#عناوين
📆 روز چهارشنبه اول اسفند ۱۳۹۷
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹گزارش خبری تحلیلی کیهان
تغییر مسیر و رسیدگی به معیشت تنها راه بازگشت اعتبار دولت
http://kayhan.ir/fa/news/155044
▫سردار پاکپور خبر داد
عامل انتحاری و ۲ عضو تیم تروریستی حادثه زاهدان پاکستانی بودند
http://kayhan.ir/fa/news/155028
▫یک باغدار نمونه در گفتوگو با کیهان:
سیب را کیلویی ۱۵۰۰ تومان از کشاورز میخرند ولی ۹۵۰۰ تومان میفروشند!
http://kayhan.ir/fa/news/155015
▫شکایت همزمان ۱۶ ایالت از ترامپ بابت اعلام وضعیت اضطرار ملی
http://kayhan.ir/fa/news/154993
▫پروژه «بازتولید داعش» در شرق سوریه با حضور روانشناسان آمریکایی کلید خورد
http://kayhan.ir/fa/news/154986
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹وقاحت و گستاخی اروپاییها
http://kayhan.ir/fa/news/155047
📌 #خبر_ویژه
🔹اگر مشکلات مردم را حل نمیکنید لااقل به شعورشان احترام بگذارید
▫دیدید پالایشگاه بومی بنزین ضرورت داشت، آقای وزیر!
▫️آمریکا و اروپا تقسیم کار کردهاند بود و نبود برجام فرقی ندارد
http://kayhan.ir/fa/news/155048
📎🔹️جوابیه آشنا و پاسخ کیهان
http://kayhan.ir/fa/news/155043
▫پرسشهای صریح برنامه گفت وگو محور «۱۰:۱۰ دقیقه» و پاسخهای مدیر مسئول کیهان-قسمت دوم
http://kayhan.ir/fa/news/155038
▫پیشبینی ایجاد ۷۰ هزاراشتغال مستقیم توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در سال آینده
http://kayhan.ir/fa/news/155025
▫دادستان تهران:
بابک زنجانی میتواند با پرداخت بدهی مشمول عفو شود
http://kayhan.ir/fa/news/154982
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹ستاد مبارزه با قاچاق در واکنش به اظهارات روحانی
قاچاق دام آدرس غلط برای گرانی گوشت است
http://kayhan.ir/fa/news/155017
▫️برکات حضور بسیجیان در اقتصاد
بسیج مهندسین: ۱۸ میلیون دلار صادرات داشتیم
http://kayhan.ir/fa/news/155018
▫️یک مسئول خبر داد
افزایش ۳۰ درصدی تولید زیتون نسبت به سال ۹۶
http://kayhan.ir/fa/news/155010
▫️خودروسازان برخلاف وعده خود عمل کردند
فروش فوری خودرو با قیمتهای نجومی!
http://kayhan.ir/fa/news/155012
▫️معاون سابق مرکز پژوهشهای مجلس:
اجرای الزامات FATF شرایط اقتصادی را بدتر میکند
http://kayhan.ir/fa/news/155016
▫️یکی از دلایل مهم افزایش تورم
بدهی دولت به بانک مرکزی در سال جاری ۶۳ درصد افزایش یافت!
http://kayhan.ir/fa/news/155011
🌍 #بین_الملل
🔹عالم اهل سنت پاکستان:
بنسلمان مایه شرم جهان اسلام است او اصلا مسلمان نیست
http://kayhan.ir/fa/news/154994
▫«نه» محکم حزبالله عراق به درخواست کتبی آمریکا برای مذاکره
http://kayhan.ir/fa/news/154996
▫جزئیات تازه از نحوه ترور یاسر عرفات آلسعود با اسرائیل همکاری داشت
http://kayhan.ir/fa/news/154991
▫️یورش وحشیانه صهیونیستها به مسجدالاقصی؛ حماس وعده «قیام بزرگ» داد
http://kayhan.ir/fa/news/154988
▫تلاش ماکرون برای «ضدیهودی» جا زدن تظاهرات «ضد سرمایهداری» جلیقهزردها
http://kayhan.ir/fa/news/154992
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_میهمان
🔹وقاحت و گستاخی اروپاییها
دکتر #محمدحسین_محترم
🔸۱- اینستکس (INSTEX) در حقیقت کانال غیرمالی است چراکه قرار نیست پولی به ایران برسد و از برداشتن تحریمهای مالی و بانکی و نفتی و بیمهای در برجام و تضمین فروش نفت و برگشت پول آن به کشور در SPV، به کانال غذا و دارو رسید! اینستکس ابزار مکمل برجام و همان سياست چماق و هويج برای محدود کردن بیشتر ایران است. آمريکا در تقابل با ايران در ماههاي گذشته تمام کارتهاي خود را استفاده کرده است و فریبکاریهای اتحاديه اروپا تحت عنوان تعامل و تجارت با ایران نقطه عطف و کانون جديدِ در حال ظهور علیه ایران تلقی میشود. قطعا هدف اروپاییها از اینستکس و اسپیوی همچون برجام، همان سناریوی آمریکا برای تاثیرگذاری بر سیاستهای جمهوری اسلامی و دخالت و نفوذ در امور داخلی کشور و نهایتا نرمالیزاسیون و تغییر نظام جمهوری اسلامی است. چراکه در قرن بیست و یکم و در عصر انقلاب صنعتی دیجیتال و جهانی شدن، محدود بودن این ابزار به مبادله تهاتری و پایاپای دارو و غذا فقط با سه کشور با عنوان فریبنده و دروغین «بازگشت به جامعه جهانی» به نوعی «برگشت به عصر انسان نخستین» است که زندگی خود را از طریق داد و ستد میگذراندند. لذا ساختار اینستکس نشاندهنده بیخاصیت بودن این ساز و کار و تحقیرآمیز بودن آن است.
۲- پاسخ به این سؤال که چرا ساز و کار به اصطلاح مالی اروپاییها به سرانجام نمیرسد؟، خیلی ساده است: «به همان دلایلی که برجام به نتیجه نرسید و اروپاییها منافقانه به تعهدات خود عمل نکردند!» حال جبران نقضعهدها و خروج آمریکا از برجام پیشکش! اروپاییها علاوه بر همه بدعهدیها، در همین ساز و کار نیز نشان دادند که بسیار غیرقابل اعتماد و فریبکارند. با خروج آمریکا از برجام اروپاییها در مهلت چند هفتهای قول داده بودند فروش نفت ایران و برگشت پول آن به کشور را تضمین کنند اما با وقاحت تمام ساز و کار غذا و دارو در برابر نفت را تحویل دادند؟! لذا اگر اروپاییها به دنبال بازی دادن تیم مذاکرهکننده و فریبکاری نبودند، همان تعهدات خود را انجام میدادند. هرچند آقای ظریف و دوستانش ادعا میکنند اروپاییها «نمیتوانند»، اما به هزار و یک دلیل واقعیت این است که«نمیخواهند!».
۳- ادعای دروغین اروپاییها و رسانههای غربی درباره دور زدن تحریمهای آمریکا با این کانال، ناشی از همان وقاحت و فریبکاری آنها و یک جنگ زرگری است. چراکه اولا با گستاخی تمام و در هماهنگی کامل با آمریکا، با دخالت در امور داخلی و روند قانونگذاری و سیاست خارجه کشورمان، فرصتطلبانه زیادهخواهیهای فرابرجامی آمریکا را به عنوان تعهدات جدید ایران مطرح کردند. ثانیا با توجه به اینکه اروپاییها صریحا تاکید کردند این کانال فقط شامل کالاهای غیرتحریمی میشود، ادعای دور زدن تحریمهای آمریکا دیگر معنایی ندارد. ثالثا اینستکس فقط یک ابزار بین سه دولت برای «حمایت از تبادلات تجاری» و نه برای«برقراری تبادلات تجاری» است. لذا...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155047
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹اگر مشکلات مردم را حل نمیکنید لااقل به شعورشان احترام بگذارید
🔸یک سایت حامی دولت ضمن اعتراض به سخنان روحانی درباره ارزانی اجناس و قاچاق پرسید: نمیدانید یا تجاهل میکنید؟!
▫عصر ایران نوشت: اخیراً رئیسجمهور حسن روحانی در توضیح علت قاچاق گفته است: علت قاچاق ارزانی است، وقتی جنسی در داخل ارزان است و در خارج گران، خود به خود قاچاق آن به خارج صورت میگیرد. بهعنوان مثال چون الان گوشت در عراق گرانتر از ایران است، از کشورمان به آنجا قاچاق میشود. درباره قاچاق بنزین نیز همین موضوع مصداق دارد.
آقای روحانی چنان میگوید چون در داخل ارزانی است که اگر کسی مطلع نباشد و حرفهای او را بشنود، فکر میکند مردم غرق در ارزانی هستند و لابد معیشت سهلی دارند!
ارزانی و گرانی، مفاهیمی نسبی هستند؛ قیمت کالا و خدمات به نسبت درآمد عموم جامعه بسیار بالاست و اکثر مردم بهمعنای واقعی کلمه لنگ امور روزمره معیشتی هستند.
در چنین وضعیتی بهرخ کشیدن قیمتهای بالا در سایر کشورها، کاری نخنما، زشت و زننده است. نخنما از آن جهت که بارها و بارها تکرار شده و اکنون حال شنونده را به هم میزند و زشت و زننده نیز بدان علت که مخاطب احساس میکند شعورش نادیده گرفته میشود.
مثلاً مدام قیمت بالای بنزین در کشورهای دیگر را علم میکنند و بر سر مردم میکوبند اما عمداً یادشان میرود بگویند در هیچ جای دنیا قیمت خودرو این اندازه ایران نیست.
یا میگویند قیمت آب و برق و گوشت و اجاره خانه و ... در فلان کشورها بالاست ولی اصلاً به رویشان نمیآورند که اگر آنجا به دلار و یورو میخرند، درآمدشان نیز به دلار و یورو و نظایر آن است.
مدیران هر وقت درآمدها را بالا بردند، بیایند و درباره قیمتها در خارج حرف بزنند والّا بهتر است سکوت کنند و با حرفهای خامشان نمک بر زخم مردم نپاشند.
▪️انگار آقای روحانی متوجه نیست یا تجاهل میکند که علت قاچاق کالاهای ایرانی به خارج کشور، افت شدید ارزش پول ملی است.
بحثهای تئوریک بهجای خود ولی قاچاق علتهای دیگری هم دارد که مهمترینشان بیتدبیری است. وقتی ارزش ریال پایین آمد، دولتمردان باید پیشبینی میکردند که چه کالاهایی در این تفاوت قیمتی جدید ممکن است قاچاق شوند؛ نه اینکه بیمسئولانه بایستند و تماشا کنند و تنها بعد از این که قاچاق به خارج و کمبود در داخل شدت گرفت، کارهای عجیب و غریبی مانند وارد کردن گوسفند با بوئینگ انجام دهند.
اگر مدیریت این است که نیازی به این همه دبدبه و کبکبه و آن همه مدیر مدعی و سازمانهای عریض و طویل نبود.
گیریم که همه حرفهای رئیسجمهور درست! آیا او را انتخاب کردهایم که حرف بزند یا عمل کند؟اصلاً میپذیریم که علت قاچاق، ارزانی است. خب حالا چه کنیم؟ هورا بکشیم؟ دست بزنیم؟!
نکند راهکار دولت این است که قیمتها را بالا ببرند تا ارزانی نباشد و قاچاق صورت نگیرد!
اصلاً مگر ما رئیسجمهور انتخاب کردهایم که علل قاچاق را برایمان تشریح کند؟ پس چه کسی مانع قاچاق شود؟
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155048
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️ستاد مبارزه با قاچاق در واکنش به اظهارات روحانی
قاچاق دام آدرس غلط برای گرانی گوشت است
🔸سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: گرانی گوشت قرمز نمیتواند مربوط به قاچاق دام باشد و برخی آدرس غلط میدهند.
▫اظهارات رئیسجمهور درباره گرانی برخی محصولات از جمله گوشت در حاشیه سفر چند روز قبل وی به استان هرمزگان حاشیههای بسیاری در پی داشته است.
روحانی در بخشی از سخنانش گفته بود: «اگر میخواهیم جلوی قاچاق بنزین، دام و کالاهای اساسی گرفته شود باید همه کمک کنند و یکی از دلایل قاچاق، ارزانی آن کالاست... شما ببینید گوشت در کشورهای همسایه چند دلار است و اینجا چند است، بنابراین دلیل قاچاق کالا به خارج از کشور گرانی نیست بلکه دلیل آن ارزانی نسبت به کشورهای همسایه است.» این اظهارات با واکنش برخی نهادهای نظارتی و کارشناسان اقتصادی مواجه شده است.
در همین رابطه، سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفتوگو با خبرگزاری مهر، درخصوص وضعیت قاچاق دام، اظهار کرد: اینکه برخی از افراد میگویند قاچاق دام باعث افزایش قیمت گوشت شده، آدرس غلط است.
حمیدرضا دهقانینیا افزود: از نظر ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، به عنوان تنها مرجع ارائه دهنده آمار و اطلاعات در حوزه قاچاق، اینکه میگویند گرانی گوشت قرمز به واسطه قاچاق دام است را نمیپذیریم.
▪️وی گفت: بر اساس آمار مربوط به کشفیات ظن قاچاق که ما داریم، طی ۱۰ ماه سال ۹۶ تعداد ۹۳ هزار و ۲۴۰ راس قاچاق دام داشتیم ولی در ۱۰ ماه امسال این عدد با ۴۰/۲ درصد رشد، به ۱۳۰ هزار راس رسیده است؛ بنابراین ما با یک رشد فزایندهای که موجب افزایش قیمت گوشت قرمز شود مواجه نیستیم و وزن این موضوع به آن میزانی که ادعا میکنند نیست.
سخنگوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه درواقع ما نقطه اوجی برای قاچاق دام شاهد نیستیم، بیان کرد: از این ۱۳۰ هزار راس مظنون به قاچاق، ۲۶ هزار راس در لبِ مرز کشف شده است.دهقانینیا ادامه داد: بنابراین سؤال اصلی این است که ما این میزان دام وارد کردیم وبیشتر از دام، ۲۰ درصد نسبت به ۱۲ ماهه سال ۹۶ گوشت گرم وارد کردهایم؛ آیا با این تفاسیر قیمت گوشت کم شده است؟ خیر. بنابراین اینکه برخی از افراد میگویند قاچاق دام باعث افزایش قیمت گوشت شده، آدرس غلط است.وی افزود: ضعفها در قسمت دیگری است اما سعی داریم همه موضوع را روی قاچاق دام آوار کنیم.
گفتنی است...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155017
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️جوابیه آشنا و پاسخ کیهان
🔸حسامالدین آشنا، مشاور رسانهای رئیسجمهور در پاسخ به نکته کیهان ۲۷ بهمن ماه که در آن توئیت ایشان نقد شده بود، جوابیهای فرستاده است که متن کامل آن همراه با پاسخ کیهان از نظرتان میگذرد. با این توضیح که آشنا، انتقام خون شهدای پاسدار در عملیات تروریستی زاهدان را «افتادن در چرخه باطل انتقام» دانسته بود و کیهان این دیدگاه را انحرافی، وادادگی و حمایت ضمنی آشنا از تروریستها ارزیابی کرده بود. متن جوابیه ایشان به شرح زیر است:
▫باسمهتعالی
برادر گرامی حاج حسین شریعتمداری
مدیرمسئول محترم روزنامه کیهان
سلام علیکم
اندکی توجه به ادبیات مطالعات تروریسم کافی است تا روشن شود قصاص هیچ ربطی به چرخه خشونت ندارد و ایجاد چرخه انتقام و خشونت یک تاکتیک روانشناسانه تروریستی است نه یک باب از ابواب فقهی. چرخه خشونت در اصطلاح مرسوم مطالعات تروریسم و ضد تروریسم دامی است که تروریستها تلاش میکنند دولتها را در تله آن گرفتار کنند تا بتوانند با ایجاد یک محیط عملیاتی و امنیتی مناسب از میان مردم بومی یارگیری کنند. کافی است واژگان «چرخه معیوب خشونت» یا
«vicious cycle of terrorism»
در موتورهای جستوجو بررسی شود تا بسامد چند صد هزار موردی کاربرد این واژگان رخ بنماید.
▪️تروریستهای تکفیری و التقاطی نام «مدیریت توحش» را برای این چرخه انتخاب کردهاند و میگویند باید «در میان امت یک فضای دوقطبی ایجاد کرد» یعنی جامعه را چنان در چنبره چرخش خشونت گرفتار کرد که امت نتواند بیطرف بماند و ناچار شود میان ما و آنها انتخاب کند. تروریستها بر ضعف نظامی خود آگاه هستند و برای جبران این ضعف میکوشند اجازه ندهند «دشمن آنها» تاکتیک خونریزی حداقلی و نقطهزنی اطلاعاتی را انتخاب کند بلکه تلاش میکنند تا آنجا که میتوانند «دشمن» را به خونریزی ناموجه و نامحدود بکشانند. در ادبیات مبارزه با تروریسم نیروی مقابلهای باید نشان دهد که...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155043
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
👥📎🔹️پرسشهای صریح برنامه گفت وگو محور «۱۰:۱۰ دقیقه» و پاسخهای مدیر مسئول کیهان-قسمت دوم
🔸بخش اول گفت و گوی برنامه ۱۰:۱۰ دقیقه باشکاه خبرنگاران جوان با مدیر مسئول کیهان را در شماره پیشین خواندید و ادامه آن را با تلخیص در ادامه ملاحظه میکنید. با این توضیح که متن کامل تصویری و صوتی آن در سایت باشگاه قابل دسترسی است و کیهان به بخشهایی از مصاحبه یاد شده پرداخته است.
➖پذیرش CFT برای کشور فاجعه است
▫شریعتمداری در پاسخ به این سؤال مجری که؛ آیا پذیرش CFT را به زیان کشور میدانید؟ گفت: برای کشور فاجعه است نه اینکه فقط به ضررمان باشد. CFT کنوانسیونِ مقابله با تامینِ مالی تروریسم است، ما قبول میکنیم؛ چرا که ما اصلیترین تقابل را با تروریستها داشتیم، ولی بحث بر سرِ تعریفِ تروریسم است. ما میگوییم تروریسم را خودمان تعریف میکنیم اما باید ببینیم که آنها از تروریسم چه تعریفی دارند؟ مطابق تعریف آنها اگرچه القاعده و داعش صرف نظر از اینکه به آنان در پشت پرده کمک مالی میکنند، تروریست هستند ولی اگر به سایت وزارت خزانهداری آمریکا مراجعه کنید، میبینید که سپاه پاسداران، سپاه قدس، وزارت دفاع، وزارت اطلاعات و حتی وزارت ارشاد هم از منظر آنان تروریست هستند. با اینها میخواهید چه کنید؟ گفتند حق شرط میگذاریم، FATF یک بیانیۀ ۹ مادهای صادر کرد و رسماً گفت که ما حق شرط را نمیپذیریم، قوانین بینالمللی هم حق را به آنها میدهد! برای اینکه مطابق ماده ۱۹ کنوانسیونِ وین که به قانون اساسی قراردادها معروف است، حق شرط یا به اصطلاح حق تحفظ فقط هنگامی قابل قبول است که با متن و روحِ معاهده مغایرت نداشته باشد، FATF میگوید چون موضوع CFT تروریسم است، حق شرط شما با روح معاهده در تناقض است و قابل قبول نیست و این را رسماً هم در بیانیه ۹ مادهای خود اعلام کردهاند...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155038
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
⚖📎🔹️دادستان تهران:
بابک زنجانی میتواند با پرداخت بدهی مشمول عفو شود
🔸دادستان تهران گفت: امروز نجات جان بابک زنجانی دست خود او است و اگر پولها را بدهد میتواند از ماده قانونی عفو استفاده کند.
▫به گزارش خبرگزاری میزان، عباس جعفری دولتآبادی در برنامه رادیویی پارکشهر در پاسخ به سؤالی درباره اینکه هفته پیش در بازرسیها ۲۰۰ تن گوشت با ارز یارانهای کشف کردهاند، سرنوشت گوشتها پس از بازرسی چه میشود؟ گفت: هرگونه گوشت کشف شده در همان محل به فروش میرسد و در تمام مواردی که گوشت احتکار شده کشف شده است، چون فاسد شدنی است، مطابق قانون، دادستان مکلف است که گوشت در همان مکان به فروش برسد.
▪️جعفری دولتآبادی در پاسخ به اینکه عرضه گوشت ارزان متوقف شده است و شهروندان عنوان کردهاند که این همه ارز داده شده و گوشت وارد میشود و چگونه ممکن است که در یک نمونه ۱۷ هزار تن گوشت در گمرک دپو شده و به دست مردم نمیرسد، بیان داشت: برخی از مسائل از دستگاه قضایی خارج است. در این مورد این گزارش به دست ما رسیده و در حال بررسی است. دستگاههای دولتی باید حرکت جهادی کنند، معتقدیم وضع کشور به گونهای است که مدیران نباید اجازه دهند که کسی گوشتی وارد و با این وضعیت دپو کند، بنابراین هم دادستانی کل و هم ریاست قوه قضائیه در این بخش ماموریت دادهاند که این موضوع پیگیری شود و امیدواریم که مشکل حل شود و در این زمینه معتقدیم که بیشترین گرهها باید توسط دولت باز شود، چون تامین کالا در اختیار دولت است.
وی افزود: درباره توقف عرضه گوشت در برخی فروشگاهها از وزیر جهاد کشاورزی سؤال شده که توضیح داده شده که به لحاظ برخی مشکلات که در توزیع گوشت پیش آمده میخواهیم اینها را به دست جامعه هدف برسانیم که اگر این کار انجام شود بلامانع است و از این باب نگرانی نداریم و امیدواریم که گوشت زودتر توزیع و گوشتی که با ارز دولتی تهیه میشود در اختیار مردم قرار گیرد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154982
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📎🔹️پروژه «بازتولید داعش» در شرق سوریه با حضور روانشناسان آمریکایی کلید خورد
🔸پایگاه خبری «العهد» در گزارشی اعلام کرده روانشناسان آمریکایی در شرق سوریه در حال اجرای طرح بازتولید داعش برای ۱۰ سال آینده هستند.
▫زندان «بوکا» در عراق که تحت نظارت آمریکا قرار داشت، از نظر بسیاری از کارشناسان، خاستگاه اصلی گروه تروریستی داعش به شمار میرود. روایتهایی متعددی از زندان بوکا وجود دارد و تروریستهای بسیاری از گروه داعش در این زندان رشد پیدا کردهاند که بعدها در اظهاراتی، خاطرات خود را نیز از آن روایت کردهاند. مثلا «ابواحمد» یکی از سرکردگان داعش بود که در این زندان با «ابوبکر البغدادی» سرکرده اصلی داعش آشنا شد و تأکید داشت که آمریکاییها از آغاز با البغدادی رفتار متفاوتی داشتند و حساب ویژهای به روی او باز میکردند.حالا خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «العهد» نوشته، «آمریکاییها این بار قصد دارند از این تجربه برای پرورش تروریستها در سوریه استفاده کنند. آنان میخواهند این تجربه را در جنوب الحسکه (شمال شرق سوریه) اجرا کنند؛ استانی که در تسلط شبهنظامیان کُرد تحت حمایت خود موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه قرار دارد... این بار اردوگاه الهول مرکز آمریکایی پرورش تروریستها است؛ اردوگاهی که حدود سه هزار خانواده از عناصر داعش را در خود جای داده است.» پایگاه خبری «العهد» سپس با اشاره به اینکه «کمتر از پنج هزار فرزند پسر ۲ تا ۱۱ ساله در این اردوگاه حضور دارند» گزارش داده که طی سال گذشته و آغاز سال جاری، شمار زیادی از خانوادههای عراقی، سوری و سایر تبعههای [عضو داعش] وارد این اردوگاه شدهاند. برخی منابع با اشاره به اینکه روانشناسان آمریکایی، در اردوگاه الهول، وضعیت خانوادههای داعش را تحت نظر دارند، تصریح کردند، این اردوگاه به کارگاههایی تقسیم شده است که...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/154986
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌦 #آب_و_هوا | تهران | ۱ اسفند ۱۳۹۷
🔹برای اطلاع از آب و هوای سایر شهرها به نشانی زیر مراجعه کنید👇
http://kayhan.ir/fa/weather
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 دیدید پالایشگاه بومی بنزین ضرورت داشت، آقای وزیر!
🔸 وزیر نفت در آیین بهرهبرداری از فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس، این رخداد قابلتوجه را نشاندهنده توجه خود به مقوله توسعه صنایع پالایشی عنوان کرده و گفته است افزایش دو برابری ظرفیت صنعت پالایشی، بیانگر این است که انتقادات به نحوه نگرش وزارت نفت به این حوزه از اساس باطل است.
روزنامه جوان ضمن انتشار این مطلب نوشت: این گفتههای وزیر نفت شاید در نگاه نخست برای عموم جامعه قابلپذیرش باشد، ولی ادعای آنکه وزیر نفت به توسعه صنایع پالایشی اعتقاد دارد با عملکرد و اظهارات گذشته او تناقضی آشکار دارد. برای فهم بهتر این موضوع باید به این مهم اشاره کرد که پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سه پالایشگاه در کشور ساخته شد که هیچکدام از آنها، اصولاً ارتباطی به وزیر نفت ندارد. دو پالایشگاه امامخمینی شازند و بندرعباس در دولت کارگزاران تصویب و اجرا شد و پالایشگاه ستاره خلیج فارس هم در سال ۸۵ کلید خورد و با پیشرفت بالای ۶۰ درصدی تحویل دولت یازدهم شد.
در دولت یازدهم، وعدههای بسیاری درباره بهرهبرداری کامل از پالایشگاه ستاره خلیج فارس داده شد که در نهایت سه فاز این پالایشگاه در اواخر سال ۹۷ به بهرهبرداری رسید، در حالی که قرار بود این مهم در سال ۹۴ محقق شود. با هر کندی که بود، رسانهها فشارهای خود را به تأخیرهای صورت گرفته مضاعف کردند و در نهایت این پالایشگاه به تکامل رسید.
نباید فراموش کرد که اگر دیدگاه وزیر نفت توسط پیشینیان وی حکمفرما بود، امروز وضعیت بغرنجی در پالایش را به نظاره مینشستیم. در دولت گذشته، طرح مهمی در دستور اجرا قرار گرفت که بر اساس آن، با توسعه فازهای پارس جنوبی، میزان تولید میعانات گازی به بیش از ۶۰۰ هزار بشکه خواهد رسید و بهتر است به جای خام فروشی و صادرات صرف میعانات گازی، این ثروت را تبدیل به فرآوردههای نفتی کرده و علاوه بر جلوگیری از واردات بنزین، ایران به جمع صادرکنندگان فرآوردههای نفتی بپیوندد. طی سالهای ۸۵ تا ۸۶ بخشی از منابع بانک مرکزی در این پروژه ایرانی هزینه شد که با تحریمهای صورت گرفته، هزینهها افزایش یافت، اما هر طور که بود، احداث پالایشگاه متوقف نشد و دولت یازدهم و دوازدهم، با وجود تأخیرهای مکرر، این پروژه را به پایان نزدیک کرد. افتخار راهاندازی این پالایشگاه برای نظام جمهوری اسلامی ایران است، ولی کسانی که از اساس پالایشگاهسازی را رد میکردند، امروز معتقدند با مدیریت خود توانستند ظرفیت پالایشی کشور را دو برابر کنند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155041
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 برکات حضور بسیجیان در اقتصاد
بسیج مهندسین: 18 میلیون دلار صادرات داشتیم
🔸 رئیس سازمان بسیج مهندسین کشور با بیان اینکه این سازمان به معرفی ظرفیتهای کشور به تجار میپردازد، اعلام کرد از همین روش 18 میلیون دلار صادرات داشتیم.
گروه اقتصادی-
به گزارش خبرنگار کیهان، علی اصغر شهبازی در نشست خبری خود درخصوص معرفی دومین جشنواره سرآمدان صنعت اظهار داشت: هدف ما ترویج فرهنگ و تفکر بسیجی در عرصه صنعت کشور است، در حال حاضر از کارهای جهادی در حوزه صنعت فاصله گرفتیم، به همین دلیل برای ترویج الگوهای موفق در صنعت کشور تحولی باید اتفاق بیفتد.
وی افزود: 280 طرح نمایشگاهی از بین 2000 طرح دریافتی در جشنواره به نمایش گذاشته میشود، همچنین 53 طرح در بخش دانشآموزی دریافت کردیم که 20 طرح آن در نمایشگاه حضور دارد.
رئیسسازمان بسیج مهندسین ادامه داد: هماکنون 1500 تا 2100 کمباین برنج وارد کشور میشود اما بسیج مهندسین توانسته آن را مهندسی معکوس کرده و اگر دولت حمایت کند میتوانیم نمونه داخلی آن را 50 میلیون تومان ارزانتر تولید کرده و صنعت قطعه سازی را هم رونق دهیم.
شهبازی با اشاره به استفاده از ظرفیت GBG (معرفی ظرفیتهای کشور به تجار که در نهایت به قراردادها منجر میشود) بیان کرد: 18 میلیون صادرات در این بخش داشتیم و 20 کشور را هم برای ادامه کار هدف قرار دادیم که علاوهبر کشورهای همسایه شامل کشورهایی مانند ایتالیا، آلمان و روسیه هم میشود.
وی با تاکید بر سه طرح اعتلای بسیج مهندسین گفت: طرح اول، شبکههای اجتماعی تعاملی – تخصصی با رویکرد دانایی است، مثلا هوافضای ناسا چنین شبکهای دارد، ما هم فکر کردیم خیلی از مشکلات داخلی با تکیه بر توان داخلی قابل حل است.
به گفته رئیسسازمان بسیج مهندسین، 6000 گروه کالایی وارد کشور میشود و ما فکر میکنیم با این روش میتوانیم با استفاده از ظرفیت داخلی از واردات بیرویه جلوگیری کنیم.
شهبازی اضافه کرد: طرح دوم، صنعت یار نام دارد و با توجه به اینکه صنایع کوچک و متوسط کشور با ظرفیت زیر 20 درصد کار میکند، در این طرح ما در قالب 125 گروه جهادی میخواهیم این صنایع را عارضهیابی کنیم. بر همین اساس، از 31 هزار و 500 واحد کوچک مشکل دار، نیمی از آن را در سال بعد عارضهیابی خواهیم کرد…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155018
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 «نه» محکم حزبالله عراق به درخواست کتبی آمریکا برای مذاکره
🔸 سخنگوی گردانهای حزبالله عراق از ارسال نامه توسط واشنگتن برای دعوت به مذاکره خبر داد و گفت : هیچ گفتوگویی با آمریکاییها نخواهیم داشت.
«جعفر الحسینی» اظهار داشت که حزبالله عراق نامهای که آمریکاییها از طریق دفتر سازمان ملل به این گروه ارائه کردند، را تحویل نگرفتند.به گزارش فارس، وی ادامه داد: ما به دفتر [سازمان ملل] گفتیم که گفتوگویی با آمریکاییها نداریم و اگر خواستار چیزی هستند، باید آن را در رسانهها اعلام کنند. به گفته سخنگوی گردانهای حزبالله عراق، آمریکاییها در عراق، 31 پایگاه نظامی و34 هزار سرباز دارند.الحسینی توضیح داد، از میان پایگاههای موجود، هفت پایگاه مخصوص جنگندهها و شش پایگاه نیز برای کارهای اطلاعاتی است.
http://kayhan.ir/fa/news/154996
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 دولت کوتاهی و وقتکشی کرده ولی توانش بیشتر از این نیست!
🔸 سرویس سیاسی-
روزنامه زنجیرهای آرمان در یادداشتی وضعیت معیشتی مردم و اقتصاد نابسامان کشور را ناشی از اختیارات اندک دولت دانسته و خواستار کمک به دولت شد!در بخشی از این یادداشت آمده است: درست است دولت کوتاهیهایی هم داشته، وقتکشی کرده چون اخطارها از قبل برای تحریمهای همهجانبه بیان شده بود، اما دلیل نمیشود در شرایط و موقعیت کنونی به تضعیف دولت پرداخت بلکه راه منطقی این است که دولت را یاری کرد.نویسنده افزوده است: نمایندگان محترم مجلس میتوانند در قالب طرح که جزو وظایفشان هم هست اگر احساس میکنند دولت یا قدرت و توانایی ندارد یا وارد نیست و یا عمدی در کارش هست که شرایط اقتصادی به اینجا رسیده برحسب وظیفهای که برعهده شان است، میتوانند طرح ارائه دهند و به جای اینکه در این مقطع که دولت در شرایط حادی قرار دارد به تضعیف بیشتر بپردازند، به کمک دولت بشتابند.در بخش دیگری از این گزارش آمده است: درواقع اقتصاد ما به سمت و سویی در حال حرکت است که ظاهرا یک متولی ندارد. ما مدتهاست از یک عدم فرماندهی در حوزههای اقتصادی صحبت میکنیم ولی ظاهرا دولت و مجلس این فرماندهی اقتصادی را چندان پسند نکردند. گویی این شرایط پیچیده در تصمیمگیریها و سیاستگذاریها خوراک مناسبتری است تا اینکه سیاستگذاریها و حوزه نظارت به خود نظم و نسقی بگیرد...باید بدانیم بضاعت دولت فعلی در همین حد است و در این موقعیت به او کمک کنیم.نویسنده گزارش روزنامه زنجیرهای به اهمال کاریهای دولتاشاره و اذعان کرده است ولی از سوی دیگر با این ادعا که اختیارات و بضاعت دولت همین هست که میبینید خواستار اعطای اختیارات بیشتری به آن شده است. این همه در حالی است که دولت یعنی قوه مجریه بیشترین اختیارات قانونی برای حل مشکلات مردم را در اختیار داشته و میتواند از این اختیارات برای رسیدگی به وضعیت کنونی بهره گیرد، از سوی دیگر اختیارات فراقانونی به دولت یازدهم و دوازدهم از جمله برداشتهای متعدد از صندوق توسعه ملی و کاهش سهم قانونی واریزی دولت به این صندوق از درآمدهای اعطا شده است که در دولتهای گذشته سابقه نداشته است.
بیشک مشکلات اقتصادی کشور مشخص و راهکارها نیز معین هستند و این راهحلها همه در حوزه اختیارات دولت است.
http://kayhan.ir/fa/news/155039
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 جشنواره موسیقی فجر غیرحرفهای و زرد!
🔸 جشنواره موسیقی فجر با اینکه ازجمله جشنهای سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی محسوب میشود، سالهاست که از مسیر خود منحرف شده و بدون توجه به عنوانش برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار کیهان، موسیقی فجر در سال 64 با عنوان «جشنواره سراسری سرود و آهنگهای انقلابی» راهاندازی شد. اما پس از گذشت سی و چهار دوره، حداقل نشانی از سرود و آهنگهای انقلابی در آن دیده میشود! اختصاص تنها یکی از اجراهای این جشنواره به بازخوانی چند سرود انقلابی با حضور اسفندیار قرهباغی، تنها تلاش این جشنواره برای ادای دین به 40 سالگی انقلاب بود.
این جشنواره نه تنها کمترین نسبت را با انقلاب دارد، بلکه بهخاطر عملکرد ضعیف برگزارکنندگانش، هر سال با بیتوجهی و برخورد سرد اهالی و متخصصان موسیقی مواجه میشود. بهگونهای که هر سال، تعدادی از موسیقیدانان به خاطر عملکرد مدیریت جشنواره موسیقی فجر، از حضور در این جشنواره کنار میکشند. اتفاقی که امسال نیز تکرار شد و قبل از شروع، برخی از گروهها و هنرمندان بهخاطر غیرحرفهای بودن جشنواره از آن کنارهگیری کردند.
در این جشنواره، از هیچ یک از شهدا و حتی قهرمانان انقلابی و ملی ایران یاد نشد، اما یک نوازنده زن خارجی این فرصت را یافت تا با هنجارشکنی روی صحنه جشنواره موسیقی فجر راه برود!
نکته قابل توجه، بایکوت بسیاری از رسانههای رسمی کشور توسط جشنواره موسیقی فجر است. طوری که روابط عمومی این جشنواره در اقدامی دور از اخلاق حرفهای، سالهاست که نه تنها برخی رسانهها را به نشست خبری خود دعوت نمیکند بلکه امکان پوشش رسانهای این رویداد را نیز برای نمایندگان این رسانهها فراهم نمیکند.
http://kayhan.ir/fa/news/155022
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper