🔬 #دانش_پژوهش
🔹 دلائل تمام شدن سریع حجم اینترنت
🔸 اگرچه کمفروشی بستههای اینترنتی توسط برخی از شرکتهای ارائهکننده خدمات اینترنتی به اثبات رسیده، اما دلایل مختلفی نیز وجود دارد که ممکن است به زود تمام شدن بستههای اینترنتی کاربران منجر شود و یکی از دغدغههای همیشگی کاربران بستههای اینترنتی، احتمال کمتر بودن حجم اینترنت دریافتی نسبت به حجم خریداری شده است.
به گزارش تابناک، کمفروشی اینترنت یکی از مسائلی است که کاربران شرکتهای اینترنتی همواره گوشه ذهن خود دارند و پیش میآید که نگران کمفروشی در حجم یا سرعت کمتر از سرعت اسمی خریداری شده باشند ولی با این وجود، دلایل زیادی هم وجود دارد که ممکن است به اتمام حجم بستههای اینترنتی زودتر از چیزی که کاربران تصور میکنند، منجر شود.
زمانی گفته میشد آنهایی که میگویند کمفروشی صورت میگیرد، باید به این نکته توجه داشته باشند که در گذشته مشترکان چند عکس و یا مطلب مکتوب را دانلود میکردند و حجم اینترنت آنها برای مدت بیشتری دوام میآورد اما اکنون همین که سه تا چهار فایل ویدئویی دانلود میشود، چند برابر فایلهای عکس و مکتوب حجم مصرف میشود.
* دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت چیست؟
1- بهروزرسانی و فعالیت خودکار نرمافزارهای نصبشده روی دستگاههای شما (گوشی، تبلت و...) در زمان اتصال به اینترنت، یکی از دلایل زود تمام شدن حجم اینترنت است، در صورتی که برنامههای نصب شده روی دستگاههای خود را برای حالت بهروزرسانی خودکار فعال کردهاید، حالت خودکار آن را لغو کنید تا بتوانید هر زمان که مایل بودید این فرآیند بهروزرسانی را
انجام دهید.
2- استفاده از نرمافزارهای مالتیمدیا (مانند اینستاگرام، تلگرام و...) هم یکی از مواردی است که حجم اینترنت زیادی میطلبد. به دلیل دانلود تصاویر و ویدئوهایی که حجمهای بیشتری در مقایسه با فایلهای نوشتاری دارند، استفاده از این نرمافزارها موجب بیشتر شدن استفاده از حجم اینترنت میشود.
3- هک شدن احتمالی مودم هم میتواند یکی دیگر از دلایل زود تمام شدن اینترنت باشد، درواقع ممکن است مودم به هر روشی هک شده باشد و فردی که اقدام به این کار کرده، از حجم اینترنت شما مصرف کند و موجب زودتر تمام شدن حجم اینترنتتان شود که برای مقابله با این موضوع میتوانید رمز مودم خود را تغییر دهید یا موضوع را با سرویسدهنده خود در میان بگذارید تا از ادامه مصرف اینترنتتان توسط شخص دیگر جلوگیری کنید.
* خدمات اینترنت خود را آزمایش کنید
در عین حال، با توجه به اهمیت موضوع سنجش سرعت و کیفیت اینترنت پرسرعت، سامانههای ایجاد شده توسط اپراتورها در بخش خدمات الکترونیک وبسایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به صورت متمرکز و سامانیافته آورده شده است که مشترکان به منظور سنجش سرعت و کیفیت میتوانند اپراتور سرویسدهنده خود را در این بخش انتخاب و نسبت به سنجش پارامترهای سرویس خود اقدام کنند.
مشترکان شرکتهای ارائهدهنده خدمات انتقال داده میتوانند از طریق لینکهای معرفی شده نسبت به سنجش شاخصهای کیفیت سرویس دریافتی خود از قبیل latency، packet loss، سرعت دانلود و آپلود اقدام کرده و در صورت عدم تطبیق موارد فوق با مقادیر مندرج در قرارداد سرویس نسبت به درج شکایت بر اساس کد رهگیری تخصیص یافته توسط سامانه اپراتور اقدام کنند.
http://kayhan.ir/fa/news/163382
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🔬 #دانش_پژوهش
🔹 عوامل اصلی ایجاد کبد چرب استعداد ژنتیکی، بیتحرکی، پرخوری و چاقی
🔸 معاون تحقیقات وزیر بهداشت با اعلام اینکه کبد چرب، شایعترین بیماری کبدی در ایران است، نسبت به افزایش شیوع آن به دلیل روند نگرانکننده بیتحرکی و چاقی در کشور هشدار داد.
به گزارش پژوهشکده بیماریهای گوارش و کبد دانشگاه علوم پزشکی تهران، افزایش نگرانیها از شیوع فزاینده بیماری کبد چرب و هپاتیت مزمن ناشی از آن NAFLD ) و (NASH بهعنوان یک بیماری بالقوه خطرناک، اما کاملا قابل پیشگیری، سبب شد 12 ژوئن به نام «روز بینالمللی»NASHنامگذاری شود.
همچنین براساس اعلام موسسه جهانی کبد، دهها مرکز مرتبط با بیماریهای کبد در سراسر جهان برای آموزش و حمایت از بیماران در معرض این بیماری تشکیل شده است و همچنین نیاز فوری به افزایش آگاهی و آموزش در مورد کبد چرب غیرالکلی در میان مردم بسیار احساس میشود.
کبد چرب غیرالکلی چیست؟
وجود چربی در کبد طبیعی است، اما اگر میزان چربی کبد، بیش از ۵ تا ۱۰ درصد وزن کل کبد شود، فرد به بیماری کبد چرب دچار شده است؛ یعنی حالتی که کبد در شکستن چربیها دچار مشکل شده و در نتیجه، چربی در کبد رسوب میکند وعلت اصلی بروز کبد چرب غیرالکلی استعداد ژنتیکی، بیتحرکی، پرخوری و چاقی است.
به گفته متخصصان گوارش و کبد، بیماری کبد چرب و هپاتیت مزمن ناشی از آن یک بیماری مزمن است و ظهور علائم بالینی آن در افراد مبتلا بیش از 30 سال طول میکشد؛ با این حال، در برخی از بیماران، میتواند منجر به نارسایی کبد (سیروز) یا کارسینوم سلولهای کبدی شود.
ابتلای 115 میلیون نفر به کبد چرب در جهان
براساس آماردر حال حاضر 115 میلیون فرد بزرگسال در سراسر دنیا تحت تاثیر بیماری کبد چرب قرار دارند و فقط در آمریکا تقریبا 30 میلیون نفر، مبتلا به این بیماری هستند و انتظار میرود که تا سال 2030 میزان شیوع آن 63 درصد افزایش پیدا کند.
تلاش برای تشخیص زودهنگام بیماری
پژوهشگران زیادی در کشورهای مختلف جهان در تلاشند که موج اپیدمی به سرعت در حال افزایش بیماری کبد چرب را متوقف و بلکه معکوس کنند و هدف اصلی این تحقیقات و برنامهها، گسترش و توسعه روشهای برخورد زودهنگام با این بیماری است.
از همین رو، علاوه بر اقدامات پیشگیرانه، هم اکنون شرکتهای بزرگی در جهان هستند که در تلاشند تا با انجام آزمایشهای متنوع و تشخیص زودهنگام بیماری کبد چرب غیرالکلی مانع از شیوع بیشتر این بیماری در جهان شوند.
شش میلیون نفر در جهان
مبتلا به کبد چرب پیشرفته
یکی از محققان برجسته در مطالعه بیماری کبد چرب اظهار داشت:بیش از 6 میلیون فرد بزرگسال در جهان مبتلا بهNASH پیشرفته هستند.
به گفته دکتر یونسي ، اگرچه این بیماری تقریبا 40 سال پیش شناسایی و کشف شده، اما شیوع آن در 15 سال گذشته دو برابر شده و چالشهای فراوانی برای بهینهسازی تشخیص بیماریها و کنترل آن همچنان باقی است.
وی خاطرنشان کرد: بین سالهای 2015 تا 2030، بیماری کبد چرب غیرالکلی از 20 درصد به 27 درصد افزایش مییابد.
کبد چرب عامل سکتههای قلبی
و مغزی و مرگ زودرس
بیماری کبد چرب غیرالکلی بهعنوان یک بیماری مزمن، همانند هر بیماری دیگری عوارضی دارد اما آنچه که زنگ خطر جدی آن را به صدا درآورده است، سهم بیماری کبد چرب در سکتههای قلبی و مغزی و مرگهای زودرس است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/163381
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#روزنامه_کیهان
🔹سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#عناوين
📆 روز سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹دیروز از سوی ترامپ اعمال شد
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
http://kayhan.ir/fa/news/163426
▫گزارش کیهان از حقوق چند ده میلیونی مدیران در صندوق بازنشستگی کشوری
دولت سامانه حقوق مدیران را عملیاتی نکرد نجومیبگیران برگشتند
http://kayhan.ir/fa/news/163425
▫راهپیمایی آرام شیعیان مظلوم نیجریه با شعار «شیخ زکزاکی را آزاد کنید»
http://kayhan.ir/fa/news/163345
🖌 #یادداشت_روز
🔹فرمول برجام یا فرمول پهپاد مسئله این است
http://kayhan.ir/fa/news/163429
📌 #خبر_ویژه
🔹گلایههای اصناف از دولت درباره ظرفیتهای خالی و موانع کسب و کار
▫سیانان: ناوهای آمریکا در تیررس موشکهای ایران است
▫عملکرد روحانی و اطرافیان او اعتبار اصلاحطلبان را به باد داد
▫ژنرال آمریکایی: راه را اشتباه رفتیم و به ایران باختیم
▫فقدان هماهنگکننده اقتصادی دولت را از مهار رکود بازداشته است
http://kayhan.ir/fa/news/163430
📎🔹️واشنگتنپست:
ترامپ مثل ببر غرش میکند مثل گربه ترسو عمل میکند
http://kayhan.ir/fa/news/163417
▫رئیس دستگاه قضا در اولین گفتوگوی تلویزیونی با مردم:
درباره اموالم علاوه بر رهبر معظم انقلاب، به مردم هم گزارش خواهم داد
http://kayhan.ir/fa/news/163405
▫ظریف در مراسم روز جهانی مبارزه با مواد مخدر:
آمریکا و برخی غربیها مسئول اختلال در مبارزه با مواد مخدر هستند
http://kayhan.ir/fa/news/163413
▫امیر خانزادی: جواب دندانشکن به آمریکاییها تکرارپذیر است
http://kayhan.ir/fa/news/163412
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹۵ روز پس از انهدام پهپاد امریکایی
همراهی بازارهای کشور با گزینه مقاومت و اقتدار
http://kayhan.ir/fa/news/163397
▫رئیسشورای تامینکنندگان دام:
قیمت گوشت قرمز رو به کاهش است
http://kayhan.ir/fa/news/163398
▫به دلیل تصمیمات هیجانی
صادرات بی رویه قیمت سیبزمینی را افزایش داد
http://kayhan.ir/fa/news/163390
▫یک مسئول خبر داد:
افزایش کلاهبرداری اینترنتی به بهانه اعزام به خارج
http://kayhan.ir/fa/news/163392
▫با افزایش دوبرابری نرخ سبوس اعلام شد
لابی کارخانههای آرد و لبنیات قیمت سبوس گندم را گران کرد
http://kayhan.ir/fa/news/163391
▫وزیر نیرو اعلام کرد:
عبور از خاموشیهای تابستان به شرط کنترل مصرف
http://kayhan.ir/fa/news/163396
🌍 #بین_الملل
🔹تحقیر آلسعود ادامه دارد
ترامپ: به بنسلمان زنگ زدم گفتم باز هم باید پول بدهی، موافقت کرد
http://kayhan.ir/fa/news/163344
▫سخنگوی ارتش یمن منتشر کرد
جزئیات تازه از عملیات دقیق انصارالله علیه ۲ فرودگاه مهم آلسعود
http://kayhan.ir/fa/news/163342
▫ ۲ شیرخواره فلسطینی چگونه در محاصره غزه و به دور از آغوش مادر جان باختند؟
http://kayhan.ir/fa/news/163343
▫اظهارات مهم نمایندگان پارلمان سوریه درباره اوضاع ادلب و حضور فرماندهان ترکیهای کنار تروریستها
http://kayhan.ir/fa/news/163338
▫بوریس جانسون، از نگاه وزیر اول اسکاتلند: «بیلیاقت و وحشتناک»
http://kayhan.ir/fa/news/163340
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹دیروز از سوی ترامپ اعمال شد
تحریمهای جدید آمریکا علیه ایران
http://kayhan.ir/fa/news/163426
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌 #یادداشت_روز
🔹فرمول برجام یا فرمول پهپاد مسئله این است
#جعفر_بلوری
🔸۱- طبق گزارشهای دقیق، ۱۴ اردیبهشت ماه سال جاری، وقتی اولین موشک مقاومت فلسطین در سرزمینهای اشغالی به زمین نشست، «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی فورا با ژنرال السیسی تماس گرفت و از او خواست، میانجیگری کند! این میانجیگری ۴۸ ساعت طول کشید تا به نتیجه برسد اما در این مدت، چیزی نزدیک به ۷۰۰ موشک به اسرائیل شلیک شده بود. تحلیلها راجع به دومین عقبنشینی فوق سریع رژیم صهیونیستی از همان ساعات نخستینِ آتش بس شروع شد که تقریبا همه آنها به این نقطه میرسیدند: «تغییر معادله جنگ به نفع مقاومت به دلیل دسترسی این جنبش به موشکهای پیشرفته و گسترده.»
چند سالی میشود دیگر خبری از جنگهای ۳۳ روزه و ۲۳ روزه و... نیست و اگر جنگی بین مقاومت فلسطین و صهیونیستها شروع میشود، تلآویو به سرعت برق دست به دامان میانجی شده و خواستار «آتشبس» میشوند. تجربه دو جنگ آخر غزه که هر دو کوتاه بودهاند میگویند، معادله که تغییر میکند، جنگ کنار گذاشته شده و گزینه «حل دیپلماتیک مسائل از طریق گفتوگو» با تاکید و اصرار و حتی فشار جایگزین میشود. امروز «منامه» میزبان یک نشست برای حل «منازعه فلسطین و اسرائیل» از طریق گفتوگوست!
این تجربه-سوای از اینکه ما مذاکرات منامه را برای کشورهای عربی شرکتکننده در آن ذلتبار میدانیم- نکته قابل تامل دیگری هم دارد. محور مذاکره منامه «اقتصادی» است و حریف که در میدان جنگ قافیه را باخته، با وعدههای اقتصادی قدم در میدان «دیپلماتیک» گذاشته است. یعنی کمک ۵ میلیارد دلاری به فلسطینیها از جیب شیوخ مرتجع عرب، در برابر کنار گذاشتن موشکها و حتی تحویل آن اسلحه کوچک جیبی فلان رهبر مقاومت فلسطین! این خلاصه آن فرمولی است که حریف وقتی با توان بالای نظامی مقاومت فلسطین مواجه شد، انتخاب کرد، تا توان بالای نظامی آن را بگیرد، تا تبدیل به لقمهای راحت برای بلعیدن شود! این چند پاراگراف میگوید، اگر به دنبال جلوگیری از وقوع جنگ هم هستی، باید قدرتمند باشی و راه جلوگیری از جنگ، کنار گذاشتن مولفههای قدرت نیست. دانشآموختههای علوم سیاسی و روابط بینالملل به این مهم اصطلاحا میگویند «موازنه قدرت». واقعگرایان از جمله چهره شناختهشده این جریان یعنی «هانس مورگنتا» از پیروان چنین نظریهای هستند. ...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/163429
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹گلایههای اصناف از دولت درباره ظرفیتهای خالی و موانع کسب و کار
🔸«ظرفیتهای خالی، فشار مالیاتی، موانع کسب و کار و سهم ناچیز از تصمیمات دولتی محورعمده انتقادات اصناف از دولت است.»
▫روزنامه همشهری ضمن انتشار این مطلب نوشت: گلایههای اصناف از ظرفیتهای خالی این بخش، قوانین دست و پاگیر مانع کسب و کار، فشار مالیاتی و سهم ناچیز این بخش در سیاستگذاریهای دولتی باز هم دستاوردی جز تکرار وعدههای مسئولان دولتی برای رفع این مشکلات نداشت.
همایش روز ملی اصناف با حضور دستاندرکاران بخش صنعت، معدن و تجارت به محلی برای گلایههای فعالان صنفی از مشکلات مبتلابه این بخش و تکرار وعدههای وزیر صنعت برای رفع این تنگناها تبدیل شد. رئیس اتاق اصناف کشور بر لزوم تقویت ارتباط صنایع بزرگ، اصناف تولیدکننده و آموزش کافی و تامین مالی این واحدها تاکید و اعلام کرد، گرچه اشتغال در اصناف بسیار ارزانتر از صنایع دیگر است اما اکنون به دلیل مشکلات برقراری ارتباط بین صنوف تولیدی و صنایع بالادستی، کمتر از ۲۰ درصد اصناف در حوزه تولید و اشتغال فعالاند. عضو هیئترئیسه اتاق اصناف ایران نیز به گلایه از تداوم برخی تنگناهای پیش روی فعالان صنفی پرداخت و گفت: با وجود حدود ۴۶ هزار عضو اتاق اصناف و نزدیک به سه میلیون واحد صنفی در کشور هنوز اصناف جایگاه مشخصی در سیاستگذاریهای دولتی ندارند، باید بررسی شود که ضعف تشکلهای صنفی یا عدم رغبت دولت مانع ایفای نقش پررنگتر این نقش است؟
ابراهیم درستی افزود: هنوز هم اصناف در مورد قانون نظام صنفی، پرداخت مالیات، فضای کسب و کار و... با تنگناهای بسیاری مواجه هستند این در حالی است که تجربه نشان داده حضور اصناف در تصمیمگیریهای دولتی باعث سیاستگذاریهای جامعتر میشود. انتظار داریم تا نقش اتاق اصناف همانند اتاقهای بازرگانی در تصمیمسازیهای دولت پررنگتر شود تا اصناف به جایگاه واقعی خود برسند.
http://kayhan.ir/fa/news/163430
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper