📎🔹 زاکانی:
۱۲ ایستگاه مترو تا پایان سال راهاندازی خواهد شد
🔸 شهردار تهران با بیان اینکه در حوزه مترو تا پایان سال ۱۲ ایستگاه مترو راهاندازی خواهد شد، گفت: با پیگیری مشارکت سرمایهگذاران و استفاده از مجموعه امکانات شهر، راه ۲۰ سالهای که در سند حملونقل تهران برای مترو دیده شده بود را در ۵ سال با تکمیل ۱۱ خط و ۳۲۵ ایستگاه به سرانجام برسانیم، اگر از هوای ناپاک و ترافیک گله میکنیم، راهحل این مشکل، سرمایهگذاری در حوزه حملونقل عمومی است.
علیرضا زاکانی، شهردار تهران در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه پایتخت بیان داشت: کلانشهر تهران به عنوان بزرگترین کلانشهر غرب آسیا که 9.8 میلیون نفر در شب و در روز بالغ بر 13 میلیون نفر در آن سکنی دارند، از هر جهت اثراتش فراتر از جغرافیا و ورای مرزهای جغرافیایی قابل رصد است.
به گزارش فارس، وی گفت: به تعبیر رهبری این کلانشهرخودش کشور است و دقت در نیازها و شرایط آن و خدمت به مردم تهران و ساختن الگوی درست امکانی را برای ما فراهم میکند که گامهای رسیدن به اهداف انقلاب را یکی پس از دیگری برداریم.
بازگرداندن 23 هزار میلیارد تومان
از امکانات شهرداری تهران طی 10 ماه اخیر
زاکانی ابراز داشت: پس از ۱۰ ماه بالغ بر ۱۶ هزار میلیارد تومان امکانات متعلق به شهرداری که در محاکم علیه ما بود، با دفاع درست از دست شهرداری خارج نشد و این کار در کنار برگرداندن بالغ بر ۷ هزار میلیارد تومان دیگر از اموال شهرداری باعث شد مجموعا حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان از اموال شهرداری به آن بازگردانده شود.
شهردار تهران خاطرنشان کرد: با تجمیع 1200 شماره حساب موجود در شهرداری که فساد میآفرید، مبارزه با فساد را آغاز کردیم. وی گفت: یکی از بزرگترین مشکلات ما در تهران در حوزه مسکن است، جایی که ۵۱ درصد مردم مسکن استیجاری دارند. یک فرد حقوق بگیر ۶۵ درصد حقوق خود را برای اجاره یک خانه ۷۵ متری هزینه میکند و ۶۶ سال طول میکشد تا این فرد صاحب خانه شود، بنابراین وارد بررسی موضوع شدیم و قرارگاهی را تحت عنوان قرارگاه مسکن ایجاد کردیم...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244752
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📎🔹 نکتههایی از سرود سلام فرمانده
🔸 ۱. سرود «سلام فرمانده» اتفاقی مبارک بود که موجی از نور و سُرور و امید را در بین ملت برانگیخت و کشور را از شمیم گلستان ولایت و امامت عطرآگین نمود. موسیقی دلنشین و مخملین به همراه شعری سرشار از صمیمیت و طراوت، موجب شد که این تصنیف در اندک زمانی در سراسر پهنه کشور عزیزمان پرآوازه شود و به همراه جوشش اشک بر لبها مترنم گردد. «سلام فرمانده» به گونهای اعجاببرانگیز از دروازههای ایران گذشت و در منطقه درخشید. آنگاه پا را از کشورهای همسایه فراتر نهاد و به آفریقا و مرزهای اروپا و آمریکا رسید و همزمان، نسخههای ترکی، پاکستانی، عربی و انگلیسی آن بیرون آمد و زبان مشترک ملتهای مختلف شد. این سرود را میتوان نمادی از هدف غایی جمهوری اسلامی که همانا تمهید حکومت جهانی حضرت مهدی ارواحنا فداه میباشد دانست.
۲. انتظار موعود به نوعی در باور همه مذاهب و ادیان وجود دارد و هنگامیکه به منابع و آثار کهن این ادیان مراجعه کنیم، بشارت آمدن شخصیتی در آخرالزمان را مییابیم. به عبارت دیگر، فرهنگ انتظار یک وجه مشترک در بین همه آیینها است و با وجود تحریف این ادیان و آمیخته شدنشان به موهومات و خرافات، امر موعود اما در کتابهایشان از دستبرد، مصون مانده است. گو این که در چند و چون آن میان آنها اختلاف وجود دارد.
در مذهب برادران اهل تسنن نیز به موضوع مهدویت تصریح گردیده و در منابع حدیثی آنان روایات متعددی در این باب از زبان مبارک رسول خدا(ص) نقل شده است و برخی از علمای بزرگ سنی، کتابهای مستقلی درباره امام مهدی ارواحنا فداه تأليف کردهاند.
اما مهدویت در تشیع مبحث بسیار گستردهای است که پشتوانه عظیمی از آیات و روایات دارد و صدها آیه قرآن به سرنوشت بشریت در آخرالزمان و موضوع تشکیل حکومت جهانی به دست آخرین حجت خدا، تاویل و تفسیر شده است. همچنین روایات بیشماری نیز در پیرامون حضرت موعود به دست ما رسیده که در مقایسه با مباحث دیگر اسلام از بسامد بالایی برخوردار است. از این رو امر مهدویت در تشیع، قابل قیاس با هیچ مذهب و مکتبی نیست و صراحت، شفافیت و شناسنامه روشنی که از آخرین حجت خدا نزد شیعه وجود دارد، در هیچ آیین دیگری یافت نمیشود. ..
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244763
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 رئیس بنیاد ملی گندمکاران:
خرید تضمینی گندم از ۴ میلیون تن گذشت
🔸 رئیس بنیاد ملی گندمکاران اعلام کرد: میزان خرید گندم از مرز چهار میلیون تن فراتر رفته و ۷۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شده است.
عطاءالله هاشمی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بنابر آمار از ابتدای فصل برداشت تا روز گذشته بیش از چهار میلیون تن گندم با ارزش بالغ بر ۴۸ هزار میلیارد تومان از گندمکاران خریداری شده که نسبت به سال قبل ۲۸ درصد رشد داشته و ضمن اینکه تاکنون ۷۰ درصد مطالبات گندمکاران معادل ۳۲ هزار میلیارد تومان پرداخت شده است.
رئیس بنیاد ملی گندمکاران ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که میزان خرید گندم به بالای شش میلیون تن و میزان تولید به حدود ۱۰ میلیون تن برسد که در صورت تحقق این میزان، تولید ۱۵ تا ۲۰ درصد رشد خواهد داشت. هاشمی یادآور شد: با توجه به آنکه آخرین پرداختها مربوط به ۱۵ خردادماه است از بازرگانی دولتی و سازمان برنامه و بودجه انتظار میرود که بهصورت جهادی طلب کشاورزان را پرداخت کنند تا از هدررفت گندم تولیدی و ورود دلالان به چرخه خرید جلوگیری شود.
براساس آمار، سال گذشته چهار میلیون و ۵۲۰ هزار
تن گندم خریداری شد که امسال در صورت تحقق شش میلیون تن خرید، بنیاد ملی گندمکاران پیشبینی کرده که میزان واردات ۵۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش یابد.
گفتنی است به اعتقاد کارشناسان، کشورمان با اینکه در یک اقلیم کمآب قرار دارد، اما با همین امکانات موجود و از طریق افزایش بازدهی تولید، میتواند حجم تولیدات کشاورزی از جمله را بسیار بیشتر از مقادیر فعلی کند. این موضوع در شرایط فعلی که دنیا با بحران مواد غذایی بهویژه گندم روبهرو است، اهمیت دوچندان پیدا کرده است.
برنامههای خوبی در کشور برای گسترش تولیدات کشاورزی متناسب با منابع موجود کشور در سالهای اخیر، علیرغم کارشکنیهای جریان حامی واردات و مخالف خودکفایی، در دستورکار قرار گرفته است. یکی از این اقدامات، افزایش نرخ خرید تضمینی گندم است.
در حالی که در شهریورماه سال گذشته دولت قیمت خرید تضمینی گندم را مبلغ ۷۵۰۰ تومان برای سال ۱۴۰۱ اعلام کرده بود و مجلس شورای اسلامی نیز در اسفندماه گذشته این مبلغ را به ۹۵۰۰ تومان افزایش داد، با توجه به شرایط جهانی و افزایش هزینههای دستمزد و نهادهها، دولت به این نتیجه رسید که قیمت گندم را به مبلغ ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش دهد و برای کشاورزانی که گندم خودشان را به دولت تحویل میدهند، هزار تومان نیز بهعنوان جایزه در نظر گرفته است. به این ترتیب در زمانی که شعله بحران گندم هنوز اینچنین زبانه نکشیده بود، دولت با اعلام نرخ 11 هزار و 500 تومانی خرید تضمینی انگیزه کشاورزان داخلی را برای تولید دوچندان کرد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244727
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 زیر سایه فراگیر بحران اقتصادی
هزینه سرسامآور و سنگین پنجمین انتخابات چهارسال گذشته در اسرائیل
🔸 سرويس خارجي-
شرايط نامساعد اقتصادي در سرزمينهاي اشغالي فلسطين باعث شده تا حتي پول و بودجه كافي براي برگزاري پنجمين انتخابات تكراري در دسترس مسئولان سياسي نباشد.
روز پنجشنبه كه «يائير لاپيد» به عنوان چهاردهمين نخست وزير رژيم صهيونيستي وارد اقامتگاه نخست وزيري شد، همه چشمها به خزانه خالي صهيونيستها دوخته شده بود كه ديگر پس از چهار دور انتخابات بي نتيجه پول لازم براي پنجمين انتخابات ندارد.
لاپيد به عنوان نخست وزير موقت پس از
كنارهگيري دولت بي ثبات نفتالي بنت آمده تا زمينه را براي برگزاري پنجمين انتخابات پارلماني در چهار سال گذشته فراهم كند، اما يك موضوع حياتي آن است كه پول كافي براي انتخابات موجود نيست.
منابع عبري زبان گفتهاند كه انتخابات پيش رو يكي از پرهزينه ترين و سنگين ترين انتخابات در اين رژيم خواهد بود. تا اول نوامبر يعني نيمه آبان ماه امسال صهيونيستها برای پنجمین بار در چهار سال گذشته دوباره رای خواهند داد تا بلاتكليفي كابينه سياسي مشخص شود، هرچند بسياري ترديد دارند با توجه به اختلافات داخلي، انتخابات پيش رو گره كور چهارسال بن بست سياسي را باز كند و احتمالا دوباره هيچ حزبي موفق به كسب اكثريب آرا و يا ائتلاف با ديگر احزاب سياسي نخواهد شد.
«آویگدور لیبرمن»، وزیر دارایی هزینه انتخابات آتی را 2.4 میلیارد شیکل (700 میلیون دلار) عنوان كرده است. او با اكره نسبت به تامين اين هزينه و در برابر حيف و ميل كردن بودجه براي برگزاري انتخاباتهاي بي نتيجه در چند سال گذشته گفته است: «امیدوارم کسانی که مسئول این هزینههای غیرضروری هستند، بهای آن را در انتخابات آینده بپردازند.»
از سوي ديگر اوضاع ساكنان مناطق اشغالي فلسطين از نظر اقتصادي به شدت نامتعادل است و آنها پس از کووید-19، با تورم قیمتها و كاهش دستمزدها دست و پنجه نرم میکنند.
گزارش «ميدل ايست آي» از هزينه انتخاباتهاي بي نتيجه چهار سال گذشته و بين سالهای
2019-2021 حاكي از آن است كه بیش از 10 میلیارد شیکل (2.86 میلیارد دلار) خرج برگزاري انتخابات شده و البته همه به بن بست رسيده و در نتيجه اين انتخاباتها هيچ كس نتوانسته با كسب اكثريت آرا كابينه
تشكيل دهد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244733
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#مکتب_امام
🔹 ناجی کشور
https://kayhan.ir/fa/news/244764
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#روزنامه_کیهان
🔹 یک شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۱
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
#عناوين
📆 یکشنبه 12 تیر 1401
در کیهان امروز می خوانیم:
📂 #تیتر_اول
🔹 گمرک خبر داد
تجارت با همسایگان در فصل بهاراز 12 میلیارد دلار عبور کرد
https://kayhan.ir/fa/news/244806
▫️ حضور وزیر کشور در مناطق زلزلهزده
زلزله بامدادی در هرمزگان ۵ کشته و ۸۴ مصدوم بر جا گذاشت
https://kayhan.ir/fa/news/244827
▫️ با حضور وزیر ارشاد و اهالی رسانه برگزار شد
مراسم بزرگداشت مرحومه مریم کاظمزاده اولین عکاس زن دفاع مقدس
https://kayhan.ir/fa/news/244814
▫️ گزارش خبری تحلیلی کیهان
آمریکا در مذاکرات کارشکنی کرد غربگراها به تیم هستهای ایران حمله میکنند!
https://kayhan.ir/fa/news/244854
🖌 #یادداشت_روز
🔹 گریه گرگ برای گله!
https://kayhan.ir/fa/news/244857
📌 #خبر_ویژه
▫️ اوراسیا ریویو: اقتصاد مقاومتی ایران تحریمها را از کار انداخته است
https://kayhan.ir/fa/news/244858
▫️ بالاترین نرخ تورم در اروپاظرف 25 سال گذشته
▫️بیتدبیریهای دولت روحانی کسری بودجه را 8 برابر کرد
📎🔹رئیسی در مراسم روز ملی صنعت و معدن:
پیشنویس سند جامع صنعت کشور تهیه شده و در حال نهایی شدن است
https://kayhan.ir/fa/news/244818
▫️ بشار اسد در دیدار امیرعبداللهیان:
موازنه در منطقه به نفع ما در حال تغییر است
https://kayhan.ir/fa/news/244853
▫️به بهانه هفته حقوق بشر
چند برگ از کارنامه حقوق بشر آمریکایی
https://kayhan.ir/fa/news/244815
▫️اجرای نسخه لبنانی «سلام فرمانده» با حضور گسترده مردم در استادیوم شهر «صور» لبنان
https://kayhan.ir/fa/news/244813
▫️ حکایت تنها شهید روحانی مدافع حرم استان کرمان؛ شهید سعید بیاضیزاده
طلبهای در خط مقدم نبرد با داعش
https://kayhan.ir/fa/news/244779
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹بر اساس مصوبه سران قوا
قولنامههای دستی قابلیت پیگیری حقوقی ندارد
https://kayhan.ir/fa/news/244807
🌍 #بین_الملل
🔹 تشدید بحران اقتصادی در غرب زیر سایه جنگ اوکراین
افت ۳۰ درصدی بازارهای مالی آمریکا اعتصاب و هرج و مرج در فرودگاههای اروپا
https://kayhan.ir/fa/news/244834
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
📂 #تیتر_اول
🔹 گمرک خبر داد
تجارت با همسایگان در فصل بهاراز 12 میلیارد دلار عبور کرد
🔸 دیپلماسی اقتصادی دولت سیزدهم در حال ثمر دادن است بهطوری که در فصل بهار امسال تجارت غیرنفتی کشورمان با 15 کشور همسایه به 12 میلیارد و 364 میلیون دلار رسید که نسبت به بهار سال قبل با رشد 18 درصدی مواجه بود.
سرویس اقتصادی-
به گزارش خبرنگار ما، دولت سیزدهم پیش از آنکه در شهریورماه 1400 سکان دستگاه اجرایی کشور را در دست بگیرد، صراحتاً اعلام کرده بود که مبنای سیاست خارجی خود را به تعامل با کشورهای دوست و همکار با محوریت همسایگان و سایر کشورهای منطقه قرار خواهد داد؛ بنابراین اولویتهای تجارت خارجی در قالب تعامل با همسایگان و تمرکز دیپلماسی اقتصادی دولت بر مبادلات منطقهای تعریف شد.
این تغییر رویکرد در شرایطی که دولت قبل نزدیک به یک دهه همه هموغم خود را ابتدا مذاکره برای امضای برجام و پس از خروج آمریکا از برجام، مذاکره برای بازگشت آمریکا به برجام قرار داده و در این فاصله بسیاری از فرصتهای نقد منطقهای را به امید چراغ سبز چشمآبیها سوزانده بود، بسیار مغتنم به شمار میرفت.
دولت سیزدهم خیلی زود این حرفها را در عمل هم دنبال کرد؛ سید ابراهیم رئیسی، از زمان استقرار در پاستور تا امروز، همه سفرهای خارجی خود را به کشورهای منطقه اختصاص داده و تلاش خود را برای احیای تعاملات و پیمانهای منطقهای به کار بسته است.
سایر اجزای دولت و همینطور بازرگانان بخش خصوصی هم به دنبال این خط، مسیر تعامل با همسایگان را در پیش گرفته و بسیاری از تعاملات فراموششده در سالهای اخیر را احیا کردهاند که نتایج آن خیلی زود در آمار تجارت خارجی کشور نمایان شده است.
جهش تجارت با همسایگان
نتیجه افزایش تحرکات دولت به نفع تجارت منطقهای کشور که از پیشازاین در آمارهای سال 1400 نمایان شده بود، حالا در آمار تجارت خارجی سهماهه 1401 نیز متبلور شده است. در همین رابطه دیروز سخنگوی گمرک اعلام کرد: در فصل بهار سال ۱۴۰۱ بیش از ۲۰ میلیون و ۹۷۳ هزار و ۸۴۰ تن کالا، به ارزش ۱۲ میلیارد و ۳۶۳ میلیون و ۸۶۲ هزار و ۸۱ دلار با کشورهای همسایه تبادل شد که نسبت به بهار سال ۱۴۰۰ با رشد ۱۸ درصدی همراه بوده است.
لطیفی افزود: تجارت غیرنفتی فصل بهار با همسایگان، ۵۹ درصد وزن و ۴۹ درصد ارزش کل کالاهای تجاری ایران (واردات و صادرات) را به خود اختصاص داده است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244806
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 حضور وزیر کشور در مناطق زلزلهزده
زلزله بامدادی در هرمزگان ۵ کشته و ۸۴ مصدوم بر جا گذاشت
https://kayhan.ir/fa/news/244827
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 با حضور وزیر ارشاد و اهالی رسانه برگزار شد
مراسم بزرگداشت مرحومه مریم کاظمزاده اولین عکاس زن دفاع مقدس
https://kayhan.ir/fa/news/244814
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔹 گزارش خبری تحلیلی کیهان
آمریکا در مذاکرات کارشکنی کرد غربگراها به تیم هستهای ایران حمله میکنند!
🔸 با اینکه ترامپ از برجام خارج شد و بایدن هم نمیخواهد به برجام برگردد اما مدعیان اصلاحات که میگفتند «امضای کری تضمین است» مقصر اصلی وضعیت فعلی برجام یعنی آمریکا را رها کرده و تیم مذاکرهکننده کشور را آماج حملات خود قرار دادهاند.
سرویس سیاسی-
مذاکرات دوروزه دوحه به دلیل کارشکنی آمریکاییها بینتیجه مانده و میان طیفهای مختلف داخل و خارج، بحث و بررسیهای متفاوتی را به دنبال داشته است.
تیم مذاکرهکننده دولت سیزدهم که طی چند ماه گذشته بر مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران ایستادگی و تلاش کرده به هیچ وجه تحت تاثیر فشار طرف مقابل قرار نگیرد و توپ مذاکرات هستهای برای رفع تحریمهای ظالمانه در زمین ایران نباشد، بعد از نشست دوحه با تأکید بر اینکه میز مذاکره را ترک نخواهد کرد، بار دیگر اعلام کرد که مسئولیت شکست مذاکرات دوحه و وین برعهده آمریکاست.
واضح آنکه، مقاومت تیم مذاکرهکننده کشورمان بر شروط اصلی (لغو تحریمها، راستیآزمایی و ارائه تضمین) مقامات آمریکایی را به این نتیجه رسانده که دولت سیزدهم، مشکلات اقتصادی را به برجام گره نزده، دست پر را در اختیار داشته و اهل سازش و کرنش نیست و تسلیم خواستههای فرابرجامی آمریکا نمیشود. نتیجه مذاکرات وین و نشست دوروزه دوحه این واقعیت را برای افکار عمومی اثبات کرد که آمریکا حاضر به تضمین دادن نیست و هر وقت بخواهد- با در نظر گرفتن احتمال پیروزی جمهوریخواهان در انتخابات کنگره آمریکا- میتواند بدون هیچ هزینهای مجدداً از توافق خارج شده و بازهم فشار حداکثری علیه ایران را کلید بزند.
رویترز روز گذشته از قول یک مقام ارشد آمریکایی نوشت که «واشنگتن صریحاً اعلام کرده که نمیتواند به ایران تضمین حقوقی بدهد که دولت آینده آمریکا به توافق پایبند باشد.»..
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244854
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹 گریه گرگ برای گله!
#محمد_صرفی
🔸 دسامبر سال 2017 نشریه پولیتیکو یک یادداشت داخلی میان مقامات ارشد دولت وقت آمریکا را فاش کرد. «برایان هوک»
- نماینده کاخ سفید در امور ایران- در این یادداشت خطاب به «رکس تیلرسون»، وزیر خارجه وقت آمریکا مینویسد: «یکی از دستورالعملهای مفید برای یک سیاست خارجی واقعبینانه و موفق این است که با متحدان باید متفاوت و بهتر از دشمنان رفتار شود. ما به دنبال تقویت دشمنان آمریکا در خارج از کشور نیستیم. ما به دنبال فشار، رقابت و مانور دادن در برابر آنها هستیم. به همین دلیل باید حقوق بشر را در روابط آمریکا با چین، روسیه، کره شمالی و ایران موضوع مهمی بدانیم. و این تنها به دلیل نگرانی اخلاقی برای رفتار داخلی آن کشورها نیست. همچنین به این دلیل است که فشار بر این رژیمها در زمینه حقوق بشر یکی از راههای تحمیل هزینه، اعمال فشار متقابل و بازپسگیری ابتکار عمل آنها به لحاظ استراتژیک است.»
این سند به روشنی گویای نگاه آمریکا به مقوله «حقوق بشر» است. عبارتی در ظاهر زیبا و دهان پرکن اما در واقع ابزاری صرفاً سیاسی برای توجیه و خصومتورزی با کشورهای غیرهمسو با سیاستها و منافع واشنگتن. نکته جالب آنکه کشوری از این ابزار استفاده میکند و مدعی حمایت از حقوق بشر است که کارنامه و تاریخچهای بسیار سیاه و شاید بتوان گفت دهشتناکترین کارنامه را در این زمینه در تمام جهان دارد. برای درک کامل عمق و وسعت جنایات متعدد واشنگتن علیه بشریت، نقض حقوق مدنی و بشری و نقض قوانین بینالمللی، باید به تاریخ آن نگاه کرد. این نظام سیاسی بر اساس نابودی میلیونها بومی، مردمی که قرنها در قاره آمریکای شمالی در صلح و آرامش زندگی میکردند، بنا شد.
پس از نسلکشی میلیونها تن از بومیان، برای ساخت کشور آمریکا، بردگان بهکارگیری شدند. تخمینها میگوید بیش از 30 میلیون سیاهپوست از محل زندگی خود ربوده شده و به شکلی حیوانی فاصله قاره آفریقا تا آمریکا را با کشتی طی کردند. بسیاری از بردگان در طول مسیر جان خود را از دست میدادند و در مقابل چشم اعضای خانواده خود، مانند زباله به دریا انداخته میشدند. آنهایی که از این سفر طولانی و شکنجهبار جان سالم به در میبردند، مجبور میشدند در سرزمین رویاها برای ساعات طولانی با کمترین دستمزد ممکن کار کنند. آنها در آمریکا همانطور که امروز یک صندلی یا اسب خرید و فروش میشوند، معامله میشدند. آنچه از آن به عنوان تمدن آمریکایی یاد میشود، بنایی است که پایههای آن در خون میلیونها بومی این منطقه و سیاهپوستان آفریقایی قرار دارد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/244857
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper