14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دست صهیونیست ها رو شد
🔹به جرأت میشه گفت این مهمترین ویدیوی یک ماه اخیره و باید همهجا منتشر بشه
🔹سیدحسن نصرالله در سخنرانی گفت: «کسانیکه ادعا شد غیرنظامی بودن و بدست حماس کشته شدن، در واقع با سلاحهای اسرائیلی کشته شدن» و حالا این ویدیو با کلی فکت و مستندات اینو ثابت کرده
🔹این ویدیو در تایملاین خارجی بازدید میلیونی داشته اما این اولین زیرنویس فارسی کاملشه، از دست ندید و همه جا منتشرش کنید.
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
⬛️ نتانیاهو خطاب به روسای کشورهای عربی:
🔻اگر می خواهید بر کرسی قدرت باقی بمانید ساکت بمانید!
🔹 سرویس های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بارها اعلام کرده اند از فساد اخلاقی حاکمان مرتجع عرب در منطقه، فیلم ها و مستندات بسیاری برای انتشار دارند و حتی افرادی از سوی سازمان جاسوسی و تروریستی موساد ماموریت داشته اند با حکّام عربی ارتباط برقرار نمایند تا در زمان لازم از فساد آنان بعنوان اهرم فشار بر علیه شان استفاده نمایند.
🔹این یکی از دلایلی هست که معلوم میکنه چرا وقتی رئیسی در نشست اخیر اتحادیه عرب در ریاض، همچون شیر غران، دلاورانه سخنرانی کرد و اسرائیل را محور شرارت خواند، این جماعت با ترس و اضطراب به او نگاه میکردند.
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
❇️ بهترین پیام هم با بالاترین امتیاز تعلق میگیره به این محتوا
🔻چرا ایرانی ها دیگه مرکز نفرین زمین نیستند؟
🔹 چرا افغانستانی های مقیم ایران دیگه باعث غارت و کشتار و مسئله امنیت ملی کشور نیستند؟
🔹 چرا دیگه خبری از برخورد خشن پلیس یا سپاه و بسیج با مردم نیست؟
🔹چرا بار روانی مردم رو به سمت آرامشه؟ چرا دیگه ایران بد نیست؟
👈 چون کارفرما درگیر جنگ با غزه است.
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
#پرسش_و_پاسخ
👥 تحلیل کارشناسان غربی از آینده جنگ اسرائیل و فلسطین چیست؟
🔹 توماس فریدمن، نویسنده آمریکایی نوشته: اسرائیل دیگر اسرائیل نخواهد شد!
اسرائیل بدترین رهبر تاریخ خود شاید در تمام تاریخ یهود را دارد! احساس تحقیر و گناه عمیقی به ارتش و تشکیلات دفاعی اسرائیل تحمیل شده است
🔹 توماس فریدمن در نیویورک تایمز نوشت:
چند روز پیش از آنکه بخواهم به تل آویو بروم، بسیاری از دوستان و نزدیکانم به من هشدار دادند که اسرائیل پس از 7 اکتبر دیگر اسرائیل قبلی نیست؛
آنها حق داشتند. اسرائیل اکنون به مکانی تبدیل شده است که ساکنان آن هرگز قبلاً در آن زندگی نکردهاند. جایی که ژنرالهای اسرائیلی قبلاً هرگز مجبور نشده بودند از آن محافظت کنند و متحدی به نام آمریکا، هرگز قبلاً مجبور به مداخله و دفاع مستقیم از آن نشده بود.
🔹پس از سفر به اسرائیل و کرانه باختری، اکنون درک می کنم که چرا همه میگفتند این حجم بزرگ از تغییر پس از حملات ناگهانی حماس در آنجا روی داده است.
صریح بگویم: اکنون برای من کاملاً روشن است که اسرائیل در این برهه در معرض خطر واقعی قرار دارد؛خطری به مراتب بزرگتر از هر زمان دیگری از سال 1948 و این تهدید واقعی به سه دلیل کلیدی روی داده است که به شما میگویم:
🔹 اول، اسرائیل با تهدیدات مجموعهای از دشمنان مواجه است که جهانبینی خداسالار را با تسلیحات مدرن قرن 21 ترکیب کردهاند و این دشمنان اسرائیل را دیگر نمیتوان بهعنوان گروههای کوچک شبهنظامی سازماندهی کرد، بلکه آنها هر کدام به نوبه خود دارای ارتشهای مدرن با تیپها، گردانها، قابلیتهای سایبری، موشکهای دوربرد، پهپادها و پشتیبانیهای فنی-لجستیک هستند.
حماس ، حزب الله لبنان، گروههای مقاومت اسلامی در عراق و حوثی ها(انصارالله) در یمن و اکنون حتی ولادیمیر پوتین که آشکارا حماس را در آغوش گرفته است.
🔹باید بپذیریم این نیروهای ضداسرائیلی مدتهاست که برای چنین روزی برنامهریزی کرده و اکنون شاهدیم که همه آنها کنار هم ظاهر شدهاند و اسرائیل را از همه طرف تهدید میکنند. هدف نیروهای ضداسرائیلی این است که اعتماد اسرائیلی ها را از بین ببرند و این امر را اثبات کنند که سرویس های دفاعی و اطلاعاتی تلآویو دیگر نمیتوانند از آنها در برابر حملات غافلگیرانه محافظت کنند و اگر این مهم به صورت کامل برای ساکنان اسرائیل اثبات شود، اسرائیلی ها مجبور خواهند بود ابتدا از مناطق مرزی دور و سپس به طور کامل از اسرائیل خارج شوند.
🔹من از اینکه چه حجم از مردم اسرائیل اکنون همین خطر را کاملا احساس میکنند، متحیر شدهام. یکی از دوستانم که در اورشلیم(قدس) زندگی میکند به من گفت که او و شوهرش به تازگی مجوز حمل سلاح گرفتهاند و در خانه خود چند سلاح کمری نگهداری میکنند. متأسفانه باید اذعان کنم که حماس ترس را در دل بسیاری از سران اسرائیلی حتی در مناطقی بسیار دورتر از مرز غزه ایجاد کرده است.
🔹 خطر دومی که من می بینم این است که تنها راه قابل تصوری که اسراییل می تواند مشروعیت، منابع، زمان و متحدان را برای جنگیدن با چنین جنگ سختی آنهم با دشمنانی چنین زیاد به دست آورد، داشتن شرکای تزلزل ناپذیر در خارج به رهبری ایالات متحده است. رئیس جمهور بایدن، در تلاش برای کمک به اسرائیل در راستای هدف فوری خود یعنی سرنگونی حماس در غزه، گامهایی را برداشته است. اما جنگ اسرائیل علیه حماس در غزه مستلزم نبردهای شهری و خانه به خانه است که هزاران تلفات غیرنظامی شامل مردان، زنان و کودکان بیگناه را در پی خواهد داشت.
باید بپذیریم که نابودی حماس بسیار سخت است و زیرساختهای نظامی این گروه در تونل های چندین کیلومتری قرار گرفتهاند، از این رو نباید انتظار داشت که اسرائیل به سرعت بتواند به هدف خود دست یابد.
🔹 سومین نگرانی عمیق من که شاید مهمترین دغدغه من هم باشد این است که، اسرائیل بدترین رهبر تاریخ خود شاید در تمام تاریخ یهود را دارد که هیچ اراده یا توانایی انجام ابتکارات خاص را ندارد. بدتر از آن، من از حمایت بی چون و چرای نتانیاهو از پایگاه راست افراطی خود و سرزنش مداوم سرویس های امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل از سوی «بی.بی» در جنگ حیرت زده شده ام.
🔹بایدن برای بدست آوردن منابع، متحدان و زمان برای اسرائیل به حفظ همبستگی میان ارکان حکومتی و مردم اسرائیل نیاز دارد که اکنون متاسفانه در این مسیر قرار نداریم.
باید بگویم اگر نتانیاهو همچنان بر همین مواضع خود اصرار بورزد، بایدن نمیتواند به اسرائیل کمک کند تا ائتلافی از آمریکا، اروپا و شرکای میانهرو عرب بسازد.
حالا بیایید همه این خطرات را بررسی کنیم.
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
🔹از کسری بودجه اسراییل تا تعطیلی شبکه منوتو
🔹علت تعطیلی شبکه منوتو را در یادداشت «دیوید روزنبرگ» سردبیر اقتصادی هاآرتص در «فارنپالیسی» ببینید:
“افزایش هزینهها به ویژه تخصیص از هزینههای عمومی برای بخش نظامی، بودجه اسراییل را تحت فشار قرار داده است”
🔹۲۶٠ میلیون دلار هزینه روزانه جنگ علیه مقاومت فلسطین و تعطیلی رسانه ضد ایرانی، چقدر به نفع ایران تمام شده است؟
چقدر باید هزینه میکردیم که چنین دستاوردی رقم بخورد؟
حماس یک بلندگوی جنگ شناختی و مدیریت افکار عمومی را خاموش کرد.
🔹 سالهای سال دلسوزان نظام میگفتند دفاع از فلسطین دفاع از منافع ملی ایران است ولی غرب گرایان نمیخواستند باور کنند.
🔹و این تازه آغاز ماجراست!
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
#پرسش_و_پاسخ
🔹چرا وزیر خارجۀ رژیم صهیونیستی میگوید فقط ۲ هفته فرصت داریم کار را در غزه یکسره کنیم؟
🔹کوهن از یکسو تاکید فراوانی بر فشارهای بین المللی علیه اسرائیل دارد. ملت های کشورهایی که حافظ سنتی منافع اسرائیل بوده اند، فشارهای گوناگونی را بر دولت های خود وارد ساخته اند.
🔹از سوی دیگر او کلید واژه مهمی را به کار برده است. ۲ هفته دیگر، هفته اول آذرماه است و برخی ارزیابیهای تحلیلی بر توقف جنگ تا پایان نوامبر(هفته اول و دوم یا نهایتا نیمه آذر) حکایت دارد.
🔹واقعیت این است که اکنون دشمن صهیونیستی سه لشکر نخبه خود را در سه محور وارد عرصه کرده و پس از گذشت بیش از دو هفته به اهداف اصلی، یعنی ترور و دستگیری رهبران حماس و آزادی اسرا دست نیافته است.
برخی اهداف نمادین برای تصویرسازی جعلی مانند زدن منزل اسماعیل هنیه، نابودی بیمارستان الشفا و ... هم هنوز محقق نشده و اکنون روی مواردی مانند پارلمان غزه مانور میدهند که آن هم در عمق غزه نیست و مهمتر از اینها دشمن حتی یک تونل کامل را حتی در مناطق کشاورزی و خالی از سکنه تصرف نکرده است.
🔹برای درک بهتر، در ۱۹۷۳، رژیم صهیونیستی با سه لشکر خود در شش روز، ارتشِ قدرتمند مصر را شکست داد و حتی سینا را هم تصرف کرد! در مرحله فعلی نیز تاکتیک مقاومت باعث خنثیسازی بیش از ۱۶۰ تانک رژیم و دهها کشته و صدها زخمی شده است.
باید توجه کرد که پیشروی دشمن در نوار ساحلی هیچ دستاوردی برای آن ها محسوب نمیشود و میزان و حجم تلفات بسیار سنگین بوده است.
🔹از سویی فشار اولیه حمله نیز گرفته شده و اگر مقاومت بتواند تا چند روز آینده به حفظ اهداف کلیدی غزه، حفظ توان و نیروی خود، ضربه به پیکره دشمن و تداوم فشار بازوها به شریانهای آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه دهد، چه بسا شاهد شروع ضدحملات مقاومت برای بیرون راندن دشمن صهیونیستی از مناطق نیمه اشغالی نیز باشیم.
🔹اینجاست که خبرها حاکی از آن است که توافق آتش بس در حال نهایی شدن است تا براساس آن رژیم اسرائیل تعداد 250 نفر از گروگانها از زنان و نوجوانان فلسطینی را در مقابل آزادی 70 تن از اسرای صهیونیست مبادله کند و یک آتش بس 5 روزه برقرار شود تا کمکهای بین المللی از گذرگاه رفح وارد غزه شود.
#طوفان_الأقصی
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
#پرسش_و_پاسخ
🔵 ارزیابی رسانه های حامی اسرائیل از شکست در یورش به بیمارستان شفا چیست؟
🔹برخی منابع رسانه ای رژیم صهیونیستی (مانند کانال۱۳ تلویزیون اسرائیل) پس از اشغال بیمارستان شفا که با جنایت حداکثری همراه بود، اعلام کردند:
🔹"این یک شکست اطلاعاتی مرگبار برای ارتش اسرائیل بود. برخلاف آنچه پیشبینی میشد، بیمارستان الشفاء در غزه، خالی از هرگونه سلاح و تجهیزات نظامی بوده است".
این در حالی است که اسرائیل امروز می خواست با تسخیر این بیمارستان، ادعای پناه گرفتن حماس در زیر زمین بیمارستان ها را ثابت کند.
🔹این به خودی خود، شکست بزرگی است، اما صرف نبودن سلاح، اهمیت و ابعاد شکست اطلاعاتی اسرائیل را بیان نمی کند. اتفاق مهم تر، دو خبر سربسته شبکه دولتی انگلیس و شبکه سی ان ان است.
🔹اورلا گورین خبرنگار BBC اذعان کرد بیمارستان شفا، فاقد هر گونه نیروی نظامی حماس و اسلحه بوده است. او به نقل از شاهدان عینی گزارش داد:
🔹"عملیات سربازان و جستجوی اتاق به اتاق کارکنان و بیماران بیمارستان از سوی نیروهای اسرائیلی انجام شد. آنها افرادی را که در روزهای اخیر تلاش میکردند بیمارستان را ترک کنند، هدف قرار می دادند و تعدادی کشته شدند. هرگز نه حتی یک اسلحه یا حتی حضور حماس در بیمارستان دیده نشد".
🔹این در حالی است که پیتر لرنر سخنگوی ارتش اسرائیل، به شبکه CNN گفته بود بیمارستان شفا قلب تپنده حماس است: «هدف ما این است که در جستجوی حماس، هر جا که مخفی شده، برویم. محوطه بیمارستان مرکز اصلی عملیات و شاید حتی قلب تپنده و مرکز ثقل آنها باشد».
🔹سرویس های اطلاعاتی ارتش و موساد بعد از سال ها رصد دقیق و داشتن مزدوران متعدد در غزه، به کاهدان زده و خیال می کرده اند زیر بیمارستان شفا، "قلب تپنده و مرکز ثقل حماس" است!
اما به اذعان خبرنگار بی بی سی، در آنجا حتی نه یک سلاح و نه یک رزمنده حماس پیدا نکرده اند!
🔹این شکست اطلاعاتی را باید به کتاب شکست های اطلاعاتی موساد و شاباک، و اطلاعات ارتش اسرائیل که طی ماه ها و هفته های اخیر هر چه پر حجم تر شده، اضافه کرد.
🔹امروز در طول یک ماه جنایات اسرائیل در غزه، روزی منحصر به فرد بود و بدنامی بزرگ تری را به خاطر جنگ با بیماران و نوزادان بیمارستانی برای این رژیم به ثبت رساند؛ اما نه تنها دستاوردی نداشت، بلکه میزان نابسامانی در سامانه اطلاعاتی اسرائیل را به دشمنانش نشان داد و رسوایی جهانی بیشتری را برای رژیم به همراه داشته است که باعث نگرانی و هراس بیشتر از واکنش های مردم دنیا خواهد شد./ایمانی
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
14.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 پیروز واقعی کیست؟
🔻پیروزی را سلاح و وحشی گری نمیآورد، پیروزی را خون میآورد.
🔹از این سخنان قریب به ۴۰ سال می گذرد و ما هزارانبار تجربه کردهایم، هواپیماهای فرانسوی سوپر اتاندارد، میراژ و موشکهای رولاند، حمایتهای مالی،نظامی،اطلاعاتی آمریکا، بمبهای شیمیایی اهدایی از آلمان بیمارستانها، خانهها و خیابانها را هدف قرار میداد. تعداد شهدایمان از دویست هزار نفر هم فراتر رفت. همان روزها کمیته روابط خارجی سنای آمریکا افشا کرد که هرگاه صدام ایرانیان بیشتری را میکشت، کمکها و حمایتهای مالی و سیاسی بیشتری از آمریکا دریافت میکرد، اما در نهایت مقاومت پیروز شد.
#مقاومت
#شهید
#غزه
#فلسطین
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
#پرسش_و_پاسخ
🖇 چرا حماس همه توان خود را وارد عرصه نمیکند؟
🔹 یکی از سوالات اصلی که اخیرا مطرح شده، این است که چرا حماس و جهاد اسلامی طبق گفته خودشان فقط از ۱۰ درصد توان خود استفاده کرده و با رونمایی از بقیه نیروهایشان، دشمن را وادار به عقبنشینی نمیکنند؟
🔹 جدای از پاسخهای مهمی چون فرسایشی کردن نبرد، تلفاتگیری، حفظ ابهام و ... که در جای خود صحیح است اما یک راز مهم این احتیاط در استفاده از نیروها، به هدف اعلامی رژیم صهیونیستی یعنی "نابودی حماس" برمیگردد.
🔹 در شرایطی که دشمن از حداقل ۴ لشکر ویژه و نخبه خود در حمله به غزه استفاده میکند و هزاران تن بمب را در هر ساعت بر سر غزه خالی میکند، پیش از هر چیز باید سازمان رزم حماس حفظ شود تا دشمن به این نتیجه برسد که "هر چقدر بمباران و گسیل نیرو بیفایده بوده، سازمان رزم حماس حفظ میشود".
🔹 در صورت ورود کل نیروهای حماس، طبعاً ضربهپذیری این نیروها بالا رفته، دشمن با مشاهده فروپاشی تدریجی مقاومت، حملات خود را هم شدت خواهد بخشید.
🔹 در تاکتیکهای مقاومت روی زمین نیز همین هدف حفظ شده، به جای درگیری مستقیم رزمندگان، طرحهای کمین و ضربه با موفقیت تضمینی از پشت و عمق در قالبهای گروههای کوچک ۵ تا ۶ نفره اجرا میشود، نیروها نیز در پوشش خمپاره و کوادکوپتر اقدام کرده، پس از ضربه، محو میشوند. همین مسئله موجب آمار بسیار کم شهدا، زخمیها و اسرای مقاومت شد.
🔹 این مسئله باعث شده تا سازمان رزم حماس و جهاد هم برای مرحله فعلی، هم آینده و هم پساطوفانالاقصی حفظ شده، دشمن تلفات سنگین داده و به بنبست در تحقق اهدافش برسد./محلل
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
#پرسش_و_پاسخ
❌ یکی از سوالات و شبهاتی که در ارتباط با حماس در جنگ روانی کنونی مطرح می شود این است که آیا حماس در سوریه با داعش هم پیمان بوده است؟!
🔹حماس هیچگاه با داعش هم پیمان نبود، بلکه وقتی که داعش به سوریه آمد حماس از سوریه خارج شده بود و اعلام خروج از دمشق کرده بود.
🔹تنها بخشی از شاخه نظامی حماس آن هم در رتبه های پایین آن با برخی از گروههای معارض سوریه البته نه با داعش و جبهة النصرة همراهی کردند و آن هم به دلیل تجانس فکری و به خاطر برخی ویژگیهای نظام بشار اسد و اتفاقاتی که در سوریه اتفاق می افتاد.
🔹دکتر هادی معصومی زارع (که دکتری خود را در مطالعات خاورمیانه از دانشگاه تهران گرفته و نویسنده چندین کتاب درباب داعش و جریانهای افراطی است) درباره نقش حماس در سوریه تحلیلی ارائه می کند که خلاصه آن بدین مضمون است:
🔹حماس هم مثل سایر جنبش های اجتماعی لایه به لایه است و از دو لایه نظامی و سیاسی تشکیل شده است. ما در سوریه با سه حماس مواجه بودیم؛ شاخه سیاسی، شاخه نظامی داخل، شاخه نظامی خارج.
🔹شاخه سیاسی حماس هم خودش چند لایه هست:
▪️گروه اول که متشکل از خالد مشعل و موسی ابومرزوق بودند که به محور قطر و ترکیه متمایل شدند. با پرچم جیش الحر هم عکس گرفتند . با توجه به فضای پیش آمده و فشارهایی که قطر وارد کرد و پیشنهاد هایی که برای بازسازی غزه ارائه داد این ها به سمت قطر و ترکیه متمایل شدند.
▪️گروه دوم که متشکل از محمود الزهار و یحیی السنوار بودند در جهت مخالف گروه اول بودند. آنها تصریح می کردند که مخالف خروج از دمشق بوده و هم پیمان ایران هستیم.
▪️گروه سومی هم بود که با این که بیشتر متمایل به گروه خالد مشعل بود ولی وسط این دو طیف بود، هم با ایران ارتباطش را حفظ می کرد و هم با پرچم جیش الحر عکس می انداخت.
🔷 بنابراین شاخه سیاسی حماس در بحران سوریه اصلا یک دست نبودند.
🔹اما شاخه نظامی داخل، اساسا مستقل از شاخه سیاسی است، هر چند که پول از شاخه سیاسی می گیرد ولی برنامه های خودش را دارد اما حرف نهایی روی زمین را این ها می زنند . این شاخه یکپارچه به حمایت از ایران و بشار اسد ایستادند . این گروه دو نامه منتشر کردند؛ یکی خطاب به خالد مشعل با عنوان" تحریر فلسطین یاتی بالصلاح ولیس بالمال" در نامه دوم که علنی بود و در آن اعلام همسوئی با ایران و حزب الله کردند و اعلام نمودند که فلسطین با پول آزاد نمی شود بلکه با سلاح آزاد خواهد شد که ایران در اختیار ما قرار می دهد. نامه ای هم به شهید سلیمانی نوشتند در حمایت از مقاومت و ایران و سوریه آن هم در سال 2012 یا 2013 اوج بحران سوریه که صراحتا اعلام موضع کردند.
🔹اما گروه شاخه نظامی خارجی که بیشتر آنها در سوریه مستقر بودند رتبه بالایی نداشتند و از چهره های اصلی نظامی نبودند.
🔹خلاصه در آن زمان انشقاقی در بین حماس بوجود آمد که چه بسا حماس را از بین می برد اما ایران با دید بلندمدتی که داشت ارتباط با حماس را حفظ کرد و هیچ حرکتی در جهت متلاشی کردن حماس نداشت. ایران اگر اراده انشقاق در بین حماس را داشت کاملا قابل تحقق بود.
🔹جمع بندی:
حضور حماس ( گروه خالد مشعل و تا حدی اسماعیل هنیه) در سوریه هر چند که در آن مقطع عملی نامناسب و ناپخته بود ولی باید اتفاقات جانبی را هم در نظر گرفت، از طرفی تحت فشار جامعه اهل سنت بودند از سوی دیگر دولت سوریه هم دچار برخی اشکالات بود. با این حال حماس علیه مقاومت جنگ نکرد و در ادامه با پذیرش اشتباه محاسباتی خود، اعلام خروج از دمشق کرد.
🔹همه این ها را یکطرف بگذارید، در خود ایران هم به عنوان مهمترین موافق عدم تجزیه سوریه، یک جناح سیاسی بر رفتن اسد تاکید داشت و حتی چهره سیاسی دوم کشور بر اصطلاح «رژیم اسد» تاکید میکرد و دفاع از بشار اسد را بی فایده میدانست.
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
#پرسش_و_پاسخ
✅ ژئواستراتژی ایران در منطقه چیست؟ چرا در مسئله غزه ایران ورود مستقیم نمیکند؟
1⃣ ابتدا به سال ۱۳۹۵ بازگردیم. در بحبوحه مبارزه با گروهک تروریستی داعش، خبر از اعزام چند واحد از تیپ ۶۵ نوهد ارتش به سوریه منتشر میشود. عملکرد نیروهای ویژه ارتش به قدری خارق العاده بود که عده ای برایشان شبهه ای به وجود آمد و مطرح کردند: چرا ایران در نابودی داعش تعلل می کند؟
بعد مدتی اندک، راهبرد حضور نیرو های نوهد در سوریه تغییر کرد. سردار شهید سلیمانی نظر بر این داشتند که استعداد نیروهای نوهد ایران به جای عملیات مستقیم علیه داعش، در چارچوب مستشاران نظامی در بین گردان های مقاومت توزیع گردند و تجارب خود را به نیرو های بومی محورمقاومت اسلامی منتقل سازند.
2⃣ در خلال زد و خوردهای تاکتیکال میان ایران و رژیم غاصب اسرائیل در چندسال اخیر، به کرات شاهد این بودیم که رژیم صهیونیستی با تشدید و اغراق در پوشش رسانه ای ضربات خود در یک جنگ نیابتی، سعی برمدیریت واکنش ایران به سمت یک اقدام مستقیم داشت تا با سوءاستفاده از آن، بتواند جمهوری اسلامی ایران را تهدیدی جهانی و حامی تروریسم بنیادگرایی نشان دهد.
در اثنای آن جنگ، رژیم صهیونیستی بارها و بارها با فضاسازی افکار عمومی، سعی بر ایجاد جریان اجتماعی ایرانی با مطالبه واکنش مستقیم ایران داشت! جریانی که حتی بدنه انقلابی و مذهبی کشور را هم در برمیگرفت اما ما مشاهده کردیم که به کرات مقامات رسمی جمهوری اسلامی در موضعی صریح، بیان کردند که تنها تجاوز مستقیم به جغرافیای سیاسی ایران به پاسخ مستقیم ایران منتهی میشود. در موضع صریح دیگری، جمهوری اسلامی ایران هرگونه اتهام حمایت نظامی و امنیتی از جریانات و تشکل های مقاومت را تکذیب میکرد، تا اینکه در سخنرانی رسمی، مقام معظم رهبری صراحتا حمایت ایران را از گروه های مقاومت اسلامی به عنوان یک واقعیت بلاشک و یک اصل دکترینال مطرح کردند.
🔹 این روزها عده ای سهوا و یا عمدا و با حجم شدیدی در حال مطالبه واکنش مستقیم ایران علیه رژیم هستند. واکنشی که از نظر آنان تنها با بهره گیری از قوای موشکی و آن هم در سطح حمله ای گسترده و همه جانبه قابل قبول است!
اما آیا این اشخاص، تاکنون از خود پرسیده اند که چرا رهبری به عنوان سیاستگذار کلان نظام و فرمانده کل قوا، دو موضع فوق را در مسائل حضور مستشاری ایران در منطقه و انکار مداخله مستقیم ایران در جنگ اطلاعاتی با اسرائیل را اتخاذ کردند؟
🔹اگر امروز به مزاج ما خوش آمده که در غرب آسیا چندین لشکر بزرگ و آماده حضور دارند و آماده دفاع از منافع اسلام و جمهوری اسلامی هستند، باید بدانیم که این منفعت مشهود، مرهون آن طرز تفکری است که منافع استراتژیک ایران را فدای منافع تکنیکال نکرد.
🔹آیا برایمان سؤال نشده که نیروی نوهدی که بنا به ادعای رسمی و غیر طبقه بندی ارتش در یک عملیات چندصد نیروی تروریستی را به هلاکت می رساند، نمیتوانست غائله داعش را زودتر از اینها تمام کند؟
🔹 آیا برایمان سوال نشده که چرا جمهوری اسلامی ایران هیچگاه با لشکرکشی عظیم و تهاجمی گسترده به رویارویی داعش نرفت؟!
آیا برایمان سوال نشده که سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی چرا در فرماندهی جبهه مقاومت اغلب حتی لباس رسمی سپاه را بر تن نمی کرد؟!
🔹اگر امروز حشد الشعبی هست، کتائب حزب الله هست، حسینیون هست، فاطمیون هست، حزب الله هست، انصارالله هست و...، مرهون آن تفکری است که تشکیل و تقویت نیرو های بومی برون مرزی را سرلوحه ژئواستراتژی ایران در غرب آسیا نمود. همان طرز تفکری که با هوش استراتژیک بی نظیرش، از تهدیدی سازمان یافته و محاسبه شده، یک فرصت استثنائی برای جمهوری اسلامی ساخت و فضای برون مرزی کشور را مطلوب ساخت.
🔹 این روزها با مشاهده جریاناتی که در حال تحریک و تهییج جوانان برای جنگ زمینی با اسرائیل هستند، متعجب می شویم. هنگامی که رهبری صراحتا دخالت ایران در طراحی و مدیریت عملیات #طوفان_الاقصی را انکار کردند، این تشکلها در حال ثبت نام نیرو برای اعزام به اراضی اشغالی هستند! تشکل هایی که هیچ تاییدیه ای از سپاه پاسداران و مراجع سیاسی و امنیتی کشور ندارند.
ثبت نام های نمادین و رسانه ای شامل این موضوع نیست.
✅ اگر جمهوری اسلامی ایران کشور ماست و قبولش داریم، این کشور ارتش دارد، سپاه قدس دارد، دستگاه امنیتی دارد، دستگاه سیاسی دارد، اگر بنا باشد که بدون توجه به موضع رسمی نظام که برگرفته از دکترین و استراتژی مجرّب کشور است دست به اقدام تاسف بار و احساساتی بزنیم، باید تکلیفمان را با جمهوری اسلامی و مراجع مربوطه مشخص کنیم.
🔹اگر بناست با اعتماد به رهبری و قوای مسلح به مبارزه با رژیم صهیونیستی برویم، یکبار برای همیشه از جریاناتی که زحمت جریان شناسی را هم به خود نمی دهند، #برائت بجوییم./آنالیست
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
#پرسش_و_پاسخ
❇️ مهمترین محورهای عملیات روانی معاندین علیه دولت رئیسی در ماه های منتهی به انتخابات چیست؟
🔹مطابق نظرسنجیهای بهعملآمده، یکی از اصلیترین عوامل کاهش مشارکت، مسائل اقتصادی و سفره مردم بوده است. نکته اساسی در این رابطه که حائز اهمیت فراوان میباشد، فاصله میان واقعیتهای میدانی با برساخت اذهان عمومی است؛ متأسفانه به دلیل ضعف رسانهای دولت در انعکاس فعالیتها و دفاع از کارنامهاش این فاصله کم هم نیست، از این رو، تمرکز معاندان و گروههای اپوزیسیون که خط تحریم انتخابات را دنبال میکنند، عملیات روانی ویژهای است که علیه دولت سیزدهم آغاز کردهاند.
🔷 مهمترین محورهای عملیات روانی علیه دولت انقلابی عبارتند از:
1⃣ القای ناکارآمدی و کمرنگسازی دستاوردهای دولت: القای ناکارآمدی دولت سیزدهم به چند دلیل بیش از دولتهای پیشین صورت میگیرد که از جمله آنها میتوان به رویکرد انقلابی دولت و عدمدلبستگی به غرب اشاره کرد؛ چرا که با القای عدمکارآمدی دولت، در درجه اول انقلابیگری را زیر سؤال برده و آن را ریشه مشکلات کشور معرفی میکنند تا این نگاه را مخدوش جلوه دهند؛ ثانیاً رویکرد نگاه به درون را بینتیجه دانسته و تنها راهحل مشکلات کشور را دراز کردن دست نیاز به بیرون معرفی کنند. دشمن با این عملیات روانی میتواند هم مردم را ناامید از آینده بهتر کند و مشارکت را کاهش دهد و هم بر نتیجه انتخابات تأثیر بگذارد و غربگرایان را تقویت کند.
2⃣ تحریف واقعیتهای میدانی با ادعاهای خلاف واقع: یکی از محورهای دائمی و پرتکرار دشمن علیه دولت سیزدهم انتشار اخبار جعلی بسیار سخیف، اما بزرگ و گسترده است که هر از گاهی اقدام به نشر آن میکند و پس از مدت کوتاهی از کنار آن میگذرند. یکی از نمونههای این گونه اخبار اعزام ۵ هزار چینی به ایران جهت حفاظت از نیروهای این کشور در پروژههای نفتی و گازی یا فروش بخشی از خاک ایران به چین بود که بلافاصله به محور اصلی گعدههای خصوصی و محافل عمومی به ویژه اماکن عمومی مانند مترو، اتوبوس یا تاکسیها تبدیل میشود، حال آنکه این خبرسازیها از اساس دروغ است.
3⃣ ترویج ناامیدی و نبود راه حل: یکی از شگردهای عملیات روانی دشمن علیه دولت سیزدهم این است که به عنوان دولتی دلسوز و مردمی از آن یاد میکنند و همزمان ادعا میکنند که این دولت واقعاً دلش میخواهد برای مردم کارهایی را انجام دهد، اما به دلایل زیادی نمیتواند؛ مهمترین آنها عدم امکان حل مشکلات و نبود راهحلهای تخصصی و ساختارهای مشکلدار کشور است. با این عملیات نه تنها امید مردم به آینده و گرهگشایی از مشکلاتشان کاهش مییابد بلکه ممکن است در انگیزه نیروهای انقلابی نیز تأثیر منفی ایجاد کند.
این خط خطرناک توسط برخی از مدعیان عدالتخواهی در بدنه جریان انقلابی نیز دنبال میشود. خصوصا با عدم تایید صلاحیت برخی از چهره های این جریان، ناامیدسازی از انتخابات افزایش بیشتر می یابد.
4⃣ القای عدم بیطرفی دولت در انتخابات: یکی دیگر از محورهای عملیات روانی معاندان نظام اسلامی، القای عدمبیطرفی دولت سیزدهم در انتخابات است. هدف دشمن از این ادعا القای عدمرقابت جدی و مشخصبودن نتیجه انتخابات است که بر روند مشارکت مردمی تأثیر منفی دارد. این در حالی است که دولت سیزدهم مولود انتخاباتی فراجناحی است و برخلاف دولتهای پیشین خوشبختانه تاکنون جریان و حزب خاصی از آن متولد نشده است.
واکنش های برخی از نمایندگان رد صلاحیت شده در همین راستا ارزیابی میشود.
5⃣ القای تکدورهایشدن دولت سیزدهم: از آنجا که برخی جریانهای سیاسی انتخابات مجلس را معبری برای بازگشت به قدرت میدانند و دلیل اصلی ورود خود به انتخابات را پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری برای تصاحب دستگاه اجرایی کشور معرفی میکنند، مانع بزرگی مانند احتمال تداوم دولت فعلی را با طرح این ادعا که دولت آقای رئیسی اولین دولت تکدورهای پس از انقلاب اسلامی خواهد بود، از نظر خویش برمیدارند، بنابراین رسانههای وابسته به ضدانقلاب نیز از این محور برای عملیات روانی علیه دولت بهره میگیرند تا امید مردم به بهبود شرایط کشور را کاهش دهند./عبداللهی فر
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163