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در فرازی از بیانیه گام دوم انقلاب میفرمایند: « پیش از همهچیز، نخستین توصیه من امید و نگاه خوشبینانه به آینده است. بدون این کلید اساسیِ همه قفلها، هیچ گامی نمیتوان برداشت. آنچه میگویم یک امید صادق و متّکی به واقعیّتهای عینی است. اینجانب همواره از امید کاذب و فریبنده دوری جستهام، امّا خود و همه را از نومیدی بیجا و ترس کاذب نیز برحذر داشتهام و برحذر میدارم. در طول این چهل سال -و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامه همیشگی هزاران رسانه صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند.»
در حقیقت میتوان امید را به اکسیری شگفتانگیز تشبیه کرد که چون به انبوه مشکلات اضافه گردد، حاصل آن انرژی و ابتکار برای رسیدن به راهحل خواهد بود و همین اکسیر اگر موجود نباشد، مشکلات و دشواریهای زندگی فردی و اجتماعی، انسان را در خود غرق میکنند و حاصلی جز پریشانی، سرگردانی و در نهایت شکست و تباهی به ارمغان نخواهند آورد. شاید از همین روست که رهبر انقلاب، فعالترین برنامههای دشمنان را بر این محور میدانند و با نگاهی گذرا به فعالیتهای تبلیغاتی و رسانهای دشمنان در عصر حاضر نیز میتوان این حقیقت را دریافت.
در این میان از رسانههای خارجی و جیرهخواران وابسته به استکبار جهانی که بگذریم، آنچه بیشتر مایه تاسف است، سیاست برخی رسانههای داخلی است که علیرغم فعالیت در چهارچوب رسمی جمهوری اسلامی و با ارتزاق از منابع بیتالمال، به پمپاژ یاس و ناامیدی و خاموش کردن شعله امید در جامعه میپردازند. بخشی از اجرای این راهبرد، در قالب انتشارو برجستهسازی اخبار نومیدکننده و یاسآور است که در گزارش مورخ 3 اسفند 1401 کیهان به آن اشاره شد و قسمتی دیگر از پروژه ناامیدسازی جامعه، از طریق پنهانسازی اخبار مثبت و واقعیتهای امیدآفرین انجام میشود. گزارش پیشرو شامل مواردی از رویدادهای مثبت و دستاوردهای ملت ایران در ایام اخیر است که شبکه روزنامههای زنجیرهای و وابسته به جریانهای مدعی اصلاحات به آنها نپرداختهاند.
افتتاح فاز 14 پالایشگاه پارس جنوبی
فاز 14 پالایشگاه پارس جنوبی به عنوان ایرانیترین فاز این مجتمع گازی شناخته میشود. با بهرهبرداری از این فاز روزانه ۵۰ میلیون متر مکعب گاز شیرین، 400 تن گوگرد،...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261359
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌#یادداشت_میهمان
🔹شما چکارهاید که نگذارید؟!
#دکتر_محمد_حسین_محترم
این روزها باز خبرهای برجامی و رفتوآمدهای دیپلماتیک رسمی و غیررسمی برای احیای این توافق بهظاهر مرده داغ شده و کشورهای مختلف پادرمیانی و پیامها را رد و بدل میکنند تا شاید تنفسی هرچند مصنوعی حاصل شود. اینکه آمریکا علیرغم این همه خصومت ورزیدن علیه ملت ایران بهخصوص که با اغتشاشات و جنگ ارزی و تشدید تحریمها و فضاسازیهای فریبکارانه پیرامون قدرت جمهوری اسلامی بهدنبال «باجگیری» از جمهوری اسلامی بود، آیا حاضر است دست از سیاستهای خبیثانه و مخرب خود بردارد و به احقاق حقوق ملت ایران و رفع همه تحریمها تن بدهد یا نه، موضوعی است که بررسی آن نیاز به وقت دیگری دارد. اما نکته مهم این است که نظام جمهوری اسلامی در شرایط کنونی با بهدست گرفتن توازن قدرت در منطقه و رعایت اصل موازنه در
روابط بینالمللی توانسته در این مسیر بدون دادن هیچگونه باجی درست حرکت و از تمام مؤلفههای قدرت خود به خوبی استفاده کند. در این خصوص چند نکته مهم وجود دارد:
۱- آمریکاییها با علم به اینکه نظام جمهوری اسلامی ساقطشدنی نیست و حنای چند سلبریتی و منافق و سلطنتطلبِ روسیاه پیش ملت ایران رنگی ندارد، تلاش کردند با بازی دادن آنها و راهاندازی آشوبها و اغتشاشات، نظام را از یکسو دچار اختلال محاسباتی نمایند و از سوی دیگر از پشتوانه قدرتمند مردمی خود را القا و نهایتا سر میز مذاکره باجخواهی کنند، اما نهتنها نظام دچار اختلال و خطای محاسباتی نشد و مردم
پشت نظام را خالی نکردند، بلکه باز هم خودشان دچار خطای محاسباتی شدند. لذا دشمنان مجبور شدند دلقکهای رسانهای خود را پس بزنند و با اذعان به نقش بیبدیل جمهوری اسلامی در حل مشکلات منطقه و معادلات جهانی، سرشکستهتر از پیش، نخستوزیرانشان خواستار تماس تلفنی با رئیسجمهور ایران شوند و سفرای خود را راهی تهران کنند و وزرای خارجهشان را که برخی از آنها در همراهی با آشوبها، گیسو قیچی کردند، به دیدار وزیر خارجه جمهوری اسلامی بفرستند و مسئول سیاست خارجیشان را هم وادار کنند مدام با امیرعبداللهیان در تماس باشد. اینها همه در حالی است که جمهوری اسلامی در پاسخ به اقدامات مداخلهجویانه و زیادهخواهیهای آنها، مقتدرانه دیپلماتهای آنها را هم بهعنوان عنصر نامطلوب از ایران اخراج میکند. آمریکا نیز که با عجز خواستار نشستن سر میز مذاکره است همچنان مجبور است از پشت دربِ بسته پیامهای خود را ارسال کند. حالا نظام و به تبع آن دولت سیزدهم به پشتوانه عظیم ۲۲ بهمنِ امسال در مسیر هرگونه گفتوگویی حرکت میکند و برخلاف دولت گذشته خود را ملزم به باج دادن نمیداند. علاوهبر این آمریکاییها که نتوانستند وحدت بین قوای کشور را خدشهدار کنند حالا مجلس را نیز پشت دولت میبینند تا جایی که مسئول دیپلماسی کشور به آمریکاییها هشدار میدهد «اگر مجلس ایران قانون جدیدی تصویب بکند ما قانون پارلمانمان را اجرا میکنیم».
۲- آمریکاییها در جنگ ترکیبی خود تلاش وافری کردند
تا روابط ایران بهخصوص در حوزه اقتصادی- تجاری با دیگر کشورها را دستخوش تنش کنند اما با دیپلماسی هوشمندانه دولت در عملیاتی کردن قراردادهای مهم اقتصادی، شریانهای اقتصادی کشور فعال شد. اوج عصبانیت کنونی آمریکاییها را باید در سفر آقای رئیسی به پکن و تبعات و گشایشهای اقتصادی کوتاه و بلندمدت ناشی از این سفر و حضور
رئیس غول نفتی گازپروم و همچنین کلید اسرار اقتصادی روسیه در تهران تلقی کرد. بعد از توافقات مهم الکسی میلر با وزیر و مقامات نفتی کشورمان، رئیس بانک مرکزی روسیه هم قرار است در تهران تجربه خود را با...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261363
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹آتشسوزی بزرگ در شهر صنعتی عربستان سکوت انصارالله، سانسور آلسعود
https://kayhan.ir/fa/news/261352/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹رئیسی: آژانس رفتار حرفهای و منصفانه داشته باشد و تحت تأثیر مقاصد سیاسی قدرتها قرار نگیرد
https://kayhan.ir/fa/news/261329
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper