📎🔹کله پاچه با شهرام جزایری فالوده با «مسعود انگلیسی» و «اصغر سعودی»!
روزنامه اصلاحطلب اعتماد روز گذشته در واکنش به مطلبی از روزنامه کیهان مبنی بر «تطهیر پادوهای رسانهای امريكا و سعودي» در این روزنامه، فحشنامهای منتشر کرد و نوشت: «پيش از اين هم بارها ستون نويس كيهان دست به اين جام جهاننما كشيده بود و اسرار غيبي را علني كرده بود، ليكن تا به حال اين گونه از خود كرامت بروز نداده بود كه يك روز قبل از انتشار مستند، افشا كند كه «اعتماد» قصد تطهير دارد! پس از عرض دستمريزاد به كرامت اخير ستون نويس گمنام، بايد گفت كه ستون روزنامه كيهان است ديگر و بايد با چيزي پر شود؛ ولو قضاوت درباره مسائل نديده و پيش از آن صدور حكم محكوميت كه اين كرامتي مسبوق به سابقه نزد اهل فكر و قلم است. حكايت مستند «اعتماد» هم همان است و شوري آش كيهان به جايي ميرسد كه ستوننويس گمنام مجبور ميشود براي پر كردن ستون خود، نتيجه بگيرد كه «ظاهرا» اين مستند قصد چنين دارد و چنان...»...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/194314/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
#مکتب_امام
🔹از مسئله حجاز نمیگذریم
http://kayhan.ir/fa/news/194312
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 دموکراتها درباره ایران تفاوت ماهوی با ترامپ ندارند
🔸 در حالی که دموکراتها بر طلبکاریهای فرابرجامی از ایران تأکید دارند، برخی محافل داخلی اصرار دارند موضع این حزب و نامزد آن در انتخابات آمریکا را تحریف کنند.
برخی رسانهها مدعی شدند در پیشنویس برنامههای جو بایدن نامزد دموکراتها، «بازگشت به برجام و مذاکره با ایران» قید شده است.
عصر ایران در این زمینه مدعی شد: این پیشنویس، مسیر فعلی دولت ترامپ با ایران را در مسیر تغییر رژیم و جنگ توصیف کرده و تأکید دارد دولت دموکرات، از مسیر جنگ تغییر جهت داده و به سمت تنشزدایی، دیپلماسی هستهای و گفتوگوهای منطقهای حرکت خواهد کرد. همچنین در این پیشنویس تأکید شده آمریکا نباید در مسیر تغییر رژیم در سایر کشورها حرکت کند و این حزب سیاست تغییر رژیم درباره ایران را رد میکند.
این شعبدهبازی رسانهای در حالی است که اولاً دموکراتها در دولت اوباما، فتنه و آشوب 88 را راهاندازی کرده و از آن در مسیر براندازی حمایت کردند. آنها همچنین با استقبال از پروژه جنگ نیابتی، داعش را در عراق و سوریه راهاندازی کرده و تهدید نظامی را در بحبوحه مذاکرات هستهای، تا پشت مرزهای ایران کشاندند که با قدرتنمایی شجاعانه سردار سلیمانی و همرزمان منطقهایاش، خنثی شد.
سردار سلیمانی در سخنان خود هدف از برجام یک را برجام 2 و 3 یعنی مقابله با نفوذ منطقهای ایران و سپس کشاندن تهدید و جنگ به داخل کشور ارزیابی کرده و با آن مخالفت کرده بود.
ثانیاً دولت اوباما حتی پیشگام نقض سیستماتیک و پیاپی برجام بود و در واقع با گروگانگیری برجام و وعدههای نسیه آن، از ایران میخواست پای مذاکرات و امتیازدهیهای جدید بیاید. تحریمهای ویزا و کاتسا و آیسا، یادگار دولت اوباما و پس از انعقاد برجام برای برداشتن تحریمهاست…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/194319
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 یک فعال بازرگانی:
ایران در 12 کشور همسایه رایزن بازرگانی ندارد
🔸 در شرایطی که دیپلماسی اقتصادی برای گسترش مبادلات تجاری کشور ضروری است یکی از فعالان این عرصه اعلام کرد ایران با وجود داشتن 15کشور همسایه فقط در سه همسایه رایزن بازرگانی دارد!
محمد مهدی جوانمرد رایزن بازرگانی ایران در افغانستان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان ضمن انتقاد از روند رسیدگی به رایزنان بازرگانی ایرانی در کشورهای هدف، اظهار داشت: ایران هم اکنون تنها سه رایزن بازرگانی دارد که این سه در کشورهایترکیه، عراق و افغانستان فعالیت میکنند. در حالی که کشورمان دارای ۱۵ همسایه یعنی ۱۵ بازار هدف است. وی افزود:عدم پرداخت به موقع حقوق رایزنان بازرگانی و همچنین اهمیت قائل نشدن به فعالیت خطیر این فعالان و به نوعی سفیران اقتصادی ایران، منجر به کاهش تعداد آنها در این رسته شده است. قطع به یقین یک رایزن بهتر از دیپلماتهای سفارتخانه میتواند با تجار کشورها ارتباط برقرار کرده و نیازهای هر دو طرف را بررسی کند. روزانه بالغ بر ۱۰۰ پیام در ایمیل شخصی ما مبنی بر درخواست مشاوره برای ایجاد فرصت صادراتی از ایران به کشور افغانستان مشاهده میشود. رایزن بازرگانی ایران ادامه داد: این امر بیانگر این است که رایزن بازرگانی از جایگاه ویژهای برخوردار است. در این فرصتهای صادراتی علاوه بر کالاها و محصولات کشاورزی درخواست صدور تجربیات و همچنین فروش خدمات مهندسی و گردشگری هم وجود دارد. ایران با پتانسیل بالایی که در بخش خدمات مهندسی دارد قطعا ظرفیت بسیار بیشتری از مواد معدنی و غذایی خواهد داشت. همچنین آرمان خالقی؛ قائم مقام دبیرخانه صنعت و معدن ایران درباره اهمیت دیپلماسی اقتصادی گفت: معاونت اقتصادی سفارتخانهها باید در پایان هر سال و حتی اتمام هر دوره از سکانداری سفارتخانهها پاسخگو باشند که تا چه حد در گسترش روابط اقتصادی تلاش کردهاند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/194287
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 تطهیر شبکههای ضدایرانی توسط روزنامه شبهاصلاحطلب!
🔸 یک روزنامه زنجیرهای به بهانه نقد صداوسیما به تطهیر سوابق شبکههای ماهوارهای فارسیزبان ضدایرانی پرداخت!
روزنامه اعتماد، یک فیلم مستند درباره وضعیت رسانههای ایران تهیه و در فضای مجازی منتشر کرده است که رویکرد اصلی این مستند، انتقاد از صداوسیماست. اما از اتفاقات این مستند، حضور افرادی چون مسعود بهنود، علیاصغر رمضانپور و... است که از عناصر اصلی رسانه دولتی انگلستان (بیبیسی فارسی) و تلویزیون وابسته به آلسعود (ایران اینترنشنال) هستند. بهنود پیش از انقلاب از همکاران ساواک بود و رمضانپور نیز سابقه حضور در دولت اصلاحات را در کارنامه خود دارد. آنها طی حضورشان در این رسانهها همسو با سیاست دولتهای بیگانه علیه منافع ملت ایران فعالیت کرده و به وطنفروشی پرداختهاند. اکنون اعتماد به عنوان کارشناس به سراغ آنها رفته و ضمن چهرهسازی از این عناصر وطنفروش به تحریف تاریخ پرداخته است. در روایت مستندسازان روزنامه اعتماد علت راهاندازی شبکههای خارجی، انحصار صداوسیما در ایران بیان شده در حالی که شبکه تلویزیونی BBC با هدف راهاندازی آشوبهای سال 88 اندکی پیش از انتخابات ریاستجمهوری دهم آغاز به کار کرد. تلویزیون اینترنشنال نیز با بودجه سعودی و حمایت انگلستان بهدنبال شکست رژیمهای مرتجع عرب از جبهه مقاومت در منطقه تأسیس شد تا به سمپاشی علیه جریانهای مقاومت و برجسته کردن جریان تجزیهطلبی در ایران بپردازد.
حال روزنامه اعتماد با تحریف تاریخ، سابقه شبکههای خارجی ضدایرانی را تطهیر کرده و در قامت همکار آنها ظاهر شده است. اعتماد مدتی پیش نیز گزارش بیبیسی درباره عباس امیرانتظام را کپی کرده بود تا آنجایی که اعضای تحریریه این روزنامه حتی متوجه نشدند موضوع گزارش مربوط به دو سال پیش است و خبر تازهای نیست. گفتنی است روزنامه اعتماد در میان سه روزنامهای است که سال گذشته بیشترین یارانه مطبوعاتی را از دولت تدبیر و امید دریافت کردند.
http://kayhan.ir/fa/news/194290
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 هم به مدیریت قبلی بد گفتید و هم با خدماتش عکس یادگاری گرفتید!
🔸 «وزیر نفت پس از هفت سال تحمیل انواع عقبماندگیها در حوزه نفت، سعی دارد دستاوردهای دیگران را به نام خود سند بزند و اینگونه القا کند که اگر او نبود، پارس جنوبی و غرب کارون به جایی نمیرسید. او روی نقاطی دست گذاشته که از قضا ارتباطی به عملکردش ندارد، اما چه میتوان کرد وقتی چیزی برای عرضه نباشد، فریادها بلند میشود که اگر ما نبودیم هیچ چیز نداشتیم.»
روزنامه جوان ضمن انتشار تحلیل فوق میافزاید؛ زنگنه میگوید پارس جنوبی و غرب کارون شاخص عملکرد ماست؛ روی کاغذ، در دولت یازدهم و دوازدهم میزان تولید گاز از پارس جنوبی دو برابر شده و به گفته وزارت نفت، میزان تولید از غرب کارون پنج برابر، اما آیا این عملکرد یک شبه اتفاق افتاده است؟ قطعاً خیر. پس چرا وزارت نفت علاقه دارد روی این موضوع مانور دهد؟
از پارس جنوبی آغاز میکنیم؛ در دولت گذشته که سرمایهگذاری خارجی به دلیل فشار آمریکا و تحریمها سخت شد، نظام تصمیم گرفت از منابع خود و توان شرکتهای ایرانی، پارس جنوبی را توسعه دهد. بر همین اساس تمام فازهای بزرگترین میدان گازی جهان را میان شرکتهای ایرانی توزیع کرد تا هر یک از این شرکتها، کار را آغاز کنند. با آغاز توسعه فازهای پارس جنوبی در دولت دهم و اختصاص ۲۰ میلیارد دلار از منابع بانک مرکزی به وزارت نفت، پروژهها آغاز و با پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۹۰ درصد در فازهای مختلف، تحویل دولت یازدهم شدند. بهعنوان نمونه فاز ۱۲ در سال ۹۲، پیشرفتی معادل ۹۳ درصد داشت که زنگنه برای راهاندازی آن، دو سال معطل کرد.
در واقع چیزی که زنگنه افتتاح کرد، پروژههایی بود که اصولاً ربطی به او نداشت و وزارت نفت در دولت جدید فقط آنها را تکمیل کرد، آنهم با یک کندی خستهکننده. با وجود این، پروژهها یکبهیک راهاندازی شدند و برای آنکه بگویند اگر ما نبودیم اینگونه نمیشد، به دولت گذشته تاختند و گفتند در دوره گذشته شاهد یک «آشوب صنعتی» بودیم و در دولت روحانی با قوام یافتن کارها همه چیز بهخوبی پیش رفت…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/194318
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 اختصاص یک سوم تختهای بیمارستانی تهران به بیماران کرونایی
🔸 معاون درمان ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونای کلانشهر تهران گفت: یک سوم تختهای بیمارستانی در تهران به کرونا اختصاص یافته است.
نادر توکلی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه تقریبا ۳۰ تا ۳۵ درصد تختهای بیمارستانی در تهران به کرونا اختصاص پیدا کردهاند، اظهارداشت: تمام بیمارستانهای دولتی، خصوصی، خیریه و نیمه دولتی در شرایط کنونی درگیر کرونا هستند، حتی برخی بیمارستانهای خصوصی مانند بیمارستان ایثار فقط بیمار کرونایی پذیرش میکنند.
توکلی ادامه داد: در حال رایزنی هستیم تا بیمارستانهای خصوصی بیشتری پای کار بیایند و تختهای بیشتری به بیماران کرونایی در بخش خصوصی تخصیص پیدا کند.
وی افزود: در تهران نیمی از تختهای
آی.سی.یو بزرگسالان به بیماران کرونایی اختصاص یافتهاند، دو سوم بیماران کرونایی در بخشهای عادی و یک سوم در بخشهای ویژه بستری هستند.
معاون درمان ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونای تهران با بیان اینکه شرایط مناسب نیست، گفت: در عمل وضعیت قرمز کرونایی در تهران حاکم است، چرا که تعداد موارد ابتلا و بستری بالاست، حجم اعظم بیماران کرونایی به بخشهای سرپایی مراجعه میکنند و بیماران بدحال که تنگی نفس پیدا کرده اند و دچار کمبود اکسیژن شده اند، در بیمارستانها بستری میشوند.
توکلی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که نمیتوان نظام درمان را تعطیل کرد و تمام تختهای بیمارستانی را به کرونا تخصیص داد چرا که ارائه خدمات به بیماران غیر کرونایی هم اهمیت دارد.
وی درباره جدایی بیمارستانهای کرونایی و غیر کرونایی اظهارداشت: در عمل بیمارستانهای غیر کرونایی و کرونایی جدا شدهاند، به عنوان مثال ما در علوم پزشکی ایران از ۱۸ بیمارستان تحت پوششی که داریم چهار بیمارستان را به کرونا اختصاص داده ایم، اما تفکیک کامل غیر قابل امکان است و تنها بیمار کرونایی در بیمارستانهای تک تخصصی پذیرش نمیشوند…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/194275
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 طی 5 سال گذشته اتفاق افتاد
سرقت 120 میلیون بشکه نفت یمن توسط آلسعود و امارات
🔸 ائتلاف سعودی در 5 سال گذشته بیش از 120 میلیون بشکه از ذخایر نفتی یمن را به سرقت برده و درآمد آن نیز به خزانه سعودی واریز شده است. این خبر یک روز پس از انتشار خبر پایان سوخت در بیمارستانهای یمن و به خطر افتادن جان 1000 کودک منتشر میشود.
سرویس خارجی-
مردم یمن به دلیل کمبود مشتقاتی نفتی و سوخت با بحران بیسابقه و خطرناکی مواجه شدهاند و بسیاری از بیماران یمنی به ویژه 1000 کودک در بیمارستانهای یمن به دلیل کمبود همین سوخت در آستانه مرگ قرار گرفتهاند. عربستان با توقیف دهها کشتی حامل سوخت یمن و محاصره این کشور باعث ایجاد بحران سوختی هم شده است. حالا در این شرایط خبر رسیده سعودیها نه تنها اجازه ورود سوخت به داخل یمن را نمیدهد بلکه سالهاست نفت این کشور را به سرقت میبرند.
به گزارش المسیره، «احمد عبدالله دارس» وزیر نفت دولت نجات ملی یمن از حجم نفت ربوده شده از سوی «مزدوران دشمن» در سالهای گذشته خبر داد. وی در مصاحبه با شبکه المسیره اعلام کرد: «مزدوران دشمن طی سال ۲۰۱۸ حدود ۱۸ میلیون بشکه نفت و در سال ۲۰۱۹ بالغ بر ۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه نفت متعلق به یمن را ربودند... مزدوران دشمن نفت را ربوده و درآمد حاصل از فروش آن را به بانکهای سعودی منتقل کردهاند درحالی که مردم یمن از نبود مشتقات نفتی در رنج هستند».
به گفته این مقام یمنی، هزینه مشتقات نفتی ربوده شده از سوی سعودیها در سال ۲۰۱۸ بالغ بر یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون دلار بوده است. او میگوید، برخی از تجار با مزدوران و ائتلاف سعودی همکاری و هماهنگی داشته و از این طریق ثروت ملی نفت یمن به سرقت میرود.
وزیر نفت یمن این را هم گفت که «تنها گزینهای که هم اکنون در اختیار یمن است، مقاومت و مقابله با دشمن با هدف شکستن محاصره و فشار بر دشمن برای دستیابی به مشتقات نفتی است و مردم یمن باید با توکل به خدا و اعتماد به نیروهای مسلح به رویارویی تمام قد با دشمن برای پایان دادن به دشمنی و برداشتن محاصره برخیزند»…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/194297
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper