5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مگه عقل نداریم، تو این شرایط بچه بیاریم؟!
🔻وقتی بحث فرزندآوری مطرح میشود باید به خداوند اعتماد کرد. خداوند فرموده نحن نرزقکم و ایاهم. اگر من الان یک فرزند دارم و زندگیام به سختی میگذرد و از بیم تنگی معیشت، فرزند نمیآورم، یعنی به خداوند اعتماد نکردم! در روایت داریم، شخصی به امام موسی کاظم (ع) نامه نوشت و عرضه داشت، من از فرزند آوری دوری میکنم چون خانوادهام میگویند به دلیل مشکلات مادی نمیتوانیم بچهها را بزرگ کنیم. نظر شما چیست؟ امام موسی کاظم (ع) فرمودند: دنبال فرزندآوری باشید چون خداوند عزوجل روزی بچهها را میدهد. گاهی ما برای خود توجیهاتی میآوریم تا نشان دهیم آدم خوبی هستیم. مثلا میگوییم ما که میبینیم هزینهها سنگین است، مگر عقل نداریم که فرزند میآوریم؟! این اشتباه است که آنچه با دو دو تا چهارتای ما همخوانی دارد را عقل میدانیم و هر چه با محاسبات ما نخواند را خلاف عقل میدانیم.
"حجت الاسلام عباسی ولدی/ دوره از فرزنداوری تا فرزندپروری"
⭕️ شروع دوره: ۱۳ خرداد
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت نام
https://www.keraamat.ir/product/farzandavari-farzandparvari/
#تربیت_فرزند
#فرزنداوری
#استاد_عباسی_ولدی
✅@keraamat_ir
⭕ برنامه زنده (لایو) کرامت
📍 با موضوع تحلیل و بررسی سرود سلام فرمانده
📍 زمان چهارشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۰۰
🔖با حضور حجت الاسلام علی مهدیان
✅️ @keraamat_ir
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 سه ویژگی مهم قصه های کودکان زیر سه سال
🔻قصه ای که برای گروه ۰ تا ۳ سال بیان میشود، لازم است سه ویژگی داشته باشد. اول اینکه فاصله مادر از کودک کمترین فاصله فیزیکی باشد. یعنی بهترین حالت برای قصه گویی، این است که بچهها در آغوش مادر باشند. دوم اینکه بهتر است قصه تعاملی باشد. یعنی مدام از کودک سوال کنیم و جوابهای او را وارد قصه کنیم و اگر او با تخیل خود، مسیر قصه را تغییر میدهد تا جای ممکن با او همراهی کنیم. البته لازم است توجه کنیم تخیل با خیال بافی فرق دارد. تخیل یعنی مثلا من میدانم این یک لیوان است، اما تخیل میکنم که یک روزی دست و پا داشته و دوست داشته پیش آقای پارچ برود. یعنی میدانیم این لیوان است و دچار وهم نمیشویم که دیگر به آن دست نزنیم. نکته سوم هم این است که در حین قصه گویی از ابزارهایی که کار را سادهتر میکند، استفاده کنیم. مثلاً اگر در قصه درباره یک سوت صحبت میکنیم، واقعا از سوت استفاده کنیم. این کار بچهها را میخکوب میکند. چون بچهها تفکر انتزاعی ندارند و آنچه می بینند را باور میکنند. وقتی ما یک المان را از قصه را بیرون میآوریم و به بچه نشان میدهیم، احساس میکند که قصه در جریان است.
خانم بابایی.
#تربیت_فرزند
#قصه_گویی
#خانم_بابایی
✅@keraamat_ir
کرامت
⭕️ سلسله نشست های نقد و بررسی برنامه عصر جدید 🔻 جلسه اول چالش های تربیتی 🔆 با حضور: 🔸 جناب آقای مج
🔻 گزارش نشست نقد و بررسی تربیتی برنامه عصر جدید در سایت کرامت
https://www.keraamat.ir/naghde-tarbiatye-asre-jadid/
✅ @keraamat_ir
صوت کامل نشست نقد تربیتی عصر جدید_1.m4a
22.3M
صوت کامل نشست نقد تربیتی برنامه عصر جدید
✅ @keraamat_ir
7.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 برنامه عصر جدید فرصت یا تهدید؟!
🔻استعداد توانمندی خدادادی جسمی و هوش توانمندی خدادادی ذهنی آدمهاست. وقتی به هوش و استعداد، تلاش اضافه شود، شاهد نخبگی خواهیم بود و اگر در جامعه آدم های نخبه زیاد شوند، مثلاً نخبه ورزشی، کشاورزی، معلمی، مربیگری، تبلیغ و ... جامعه احساس رضایت میکند. کشوری که استعدادهای بیشتری را شکوفا و به تبع آن رضایت افراد جامعه از احساس موفقیت را بیشتر کند، جامعه خوبی است. برداشت من این است که رسانه با برنامه عصر جدید، مسئله استعدادیابی را الهامبخشی کرد. حال میتوان از این موج رسانهای استفاده کرد تا مطالبه گری جدی از آموزش و پرورش، کانون فکری پرورشی کودکان، حوزه هنری، بسیج و غیره انجام داد تا اتفاقات خوبی در کشور رقم بخورد. البته میتوان این برنامه را یک تهدید در حوزههای شرعی و اخلاقی تلقی کرد اما پیشنهاد من این است که از ظرفیت مخاطب انبوه این برنامه استفاده کرد.
آقای اسماعیلی.
#تربیت_فرزند
#عصر_جدید
#تربیت_نوجوان
#استاد_اسماعیلی
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بزرگترین مشکل تربیتی برنامه عصر جدید
🔻در تربیت ما لهو و لعب و سرگرمی داریم. اما لازم است این سرگرمی بستری برای رشد باشد. یعنی در کنار عبادات فردی و اجتماعی، سرگرمی هم باید وجود داشته باشد تا برای دو عرصه دیگر ما را آماده کند. مثل کاری که در عصر جدید میشود، ما هم در تربیت میخواهیم از این لهو ستفاده کنیم. مثل تشویق در تربیت. مثلاً برای تشویق بچهها به نماز، ابتدا به او شکلات میدهیم و بعد سر صف او را معرفی میکنیم تا دیده شود. دیده شدن تا اینجا بد نیست اما تا چه سنی و تا چه مقطعی لازم است از آن استفاده کنیم. چیزی که در عصر جدید خیلی من را اذیت میکند این است که در سری دوم از افراد موفق می پرسیدند تجربه خودتان را بگویید، میگفتند خیلی خوب بود وقتی همه با من عکس گرفتند یا همه به من سلام کردند. یعنی در مقابل بردن، چه به دست آوردی؟ دیده شدن! سوال این است که تا کجا میخواهیم پیش بریم؟ این کار باعث میشود مخاطبی هم که نیازی به این کار ندارد را عادت دهیم تا حتما باید دیده شوی تا کاری انجام دهی.
"استاد مهدی زاده"
#تربیت_فرزند
#عصر_جدید
#استاد_مهدی_زاده
✅@keraamat_ir
🔻 فیلم جلسه پخش زنده (لایو) حجت الاسلام علی مهدیان با صفحه کرامت
http://dl.keraamat.ir/lives/mahdian-live.m4v
✅ @keraamat_ir
صوت لایو استاد مهدیان.m4a
18.78M
صوت جلسه پخش زنده (لایو) حجت الاسلام علی مهدیان با صفحه کرامت
#صوت_لایو
✅ @keraamat_ir
24.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 سه مشکل عمده برنامه عصر جدید!
🔻من معتقدم برنامه عصر جدید برنامهای فاقد تعهد اجتماعی است. چون اولاً علاوهبر اینکه استعدادیابی نیست و نمایش استعداد است، استعدادهایی را نمایش میدهد که قوام بخش نظم نظام سرمایه داری جدید است. دلیل دوم آنکه کور جنس است و به جنسیت توجهی ندارد. اگر قرار است استعدادیابی انجام شود، لازم است استعداد ها تناسبی با ویژگیهای تکوینی انسانها داشته باشند که جنسیت یکی از آنهاست. در سری قبل برنامه عصر جدید، یک بار از دختران نینجا استفاده شد. اما در سری دوم هرشب چنین چیزی نمایش داده میشود. البته ما الان به این کاری نداریم که دختران باید نینجا کار باشند یا نه؟ بحث این است که وقتی چنین چیزی با این فراوانی و در پیک مخاطب پخش میشود و آقای سید بشیر حسینی به عنوان داور برنامه در سری قبل، میگوید این زن تراز انقلاب اسلامی است، چه چالش های تربیتی را ایجاد میشود؟ این کار بیشتر از اینکه استعدادیابی باشد جنبه الگوسازی دارد و دلیل سوم این است که خروجی این برنامه، انسان سوداگر یا قمارباز است. یعنی کسی که با داشته های زندگیش قمار میکند تا دیده شود و سلبریتی شود.
"استاد اقبالی"
#تربیت_فرزند
#عصر_جدید
#استاد_اقبالی
✅@keraamat_ir
⭕ برنامه زنده (لایو) کرامت
📍 با موضوع آسیب شناسی تربیتی موسیقی های مورد علاقه دختران نوجوان
📍 زمان چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۳۰
🔖با حضور سرکار خانم نرجس دستغیب
✅️ @keraamat_ir