🔴 ویراستی|زمانی که عالی ترین مقام رسمی سیاسی یک کشور در جمهوری اسلامی با وقاحت تمام مرتکب نقض قانون کشور و ترویج روابط نامشروع شود چه انتظاری میتوان داشت که این عمل انحرافی در جامعه #عادیسازی نشود؟ اگر برخورد جدیتر صورت نگیرد باز شاهد این موارد شنیع خواهیم بود.
ما خواهان برخورد قاطع با سفیر استرالیا هستیم.
#جامعه_اسلامی_دانشجویان
#دانشگاه_یزد
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
17.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دانشجو نمیتونه آدم بدی باشه! ...
📍 کاری از #بسیج_دانشجویی
#دانشگاه_تهران
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 عملیات وفاق
و
«جریان زندهٔ ارادهمند مستقل حزباللهی»
✍️ مجتبی عرب
مسئول بنیاد نهضت
مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
بخش اول
🔻بسم الله
جریانی «الا الله» را میتواند در جامعه ترسیم کند که «لا إله» را به درستی و عادلانه برای همان جامعه به تصویر بکشاند.
اقدام سیاسی و کنشگری نمیتواند از هر دو بعد سلبی و ایجابی، تنذیری و تبشیری خالی باشد.
اگر عاقبت هشدارهای پر انذار بدون امتداد های سازنده نوعی بدبینی و یاس در خود گویندگان و تعمیق شکاف و ناامیدی در جامعه باشد،
عاقبت امتدادهای ایجابی و کنشگرانه چه سیاسی و چه سیاستی بدون انذار و هشدار و وعظ جامعه هم یک گروه عقیم و نرمال شده و در مشت سیاست بازان حرفه ای است که با جامعه ای روبرو خواهند شد که مُنکَر اعتقادی و فکری و سیاسی را به مثابه معروفی به جان خریده و حرفهای آنها دیگر خریداری ندارد، ضمن اینکه مردم او را بعنوان کنشگر مبارزه با قسمتهای ناقص و غلط نظم موجود نیز نخواهند پذیرفت.
🔻جامعه ای را فرض کنید در موقعیت نیروی حزب اللهی همراه هارون - علی نبینا و آله و علیه السلام - یعنی یک جامعه دردمند الهی، عاقل و آرمانخواه که با جامعه ای گوساله پرست روبرو شده است.
فریادهای بی حاصلی که نه تنها مردم را نتواند همراه کند و آن حب گوساله به خوردشان رفته را بیرون نکشاند، تنها شکاف اجتماعی و تفرقه را در جامعه تحصیل خواهد کرد و جامعه متفرق حتی به دست موسی ع هم دیگر به خط توحیدی اصیل نخواهد رسید. از آن سو عده ای به ظاهر تئوریسین پیدا میشوند که متوجه نیستند اگر محصول نهایی اجتهاد اهم و مهمها تن دادن به گوساله پرستی مردم به نفع حفظ اتحاد اجتماعی( ۹۴ طه) و جان امام(۱۵۰ اعراف) است، این محصول نهایی نباید سبب از بین رفتن مکانیزم های طبیعی پالایش و انذار اجتماعی و نهی از منکر جماعت گنهکار بد فکر و بد اعتقاد شود! لذا اینها نباید به بهانه آن نتیجه اجتهادی و تفقهی برآمده از ضرورت تزاحم و مصلحت ها، نیروی پیشران آرمانخواه جامعه را خفه کنند! نباید روشنگری در حفظ ارزش ها و آرمانها را نابود کنند! نباید هر نیروی دردمندی که مسأله ش هشدار و هشیارباش اجتماعی در تنظیم ارزش و آرمانهای جامعه است و اتفاقا عقلانیت همراهی با مسیر سیاسی مصلحتجویانه و مصلحانه را نیز دارد با اتهام عقب برانند! اینها ناخواسته خود مکمل های پازل تحمیل بر امام وس تثبیت حب گوساله ها در متن مردمند!
{ ... قَالُوا۟ سَمِعۡنَا وَعَصَیۡنَا وَأُشۡرِبُوا۟ فِی قُلُوبِهِمُ ٱلۡعِجۡلَ بِكُفۡرِهِمۡۚ قُلۡ بِئۡسَمَا یَأۡمُرُكُم بِهِۦۤ إِیمَـٰنُكُمۡ إِن كُنتُم مُّؤۡمِنِینَ {بقره ۹۳
اینها با فهم غلط از توحید، وحدت، مصلحت، سیاست، آرمان، واقعیت و نقش های هر گروه به خصوص نیروی پیشران حزب اللهی خود موانعی جدید بر سر راه نقشه امام جامعه در اصلاحگری و تحولات عمیق هستند.
اینها خالقان بزرگ «انفعال اجتماعی» در بدنه مومنین هستند.
وهم عقلانیتی که عقل عمیق تنظیمگر الهی و نقش هر گروه در خلق تعادل اجتماعی به سمت اصلاح کلان مدنظر امام را متوجه نمیشود و شمشیر و فریادش با کج فهمی بألسنةٍ حِداد بر نیروی حزب اللهی بلند است!
در میانه جنگ احزاب زبان های تیز و برنده علیه خودی ترین ها!{ ... سَلَقُوكُم بِأَلۡسِنَةٍ حِدَادٍ أَشِحَّةً عَلَى ٱلۡخَیۡرِۚ ...}[سوره اﻷحزاب: ۱۹]
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 عملیات وفاق
و
«جریان زندهٔ ارادهمند مستقل حزباللهی»
✍️ مجتبی عرب
مسئول بنیاد نهضت
مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
بخش دوم
🔻عده ای از بیم گذشته دهه ۹۰ گروه هایی از حزب اللهی ها بازیگر نقشه ای شدند که سخنش حذف نیروی پیشران، ارادهمند و مستقل حزباللهی بعنوان مهمترین پیشران پیشرفت کشور است و البته بعنوان مهمترین مانع پیش روی استحاله و براندازی هویتی/ ماهیتی و نهایتاً ساختاری جمهوری اسلامی!
اینکه این نقشه تفاهم چهاربازیگر موثر و ذی نفع است خود مطلبی قابل توجه است برای اهل بصیرت و صبر:
۱. نیروی اجتماعی براندازان و ضد جمهوری اسلامی: که نیاز به امکان زیست اجتماعی و تجدید بروز اجتماعی برای حرکت به سمت براندازی و خلق فتنه برای جمهوری اسلامی دارد. در سایه اسمرمز وفاق قرار است این امکان تجدید قوای اجتماعی برای او فراهم شود، ظاهر قصه هم این است که ما تندروها را حذف کردیم اما باطن قصه در واقع تسهیلگری حضور اجتماعی و استفاده از تمام ظرفیت های نظام سیاسی کشور به اسم رأفت و وفاق برای اوست.
۲. نیروی سیاسی اصلاحطلبان: که به شدت نیازمند امکان حیات سیاسی بود و فرصت انتخابات این مسأله را برای او حل کرد. او نیاز به تنفس با قدرت داشت و اکنون در حلقه دوم و حلقه اصلی دورتر از چشم های دولت این امکان برای او فراهم شد. این گروه باید به گروه اول هم باج های خوبی بدهد تا ابزار فشار برای بقا در نظام بیابد و به تدریج پوک نشود!
۳. محافظه کاران اصولگرا: تجربه پاجوشها و حرف گوشنکنها در دو انتخابات اخیر به ایشان نشان داد حیات سیاسیشان به شدت در خطر است. چراکه تاکتیک های همیشگی فریب بدنه مردمی حامی نظام برای جبر تن دادن به ایشان دیگر برش کافی را ندارد، پس باید سفره ای را تنظیم کرد که امکان حیات مصنوعی این گروه با اسم رمز مقابله با بی عقلی و افراط هم فراهم گردد. بدلیل حضور در قدرت هم گروه دوم و حتی به شکل نهانی گروه اول نیاز به همراهی ایشان دارند وگرنه بازیگریشان با موانع سختی روبرو خواهد شد.
۴. نیروهای کنترلگر و صاحبان عینک خاص: در این منظومه حرف گوش کن اصلاحطلب از بازی به هم زن انقلابی، تهیه کننده برنامه قمار در پلتفرم ایرانی که در دست است از نیروی حزب الهی حرف دار، خواننده شعر فتنه ۱۴۰۱ که برای تخفیف مجازات هم شده توییت هایش را با ما تنظیم کند از نیروی حزب اللهی مستقل همه و همه مناسبترند، چرا که غایت ما اداره نرمال و as usual یک نظام مرسوم بوروکرات اداری به نام جمهوری اسلامی و حفظ پایداری آن است!
هر چهار نیرو یک مزاحم خطرناک مورد تفاهم دارند! یک موی دماغ! یک عقلانیت انقلابی و متفاوت! یک ایده جدی و متفاوت و آرمانی در پیشبری تمام ساحات جمهوری اسلامی! یک پیشنهاد متفاوت برای زندگی! یک مسیر جدی در پیشرفت و ضدیت با توسعه ناعادلانه و غیر الهی!
این نیرو کسی نیست جز:
جریان پیشران، ارادهمند و مستقل حزباللهی!
وفاق اسم رمزی برای حذف این جریان قدرتمند از صحنه حیات اجتماعی و سیاسی جمهوری اسلامی است، تاگروه اول آرام آرام و بعد تند به استحاله تا براندازی نظام برسند، گروه دوم امتیازات سیاسی و اقتصادی لازم و نقش آینده خود را تثبیت کنند، گروه سوم در سایه گروه چهارم که برای آینده کشور نقشه دارد حیات سیاسی و اقتصادی خود را تضمین کنند!
وفاق، ضدیت با افراط ، عقلانیت، ضدیت با تحجر، مرگ بر تندروها ، تلاش برای وحدت و... همه و همه مفاهیمی به جای خود ارزشمند است لکن کلمةُ حقٍ یُرادُ بها الباطل! پشت این اراده، حذف نفس ملهَمة جمهوری اسلامی است که که قدرت فکر و بازوی اجرا و زبان گویا و امکان اجتماعی شدن ایده اوست.
البته که خیلی زودتر از آنچه فکر میکنند به دیوار خواهند خورد! همه شان!
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 عملیات وفاق
و
«جریان زندهٔ ارادهمند مستقل حزباللهی»
✍️ مجتبی عرب
مسئول بنیاد نهضت
مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف
بخش سوم
🔻جریان حزب اللهی در چنین میدانی چه باید بکند؟ سخن مفصل است ، افتتاح کلامی را میگویم انشاءالله برای آینده که بیشتر باید گفتگو کرد:
در چنین میدانی تو باید باشی! بودن تو و درست بودن تو مهمترین دفع کل این نقشه شوم است! اتفاقا مراقب باش گولت نزنند که دیدی تو اسکول فلانی و چه! منزویت نکنند! به تلاشهای در حاشیه بردنت با بودنت و سخن گفتنت و اقدام کردنت و مزاحم نقشه های آنها شدن و در متن جامعه با مردم و برای مردم و پیشرفت کشور کار کردن پاسخ بده! البته مراقب باش سرکارت هم نذارند رویدادهای بزرگ سرکاری برایت راه نیاندازند تا از متن دورت کنند و به حاشیه برانندت!
دیگر اینکه مراقب باش رادیکال و سرخورده و نق زن و اهل انتحارت نکنند! بزرگترین دستاویز آنها چنین شدن توست در اثبات وهمهایشان برای ترساندن عموم مردم و به بردگی کشیدن بدنه حزب الله! پس نه احساسی شو، نه قبله را گم کن، نه رادیکال شو نه انتحار بزن چون تو آینده قطعی جمهوری اسلامی هستی و جمهوری اسلامی هست و خواهد بود بعون الله و عنایت امام زمان ( عج)*
پ.ن مهم: رییس جمهور جدید و برخی نیروهای تلاشگر دولت جدید و مجلس جدید کجای این بازیند؟ صاف و ساده عرض کنم از نظر بنده چندان در بازی نیستند! اراده های دیگری در پشت صحنه در حال پیشبری این بازی هستند! پس مراقب باشید راه عبور از این توطئه اتفاقا بدبینی و بدگویی از دولت جدید یا تخطئه آن نیست! هر چند خوشبینی از سر وهم نیز برای نیروی میدان فکر و عمل جایز نیست.
پازل را درست بفهمیم و در جای درستی که باید نقش آفرینی کنیم، ایبسا با بیداری و هوشیاری، کم کم خود رییس جمهور جدید و رییس مجلس را نیز بتوان به کمک نیروی حزب اللهی میدان ساز و میدان دار در اداره درست کشور آورد! ما با پدیده ای شبیه روحانی مواجه نیستیم این را فراموش نکنیم!
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
کفِ دانشگاه
🔴 وفاق، کلان پروژه نظام ✍️یادداشت دانشجویی به قلم 👤 آقای محمدمهدی اشکشی منتشر شده در کانال نشریه ن
🔴 وفاق ملی یا قتلگاه جمهوریت
✍️یادداشت دانشجویی به قلم
👤 آقای حسین حاج باقری
منتشر شده در کانال نشریه نبض #بسیج_دانشجویی دانشکدگان فنی #دانشگاه_تهران
بخش اول
بسم النور
🔻 به ماهها قبل برمیگردم؛ به انتخابات مجلس. موجی علیه رئیس وقت مجلس راه افتاده که فشارها را بر روی او و عملکردش زیاد کرده است. واقعیتش این فشارها را فارغ از سرمنشا آن، لایق مجلسی میدانستم که در سال منتهی به انتخابات عملکرد عجیبی از خود نشان داده بود. ابتدایش ماجرای تصویب وزارت بازرگانی بود که محل بحثم نیست. آمدیم جلوتر و ماجرای معاون سیاسی وزیر وقت کشور پیش آمد. بعضی از نمایندگان مجلس انقلابی در مواجهه با بخشنامهای که بسیار منطقی بهنظر میرسید (تفصیلش در این مقال نمیگنجد) شروع به تهدید وزیر کشور به استیضاح کردند و در عین ناباوری، قالیباف بهجای آرام کردن فضای مجلس و کمک به دولت ، سوار بر این موج آنقدر به دولت فشار آورد تا در نهایت آقای وحیدی مجبور به عزل معاون سیاسیاش شد. و اما تیر آخر برای او در اثنای بستن لیستها بود. جایی که به یکباره خبر آمد مالک شریعتی، به دلیل حضور دهنوی از لیست شانا انصراف داده است. ماجرا اینگونه بود که دهنوی، از نزدیکترین افراد به قالیباف در زمان وزارت آقای فاطمی امین، از او خواسته بود امتیازی به او بدهد و در غیراینصورت او را استیضاح میکند. بعضی از نمایندگان این مطلب را به رئیس مجلس میرسانند اما او اقدامی نمیکند و در نهایت دهنوی با جوسازی در مجلس، موفق به استیضاح وزیر وقت صمت میشود و دولت را متحمل فشاری جدی میکند.(نقلشده توسط یکی از نمایندگان)
🔻با وجود همه فشارها بر قالیباف و تلاشها برای رای نیاوردنش اما او درنهایت بهعنوان نفر چهارم تهران وارد مجلس میشود. این تعداد آرا اما نشان میدهد جمهور دیگر به قالیباف آن اعتماد سابق را ندارد و جوانی 36 ساله که سابقه فعالیت سیاسی آنچنانی هم ندارد را لایقتر از او برای حضور در مجلس میداند. بهنظر میرسد اگر مردم برای رئیس مجلس مهم باشند ، باید اینبار به فکر تغییر رویهای در منش سیاسی و نوع پاسخگوییاش به ملت باشد.
🔻از همه اتفاقات مابین انتخابات مجلس تا به همین چندروز پیش که گذر کنیم، روزهای رای اعتماد به کابینه رئیس جمهور جدید نقطه عطف مجلس است.
از رایآوری کمچالش اکثر وزرا که بگذریم به نام سه وزیر میرسیم: ظفرقندی، میدری و صالحی امیری. سه وزیری که شاید نه به خاطر ناکارآمدی تخصصیشان، بلکه به علت مواضعی که در گذشته گرفتهاند کارشان به اما و اگر کشیده است. فارغ از اینکه رای مجلس چه باشد، جالب است بدانیم که آقای ظفرقندی چندماه پیش، انتخابات مجلس را مهندسی شده و مشارکت را حداقلی خواند. جدای از اینها او همان فردیست که فردای سخنرانی رهبر انقلاب مبنی بر ممنوعیت واردات واکسنهای آمریکایی و انگلیسی، با بیمحلی به حکم رهبری تقاضای واردات واکسن بدون توجه به مسائل سیاسی را میکند. از دیگر شاهکارهای او بیانیه انجمن اسلامی پزشکان به ریاست او در اغتشاشات اخیر است که در آن حتی نظام را تهدید به براندازی میکند. حال اما همین فرد که برای مجلس مقبولیت و مشروعیت سیاسی قائل نیست برای گدایی رای به بهارستان آمده تا کرسی وزارت را تصاحب کند. جالب است که برای خودش هم سوال نیست او که برای حرف رهبری ارزشی قائل نیست، او که نظام را تهدید به براندازی میکند حال چگونه قرار است با رئیس جمهوری کار کند که خود را ذوب در رهبری میداند. او که در سخنانش نشان داده است این نظام را حتی مقدس هم نمیداند حالا به چه شوق خدمتی برای تصاحب کرسی وزارت همین نظام سر و دست میشکند؟ در مورد میدری هم همین سوالات مطرح است. او که به گفته بعضی، خودش نویسنده نامه جام زهر است حال چگونه در این شرایط اقتصادی و امنیتی که بسیار وخیمتر از دوران مجلس ششم است میخواهد متصدی وزارت کار شود؟ اساسا او که از قدرت غرب آنچنان میترسد که مجلس را به تعطیلی میکشاند، چگونه میخواهد در نظامی که هویتش در ایستادگی مقابل زورگویان غربی تعریف میشود، وزارت کند؟ چشم بر روی همهی اینها که ببندیم و با رای آوردنشان کنار بیاییم، نوع رای آوردنشان آراممان نمیگذارد...
◀️پ.ن: متن منتشر شده در قالب یادداشت دانشجویی میباشد و موضع رسمی تشکل تلقی نمیگردد.
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 وفاق ملی یا قتلگاه جمهوریت
✍️یادداشت دانشجویی به قلم
👤 آقای حسین حاج باقری
منتشر شده در کانال نشریه نبض #بسیج_دانشجویی دانشکدگان فنی #دانشگاه_تهران
بخش دوم
🔻از ابتدا که بنگریم و به شایعات ائتلاف پزشکیان–قالیباف برسیم، شواهدی وجود دارد که نمیتوان به راحتی منکر تاثیر قالیباف در رایآوری همه اعضای کابینه پزشکیان شد. ابتدا زمانیکه ثابتی میخواهد از خودش که نه، بلکه از مواضعش در برابر تهمتهای عراقچی دفاع کند به او این اجازه را نمیدهد و پس از آن هم در فردای آن روز زمانی که در قسمتی از سخنانش میخواهد با اشاره به بند حفظ شان و منزلت و دفاع از حقوق نمایندگان، از خود دفاع کند مانع میشود و میکروفون او را قطع میکند. پس از آن هم به آقای مالک شریعتی که قانونا حق پخش شبنامه در مجلس را داشته و علیه آقای صالحی امیری مدارکی را در اختیار نمایندگان قرار داده بوده، تذکر میدهد. این اما همه ماجرا نیست. ماجرا جالبتر هم میشود.
🔻اگر نگاهی به رایگیری فراکسیون انقلاب اسلامی قبل از جلسه رای اعتماد بیندازیم نکات جالبی دستگیرمان خواهد شد. در این رایگیری ظفرقندی 37 رای موافق، میدری 62 رای موافق و صالحی امیری هم 51 رای موافق آوردهاند. اما در صحن علنی مجلس رایها حاکی از تعداد دیگری دارند. ظفرقندی 163 رای و میدری نیز موفق به کسب 191 رای شدند. اگر فرض کنیم همه 100 عضو طیف مستقلین به این دو وزیر رای اعتماد دادهاند یعنی ظفرقندی 63 رای از اعضای فراکسیون انقلاب و میدری نیز 91 رای به دست آورده اند. به راستی چه اتفاقی افتاده است؟ چگونه طی چندروز رای اعضای فراکسیون انقلاب اسلامی اینگونه تغییر کرده است؟ چه کسی جز رئیس مجلس توان تاثیرگذاری به این شکل را دارد؟ از نظر بنده که دو حالت بیشتر وجود ندارد:
حالت اول آن که صحبتهای آقای پزشکیان پیرامون تایید رهبری و «هماهنگ شده آمدن» اینگونه تاثیر گذاشته باشد که در اینصورت باید به حال مجلسی که صحبت های شخص رهبری را فراموش کرده و به نقل قولی مبهم تکیه میکند باید تاسف خورد.
اما حالت دوم تاثیرگذاری شخص رئیس مجلس است که با نفوذش سعی کرد راه را برای رای آوردن اعضای کابینه هموار کند که یکی از شواهد آن هم اعلام نکردن تعداد مخالفین و ممتنعین هر وزیر بود که کمی مشخصتر میکرد چه چیزی از روز رایگیری فراکسیون انقلاب اسلامی تغییر کرده است.
🔻 به هرحال نتیجه یکچیز است. رئیس مجلس، آنگونه که در بند اول عرض شد دولت قبلی را تحت فشار قرار داده بود و همچنین با لابیگری دهنوی مقابله نکرده بود، حال صحبت از کمک به موفقیت دولت میکند. به نظر میرسد قالیباف نه تنها به دنبال تغییر منش سیاسیاش نیست بلکه اینبار دست در دست دولت و به سبب سیلیای که از مردم در دو انتخابات پی در پی خورده است برای حذف جمهوریت تلاش میکند . یکی با صحبت از اینکه هماهنگ شده آمدهایم نظام را به گونهای جلوه میدهد که انگار همه دستنشانده رهبریاند اما از طرف دیگر با واژه نخنمای وفاق ملی حرف خود را به کرسی نشانده و مخالفانش را تفرقهاندازمینامد و دیگری با لابیگری رای نمایندگان ملت را عوض میکند و بردهان مخالفان چسب میزند. البته به این راحتیها نمیتوان همه تقصیرها را گردن قالیباف انداخت. به نظر میآید مجلس «راس امور» به حدی تنزل یافته است که نمایندگانش به راحتی حاضر به تغییر رایهای خود و خیانت به آرمانهایشان شدهاند. افرادی که تا دیروز تنها افتخارشان حضور در را راهپیمایی 9 دی بود ، امروز به راحتی به پشتیبانان فتنه رای میدهند و از این مسئله دفاع هم میکنند. به راستی چه کسی فکر میکرد مجلس شورای اسلامی روزی جایگاه این افراد شود که امروز یا انقدر سادهاند که گول کلمه وفاق را خوردهاند یا انقدر منفعت طلب که به گذشتهشان پشت کردهاند؟
◀️پ.ن: متن منتشر شده در قالب یادداشت دانشجویی میباشد و موضع رسمی تشکل تلقی نمیگردد.
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net