📸 #گزارش_تصویری | تشییع پیکر شهید سعید علیدادی
امروز یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - تهران
@kayhan_online
🌧 هواشناسی: فردا و پسفردا در تهران باران و برف میبارد
🔸اداره کل هواشناسی استان تهران از بارش برف و باران و وزش باد از بعد از ظهر دوشنبه تا سه شنبه (۱۶ و ۱۷ بهمن ماه) در پارهای از نقاط بهویژه نواحی شمالی و غربی استان خبر داد.
🔸توچال با کمینه دمای ۱۵- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
@kayhan_online
📰 #روزنامه_کیهان
دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲
🔹️در واکنش به حملات گسترده آمریکا به یمن
انصارالله: به حملات علیه اسرائیل و متحدانش ادامه میدهیم
🔹️ رئیسی در آیین تجلیل از مدالآوران المپیادهای علمی جهانی:
وضعیت و جایگاه علمی کشور قابل مقایسه با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیست
🔹️تشییع باشکوه پیکر مطهر شهید «سعید علیدادی» در شهرک مسعودیه تهران
🔹️دلار آزاد طی ۲ روز ۴ پله سقوط کرد
بازگشت آرامش به بازار ارز فروشنده هست اما خریداری نیست
🔹️ «من کافرم به سیاست شما»؛ پاسخ اصلاحطلبانه به یک تحریمچی!
@kayhan_online
18.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دیدار عکاس تصویر تاریخی بیعت همافران با امام خمینی در ۱۹بهمن۱۳۵۷ مرحوم عبدالحسین پرتوی با رهبر انقلاب
🔸عبدالحسین پرتوی عکاس روزنامه کیهان بود که در ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ تصویر بیعت همافران با امام خمینی را در مدرسه رفاه ثبت کرد. پرتوی علاوه بر این عکس قابهای ماندگار دیگری از جمله استقبال از امام خمینی در فرودگاه مهرآباد را به ثبت رسانده بود.
🔸با توجه به فضای آن روزها و احتمال آزار و اذیت همافران توسط بازماندگان رژیم پهلوی، پرتوی سعی کرد به نحوی عکاسی کند که ضمن انعکاس شکوه و عظمت این دیدار، چهره هیچیک از حاضرین مشخص نباشد.
🔸آقای پرتوی شهریور ۱۳۶۸ پس از ۳۰ سال خدمت در روزنامه کیهان بازنشسته شد و اردیبهشت ۱۳۹۳ پس از طی یک دوره بیماری در سن ۷۲ سالگی چشم از دنیا فروبست.
@Kayhan_online
🔰به گزارش رسانههای رسمی یمن، آمریکا و انگلیس مناطقی در استان صعده یمن را در سه نوبت هدف قرار دادهاند.
🔰«محمد البخیتی» عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش مقاومت انصارالله تجاوز نظامی مجدد آمریکا و انگلیس به یمن را بینتیجه خواند و ضمن اشاره به اطلاعیه آمریکا و انگلیس مبنی بر اینکه اجرای حملات به یمن فقط توسط این دو کشور است نه دیگر متحدان آنها، گفت که این نشانه شکست ائتلاف غربی است.
@Kayhan_online