🎭 #ادبی_هنری
🔹 فراخوان یازدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» منتشر شد
🔸 دبیرخانه جشنواره مردمی عمار فراخوان یازدهمین دوره این رویداد سینمایی را در چهار بخش «رقابت اصلی جشنواره»، «معرفی سوژه»، «فراخوان اکران مردمی» و «فراخوانهای مردمی» منتشر کرد.
در بخش «رقابت اصلی جشنواره» آثار دریافتی با قالبهای داستانی، مستند، پویانمایی، نماهنگ، برنامه تلویزیونی، فیلم ما و فیلمنامه در موضوعات «رویای ایرانی»، «پایش و پالایش اجتماعی»، «حافظه ملی»، «جنگ اقتصادی»، «جنگ نرم»، «ملت قهرمان»، «نهضت جهانی مستضعفین» و «فتنه ۸۸» با هم به رقابت میپردازند.
بنابرین گزارش، فیلمسازان از 23 مهر تا 20 آبان فرصت دارند با مراجعه به سایت این جشنواره به نشانی Ammarfilm.ir نسبت به ثبت اثر خود اقدام کنند. همچنین حداکثر مهلت تحویل اثر به دبیرخانه جشنواره نیز 25 آبان اعلام شده است.
بر اساس دبیرخانه یازدهمین جشنواره عمار، آثار بخش مسابقه در صورت مهیا بودن شرایط با توجه به همهگیری کرونا، دی ماه و در سینما فلسطین تهران به اکران درمیآیند.
همانند ادوار گذشته، دبيرخانه جشنواره عمار در فراخوان خود از علاقهمندان براي اكران مردمي آثار جشنواره دعوت كرده است تا با مراجعه به تارنماي جشنواره، نسبت به ثبتنام جهت نمايش فيلمها در شهر و روستاي خود اقدام كنند.
بر اساس این فراخوان، دبیرخانه جشنواره، از عموم مردم دعوت میکند سوژههای خود را از طریق وبسایت جشنواره، به سینماگران پیشنهاد دهند و حتی بهطور خاص، سینماگران مورد علاقه خود را به ساخت فیلم از یک سوژه دعوت کنند.
در بخش فراخوانهای مردمی نیز، هر یک از مردم، تشکلهای مردمی یا مؤسسات فرهنگی، اجتماعی، علمیو اقتصادی میتوانند موضوعات و دغدغههای مدنظر خود را به فیلمسازان پیشنهاد داده و با تعیین جوایز مادی و معنوی خود، آنان را به تولید اثر در آن موضوعات ترغیب نمایند. دبیرخانه جشنواره به مرور فراخوانهای مذکور را از طریق سایت جشنواره معرفی مینماید…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200752
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📡 #دور_دنیا
🔹 تشدید تدابیر بهداشتی مقابله با کرونا (مالزی)
🔸 مالزی پس از افزایش موارد آلودگی به ویروس کرونا در حالی که موفق شده بود تاکنون همهگیری را مهار کند، از تدابیر محدودکننده قابل توجه جدید خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه، مالزی در ماه مارس پس از شناسایی نخستین کانونهای همهگیری قرنطینه جدی در سراسر کشور اعمال کرد، اما پس از آن فعالیتهای به نسبت عادی را از سر گرفت. وزیر دفاع مالزی اعلام کرد: پس از ثبت روزانه صدها مورد جدید مبتلا به کووید۱۹ در هفتههای اخیر شورای امنیت ملی تصمیم گرفت برای پایین آوردن منحنی آلودگی محدودیتهایی اعمال کند.
این تدابیر قرار است از چهارشنبه در کوالالامپور، ایالت سلانگور، پوتراجایا پایتخت اداری این کشور و همچنین سراسر ایالت صباح در جزیره بورنئو اجرا شود. به این ترتیب مدارس و مکانهای فرهنگی تعطیل خواهند شد و شهروندان تنها برای کارهای ضروری مانند خرید میتوانند از خانه خارج شوند. با این حال اکثر شرکتها میتوانند به فعالیت ادامه دهند، زیرا دولت میخواهد از اقتصاد که به دلیل نخستین دور قرنطینه تحت تاثیر قرار گرفته بود پشتیبانی کند.
از زمان انتخابات منطقهای ماه گذشته موارد آلودگی به ویروس کرونا در ایالت صباح افزایش یافته است. ناظران، سیاستمداران در حال مبارزه انتخاباتی را عامل افزایش آلودگی کرونایی در کشور میدانند.
http://kayhan.ir/fa/news/200739
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📌 #خبر_ویژه
🔹 به جای بدهکار کردن دولت آینده انضباط مالی پیشه کنید
🔸 دولت و سازمان برنامه و بودجه باید پیش از آنکه دنبال «انبساط مالی» باشند، «انضباط مالی» را پیگیری کنند.
روزنامه وطن امروز در یادداشتی نوشت: محمدباقر نوبخت طراح بودجههای دولت روحانی، راهبرد اصلی بودجه سال 1400 را در گزاره «انقباض پولی و انبساط مالی» تبیین کرده است. بخش اول این راهبرد برای شرایط کنونی اقتصاد ایران که با سیل نقدینگی 2600 هزار میلیارد تومانی دست و پنجه نرم میکند، بسیار حیاتی است. دولت اگر بتواند به این هدف نائل آید، میتواند از بار تورمی بازارهای دارایی مانند طلا، سکه، خودرو و مسکن تا حدودی جلوگیری کند. سناریوهای بسیاری در رابطه با اجرای سیاست انقباض پولی مطرح است که به نظر میرسد جدیترین و محتملترین آنها افزایش نرخ بهره بانکی در سال آینده باشد. بیشترین افزایش نرخ بهره هم در سپردههای غیردیداری یا بلندمدت اتفاق خواهد افتاد تا از این طریق دولت بتواند به هدف فریز پولی دست پیدا کند، البته همین سیاست اگر منجر به انتقال نقدینگی به سمت تولید نشود و بانکها اقدام به بنگاهداری کنند، صرفا انتقال بحران از شرایط کنونی به آینده است.
اما نکته قابل توجهتر راهبرد بودجه سال آتی بحث انبساط مالی است. آنطور که پیداست دولتیها میخواهند در سال آینده برای خروج رکود اقدام به افزایش هزینهها کنند. اگر بخواهیم راحتتر سخن بگوییم، دولت میخواهد سال 1400 ولخرجی کند و از این طریق تقاضا را در کشور افزایش دهد. این سیاست میتواند در قالب شروع ابرپروژههای عمرانی، افزایش یارانههای نقدی، افزایش حقوق و اقداماتی از این دست محقق شود. نکته قابل توجه در این رابطه محل تامین اعتبار اجرای چنین راهبردی است. دولت سال جاری بین 150 تا 200 هزار میلیارد تومان کسری بودجه داشت و به نظر میرسد این کسری بودجه سال آینده با توجه به افزایش تبعات اقتصادی کرونا به صورت فزایندهای افزایش یابد، با این تفاوت که در سال جاری دولت برای فرار از کسری بودجه از ظرفیت اوراق بدهی استفاده کرد اما سال آتی این ظرفیت آنطور که سال 99 از آن بهرهگیری شد قابل استفاده نیست…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200784
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 حشدالشعبی در اعتراض به فروش سنجار به بارزانی: حق ایزدیها این نبود
🔸 حشدالشعبی درباره فروش منطقه «سنجار» توسط نخستوزیر دولت بغداد به اقلیم کردستان عراق، موضع گرفت و اعلام کرد که با این اقدام، رنجهای مردم ایزدی ادامه خواهد یافت.
شيخ «قيس الخزعلى» دبير كل «جنبش عصائب اهل الحق» وابسته به حشدالشعبی، اعلام كرد: توافق اخير كه بين دولت مركزى(بغداد) و اقليم كردستان درخصوص سنجار صورت گرفت، متضمن اخراج حشدالشعبى از سنجار است، نیرویی كه سنجار را آزاد كرده بود. وی افزود که اين توافق به ضرر ايزدىها است، همان کسانی كه رنجهاى زیادی را متحمل شدهاند و با اين توافق جديد، رنجهاي آنها ادامه میيابد.
الخزعلی افزود: از نيروهاى ملى ميخواهيم كه نظر خود را در اين خصوص ابراز كنند و تعارفى در اين زمينه نداشته باشند و ضرورى است كه اين نيروها، موضعى متناسب با خطير بودن اين وضعيت اتخاذ كنند.
اشاره دبيركل عصائب اهل الحق به متن الحاقيه توافق اخیر میان بغداد و اربیل است، در این متن تصريح شده است که مسئوليت امنيت شهرستان سنجار برعهده سازمان امنيت ملى، پليس فدرال و سازمان اطلاعات با هماهنگى با نهادهاى امنيتى اقليم است و حشد (كه براى نجات ايزدىها و آزادى اين شهرستان، جانفشانی کرده است)، از این منطقه خارج میشود.
طبق توافق اخیر، بغداد و اربیل در یک همکاری مشترک مسئولیت اداره پرونده امنیتی سنجار را به عهده خواهند گرفت. شهر سنجار به عنوان مرکز شهرستان سنجار، در غرب استان نینوا و در فاصله ۸۰ کیلومتری موصل واقع شده است.
از این منطقه به عنوان خاستگاه تاریخی اقلیت دینی ایزدی یاد میشود. طبق اعلام استاندار نینوا، این شهرستان در نتیجه هجوم داعش در سال ۲۰۱۴ بین ۶۰ تا ۸۰ درصد ویران شده و دستکم حدود ۲۰ میلیارد دلار اعتبار برای بازسازی آن، مورد نیاز است….
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200761
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 رونمایی از کتابی که به سفارش حاج قاسم سلیمانی نوشته شد
🔸 کتاب «صبح شام» که از آن بهعنوان اولین روایت ایرانی از بحران سوریه یاد میشود، روز گذشته با حضور جمعی از شخصیتهای جبهه مقاومت و فرزند شهید حاج قاسم سلیمانی رونمایی شد.
امیرعبداللهیان، نویسنده این کتاب ضمن تشکر از تیم مصاحبه و نگارش کتاب، گفت: ابتکار تدوین این خاطرات به توصیه قهرمان بینالمللی مبارزه با تروریسم، سردار حاج قاسم سلیمانی بازمیگردد که یک سال قبل از شهادت و آسمانی شدن، در دیداری تأکید کرد که برای انتقال پیام رشادتها، شهادتها، شجاعتها و حتی جنایات و خیانتها در سوریه و منطقه غرب آسیا، بخشی از خاطرات خود را مکتوب و منتشر کنم. سردار با وجود مشغلههای فراوانی که داشت، هیچ وقت از مسایل ریز و جزیی هم چشمپوشی نمیکرد و من با تأکیدشان کار روی خاطرات را شروع کردم. البته خودشان هم وقایع دوران مسئولیت خود را در دفترهایی نوشتهاند و در زمان مناسبی منتشر خواهد شد.
محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری نیز در این آیین گفت: بحرانهایی که در منطقه شکل گرفت با مجاهدت شهدای مقاومت در ایران، عراق، سوریه و لبنان حل و فصل شد و به سرمنزل مقصود رسید. دیدن ابعاد این روایت اهمیت راهبردی برای ما دارد.
محسن مومنی شریف، نویسنده و رئیس سابق حوزه هنری نیز گفت: هنوز اتفاقات حضور در سوریه برای مردم ایران و جهان اسلام روشن نشده است. به هر حال بخشی از این اتفاقات در حوزه دیپلماسی است.
وی تأکید کرد: خاطرات دیپلماتهای کشورها پس از پایان مأموریتشان معمولاً منتشر میشوند، اما در ایران این کار کمتر معمول است. ما برای دفاع از حقیقت باید به سراغ انتشار خاطرات دیپلماتها برویم.
حجتالاسلام سعید فخرزاده مسئول واحد «تاریخ شفاهی» حوزه هنری نیز در این آیین گفت: «صبح شام» روایتی دیپلماتیک از بحران سوریه است…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/200751
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🏆 #ورزشی
🔹 اتحادیه جهانی کشتی نمیتواند برای برگزاری مسابقات جهانی تصمیمگیری کند
🔸 مدیر تیمهای ملی کشتی آزاد گفت: نظرات موافق و مخالف زیاد است و اتحادیه جهانی کشتی نمیتواند در این زمینه به اجماع برسد.
محسن کاوه در مورد تاخیر دوباره اتحادیه جهانی کشتی برای برگزاری مسابقات جهانی 2020 صربستان اظهار داشت: این همه تعلل نشان میدهد که در مورد برگزاری مسابقات جهانی نظرات موافق و مخالف زیاد است و آنها نمیتوانند در این زمینه به اجماع برسند. من فکر میکنم که آنها نمیتوانند به تصمیم نهایی برسند و دائم تصمیمگیری را عقب میاندازند.
وی در مورد زمانی که تیم ملی در صورت قطعی شدن برگزاری مسابقات جهانی در اختیار خواهد داشت، گفت: هر چه جلوتر برویم و تصمیم اتحادیه اعلام نشود، کار سختتر و برای چیدمان تیم و مسائل اردویی زمانمان کمتر میشود.
مدیر تیمهای ملی کشتی آزاد در مورد عملکرد آزادکاران در لیگ تصریح کرد: مشخص بود که دوری 7-8 ماهه اثر خود را روی کشتی گذاشته است. هرچند کار آمادگی جسمانی لازم است، اما بچهها تمرین کشتی کمی داشتند و در کشتیهایی که دیدیم این نکته مشهود بود. با وضعیتی که داریم کاملا طبیعی است که سطح کیفی لیگ پایین باشد. بچهها با مشکل نداشتن سالن، نبود مسابقه و نامشخص بودن زمان برگزاری رقابتها مواجه بودند و همه اینها در عملکرد کشتیگیران تاثیر داشت.
کاوه در مورد وضعیت این روزهای علیرضا کریمی گفت: او نمیتواند تمرین کشتی انجام دهد. با پدرش در تماس هستیم و تاکید کردهایم که برای بازگشت عجله نکند.
http://kayhan.ir/fa/news/200713
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper