هدایت شده از بصیرت
📌حمله آمریکا به بوکمال، پیامی که شاید ایران انتظار نداشت
🔹پنجشنبه شــب (۷ اســفند) ایالات متحده به مواضع گروههای شیعی در بوکمال ســوریه حمله کرد و آن را پاســخ حمله ادعایی گروههای طرفدار ایران به فرودگاه اربیل دانست.
🔹پایگاه خبری دویچهوله در این خصوص نوشت: «در وضعیتی که مذاکرات
و تلاشهای گســترده ای برای احیای برجام و شــروع احتمالی و دوباره مذاکرات میان آمریکا و ایران در جریان اســت، شاید نه تصور میرفت که
گروههــای نزدیک به ایران در عراق اقداماتــی را انجام دهند که به ضرر ثمربخشی تلاشهای یادشده باشد و نه اقدامات تلافیجویانه آمریکا زیاد محتمل شمرده میشد.»
🔸محورهای عملیات روانی:
۱ .تاکید بر بیاهمیت بودن شــروط ایــران در خصوص آغاز مذاکره برای بایدن
۲ .ادعــای «پیام بودن» حمله پنجشنبه شــب آمریکا واشــنگتن: ایالات متحده، از مواجهه ســخت افزاری ولو غیرمســتقیم با ایران ابایی ندارد و تلاش هــای مربوط به احیای برجام، ملاحظــات و احتیاط هایی را در این رابطه ایجاد نمیکند.
۳ .تاکید بر عدم وجود هیچ نشــانه ای در خصــوص تصمیم دولت جدید آمریکا برای خارج کردن نیروهای خود از عراق (برخالف تمایل ایران)
۴ .ادعای عدم تمایل دولت عراق به نقش محوری ایران در این کشور
۵ .اشــاره به قصد دولت بایدن بر محدودســازی قدرت منطقهای ایران با
هدف تمشیت بهتر و بهینهتر سیاست واشنگتن در منطقه
۶ .تاکید بر تمایل واشنگتن به شکلگیری دولتی مانند دولت الکاظمی در انتخابات آتی عراق با هدف مشکل سازی برای نیروهای شیعی
۷ .ادعای حضور گســترده ایران در عراق و ســوریه و لبنان با هدف ایجاد یک عمق استراتژیک برای محدودسازی امکانات "دشمنان" و "ضربه گیر اعمال فشار" آنان
۸ .ادعای روبه افول بودن عمق اســتراتژیک ایران به واسطه تغییر شرایط سیاسی در سوریه و پیش آمدن مسائل اقتصادی در لبنان
۹ .اشاره به قصد کشورهای عضو ناتو برای ادامه حضور در عراق
۱۰ .بعید دانســتن خروج آمریکا از عراق، علیرغم تشــدید احتمالی تنش میان ایران و نیروهای نزدیک به آن با آمریکا
۱۱ .محتمل دانســتن ادامهی تحریمهای سنگین فعلی و آغاز مخاطرات و تهدیدهــای امنیتی جدید برای ایران، در صورت ادامه ی اقدامات ایذایی شبه نظامیان نزدیک به تهران در عراق
🔸محورهای عملیات روانی احتمالی:
۱ .سوءاستفاده برخی از جریانات داخلی از حوادث مشابه احتمالی در عراق و سوریه با هدف تاثیرگذاری بر آراء مردم در انتخابات ۱۴۰۰
✅ بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از | بیداریِ مردم |
بازم دم انتخابات، خاتمی از زیر لحاف مبارک خارج شده و نامه های ننه من غریبم بازی رو شروع کرده. یجوری که انگار ما شیخ حسن روحانی رو این ۸سال به خلق الله قالب کردیم.
بزرگوار! شما مسئولیت همین شاخِ شمشادِ شهرآشوبی که به جون ملت انداختی بپذیر، تَکرار بعدیت پیشکش!
@BidariMardmIR | بیداریِ مردم
هدایت شده از | بیداریِ مردم |
بنویسید مطهری بخوانید بدتر از روحانی!
چی باعث شده که فکرکنی کشور به یکی مثل تو نیاز داره؟!
@BidariMardmIR | بیداریِ مردم
هدایت شده از | بیداریِ مردم |
جناب شیخ شما هم ۸ سال معاویهوار گند زدید به اقتصاد و معیشت و حتی اعتقادات مردم
و ما ایوبوار صبر نشون دادیم و تحمل کردیم
#سنگ_پا_قزوین
@BidariMardmIR | بیداریِ مردم
هدایت شده از | بیداریِ مردم |
روحانی ۵ مهر: تمام مشکلات و گرانیها بر گردن کاخ سفید است؛ مردم اگر میخواهند لعن و نفرین کنند، آدرسش کاخ سفید در واشنگتن است. کسی به مردم آدرس اشتباه ندهد.
واعظی ۸ اسفند: افزایش قیمت دلار تا ۲۷ هزار تومان کار ما بود.
- مردم عزیز ایران! آدرس اولیه اصلاح شد... هرچقد دوست دارید لعنت بفرستید
@BidariMardmIR | بیداریِ مردم
👆👆👆👆👆👆👆👆👆
عربستان در دو دهه گذشته تقریبا" هیچ ماموریتی را به درستی به انجام نرسانیده است: پایین کشیدن بشار اسد، تجزیه عراق، تخریب انتخابات عراق، به دست گرفتن یمن، آشوب در ایران و...
قاعده این است که مامور ناموفق را تنبیه یا تعویض میکنند. آل سعود کارکرد اصلی خودش را از دست داده و به نظر میرسد که تاریخ انقضاء آلسعود برای آمریکا به اتمام رسیده است.
دو مسیر برای آینده عربستان طراحی میشود:
یا مدل مصر
و
یا تجزیه به سه کشور کوچک.
✍ قاسمیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سخنان مشکوک وزیر خارجه عراق
🔹️فواد حسین وزیر خارجه عراق در گفتگویی که شب گذشته از شبکه السومریه پخش شد، گروه های مقاومت عراقی را بدلیل مخالفت با دولت، تروریست خواند!
پ.ن: ساعاتی پس از پخش این گفتگو، حمله آمریکا به مواضع گروه های مقاومت در مرز سوریه و عراق انجام شد. برخی تحلیلگران، این اظهارات را چراغ سبز دولت عراق به آمریکا برای مقابله با گروه های مقاومت می دانند.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴به مناسبت نامه یکی از سران فتنه و از مسببان وضع فعلی به امام خامنهای، این صحبتهای استاد ازغدی رو ببینید
هر وقت گفتن بریم مذاکره تا مشکلات حل بشه، هم تحریمها بیشتر شد، هم توهینها!
هاشمی تحت تعقیب اینترپل قرار گرفت!
زمان خاتمی به ما گفتن محور شرارت و جک استرا برای تحقیر تیم مذاکره کننده، از دستشویی قطار باهاشون صحبت میکرد!
زمان روحانی هم وزرا رو تحریم کردن و جنایاتشون بیشتر شد...
@ghotbnama
احمد پورنجاتی:
جناب خاتمی عزیز!
سلام و احترام؛
می دانی که به خاطر بسیاری ویژگی های شخصیتی و اخلاقی و قدر شناسی نسبی ات برای اندیشه و فرهنگ و هنر و پاکدستی ات، همچنان، دوستت می دارم و برایت احترام قائلم.
می دانم که می دانی، من هرکه را بیشتر دوست می دارم و سرنوشت او برایم مهم است، رک تر و بی تعارف تر، در نقد گفتار و کردار او، دست به کیسه کشی و روشور و مشتمال می شوم. سابقه ام را در دیدارهای دو نفره ی آن سال ها و برخی جلسات مشورتی که حضور داشتم، داری.
یادت هست که در دیداری که (گمانم) سال ۸۴ پس از ظهور و استقرار معجزه ی تمام تاریخ ایران پس از حمله ی اسکندر مقدونی -احمدی نژاد- بر سپهر اریکه ی قدرت اجرایی با شما داشتم، چه پیشنهاد کردم؟
چیزی در این مایه ها: آقای خاتمی! شما از جنس «سیاست» به مفهوم« قدرت» نیستی. سال ۷۶ هم، شبیه «پرویز پرستویی » در فیلم «لیلی با من است»، ناخواسته سرانده شدی به خط مقدم و خاکریز سیاست و دولت. البته، با عزت و سرفرازی نسبی، آن ۸ سال،تمام شد. اما الان، وقت مناسبی ست که با « لیدر شیپی« یک جریان کنشگر سیاسی، وداع کنی و برگردی به عرصه ی کنش فرهنگی و اجتماعی. هم در داخل، هم در عرصه ی جهانی. دو نتیجه مثبت دارد این پیشنهاد: ۱-جریان اصلاح طلبی، به جای رانتخواری از نام و وجهه ی شخصی شما، یاد می گیرد که بدون بند ناف، چگونه می تواند در زمین بازی دوام بیاورد. یا پرورده می شود و توانمند تر، یا از گردونه ی بازی، پرت می شود به خاطرات تاریخ.
۲- شما نیز از آماج زد و خوردها و تیر غیب خوردن های میدان انحصار زده ی سیاست، مصون می مانی اما نه عافیت جویانه. بلکه همچون سرمایه ای در مقیاس ملی و فرا ملی.
حرف های دیگری هم با هم زدیم. هم با کلام و هم با زبان بدن، تایید کردید و دلسوزانه و خیرخواهانه دانستید.
اما، افسوس که: طعم لذیذ در قدرت بودن - حتی با هدف اصلاحگری- به کام بسیاری از همگنان شما، خوش نشسته بود. نگذاشتند، لاین عوض کنید.هنوز هم ،در بر همان پاشنه می چرخد!
اینک که شنیدم، نامه ای بالابلند نوشته اید، بی آنکه بدانم متن آن چیست، اما حدس می زنم که همچنان در «عوالم هورقلیای افلاطونی » و «اپتیمیسم » بی حاصل این سال ها، در انتظار فرج مینی مالیستیک، باقی مانده اید. انگیزه ی شخصی شما را جز خیرخواهی برای ایران و ایرانی نمی دانم. و می دانم که بسیار،نگران « آنومی اجتماعی» و « آنارشی کور» و « سرنوشت مبهم آینده ای نه چندان دور» هستید. اما، به رغم همه ی این دلواپسی های بجا، کاش دو خط نامه به ملت بنویسید و اعلام کنید که :
«تا اینجای کار به این نتیجه رسیده ام که کار قیصر را به قیصر و کار خسرو را به خسرو، واگذارم و از عرصه ی سیاست، کناره بگیرم. سکوت می کنم. چون، حرفی ندارم. اگر هم دارم، خریداری ندارد. خلاص! »
با دوستداری و فروتنی وارداتی خاص احمد پورنجاتی
سلام
یادداشت پورنجاتی از شکست خاتمی در نامه نگاری اخیر خبر می دهد .
اصلاح طلبان گمان می کردند نظام در شرایطی که روی حضور حداکثری مردم در انتخابات تاکید دارد ، به همین مقدار نامه خاتمی که رنگ همدلی دارد ، رضایت داده و از بحران سازی اصلاح طلبان در سال ۸۸ عبور می کند . حالا که این تیر به سنگ خورده دارند حساب خود را از نامه نگاری خاتمی جدا می کنند .