رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔰 انتخاب اعضای کابینه وظیفه مشترک رئیسجمهور و مجلس است
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح یکشنبه در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس با تبیین ۸ نکته مهم: «ضرورت پاسخگویی مجلس»، «تعامل سازنده مجلس و دولت جدید»، «شنیده شدن صدای واحد از ارکان کشور در مسائل مهم»، «حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس و دیگر فعالیتهای نمایندگان»، «بایدها و نبایدهای قانونگذاری»، «نظارت بدون افراط و تفریط»، «فعالیت مؤثر هیئت نظارت بر عملکرد نمایندگان» و «حضور جدی مجلس در مسائل جهانی و سیاست خارجی»، ابراز امیدواری کردند با احساس مسئولیت مشترک رئیسجمهور منتخب و مجلس، کابینهای متشکل از افراد مؤمن، کارآمد، انقلابی، امیدوار به آینده، مشهور به پاکدستی و صداقت، دارای نگرش ملی و برخوردار از اعتقاد عمیق به جمهوری اسلامی تشکیل شود و مسائل کشور و مردم را به پیش ببرد.
#تیتر_یک
https://kayhan.ir/001E1W
@Kayhan_online
🔰 المپیک پاریس دم خروسِ استانداردهای دوگانه غربی
🔸پافشاری دولت فرانسه و کمیته بینالمللی المپیک بر عدم برخورد با رژیم جنایتکار صهیونیست و اخراج شرکتکنندگان آن از المپیک ۲۰۲۴ پاریس، درست در نقطه مقابل برخورد محکم و اخراج روسیه از مسابقات ورزشی جهان، بار دیگر استانداردهای دوگانه غربی و ناکارآمدی نهادهای تحت سلطه غرب را نشان داد.
🔸المپیک تابستانی ۲۰۲۴ پاریس در حالی از پنجم مردادماه آغاز به کار خواهد کرد که کارزاری جهانی بر علیه حضور رژیم صهیونیستی در رقابتهای المپیک شکل گرفته و فشارها بر دولت فرانسه و همچنین کمیته بینالمللی المپیک برای اخراج صهیونیستها از رقابتهای المپیک که نمادی از صلح و دوستی جهانی به شمار میآید، روز افزون شده است.
🔸مقاومت عجیب مکرون و رؤسای کمیته بینالمللی المپیک دربرابر این کارزار جهانی و دفاع غیر عادی آنان از رژیم کودککش صهیونیستی در حالی است که در این رویداد محدودیتهایی برای نمایندگان روسیه و بلاروس ایجاد شده است که طبق آن ورزشکاران این کشورها فقط تحت عنوان «بیطرف» و با نفی ملیت خود میتوانند در رقابتها شرکت کنند.
🔸این رویکرد و استاندارد دوگانه کشورهای غربی حتی در حوزههای ورزشی، بار دیگر دروغ بودن ادعای آنان درباره حقوق بشر و تساوی بشریت در حقوق شهروندی را آشکار ساخته و مهمتر از آن سؤالاتی جدی درباره کارکرد نهادهای بینالمللی ساخته شده و تحت سلطه غرب در حوزههای مختلف از جمله ورزش را به ذهن متبادر میسازد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001E1k
@Kayhan_online
🔰 حمایت سران حزب دموکرات از کامالا هریس
🔸به دنبال کنارهگیری جو بایدن از انتخابات، خبرها حاکی از آن است که روسای همه ۵۰ ایالت آمریکا از نامزدی کامالا هریس به جای او حمایت میکنند.
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار سازمان هواشناسی برای ۱۲ استان
کارشناس هواشناسی:
🔸سازمان هواشناسی از فعالیت سامانه بارشی و ناپایداریهای محلی در ۱۲ استان خبر داد و به مردم توصیه کرد از اتراق در حاشیه و بستر رودخانهها خودداری کنند.
🔸مخاطرات جوی، امروز در استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گلستان، مازندران، خراسان شمالی، سمنان، تهران، البرز و قزوین، هرمزگان و سیستان و بلوچستان پیشبینی شده است.
🔸دمای هوای پایتخت امروز به ۳۸ یا ۳۹ درجه خواهد رسید.
@Kayhan_online
🔰 مجرمان امنیتی در این شورا چه میکنند؟!
👤 #محمد_ایمانی
🔸بسیاری از عبارات کوتاه امام خمینی(ره)، عصاره فهمی عمیق از مطالعه قرآن و سیره اهل بیت(ع) است؛ از جمله آنجا که گفت: «منافقین، از کفار بدترند».
🔻خداوند متعال، منافقین را دارای هیبت ظاهری و زبان بازی معرفی کرده و سپس میفرماید: «هُمُ الْعَدُوُّ فَاحْذَرْهُمْ قَاتَلَهُمُ اللَّهُ أَنَّى يُؤْفَكُونَ.
🔸منافقین، گوناگون هستند اما کارکرد مشترکی دارند. از جمله ایجاد ناامیدی و ترس و تفرقه در جبهه اهل ایمان، و قربانی گرفتن از عوام و خواص. منافقین در این ۴۵ سال، حیثیت چند رئیسجمهور را نابود کردند و تا آنها را بر زمین نزدند، دست برنداشتند. یک نمونه، ابوالحسن بنیصدر، که دفتر هماهنگی او، تبدیل به حیاط خلوت گروهک منافقین برای مهندسی اختلاف و درگیری و آشوب در کشور (در اوج جنگ تحمیلی صدام) شده بود.
🔸منافقین قدیم و جدید که به تذبذب شناخته میشوند، با هیچ سیاستمداری، صادق نبودهاند و به همین علت، همانهایی را که از نردبانشان بالا رفتهاند، مورد بدترین فحاشی و توهین قرار داده و سپس در صورت نیاز، مجددا تملقشان را گفتهاند؛ از مرحوم هاشمی و خاتمی بگیرید، تا حسن روحانی و دیگران. از قدیس اصلاحات و شیخ اعتدال و شیخ دیپلمات توصیف کردن آنان، تا اردک فلج و شاه سلطان حسین بیعرضه و آغاسی و متهم اول قتلهای زنجیرهای و دیکتاتور، و رحم اجارهای خواندن همانها!
🔸آقای پزشکیان، قبلا هم بارها بر ضرورت اجرای رهنمودهای رهبری و سیاستهای کلی نظام تاکید کرده و خود را متعهد به آن رهنمودها و سیاستها دانسته است. عملیاتی کردن این باور قانونی و شرعی، مستلزم این است که قدم اول در انتخاب مشاوران و دستیاران و چیدمان کابینه پیشنهادی، منطبق بر همان رهنمودها و سیاستها برداشته شود. آقای پزشکیان در این مسیر، چند دو راهی در پیش دارد که هر کدام آنها، میزان موفقیت یا خدای ناکرده ناکامی دولت جدید را روشن میکند.
🔸دو راهی اول، این است که آیا دولت جدید در ادامه مسیر شهید رئیسی، برنامه درونزا با اتکا به ظرفیتهای ملی و فرصتهای متنوع خارجی برای پیشرفت دارد، یا خدای ناکرده میخواهند عبرت دولت قبل (هشت سال معطلی پشت درهای دغلبازان آمریکایی و اروپایی) را تکرار کند.
🔸دو راهی بعدی، هویت ملی، و یا حزبی و محفلی کابینه است. این که اطرافیان، فضا را برای خدمت افراد توانمند و صاحب صلاحیتهای قانونی باز میکنند تا کابینهای کارآمد تشکیل شود، یا این که قرار است کابینه را به عنوان جایزه انتخاباتی و گوشت قربانی میان خود تقسیم کنند و حداکثر، پوست و شکمبهاش را به مردم بدهند؟
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001E1j
@Kayhan_online
🔰 رسوایی بزرگ برای کشیش محبوب فرانسوی!
🔸تحقیقات جدیدی نشان میدهد که یکی از محبوبترین کشیشها و شخصیتهای فرانسه معاصر، متهم به تجاوز و آزار جنسی است و کلیسای فرانسه نیز از ادعاهای سوءاستفاده این کشیش بسیار معروف اطلاع داشته و پنهانکاری میکرده است.
🔻«ابه پیر» راهب و کشیش سرشناس کاتولیک بود که سال ۲۰۰۷ میلادی در سن ۹۴ سالگی درگذشت. از او همواره به عنوان یاور فقرا، مستمندان و بیخانمانها یاد میشد. او که به دلیل موضع سازشناپذیرش در دفاع از بیخانمانها و سایر مردم حاشیهنشین و فرودست در فرانسه مورد احترام بود، به طور مرتب به عنوان محبوبترین چهره عمومی در این کشور در صدر نظرسنجیها قرار میگرفت.
🔸اما این تمام ماجرای کشیش پیر نبود! هفته گذشته فاش شد که هفت زن ادعاهایی مبنی بر تجاوز جنسی یا آزار و اذیت توسط این روحانی مسن بین سالهای ۱۹۷۰ و ۲۰۰۵ را مطرح کردهاند. اما این همه ماجرا نیست. یک کمیسیون مستقل نیز اوایل این هفته فاش کرد که کلیسای فرانسه کاملاً در جریان این اتهامات بوده اما کاری انجام نداده است.
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001E0e
@Kayhan_online
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کار منم راه بنداز …
🔸نماهنگ محمدحسین پویانفر برای حضرت ابالفضل
@kayhan_online
واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب - حکایت سینماتوگراف 2 - بخش پنجاه و شش
🔰 جهش سینمای مستند از سال 1388
👤 #سعید_مستغاثی
🔸سال 1388 را میتوان نقطه عطفی برای سینمای مستند ایران به شمار آورد. تا این سال فیلمهای مستند بسیاری در ایران ساخته شده بود که ریشههای شکل گیری و سپس تکامل و گسترش آن را در جلد نخست از این دفتر به تفصیل و با ارائه اسناد و مدارک و شواهد معتبر و مستند آوردم.
🔸اما در سالهای پس از پیروزی انقلاب، مستند سازی همچون سالهای قبل از آن و به همان روال ادامه داشت. فیلمهایی که این بار به جای تعریف وتمجید ازنظام شاهنشاهی و لوله کشیهای نفت و «جواهرات سلطنتی»و«تپههای سیلک» و«جام حسنلو»، به انقلاب و دستاوردهای نهضت مردم و پس از آن جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس میپرداخت.
🔻فیلمهایی همچون «برای آزادی» ساخته حسین ترابی یا «17 شهریور» و یا مستندهای شهید سید مرتضی آوینی از مناطق محروم ایران مانند «خان گزیدهها» یا «هفت قصه از بلوچستان» درباره بشاگرد و به خصوص مجموعه به یاد ماندنی «روایت فتح» که در چند فصل ساخته شد، از آن جمله هستند.
🔸اما از سال 1388، تحول مهمی در مستندسازی ایران صورت پذیرفت و تعدادی از مستندسازان جوان که در جریان وقایع بعد از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری با طرح و توطئههای بیپرده و فتنههای هدایت شده از خارج کشور مواجه شده بودند، روی به مستندسازی آوردند. جوانانی که اغلب در جریان فعالیتهای هنری و سینمایی نبودند و اکثرا از رشتههای فنی به میدان آمده، احساس تکلیف کردند و به ساختن آثار مستند روی آوردند.
🔸هر یک از این فیلمهای مستند به چالشی از مشکلات و معضلات اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی این کشور میپرداخت و سعی در طرح سؤال و ابهاماتی داشت که به حل و رفع آن چالش و مشکلات کمک نموده و دانشگاهها و دانشجویان را در مسیر حل و رفع آنها قرار دهد.
🔸آنچه در این فیلمهای مستند بارز بود و نسبت به اغلب مستندهای قبلی متفاوت به نظر میرسید، پرداختن به پشت صحنه و عوامل پنهان اتفاقات اجتماعی و سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و همچنین نقب زدن به ریشههای تاریخی و فرهنگی و ارتباط با طرحهای امروزین کانونهای سلطهگر بینالمللی بود. اغلب فیلمهای یاد شده به پیوند معضلات و مشکلات یاد شده با تاریخ دو سده تهاجم فرهنگی غرب، یا به برنامههای مراکز بینالمللی و یا جستوجوی ریشههای چالشهای امروز در ماهیت و تضاد ماهوی با کانونهای استعماری میپرداختند.
🔸بعدا و در سال 1394 این گروه با نگارنده تماس گرفت و در همان سال و همچنین 1395 در دفترشان جلساتی داشتیم در مورد مستندسازی که به مشورت برای مستند جدیدشان هم انجامید. فیلم مستندی که میخواستند درباره مسائل اقتصادی تولید کنند. قرار شد با مرحوم حسن شایانفر (مدیر سابق دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان) هم دیداری داشته باشند که با فوت آن مرحوم به جایی نرسید و ارتباطمان هم قطع شد.
🔸متاسفانه در سالهای بعد، برخی از این مستندسازان جوان به دلائل پرداختن به مسائل تاریخی و اجتماعی و ساخت فیلمهایی مستند که غالبا از پژوهشهای دقیق و عمیق بیبهره بود و همچنین گرفتاری در یک بحران فکری به نام «سندرم جذب» که گریبان بخشی از نیروهای جبهه فرهنگی انقلاب را گرفت، به بیراهه گرایش پیدا کرده و آثاری ساختند که در واقع نقض غرض خود بود و به ضد خویش بدل شدند.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001E0Q
@Kayhan_online
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آغاز پنجاه و چهارمین المپیاد جهانی فیزیک در اصفهان
وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه المپیاد جهانی فیزیک:
🔸ایران از سال ۱۹۸۸ به المپیاد جهانی فیزیک پیوست.
🔸حاصل تلاش دانشآموزان ایرانی در چهار دهه اخیر کسب ۳۶ مدال طلا، ۶۸ مدال نقره، ۳۹ مدال برنز و ۱۲ دیپلم افتخار در این رقابتها بوده است.
@Kayhan_online