5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موحد، موافق وزیر پیشنهادیِ علوم: مخالفِ محترم نکتهٔ مهمی نداشت
🔸آقای سیمایی از تحصیلات حوزوی و دانشگاهی و سوابق اجرایی مختلفی برخوردار است.
@Kayhan_online
🔰 واژگونی اتوبوس مسافربری محور کرمان به ایرانشهر با ۶ فوتی و ۱۸ مصدوم
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث ایرانشهر گفت:
🔸حوالی ساعت سه و ۵۳ دقیقه بامداد به دنبال واژگونی اتوبوس مسافربری محور کرمان به ایرانشهر حدفاصل دانشگاه ولایت ایرانشهر به مرکز ارتباطات پیام اورژانس اعلام شد.
🔸در پی این تماس تلفنی بلافاصله نزدیکترین پایگاه های اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.
🔸رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث ایرانشهر ادامه داد: با حضور کادر اورژانس و امدادرسانی صورت گرفته به دنبال این واژگونی ۱۸ نفر مصدوم و ۶ نفر از شهروندان فوت کردند.
🔸مصدومان حادثه نیز با ۶ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس جهت اقدامات درمانی لازم به بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) ایرانشهر منتقل شدند.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر پیشنهادی علوم به هیچیک از سوالات من پاسخ نداد
سراج، مخالف برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری:
🔸من از وزیر پیشنهادی علوم ۸ سوال کردم و هیچ پاسخی دریافت نکردم، در برنامههای ایشان هم هیچ پاسخی برای سوالاتم ندیدم.
@Kayhan_online
🔰 نخستوزیر موقت بنگلادش با وعده «حمایت از مسلمانان روهینگیا» آمد
🔸 نخستوزیر موقت بنگلادش که بعد از فرار «شیخ حسینه» از سوی رئیسجمهور این کشور به این سمت منصوب شده است وعده داد از مسلمانان آواره روهینگیایی در بنگلادش حمایت میکند.
🔸آوارگان مسلمان روهینگیا در بنگلادش به یک بحران جدی در این کشور تبدیل شده است. از سال ۲۰۱۷ نزدیک به 700 هزار تن از مسلمانان روهینگیا که در ایالت راخین در غرب میانمار زندگی میکردند برای فرار از آزار و اذیت ارتش میانمار به بنگلادشگریختند. در بنگلادش نیز این پناهجویان در وضعیت بسیار بدی زندگی میکنند. به همین دلیل وعده نخستوزیر موقت بنگلادش را در این زمینه باید به فال نیک گرفت. از سوی دیگر «محمد یونس» وعده داد صنعت پوشاک (مهمترین صنعت بنگلادش) که با هفتهها ناآرامیهای داخلی مختل شده است، دوباره فعال و احیا خواهد شد. بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه سه هزار و ۵۰۰ کارخانه پوشاک بنگلادش حدود ۸۵ درصد از ۵۵ میلیارد دلار صادرات سالانه آن را تشکیل میدهند.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001EWk
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خاتمی، نماینده موافق با وزیر پیشنهادی علوم: دکتر سیمایی خود تحصیل علوم انسانی داشته و حقوقدان شایستهای است که به مسائل حقوقی این حوزه اشراف کامل دارد
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مرادی، نماینده موافق با وزیر پیشنهادی علوم: دکتر سیمایی در برنامههای خود باور دارد آسایش فکری نقطه عطفی است که میتواند نظام فرهنگی اخلاقمدار را در جامعه رقم بزند
@Kayhan_online
🔰والدین و انتخاب رشته تحصیلی بچهها
🔸ما در طول زندگی بارها و بارها دست به انتخاب میزنیم،انتخابهایی که ممکن است خوب باشند یا اینکه چندان مطلوب ما نباشند.انتخاب رشته تحصیلی هم یکی از این انتخابهاست. انتخاب رشته تحصیلی نه به معنای پایان است و نه آغاز. گرچه این انتخاب بسیار اهمیت دارد، اما یک انتخاب رشته به تنهائی خوشبختی یا بدبختی ما را تضمین نمیکند.
🔻البته این به معنای بیملاحظه و بدون تحقیق دست به انتخاب زدن نیست بلکه مقصود این است که واقع بینانه به مسئله نگاه کنیم.
🔸باید رغبت و استعداد فرزندان خود را به خوبی بشناسیم بعد او را در جهت انتخاب رشته مناسب و مسیری که شانس او برای موفقیت بیشتر است راهنمایی کنیم.
🔸وقتی سخن از انتخاب رشته میشود کمتر کسی به این فکر میکند و یا بها میدهد که استعداد فرزند من در چیست؟ حتی خود دانشآموزان هم بیتوجه به استعداد و رغبت خود رشتههایی را ترجیح میدهند که بازار کار بهتری داشته باشد،اما اینجا یک سؤال مطرح میشود؟
🔸شناسایی استعدادها و علایق علاوه بر خودشناسی، به ما کمک میکند تا بدانیم شانس موفقیت ما در کدام زمینه تحصیلی و شغلی بیشتر است. هرچه رشته تحصیلی و شغلی ما با رغبت و استعدادهای ما مغایرت بیشتری داشته باشد، ما ناچاریم برای موفقیت، بیشتر تلاش کنیم و انرژی و زمان بیشتری را بگذاریم که این مسئله ممکن است به مرور زمان و با مقایسه خود با همکاران و یا هم کلاسیها، از دست رفتن اعتماد به نفس و دلسردی از ادامه دادن را در پی داشته باشد.
🔸افزایش آگاهی و مطالعه کتابهای خود شناسی و مراجعه به سایتهای معتبر میتواند به ما کمک کند.علاوهبر اینها مراجعه به یک مشاور تحصیلی خوب، بسیار راهگشاست.
#مقاله_وارده
#سرویس_اجتماعی
https://kayhan.ir/001EVv
@Kayhan_online
🔰 بایدن که میگفت تضمین نمیدهم اما امتیاز بیشتر از برجام میخواهم!
🔸روزنامه هممیهن میگوید بعد از ترامپ، شانس با ایران یار بود که بایدن آمد و قابل تصور بود که برجام به سرعت احیا شود ولی مجلس قبلی پیشدستی کرد و در سال اول خود قانون اقدام راهبردی را تصویب کرد(!)
🔸این روزنامه در تحلیلی نوشت: «همیشه زخمهایی هست که اگر به هر دلیلی نتوان یا نخواست آنها را درمان کرد آن زخمها ناسور شده و به اطراف سرایت میکند و بدخیم و غیرقابل درمان میشوند. مذاکرات مجلس در دو موضوع برجام و اعتراضات ۱۴۰۱ نشان داد که با دو زخم ناسور مواجهیم؛ دو زخمی که ناشی از نداشتن وفاق و همدلی ایجاد شد و به مرور عمیق و عمیقتر گردید؛ بهطوریکه اکنون غیرقابل حل به نظر میرسند. مسئله و زخم برجام روشن است. برجام یک پیروزی ملی بود که نابخردی دو طرف داخلی در کنار خلف وعده آمریکا آن را از حالت پیروزی خارج نمود.
🔸اشتباه دولت این بود که برجام را منحصر به دولت نمود و از این طریق مخالفان داخلی خود را در گوشه رینگ قرار داد. هنگامی که برجام دستاورد یک گروه شد ضربهپذیری آن در داخل و خارج بیشتر شد و ضربه نهائی را ترامپ زد. ولی شانس با ایران یار بود که بایدن آمد و قابل تصور بود که برجام به سرعت احیا شود ولی مجلس قبلی پیشدستی کرد و در سال اول خود قانون اقدام راهبردی را تصویب کرد. اگر این قانون مغایر با برجام نبود نیازی به تصویبش نبود و اگر مغایر بود بهطور طبیعی مانع احیای برجام میشد و شد، به امید اینکه با آمدن آقای رئیسی از موضع قدرت، امتیازات بیشتری بگیرند و در داخل خودی نمایش دهند که نتیجه شکست آنها پیشاپیش معلوم بود.
🔸آنان مانعی را که برای احیای برجام در دولت روحانی ایجاد کردند خودشان هم پشت آن مانع متوقف شدند و در نهایت و در عمل برجام به حاشیه رفت. اکنون و در جریان رای اعتماد به وزرای پیشنهادی این بحث دوباره زنده شده درحالیکه اکثریت قاطع مخالفان دیروز؛ امروز حسرت آن را میخورند. فقط اندکی از تندروهای غیرمسئول هستند که سروصدا میکنند.
🔸موضوع مهمتر این است که دولت اوباما از همان دیماه سال 1394- که دولت روحانی ظرف دو ماه انجام همه تعهدات خود را به انجام رساند و نوبت تعهدات طرف غربی رسید- به نقض تدریجی تعهدات خود پرداخت و پس از آن هم دولت ترامپ با دیدن انفعال دولت روحانی در مقابل تحریمهای جدیدی مثل ویزا و آیسا، جرئت کرد تمام تعهدات آمریکا را نقض کند و از برجام خارج شود سپس دولت بایدن روی کار آمد و 9 ماه فرصت داشت تا تخلفات اوباما و ترامپ را جبران کند اما همان گونه که گفته شد به گروکشی بیشتر پرداخت.
🔸در موضوع اغتشاشات پاییز 1401 نیز که هممیهن از آن به عنوان اعتراضات یاد میکند، باید پرسید شرارت و آدمکشی و آتشافروزی و اقدامات تروریستی و رعبافکنی و تهدید کسبه برای تعطیل اجباری مغازه در کنار میدانداری گروهکهای تجزیهطلب و تروریست چه ربطی به مردم و مطالباتشان دارد. به همین علت هم هست که آن فتنه صهیونیستی آمریکایی با عدم همراهی مردم بلکه قیام عمومی در برابر اشرار تروریست به شکست منتهی شد. در این میان باید بررسی کرد که چرا یک روزنامه مدعی اصلاحطلبی پروژه تروریستی مشترک موساد و سیا را اعتراضات مردمی نام میگذارد؟
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001EWx
@Kayhan_online
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیمایی صراف: گزارش مرکز پژوهش مجلس درباره چالشها بسیار گزارش کارشناسی است
@Kayhan_online
🔰 کشف سریع آتشسوزی جنگلی با ریزماهوارههای هوش مصنوعی
🔸محققان یک سیستم هوش مصنوعی برای ریزماهوارهها توسعه دادهاند که میتواند آتشسوزی جنگل را از طریق پردازش لحظهای تصویر در مدار، ۵۰۰ برابر سریعتر تشخیص دهد.
🔸به گزارش تسنیم، محققان یک سیستم هوش مصنوعی برای ریزماهوارهها توسعه دادهاند که میتواند آتشسوزی جنگل را از طریق پردازش لحظهای تصویر در مدار، 500 برابر سریعتر تشخیص دهد. این دستگاه از یک الگوریتم پیشرفته هوش مصنوعی برای پردازش و فشردهسازی تصاویر فراطیفی گسترده روی ماهوارههای کیوبست که به دور زمین در حال چرخش هستند استفاده میکند.
#هوش_مصنوعی
https://kayhan.ir/001EVl
@Kayhan_online
یدیعوت آحارونوت:
🔰 انتظار حمله ایران و حزبالله ما را دیوانه کرده است
🔸روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشته است که انتظار برای پاسخ ایران و حزبالله موجب شده شهرکنشینها در ترس و وحشت بیپایان باشند و این انتظار آنها را دیوانه کرده است.
🔸چقدر دقیق گفت گزارشگر رسانه صهیونیستی «ایران اینترنشنال» که «انتظار مرگ سختتر از خود مرگ است.» این اظهارات چند روز پس از ترور ناجوانمردانه «اسماعیل هنیه» در تهران و اظهارات بلندپایهترین مقامات ایران مبنی بر حتمی بودن پاسخ این ترور مطرح شد. حالا نزدیک به 3 هفتهای است که فضای دیوانهکننده «ایران و متحدانش کِی انتقام خواهند گرفت» بر سرزمینهای اشغالی حاکم شده و متحدان این رژیم «میهمانکُش» نیز هرچه در چنته دارند برای مجاب کردن کشورمان جهت پاسخ ندادن به رژیم صهیونیستی به میدان آوردهاند.
🔸در این بین برخی رسانههای رژیم صهیونیستی با بیان اینکه «تهدیدهای حزبالله و انتظار بیپایان برای پاسخ ایران باعث شده اسرائیلیها عقل خود را از دست بدهند»، نوشتهاند: «ما عدم اطمینان را تاب نمیآوریم و اینکه بدانیم دچار شوک الکتریکی خواهیم شد، بهتر از این است که ندانیم چه اتفاقی رخ خواهد داد.» مثلاً روزنامه «یدیعوت آحارونوت» نوشته است که ارزیابیها حاکی از این است که حزبالله به ترور «فؤاد شکر»، فرمانده ارشد خود، پاسخ خواهد داد و این جنبش تنها منتظر زمان مناسب است.
🔸این رسانه در ادامه نوشته است در کنار نگرانی که درخصوص سرنوشت اسرای صهیونیستی در نوار غزه و تمایل شهرکنشینها به بازگشت به شهرکهایی که از آنها خارج شدند، وجود دارد، رژیم صهیونیستی در انتظار خود برای دریافت پاسخ، با شرایط غیرمنطقی روبهرو است که به مرز توهم میرسد:
🔻«اگر چیزی بدتر از فاجعه وجود داشته باشد، انتظار وقوع آن و عدم اطمینان درباره زمان، چگونگی و شدت وقوع آن است؛ انتظار در شرایط عدم اطمینان در واقع عامل نگرانی است... اسرائیل از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در شرایط دیوانهکنندهای قرار دارد که امکان کنترل آن نیست، همینطور ما باید بررسی کنیم در چنین شرایط غیرمحتملی چه بر سر روح و روان ما آمده است.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001EWm
@Kayhan_online