هدایت شده از KHAMENEI.IR
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: نباید به وسوسه های دوقطبی سازی اعتنا کرد؛ حالت دلخوری در مجادلات انتخاباتی نباید ادامه پیدا کند. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: یکی از اولویت ها ارتباط مستحکم با کشورهایی است که در شرایط دشوار به ما کمک کردند. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: انگیزه مخالفت با برخی کشورهای اروپایی نداریم؛ آنها با ما خوب برخورد نکردند. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
هدایت شده از KHAMENEI.IR
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 رهبر انقلاب، هماکنون در مراسم #تنفیذ_چهاردهم: ننگ بزرگ کنگره آمریکا نشستن پای صحبتهای [این نتانیاهوی] جنایتکار بود. ۱۴۰۳/۵/۷
💻 Farsi.Khamenei.ir/live
❌ روایت صهیونیست ها را تکمیل نکنیم
🔻مراقب تکنیک های عملیات روانی صهیونیست ها باشیم
1⃣ شهادت اسماعیل هنیه، موجب همبستگی اضلاع محور مقاومت برای تسریع نابودی رژیم خونخوار صهیونیستی خواهد شد؛ خط اصلی عملیات روانی ما بر همین کلان روایت مبتنی شده است.
2⃣ بازوهای رسانه ای خائن صهیونیست ها در منطقه به دنبال القای روایت همدستی ایران با اسرائیل در خصوص مقاومت فلسطین هستند تا ملت های منطقه را به ایران بی اعتماد کنند
3⃣ رسانه های صهیونیستی و عوامل نفوذی آنان در فضای مجازی در راستای ممانعت از اوج گیری حس انتقام از اسرائیل در ملت ایران، اقدام به اختلاف افکنی داخلی و گرفتن انگشت اتهام به سوی رئیس جمهور منتخب و جریان متبوع او خواهند کرد، در حالی که همچنان مسئولین و وزرای دولت سابق حاکم هستند و دولت جدید اساسا هنوز مستقر نشده است. بنابراین مراقب طرح موضوعات چالشی انتخابات اخیر و گسترش دعواهای داخلی باشیم و توصیه رهبر انقلاب را در روز تنفیذ جدی بگیریم.
4⃣ خود تحقیری و خط تخریب نیروهای مسلّح جمهوری اسلامی خواست رژیم منحوس است؛ تضعیف نیروهای مسلح و حافظان امنیت را خطر جدی در راستای منافع اسرائیل تلقی کنیم
5⃣ مطالبه انتقام، سوخت موشک های جمهوری اسلامی ایران بوده و هست؛ مراقب باشیم دچار شتابزدگی و زیر سوال بردن تدبیر فرماندهی کل قوا و تاکتیک های فرماندهان نظامی نشویم. در عملیات وعده صادق، ابتدا موازنه وحشت را در طول دو هفته حاکم کردیم سپس با یک عملیات ترکیبی حساب شده انتقام تاریخی گرفتیم.
مراقب خطوط تحلیلی غلط کانال های هیجانی یا مشکوک در فضای مجازی باشیم.
✍جعفر ولایی منش
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
🚫 ماهی گیران از آب گل آلود را بشناسیم
❗️این دو گروه در حال بازی در زمین صهیونیست ها هستند
🔹نوکران گفتمان صهیونیسم در لباس فعالان جبهه انقلاب، برای تخریب ارکان جبهه مقاومت و نیروهای نظامی باز هم از لانهی خود بیرون آمده اند؛
همانهایی که قبل از شهادت آیت الله رئیسی مشغول تخریب دائمی او به نام مطالبه گری با انواع تهمت ها بودند و بعد از شهادتش ناگهان خونخواه او شدند و شروع به دستاوردسازی برای اسرائیل کردند و اطلاعیه های هیئت تحقیق و تفحص ستاد کل نیروهای مسلح را غیر واقعی و دروغ خواندند و تاکیدات مکرر رهبر انقلاب را در سخنرانی ها مبنی بر شهید خدمت دانستن شهید رئیسی را مصلحت اندیشی و برای حفظ ظاهر عنوان کردند، حالا با شهادت شهید اسماعیل هنیه خط تخریب و تضعیف نیروهای نظامی و امنیتی کشور را در دستور کار خود قرار داده اند.
🔹آنان بدون توجه به عصبانیت صهیونیست ها از اظهارات ضد صهیونیستی پزشکیان در مراسم تحلیف، انگشت اتهام را به سمت مسئولین دولت شهید رئیسی (که همچنان بر سر کارند) و رئیس جمهور منتخب گرفته اند تا اتحاد ملی برای مطالبه عمومی انتقام را خنثی کنند و با اختلاف افکنی در بین مردم و دولت، بذر #نقار و تفرقه بیافکنند.
🔹از سوی دیگر برخی سکولارهای حوزوی و غیر حوزوی حرف از خویشتنداری مطلق و صبر استراتژیک میزنند تا مبادا کشور به جنگ کشیده شود، در حالی که ما در دوران پساعملیات وعده صادق قرار داریم و معادلات جنگ با اسرائیل متحول شده است و انتقام ممکن است برای ایجاد موازنه وحشت با تاخیر و ایجاد مرگ تدریجی برای صهیونیست ها همراه شود اما تردیدی در انتقام و پاسخ محکم به رژیم صهیونیستی وجود ندارد.
🔹متحجرین و سکولارها دو لبه یک قیچی و سرمایه های اسرائیل در ایران هستند،
هشیار باشیم که فریب ماهی گیران از آب گل آلود را نخوریم.
✍ابو عباس نجات
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
🔹توییت جنجالی و ابهام آمیز وزیر ارشاد که بر اثر اشتباه انداختن مخاطبین ناچار به اصلاح آن شد
🔹محمدمهدی اسماعیلی با انتشار تصویر شهیدان رئیسی و امیرعبداللهیان در کنار شهیدان سلیمانی، ابومهدی المهندس و اسماعیل هنیه، جوری القا میشد که شهدای خدمت نیز تلویحاً شهدای ترور قلمداد میشوند!
🔹اسماعیلی دو ساعت بعد و در پی ابهامات و سوالات متعدد کاربران نسبت به این توییت مبهم و ناسنجیده، نوشت: «همه شهدای این قاب پرچمداران جبهه مقاومت هستند».
🔹بلافاصله پس از این توییت برای مخاطبین سوال شد که چرا رهبر معظم انقلاب و هیئت تحقیق و تفحص ستاد کل نیروهای مسلح با وجود بررسی همه جانبه و اطلاعیه های رسمی نظامی و امنیتی، هرگونه نشانه مبنی بر توطئه یا حمله تروریستی و نظامی و الکترونیک و عملیات خرابکارانه را در باب این موضوع قویا رد کردند و آن را یک سانحه اعلام کردند.
🔹متاسفانه برخی عناصر مجازی که تا قبل از شهادت آیت الله رئیسی با انواع تخریب ها ایشان را متهم میکردند و ناگهان از روز حادثه خونخواه ایشان شده اند و برای اسرائیل دستاوردسازی میکنند از این توییت سوء استفاده کردند.
🔹تصویری که این ادعاهای متوهمانه به جامعه می دهد، از یکسو بی اعتمادی به نظام و رهبر انقلاب است که بارها در مورد شهید رئیسی تاکید بر شهید خدمت نموده اند و از سوی دیگر بی اعتمادی به عالی ترین دستگاه نظامی و امنیتی کشور است که آنان را به ترس و مصلحت اندیشی متهم میسازد.
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
❇️ آیدی کوهن کیست؟
🔹برخی از سر ماجراجویی یا بی اعتمادی اقدام به بازنشر ادعای کوهن درخصوص دست داشتن اسرائیل در شهادت رئیسی نمودند اما:
1⃣ کوهن صرفا یک کاراکتر رسانه ای با سلاح توییتر است و بس!
او هیچ سمت رسمی در اسرائیل ندارد و ارزش مواضعش در حد همان توییتر است. صرفا یک فعال مجازی است، پدر ایرانی اش جاسوس اسرائیل بود و کشته شد. برادر مفلوکتر از خودش نیز جاسوس بود و در سوریه لو رفت و اعدام شد. لذا کینه عجیبی نسبت به ایران دارد و توییتهای تحریک آمیز او علیه کشور ما همیشگی است.
2⃣ سابقه مکرر دروغگویی دارد و اخبارش بارها تکذیب شده؛
از جمله ادعاهای مضحک او حمله جنگنده اسرائیلی به نطنز پس از انفجار تاسیسات آن در دهه نود بود
3⃣ ضرورت اعتماد به نهادهای نظامی؛
کارشناسان نظامی و هیئت تحقیق و تفحص ستادکل، رسما دخالت هرگونه عامل خارجی را در سقوط بالگرد رئیس جمهور رد کردند.
4⃣ تاکتیک دستاوردسازی برای اسرائیل؛
رژیم حتی در جنگ دهه هفتاد با اعراب نیز تا این اندازه ذلیل نبوده؛ شکست مطلق در نابودی حماس و آزادسازی اسیران و عملیات بی پاسخ وعده صادق فشار حیثیتی شدیدی بر رژیم وارد آورده.
روشن است که این ادعاهای توخالی توسط پیاده نظام داخلی آنان در چه راستایی ضریب میخورد.
5⃣ تشکیک، اختلاف افکنی و تحقیر با بیان ادعایی بدون پشتوانه؛
همزمان در ذهن مردم نسبت به صداقت مسئولان ایجاد تشکیک میکند، میان اقشار سیاسی جامعه اختلاف می افکند و عزت نفس ایرانی پرشکوه را خدشه دار میکند.
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
#پرسش_و_پاسخ
✅ روز گذشته پس از انتشار بیانات رهبر انقلاب، برخی شبهه کردند که آیا رهبری برخی گزینههای پیشنهادی را نمیشناختند؟ و یا میشناختند و تایید و تاکید کردند؟!
🟢 پاسخ این است که:
اولا وزرای پیشنهادی محل انتقاد و اعتراض، در یک سطح مورد نقد نبودهاند و با هم فرق میکنند. برخی ممکن است عملکرد مدیریتیشان محل نقد باشد و برخی دیگر، مواضع سیاسی و حمایتشان از فتنهگران و یا موارد دیگر. بنابراین در ارزیابی، مثل هم نیستند.
ثانیا، نگاه رهبر انقلاب، منحصر در این دوگانه نیست که یا «آنها را میشناسند و تایید یا تاکید کردند» و یا «نمیشناسند». گزینه سوم این است که افرادی را بشناسند و تایید هم نکنند و ضمنا بنابر مصالحی، سکوت کرده باشند. معمولا سیره رهبری این نبوده که وزیران پیشنهادی را وتو کنند. روال قانونی این است که مجلس، صلاحیت یکایک وزیران را بررسی کند. همچنین رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان، ۱۲ ویژگی و شرط را برای وزرا عنوان کردند که باید در مجلس احراز میشد: «هم رئیسجمهور محترم این معیارها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند». احراز این شرایط، تعارف نبود، مطالبه بود.
چند وزیر پیشنهادی، برخی از این ویژگیهای سیاسی یا تخصصی را نداشتند. اما قرار نیست احراز ویژگیها و تایید یا وتوی افراد، از سوی رهبری انجام شود. حال این که آیا اکثریتی از نمایندگان، در احراز صلاحیت یکایک وزیران دقت کافی کردند یا نکردند، موضوع دیگری است.
برخی هم با استناد به این فرازی از بیانات رهبر انقلاب، چنین تلقی یا تلقین میکنند که کابینه پیشنهادی هیچ مشکلی نداشته است:
«خدا را شکرگزاریم که بحمدالله دولت با همت رئیسجمهور محترم و با کمک ارزنده مجلس شکل گرفت. این خیلی نعمت بزرگی است. در دولتهای گذشته گاهی تا نزدیک یک ماه یا بیشتر دولت نمیتوانست شکل بگیرد و همه وزرا از مجلس رأی اعتماد نگرفته بودند. این را خدا لطف کرد به شما و به ما و به کشور که بحمدالله همه وزرا از مجلس، با اعتماد مجلس به آنها به سلامتی بیرون آمدند. کسانی که در این انتخابات و تشکیل این دولت بعد از آن حادثه سنگین و تلخ مؤثر بودند، همهشان پیش خدای متعال مأجورند».
پاسخ شبههکنندگان: آیا حالا که مجلس رای داده و دولت تشکیل شده، رهبری باید ابراز تاسف بکنند از اینکه چرا برخی نمایندگان، به فلان حامی فتنه ۱۳۸۸ رای دادهاند، یا مثلا فلان نامزد فاقد کارنامه قوی را وزیر کردهاند؟ آیا شبههکنندگان تردید دارند که فتنهگری علیه جمهوریت و اسلامیت خط قرمز است؟
از سوی دیگر، روشن است که رهبر انقلاب در کلان ماجرا، شکرگزاری میکنند که کشور بعد از شهادت شهید رئیسی، دچار بحران نشد، انتخابات برگزار کرد و کابینه جدید بدون معطلی شکل گرفت. آیا از دل این فرمایش حکیمانه، میتوان «تقدس کابینه» را نتیجه گرفت؟! بعضیها عمدا و برخی ندانسته، دوست دارند بحث را به نزاع «قالیبافچی/ پایداریچی» تقلیل بدهند. این عملیات فریب دشمن است و نباید در دام شبکه عملیات روانی دشمن افتاد.
مسئله اصلی و بدیهی، این است که کابینه پیشنهادی از آسمان نازل نشده، بلکه دست کم ۷۰ درصد آن در شورای کذایی پخت و پز شده و باقی مانده آن هم، انتخاب خود آقای پزشکیان بود و پس از آن بود که با رهبر انقلاب (طبق روال همه دولتها)، مشورت شده است. در واقع این کابینه کابینه برآمده از شورای کذایی و انتخاب آقای پزشکیان است، نه این که یکایک وزرا در تراز معیارهای مد نظر رهبر انقلاب و از سوی ایشان تعیین شده باشد.
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
✳️ چرا عده ای با دیدن یک مشکل در کشور سریع به اصل نظام و انقلاب، اعتراض می کنند؟!
🔻 رهبر معظم انقلاب:
🔹 این درست است که تا در یک گوشه، مختصر نابسامانیای به عقیده و سلیقه کسی پیدا شود، ریش بجنباند و بنا کند اعتراض و اشکال کردن!؟
🔹تا یک مشکل در ادارهای برایش پیدا شد، یا یک مأمور دولتی، چپ نگاهش کرد، یاوه بسراید که: حالا هم مثل زمان فلان است!؟
🔹 این ناشی از نفهمیدن آنچه که واقع شده است نیست!؟
این، ناشی از عدم معرفتِ نعمتِ خدا نیست!؟
یا خدای ناکرده، ناشی از انکار نعمت خداست؟
«یعرفون نعمتالله ثم ینکرونها.»
این جفا نیست به این حرکتِ به این عظمت!؟
🔹 مگر وقتی حکومت درست شد، صحیح شد، موازین حکومت موازین کاملی شد؛ در سراسر این حکومت همهی کارها درست خواهد بود!؟
از کجا چنین چیزی ثابت شده است!؟
🔹 در زمان امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام که مثال عدل و تقواست دیگر شما از امیرالمؤمنین که کسی را عادلتر و با تقواتر سراغ ندارید مگر حُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟ خیر! چهار نفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت. مابقی، آدمهای #عوضی بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
🔹 این، تاریخ است. یکی از استانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» بر منطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری از این قبیل، در اطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
🔹 امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سردار بزرگ جنگش «عبیدالله بن عباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد!
امروز اگر یک سرباز شما به دشمن پناهنده میشود، چگونه دربارهاش قضاوت میکنید؟
شب خوابیدند، صبح بلند شدند دیدند فرماندهی کلّ نیروهای امام حسن علیهالصّلاةوالسّلام، از خیمه بیرون نمیآید. یک ساعت، دو ساعت... بعد رفتند داخل خیمه، دیدند نیست!
دقّت کردند، دیدند آن طرف خیمه، شکافته است. بعد، قضیه روشن شد. در رأس کار چه کسی بود؟ امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام.
🔹 این چه توقّع بیجایی است که اگر یک رئیس، یک مرؤوس، یک قاضی، یا مسؤول بخش خاصی از کشور، از تشکیلات حکومت اسلامی، پایش را کج بگذارد، آن آقایی که با او مواجه میشود، فوراً شروع میکند به اصل نظام اسلامی، اصل جمهوری اسلامی، اصل حکومت اسلامی اهانت کردن!
🔹 البته به فضل الهی، مثل همیشه، از اوّل انقلاب تا به حال، اکثر مردم خوبند. اغلب علما و روحانیون، خوبند. اکثر با انصافند. اکثر متوجّه حقایقند. اما در گوشه و کنار، کسانی هم پیدا میشوند که این گونهاند. این ناشی از چیست؟ ناشی از نشناختن قدر جمهوری اسلامی است.
🔹 امروز هر کس با جمهوری اسلامی سرسنگین باشد، کافر به نعمت الله است. البته کافر به نعمت الله، به معنای کافر بالله نیست. کافر نعمت است و کفر نعمت در مقابل ذات مقدّس باریتعالی، یکی از گناهان بزرگ است. خدا کند که ما دچار چنین گناهی نشویم.
🔹 دشمن، البته تبلیغات میکند. دشمن سعی میکند همهی کمبودها و کسریها را به گردن روحانیون بشکند و بگوید «اینها موجب هستند.» بالاخره وقتی کسی کاری به این عظمت را میخواهد انجام دهد، این چیزها هم در آن هست. ما که نباید تعجّب کنیم.
🔹 یادمان بیاید که شخصیتی مثل امیرالمؤمنین، در زمان خودش متّهم شد به اینکه نماز نمیخواند!
ما چه توقّعی داریم!؟ البته زمان ما، از زمان امیرالمؤمنین خیلی بهتر است. ایمان مردمِ ما، از ایمانِ سربازان امیرالمؤمنین به مراتب بالاتر است. مردم ما، امیرالمؤمنین را ندیدند و صدای او را نشنیدند؛ اما به ندای او پاسخ دادند. آنها علی را از نزدیک میدیدند، درعینحال آنطور او را آزار میکردند.
۵/۵/۱۳۷۲
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
🔴 مگر آقای پناهیان چه گفت که اینقدر مورد حمله قرار گرفت؟
🛑 در حاشیه حمله بی امان برخی مدعیان انقلابی گری به حجت الاسلام علیرضا پناهیان
🔹از عصر سالروز شهادت حضرت امام رضا علیه السلام تا امروز، در پی سخنرانی حجت الاسلام #علیرضا_پناهیان در هیات جامعه الحسین علیه السلام در مشهد مقدس، جریانی رسانه ای با برش زدن قطعه ای کمتر از ۲ دقیقه از این سخنرانی، به حمله سنگین پرداخته و به زعم خودشان برای نقد سخنان ایشان که ایجاد دوقطبی در جامعه را مضر دانسته اند، دوقطبی پناهیان و غیرپناهیان راه انداخته اند.
✅ علیرضا پناهیان، به روال این سالهای جاری، تلاش عده ای برای تحریک استعداد جامعه برای ورود به بحران دوقطبی و جریان های دوقطبی ساز را مورد نقد قرار داده و عمدتا، برگرفته از منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی است که ضروری ست، بیانات رهبر انقلاب را در این خصوص مطالعه نمائیم
✅ و اما تیتروار تذکر چند نکته لازم است:
1⃣ لزوم داشتن انصاف در نقد و مطالعه ی پیشینه ی افراد و جریان ها
2⃣ بسیاری تعمدا فقط نقد رویکرد روزنامه کیهان را شنیدند و نخواستند نام روزنامه اطلاعات و در واقع اشاره ی عام ایشان به تمامی جریان های رسانه ای مکتوب و غیرمکتوب را ببینند و ادعا کردند که پناهیان گفته که روزنامه کیهان باید تعطیل شود!!
3⃣ فیلم دوم که کمتر دیده شده، پزشکیان و قالیباف را نشان می دهد؛ که عده ای حضور همین دو نفر در مراسم هیات بزرگ و نامدار مشهد مقدس را نقد کردند. به هر حال این دوستان ببخشند که پزشکیان، اولین فرد اجرایی کشور و قالیباف نیز رئیس مجلس شورای اسلامی و اتفاقا مشهدی است.
4⃣ طبق اطلاعیه مراسم، حمید علیمی (مداح پرحاشیه) جزو برنامه رسمی مراسم نبوده و البته باید مراقبت می کردند که او سرزده در مراسم نخواند ولی وقتی آمد آیا کسی حق دارد او را از جلسه بیرون کند یا در کنار مداحان اصلی با زور و دعوا مانع از میکروفون گرفتن او شود؟
اصلا این عزیزان مناسبات مجالس و هیئت های مذهبی را متوجه هستند؟
5⃣ مدعی شدند پناهیان چرا از دولت شهید رئیسی حمایت نکرده!
تنها یک جستجوی ساده در اینترنت، این جوک قرن را خنثی خواهد کرد.
6⃣ عده ای گویا وظیفه دارند که حجت الاسلام پناهیان را از زمان حمایت از قالیباف هر چند وقت یکبار، مورد تفقد و نقد شدید قرار دهند.
آخرین مورد حملات بابت حمایت حجت الاسلام پناهیان از قالیباف بود و قبل از آن، برنامه تلویزیونی ماه رمضان.
و همینطور بروید تا فتنه ۸۸ که عماروار کف صحنه ی روشنگری ابعاد عظیم فتنه بود و باز آنجا نیز عده ای نخودی و ساده لوح به نام حزب اللهی گری، دشمن روبرو را نمی دیدند و گوشه ی خانه نشسته بودند و ایشان را که در میدان بود می کوبیدند.
🔹 نمی خواهیم نام ببریم از برخی سخنرانان و وعاظ مشهور، اما ما مگر چند نفر مانند حجت الاسلام علیرضا پناهیان داریم که از زمانی که طلبه ای نوجوان در محلات بود تا رزمنده ای در دفاع مقدس و بعد سخنرانی با حرف هایی نو در دهه هفتاد برای جوانان و سپس کنشگری اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و دینی که عمار وار (روی این عنوان تاکید فراوان دارم) در تمامی بزنگاه های جمهوری اسلامی ایران و انقلاب جهانی اسلام، وارد عرصه ی روشنگری و تبیین گری شده باشد و جامعه بزرگ مخاطبان خویش را و بالطبع بخش بزرگی از مردم را هدایت کرده باشد.
البته این به معنای ندیدن ضعف های ایشان در ایام کرونا و تایید مطلق او نیست.
✅ پناهیان همان کسی است که توانایی ایجاد موج های گسترده ای نظیر تکریم عیدغدیر و توسعه ی معنوی پیاده روی حماسه ی اربعین حسینی و شناساندن شهید ابراهیم هادی به جامعه جوانان و بسیاری از طرح های نوین فرهنگی در جامعه را دارد.
🔹کدام سخنران و واعظ دینی را سراغ دارید که با پهنه ی وسیعی از فعالیت ها مواجه باشد و یک تنه و به دور از عافیت طلبی دل به امواج خروشان فتنه بزند؟!
🔹چرا عده ای خام اندیش و خوش خیال و حاسد و کافر نعمت، قدرناشناسانه و بعضا نادانسته، در پازل دشمن بازی می کنند و چهره های فعال انقلابی و دینی را تخریب کرده و آنان را مجبور به مصلحت اندیشی در فعالیت و اتخاذ مواضع سیاسی و رفته رفته به خاموشی و عزلت می کشانند.
یعنی دقیقا همان هدفی که بی بی سی ها و اینترنشنال ها به دنبال آن هستند.
🔹عجیب است که پناهیان ها را، هم رسانه های انگلیسی و وهابی و بهایی و عبری در این موارد می کوبند و هم برخی نیروهای به اصطلاح دوآتشه ی انقلابی.
آیا لازم نیست در کنش سیاسی خود کمی تأمل کنیم و معیارهای رهبر معظم انقلاب را به جای شاخ های بدنام ایتا سرلوحه موضع گیری های خود قرار دهیم؟
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163
🔰 اهمیت و ارزش جهاد تبیین در کلام امام حسن عسکری(ع)
🔹شخصی نزد امام حسن عسکری علیه السلام آمد و گفت: ای آقای ما، اگر یکی از برادران شیعه ما در دست کفار اسیر شده، جانش در خطر باشد؛ از سویی دیگر شخصی از شیعیان گرفتار یک فرد بداندیش و گمراه شده که البته نمیخواهد او را بکشد، ولی شبهههایی القا میکند که ایمانش ضعیف شود، نجات دادن کدام یک ارزش بیشتری دارد؟
گرچه شاید برای رهایی شخص اول خود به خطر افتاده، کشته شوم، رهایی شخص دوم تنها نیازمند فرصت و نیرویی است که نگذارم عقیدهاش دگرگون و ایمانش زایل شود، با آنکه خودش سالم و حتی به دور از زیان مالی و جانی است.
🔹امام در پاسخ فرمودند: آیا میدانی این دو قلمرو چقدر با هم تفاوت دارند؟
آن مرد گفت: آمدهام از شما بپرسم در میان این دو راه تکلیفم چیست؟
امام(علیه السلام) فرمودند: در کنار دریایی ایستادهای، گنجشکی در دریا افتاده و در حال غرق شدن است؛ در کنارش هم مؤمنی شریف و ارزشمند در آب غوطه میخورد و هر لحظه امکان دارد در آب غرق شود. باید کدام را نجات دهی؟ ثواب کدام بیشتر و نجات کدام مقدم است؟ اگر آن پرنده را برهانی، آن دیگری که انسانی شریف است خفه میشود.
مرد پاسخ داد: بسیار روشن است. البته باید آن شخص را نجات دهم؛ زیرا نجات آن پرنده در برابر چنین انسانی ارزشی اندک دارد.
امام فرمودند: به همان اندازه که نجات آن مؤمن بر نجات آن پرنده کوچک برتری دارد، حفظ ایمان یک انسان از امواج شبههها بر نجات مسلمانی که تنها از نظر بدنی و جانی در دست کفار اسیر است و هر لحظه امکان دارد کشته شود، برتری دارد.
حضرت نفرمودند: چون امام هستم و چنین میگویم، باید تعبداً و بدون چون و چرا بپذیری، بلکه با استدلال، ذکر مثال و مقایسه کاری کردند که آن شخص با فکر و خرد خود اهمیت موضوع را درک کند.
🔹امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند: شخصی که در دست کفار یا مشرکان اسیر است و تو نتوانستی نجاتش دهی و سرانجام به شهادت رسید، یا با شکنجه و آزار از پای درآمد، طبعاً به بهشت میرود. پس چه چیزی را از دست داده است؟ چند روزی زندگی در این دنیا و لحظاتی نفس کشیدن را. او نهتنها چندان زیانی نکرده، بلکه مقامی ارجمند را هم بهدست آورده است.
اما شخصی که در باتلاق شبههها گرفتار شده است و هر لحظه بیم آن میرود که ایمانش از دست برود، اگر یک قرن هم در این دنیا زندگی کند، سرانجام چون از نظر اعتقادات دچار مشکل شده، بدبخت میشود و شاید به جهنم برود. این فرد اگرچه چند روز از زندگی دنیوی را به دست بیاورد ولی خوشبختی جاویدان او در سرای دیگر دچار خطر میشود. از دست دادن چند روز از این ایام فناپذیر بهتر است یا باختن آن زندگی طیبه جاوید؟
به همان اندازه که سعادت ابدی ارزشش بیش از زندگی چند روزه این دنیای ناپایدار است، رهایی آن مؤمن از دست شیاطین و شبههافکنان، ثواب بیشتری دارد.
📚 منبع: کتاب آفتاب مطهر، مرحوم آیت الله مصباح یزدی صفحات ۱۳۴ و ۱۳۵
✅ دریافت اخبار و موضوعات تحلیلی در کانال کرامت و بصیرت :👇
https://eitaa.com/joinchat/2774532098Cded73a3163