10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چجوری بچه ها رو برای صحنه های زندگی آماده کنیم؟!
🔻اگر پسرتان در مدرسه دعوا کند و مسئول مدرسه به شما اطلاع دهد، چه برخوردی با فرزند خود میکنید؟ میتوانید به او بگویید: «پسرم شنیدم امروز در مدرسه دعوا کردی. موضوع چه بوده؟» و اجازه دهید راحت حرف بزند و حرفهای او را گوش دهید. بعد مثلا میپرسید، «چرا کتک کاری کردی؟ چه کارهای دیگری میتوانستی انجام دهی؟ اگر آن کارها را انجام میدادی و فایده نداشت چه کار میکردی؟ بر فرض اگر به مسئول مدرسه گفتی و به حرفت رسیدگی نشد، چه کار میکردی؟» مدام این «اگرها» را با فرزند خود طرح میکنید و بعد میپرسید، «بهتر بود کدام را انجام میدادی؟» باید توجه کنیم قرار نیست ما نتیجهای را به فرزند خود ارائه دهیم. این سوالات را میپرسیم که ذهن او آماده شود تا آمادگی مواجهه با موقعیتهای مختلف را داشته باشد.
دکتر عبدالرضا بهین.
#تربیت_فرزند
#استاد_بهین
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 راهکار کلیدی برای افزایش محبت در خانه!
🔻محبت درون خانواده چه زمانی اوج میگیرد و به رحمت میرسد؟ آیا اگر محبت دو طرفه باشد، اوج میگیرد؟ اگر من به همسرم و همسرم به من محبت کند میتوانیم به رحمت برسیم؟! آیا رقابت باعث رحمت میشود؟ باید بدانیم برای ایجاد رحمت در خانواده، یک دوست داشتنی سومی لازم است که وسط بیاید. اینکه هر دوی ما چه کسی را دوست داریم، مهم است. در فضای عمومی که خدا را وارد جریان محبت نمیکنند، به دنبال مشترکات احساسی مثل رنگ مشترک و ... هستند تا به یکدیگر نزدیکتر شوند. اما هر قدر آن عنصر اشتراکیِ احساسی، قویتر باشد، زن و شوهر را قویتر به هم نزدیک میکند. پس باید قویترین محبتی که همه لذتها و محبتها را در بر میگیرد پیدا کرد و آن را وسط قرار داد تا بتوان گفت که به خاطر این ضلع سوم، به همسرم محبت میکنم. رحمت از یک ضلع سوم قوی حاصل میشود! اینجاست که تازه میفهمیم روضه خانگی چه کار میکند. اگر میخواهیم زن و شوهر عاشق هم شوند روضه خانگی بگذارند و با هم روضه بخوانند!
استاد مقداد اموری. کلیات نظام خانواده در اسلام.
#تربیت_فرزند
#استاد_اموری
✅ @keraamat_ir
21.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چرا باید بذاریم بچه ها سختی بچشند؟!
🔻ما و فرزندانمان باید به جهانبینی درستی برسیم. نباید شرایط را به گونهای فراهم کنیم که بچه ها فکر کنند زندگی همین بخور و بخواب و نازپروردگی است و باید بفهمند دنیا پست ترین مرتبه عالم است و حتی لذتهای آن هم حتی با سختی همراه است. اما برای درک این موضوع لازم است اجازه دهیم بچهها سختیها را بچشند. پدر و مادرهایی که اجازه نمیدهند بچهها سختی بکشند و حتی سختیها را هم شیرین میکنند، ناخودآگاه این حس را منتقل میکنند که دنیا جای سختی نیست و اگر جایی دیدی سختی هست، سعی کن شیرینش کنی! این باعث می شود نگاه ما به عالم دنیا محدود شود. یعنی ظاهر دنیا را میبینیم و از آخرت غافل میشویم. وقتی غفلت از آخرت ایجاد شد دیگر حرکت به سمت آخرت ایجاد نمیشود و وقتی حرکت نباشد، رشدی وجود ندارد. نتیجه این نوع تربیت این میشود، که بچه یاد میگیرد، چگونه در دنیا زندگی کند و این بسیار متفاوت است که بچه یاد بگیرد چگونه برای آخرت باید زندگی کرد.
دکتر میثم صداقت زاده.
#تربیت_فرزند
#استاد_صداقت_زاده
✅ @keraamat_ir
25.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چجوری انتخاب کردن رو به بچه مون یاد بدیم؟!
🔻این نکته خیلی مهم است که فرزندمان یاد بگیرد، اگر انتخابی انجام میدهد مسئولیت انتخابش را بپذیرد. مثلاً پسر من دیشب میگفت من دیگر نمیخواهم درس بخوانم و مشق بنویسم. من گفتم بسیار خوب. بیا با هم جدولی بکشیم و ویژگیهای درس خواندن و درس نخواندن را بنویسیم. به او گفتم آدم نمیتواند بیکار باشد یا باید درس بخواند یا کار کند؛ او گفت: نه، فقط میخواهم بخورم و بخوابم! گفتم نمی شود در خانه فقط بخوری و بخوابی و تلویزیون ببینی. اگر اینگونه شود یعنی اثر مثبتی ایجاد نکردی. اگر من و مادرت هم اینگونه رفتار کنیم درآمدی وجود ندارد، تا غذایی و خانه و ... تهیه کنیم. پایان گفت و گوها به این نتیجه رسید که با من به سر کار بیاید تا کار کند. به او گفتم در جلسات ما، شما باید محتوایی بلد باشی و درسش را خوانده باشی. طی یک گفتگوی کوتاه به این نتیجه رسید که در حال حاضر کاری که میتواند انجام دهد چیزی شبیه این است که پلاستیکها و نان خشکهای منازل را جمع آوری کند و گفت من این کار را نمیکنم! بنابراین به این نتیجه رسیدیم که درس خواندن و به دست آوردن هر شغلی اقتضائات و زحمات خودش را دارد.
دکتر علیرضا لاور
#تربیت_فرزند
#استاد_لاور
✅ @keraamat_ir
💡 دوره مجازی تربیت مشاور و پشتیبان تربیتی (ترم سوم)
🔸 ۲۰ ساعت آموزشی طی ۴ هفته
🔸 شروع دوره: ۱۱ دی
📌همراه با اعطای گواهی از سوی مرکز تربیت مربی کرامت و مرکز مشاوره و پشتیبان تربیتی پیوند
♦️ ارائه کد تخفیف به شرکت کنندگان دوره های گذشته کرامت، طلاب و دانشجویان، مادران دارای۳ فرزند و بیشتر
🔆 دریافت کد تخفیف و پشتیبانی با نام کاربری @keraamat_majazi
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در www.keraamat.ir
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 چکار کنیم بچه ها دچار بحران جنسیتی نشن؟!
🔻والدین باید بچه ها را متناسب با جنسیت خود رشد دهند. اگر به پسر میخواهید مسئولیت دهید، مثلا از او بخواهید خرید کند و شبها آشغال را بیرون بگذارد و از دختر بخواهید در آشپزی یا شستن ظرفها و خیاطی کمک کند. مادر با دخترهایش فضاهای دخترانه ایجاد کند تا حس دخترانه آنها را زیاد کند. مثلاً با دخترها به استخر برود با آنها آب بازی کند. پدر هم یکسری فعالیتها را باید با پسر انجام دهد. این که پسر، فقط پدر را در خانه ببیند درست نیست. وقتی پدر به خرید یا جایی میرود خوب است پسرش را همراه خود ببرد تا هم راه و رسم زندگی را یاد بگیرد و هم وقتی مثلاً بعد از خرید یک آبمیوه یا بستنی با هم میخورند، بینشان فضای رفاقت ایجاد میشود. در نتیجه پسر دوست دارد، آرام آرام جا پای پدر بگذارد. چنین رفتارهایی موجب میشود در آینده بچهها دچار بحران های هویتی نشوند.
حجت الاسلام رضا مهکام. تربیت جنسی کودکان. کرامت۲
#تربیت_فرزند
#استاد_مهکام
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 بازی ویژه برای از بین رفتن حسادت در بچه ها!
🔻اگر مسئولیت اصلی در ۷ سال دوم مبارزه با تمایلات، بر فرم ادب است، در ۷ سال اول تکیه اصلی بر رسیدن به تمایلات، بر فرم بازی است. پدر و مادر همه چیز را باید به شوخی و بازی با بچه برگزار کنند. اما بچههای ما بازیهای خوبی در ۷ سال اول ندارند. ما ۱۵۰ بازی را برای بچه ها طراحی کردیم که مادرها در خانه و مهد با بچه ها انجام دهند. این بازیها بچه را برای ورود به هفت سال دوم آماده میکند. یکی از این بازیها این است که بچهها دست هم را میگیرند و با خواندن سرود دور میزنند و هر یک امتیاز و برتری دوست کناری خود را نسبت به خود میگوید و بعد همه دست میزنند. این باعث میشود بچه ها برای از بین بردن حالت حسادت که به قول پیاژه از سه سالگی وارد وجود انسان میشود، آماده شوند.
حجت الاسلام پناهیان. کرامت۱. ویژگیهای مدرسه آرمانی و نحوه تعامل آن با خانواده
#تربیت_فرزند
#استاد_پناهیان
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 آینده یک بچه خودخواه!
🔻وقتی که پدر و مادر، چیزی را برای بچه میخرند و به او یاد میدهند که این مال خودت است، مراقب آن باش و لازم نیست به کس دیگری نشان دهی، ناخودآگاه آجرهای دیواری را پایه گذاری میکنند که بچه به طور طبیعی به جایی میرسد که میگوید نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران! آیا ما بچههای سخاوتمند تربیت میکنیم یا بچههایی خودخواه؟ مثلی استعماری وجود دارد که «چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است» همچنانی که گفته میشود ما در کشور کلی گرسنه داریم، چرا باید به بقیه کمک کنیم؟ مثل اینکه پدر یک خانواده باید ده جا خرج کند و هر قسمتی حساب خود را دارد. اگر ما بچهها را خودخواه تربیت کنیم، در آینده توان اثرگذاری های بزرگ را ندارند. در تعالیم اسلامی آمده که صدقه را به دست بچهها بدهید تا آنها به نیازمند بدهند. اسلام حداقلی در تفسیر این رفتار میگوید بچهای با اخلاق تربیت کنیم. اما اسلام حقیقی میگوید الان صدقه دادن را به او یاد بده تا وقتی بزرگ شد بتوان به او گفت، مَنْ سَمِعَ رَجُلًا يُنَادِی يَا لَلْمُسْلِمِينَ فَلَمْ يُجِبْهُ فَلَيْسَ بِمُسْلِم، اگر جواب نیازمندی را ندهی مسلمان نیستی!
دکتر محمدطیب صحرایی. کرامت۲. مبانی، اصول و ویژگیهای تربیت تمدنی
#تربیت_فرزند
#استاد_صحرایی
✅ @keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 از وقتمون درست استفاده کنیم!
🔻حاج آقای مهدوی کنی، به استفاده درست از وقت خیلی تاکید داشتند. برای ساعاتشان کار تعریف کرده بودند؛ نماز شبشان، نماز صبح، استراحت بعد از نماز صبح، قرارهایشان و کارهای دانشگاه؛ همه سر وقت بود. نسبت به کلاسها و جلسات و قولهایی که داده بودند مقید بودند که در ساعت مقرر انجام شود و می گفتند من اینها را از استادم آقای برهان دارم. میگفتند اینقدر نگویید کاری را بعدا انجام میدهم. تسویف نکنید! هر کاری موقعش شد انجام دهید. موقع نماز شد، نماز را بخوانید، قراری گذاشتید، سر موقع انجام دهید.
خانم مهدوی کنی
#تربیت_فرزند
#استاد_مهدوی_کنی
✅ @keraamat_ir
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 نوجوونم به نماز اهمیت نمیده!
🔻برای بچهای که نمازش قضا میشود یا اول وقت نمیخواند چه کارهایی میتوان انجام داد؟ اول اینکه باید یک سری کارها را نکنیم! مثلا تحکم زیاد ما نسبت به بحث نماز، آسیب زاست. در مرحله بعد بررسی کنیم چرا این حالت ایجاد شده؟ مثلاً آیا بچهها با ما لج دارند؟ سرگرمیهای زیادی برایشان پیدا شده یا اصلاً جایگاه نماز برایشان درست جا نیفتاده است؟ بچه ها میوه وجود ما هستند. اگر بخواهیم میوههای درختی شیرین شود آب را به ریشه آن میدهیم، نه به میوه! نمازهای خودمان را خوب کنیم، بخواهیم و نخواهیم نمازهای بچهها اصلاح میشود. مثلاً اگر کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم را داریم، جلد آن را روزنامه یا کاغذ کادو بپیچیم و در همه حال؛ در آشپزخانه، اتاق، حال و ...؛ دستمان باشد و مطالعه کنیم. این باعث میشود نوجوان کنجکاو شود. این روش گرانفروشی عاطفی است، برای کنجکاو شدن بچهها. چنین کتابی را واقعاً برای اینکه نماز خودمان خوب شود، بخوانیم و وقتی کنجکاوی نوجوان بیشتر شد به او بگوییم، اگر وقت داشتی بیا دوتایی این کتاب را ببینیم. نه اینکه با سرزنش بگوییم، صفحه فلان را ببین، برای نماز اول وقت چه گفته! ببین تو نماز اول وقت نمیخوانی!!! این سرزنش است و سرزنش، لجاجت را شعله ور میکند.
خانم فروغ نیلچی زاده. تربیت فرزندان به عنوان سرباز امام زمان (عج)
#تربیت_فرزند
#استاد_نیلچی_زاده
✅ @keraamat_ir
💡 دوره آموزشی حیات طیبه؛ رویکرد قرآنی در تربیت انسان
🔸 ۲۰ ساعت آموزشی طی ۱۰ هفته
🔸 شروع دوره: ۱۲ دی
🔸زمان: دوشنبه ها ساعت ۱۰ تا ۱۲
🔸 مکان: تهران. سعادت آباد. مدرسه متوسطه دوم امام صادق (ع)
🔴 این دوره به صورت حضوری برگزار میشود
🔆 پشتیبانی با نام کاربری @keraamat_majazi
🌐 اطلاعات بیشتر و ثبت نام در www.keraamat.ir
✅ @keraamat_ir