🔴 وفاق، کلان پروژه نظام
✍️یادداشت دانشجویی به قلم
👤 آقای محمدمهدی اشکشی
منتشر شده در کانال نشریه نبض #بسیج_دانشجویی دانشکدگان فنی #دانشگاه_تهران
بخش اول
🔻«ما هماهنگ شده این کابینه را به مجلس آوردهایم»
«ما با سازمانهای اطلاعاتی هماهنگ کردیم و استعلام گرفتهایم»
«آقای صالحی برای وزارت نمیومدن با دستور رهبری قبول کردن»
«آقای عراقچی اولین کسی بودند که آقا تایید کردن»
«سرکار خانم صادق رو خود آقا گفتن باشن»
این صحبتهای مسعود پزشکیان در دفاع از کابینه پیشنهادی دولت چهاردهم در صحن مجلس بود که منجر به جنجالهای فراوان شد. »
🔻عدهای برای تحقیر پزشکیان با رئیس الوزرا خواندنش او را هیچکاره و کابینهاش را دستنشانده رهبری خواندند و عدهای در آن طرف هم او را متهم به دروغگویی و هزینه کردن از رهبری میدانستند.
🔻ادعاهایی که اساسا هدفی جز تضعیف دولت و زیرسوال بردن اصلیت جمهوری اسلامی مطرح نمیشد و پاسخ به آنان بسیار روشن بود. در پاسخ به گروه اول باید گفت: پزشکیان در صحبتهایش هیچگاه اشارهای به چیدن کابینه توسط رهبری نداشته وهمواره تاکیدش بر هماهنگی و مشورت با ایشان بوده است، البته که شاید بیان همین نکات در صحن علنی مجلس هم خالی از عیب نبود اما ادعای آنکه افراد کابینه دستنشانده فرد دیگری هستند کاملا بیپایه و از روی دشمنی با نظام بود.
برای مثال به گفته رئیس جمهور، آقای صالحی از ابتدا یکی از گزینههای مدنظر ایشان برای حضور در کابینه بود، اما زمانیکه با پاسخ منفی ایشان روبرو میشود ، از رهبری درخواست کمک میکند. یا در مورد حضور آقای عراقچی، تاکید پزشکیان صرفاً بر روی تایید حضور او توسط مقام معظم رهبری بود، نه ایجاد فشار، دخالت و یا حتی پیشنهادی از جانب رهبری برای حضور وزیری خاص در کابینه. پس ادعای رئیس الوزرا بودن رئیس جمهور به کل منتفیست.
🔻 در پاسخ به گروه دوم اما باید به چند نکته اهتمام ورزید:
عصبانیت این گروه احتمالا به دلیل رای آوری کل کابینه است. زیرا که تیرشان برای ایجاد شکاف بین مجلس و دولت و همچنین تخریب رئیس جمهور و رئیس مجلس به سنگ خورده است. هدف آنها توجیه شکستشان با گره زدن رایآوری کابینه به صحبتهای پزشکیان است. اما اگر به لیست تعداد افراد ثبت نامی به عنوان موافق و مخالف وزرای پیشنهادی نگاهی بیندازیم متوجه میشویم که تعداد افرادی که به عنوان موافق برای وزرا ثبت نام کردهاند قابل توجه بوده است. برای مثال ۱۷۶ نفر به عنوان موافق در دفاع از خانم صادق و ۱۶۹ نفر برای دفاع از صالحی، وزیر ارشاد اعلام داوطلبی کرده بودند.
پس رایآوری این دو وزیر نمیتواند ارتباطی با صحبتهای پزشکیان داشته باشد.
🔻اما شاید ناراحتی این طیف بیشتر به خاطر رایآوری ظفرقندی، میدری و صالحی است. حال سوال اینست، چرا ؟
برنامههای میدری و ظفرقندی مورد تایید کمیسیونهای تخصصی مجلس بوده است، همچنین حمایت تمامی وزرای قبلی بهداشت از جمله دکتر مرندی سر تیم پزشکی رهبری ، دکتر باقری لنکرانی وزیر بهداشت دولت احمدی نژاد و عضو جبهه پایداری و همچنین حمایت دکتر شهرام یزدانی مسئول کارگروه بهداشت و سخنگوی ستاد انتخاباتی جلیلی نشان دهنده تخصص دکتر ظفرقندی است. اما مسئله این نیست. بیشتر اتهامات مورد توجه این دو گزینه به خاطر مسائل سیاسیست. افرادی که گفته میشود حامی فتنههای ۸۸ و ۱۴۰۱ بودهاند.
◀️پ.ن: متن منتشر شده در قالب یادداشت دانشجویی میباشد و موضع رسمی تشکل تلقی نمیگردد.
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 وفاق، کلان پروژه نظام
✍️یادداشت دانشجویی به قلم
👤 آقای محمدمهدی اشکشی
منتشر شده در کانال نشریه نبض #بسیج_دانشجویی دانشکدگان فنی #دانشگاه_تهران
بخش دوم
🔻اما محمدباقر قالیباف با اعلام اینکه استعلام تمامی افراد از نهاد های بالادستی مثبت بوده است، ریشه این اتهامات بیاساس را میخشکاند. همچنین شخص پزشکیان که صلاحیتش برای ریاست جمهوری تایید شده است، جزو معترضین در سال ۱۴۰۱ و همچنین از افرادی بود که به برخوردهای ناشایست در سال ۸۸ اعتراض داشت و نطق او در این سال در دسترس است. اما این موضوع مانع تایید صلاحیت او برای انتخابات ریاست جمهوری نشده است، «چرا که اعتراض و انتقاد به معنای دشمنی نیست.» پس اتهاماتی که به میدری، صالحی و ظفرقندی زده میشود نمیتواند مانعی برای حضور آنها در کابینه باشد. البته که این سه نفر با آرای نسبتا پایینی جزو منتخبین از جانب مجلس قرار گرفتند.
🔻روز قبل از رای گیری، اعضای کابینه دو فراکسیون مجلس اعلام موضع کردند. فراکسیون مستقلین مجلس اعلام کرد که به تمامی وزرا رای قاطع خواهد داد. فراکسیون انقلاب اسلامی نیز به غیر از ۴ وزیر اقتصاد، گردشگری، بهداشت و کار به باقی وزرا رای اعتماد داد. در این رایگیری تعداد مخالفین آقای ظفرقندی ۱۲۵ نفر اعلام شد که دقیقا برابر با تعداد مخالفین ایشان در رایگیری اصلی کابینه بود که میتوان با استناد به همین مسئله ثابت کرد رای آوردن ظفرقندی ربطی به صحبتهای پزشکیان نداشته است.
🔻با تمام این تفاسیر بهنظر نمیآید نگرانی مخالفین تفرقهانداز از بابت دلسوزی و یا خیرخواهی برای انقلاب باشد. آنها ابتدا با آویزان شدن به ریسمان اتهام ضدانقلاب بودن برخی از وزرای پیشنهادی سعی کردند تا رییس جمهور را در مضیقه بگذارند و زمانیکه در پیشبرد این هدف ناکام بودند ، هزینه کردن از رهبری را پیراهن عثمان کردند درحالیکه با دلایلی که بیان شد میتوان مهر باطلی بر این ادعا زد. کسانیکه خیال میکردند با موجهای توییتری و اتهامات واهی برای خود جایی در صحنه سیاست پیدا کردهاند حال با شکست سختی روبرو شدهاند. شکستی که به آنها ثابت کرد عرق انقلابی نه به سر و صدا راه انداختنهای بیمورد بلکه به تصمیمگیریهای درست و درک موقعیت نظام است؛ کاری که رئیس مجلس به خوبی از پس آن برآمد و اسیر جوهای رسانهای انقلابینماهای قدرت طلب نشد.
🔻رای آوری کل کابینه پزشکیان گامی بزرگ از مجلس برای #وفاق و البته قدمی بزرگتر در راستای اجرای سیاست رهبری مبنی بر اینکه #موفقیت دولت موفقیت همه ماست، برداشت.
◀️پ.ن: متن منتشر شده در قالب یادداشت دانشجویی میباشد و موضع رسمی تشکل تلقی نمیگردد.
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 دانشگاه جولانگاه اساتید همفکر با دشمن نیست
🔻تقاضای شفافیت در فرایند بازنگری پرونده اساتید توسط ۶ دفتر تشکل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل خطاب به دکتر سیمایی صراف و دکتر ظفرقندی
🔻دانشگاههای جمهوری اسلامی جولانگاه اساتیدی که بخواهند در راستای اهداف دشمن این مکتب فکر کرده و قدم بردارند نمیباشد
◀️ متن کامل نامه را از اینجا مطالعه نمایید.
#انجمن_اسلامی_دانشجویان_مستقل
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 رادیکالها برای تصاحب ریاست دانشگاه دندان تیز کردهاند/ اقلیت هتاک تریبونهای گفتگو را بارها شکستند
👤سیدمهدی سیدی، معاون سیاستورزی سازمان بسیج دانشجویی در گفتگو با دانشجو:
🔻وفاق ملی در صورتی اتفاق میافتد که دولت آقای پزشکیان پاسدار ارزشهای ملی ایرانیان باشند و با کسانی که این ارزشها را هتک کردند، فاصله معناداری بگیرند.
🔻آقای سیمایی چون سابقه ای در اداره دانشگاه چه از حیث علمی و چه از حیث اجرایی ندارند در معرض بهره برداری سیاسی هستند و عدم تسلط ایشان بر محیط دانشگاه و سوابق علمی محدودشان ممکن است از مدیریت ایشان بستری مناسب برای حاکم شدن فضای ضد علم و سیاست زده در دانشگاه فراهم آورد.
🔻در برخی دانشگاههای کشور، افرادی رادیکال و تندرو که عموما سابقه علمی درخشانی نیز ندارند، فعال شدهاند و به دنبال لابیگری، یارگیری و بسترسازی برای ریاست بر دانشگاه هستند. بنظر آقای سیمایی باید با تأمل بیشتری انتصابات را انجام دهند و حواسشان به این جماعت باشد؛ زیرا این افراد اگر دانشگاهی را به دست گرفتند، تنها چیزی که دغدغه اش را ندارند، رشد علمی کشور است!
🔗 مشروح گفتگو
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 واکنش بسیج دانشگاه امام صادق(ع) به اظهارات همتی در صدا و سیما
#بسیج_دانشجویی
#دانشگاه_امام_صادق (ع)
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 نامه مشترک ۳۵ دفتر جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور خطاب به وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری پیرامون دستور بازگشت اساتید و دانشجویان ناقض قانون به دانشگاه
🔻ریاست محترم جمهور در نطقهای انتخاباتی خود، بارها بر اجرای قانون و اهمیت آن تأکید ورزیدند. اگرچه جای شکرش باقی است که این مهم در کلام ایشان جاری بوده است، اما به نظر میرسد در عمل، اتفاق دیگری در حال وقوع است. چرا که صدور دستور بازگشت اساتید ناقض قانون، پایمالکردن قانون کشور محسوب میشود.
🔻هنوز فراموش نکردهایم که دانشجویان و اساتید مذکور چگونه در دانشگاهها و سطح جامعه، اقدام به تخریب، همراهی عامدانه یا ناآگاهانه با عوامل خارجی و بهشهادترساندن حافظان امنیت و "آرمانهایمان" کردند.
فرزندان انقلاب در دانشگاه، نگراناند که مبادا "وفاق ملی" اسم رمزی برای توجیه رویکرد حذف انقلابیها و بازگرداندن فتنهگران و حامیان فتنه به عرصههای مهم کشور باشد. وفاق زمانی مطلوبیت دارد که بر اساس معیارهای اصیل انقلاب اسلامی باشد. در غیر این صورت، خود وفاق، منشأ اختلافات و فتنهانگیزی خواهد شد.
#جامعه_اسلامی_دانشجویان
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net
🔴 نامه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیر کبیر به آقای نزار القیسی کاردار محترم وزارت خارجه اردن ، در رابطه با عملکرد اردن نسبت به فلسطین
#انجمن_اسلامی_دانشجویان
#دانشگاه_امیرکبیر
🔺کفِ دانشگاه باش 🔻
✅ @kdnews_net