هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | حمله به بانوان #محجبه در غرب
🔸 تصور کنید در ایران به این شکل به غیر مسلمانان حمله شود...!
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
هدایت شده از پاسخ به شبهات فجازی
❌ شایعه
⚠️ در قم چه خبر است ؟!!❓؟!
● شناسایی بیش از ۷ هزار فرزند دورگه اتباع خارجی طلبه در حوزه علمیه قم با زنان ایرانی !!!
● معاون سیاسی، امنیتی استانداری قم گفت :
٧/٨٦٣ فرزند بدون شناسنامه حاصل از ازدواج موقت مردان خارجی با زنان ایرانی در قم شناسایی شدهاند که ..... (خلاصه شده)
✅ واقعیت
🆔 @Shobhe_ShenaSi
معاون سیاسی استاندار قم چندی پیش در خبری اعلام کرد که ۷۸۶۳ کودک بدون شناسنامه در قم وجود دارد. مطابق معمول افرادی که از هر بهانهای برای ایجاد بدبینی علیه حوزه و روحانیت استفاده میکنند، خبر فوق را دستکاری کرده و این فرزندان بدون شناسنامه را مربوط به حوزه علمیه و حاصل ازدواج موقت معرفی کردند.
با توجه به اینکه اتباع خارجی زیادی در قم زندگی میکنند (عمدتاً افغانی و پاکستانی) به مرور ازدواجهایی بین آنان و ایرانیان صورت گرفته اما بسیاری از پدران غیرایرانی با وجود امکان قانونی، اقدام به اخذ شناسنامه نکردهاند و دروغگویانِ مخالف با روحانیت و احکام اسلامی، خبر را رندانه تحریف کرده و فرزندان بیشناسنامه را به دروغ به طلاب، حوزه و ازدواج موقت انتساب دادند.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
هدایت شده از پرسمان سیاسی
در طرح صیانت چه موادی بایستی مورد بررسی قرار گرفته و اصلاح شود؟
واقعیت این است که طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی طرح شفافی نبود و کارایی و عملکرد آن مشخص نبود. به همین دلیل هم برداشتهای مختلفی از آن وجود داشت.
این در حالی است که نمایندگان فکر میکردند اگر در سکوت خبری طرح را به تصویب برسانند کسی متوجه نمیشود که چه اتفاقی افتاده است اما مشخصا این طور نیست و ما دیدیم عدم شفافیت در این طرح سبب شده بود که بین نمایندگان هم در خصوص آن اختلاف نظر وجود داشته باشد.
برخی نمایندگان معتقد بودند بر مبنای این طرح شبکههای اجتماعی قطع نخواهد شد و برخی دیگر از اینترنت داخلی صحبت میکردند! این در حالی است که واژه صیانت به معنی محافظت از وقوع یک خطر است، اما این موضوع نباید در راستای ممنوعیت صورت بگیرد چرا که ما این موضوع را با ممنوعیت استفاده از تلگرام تجربه کردیم و دیدیم که در پی آن استفاده از فیلتر شکن رونق گرفت و آسیبهایی که این موضوع در پی داشت خیلی بیشتر از آسیب استفاده از تلگرام بود.
به همین دلیل هم مشخصا اگر طرح صیانت اجرایی میشد ما به شکل گستردهتری با رونق استفاده از فیلتر شکن مواجه میشدیم و همین موضوع فضای مجازی را به شدت نا امن میکرد و این امر صرفا در راستای انتشار محتوای غیر اخلاقی نبود بلکه برای مثال در خیلی از ادارات روی سیستمها فیلتر شکن نصب میشود و معلوم نیست که به واسطه این فیلتر شکنها چه دیتاهایی میتواند استخراج شود.
به جای اینکه با تصویب قانون در استفاده از فضای مجازی ممنوعیت ایجاد کنیم به دنبال تولید محتوا برای آموزش بهتر و بیشتر به جامعه باشیم. ما یکبار این راه را در خصوص استفاده از کمربند در خودرو رفتهایم و نتیجه هم گرفتهایم و این بار هم میتوانستیم با تولید محتوا این کار را انجام بدهیم. ممنوعیت هیچ وقت جوابگو نبوده است کما اینکه در خصوص استفاده از ویدئو و ماهواه نیز جوابگو نبود.
بنابراین فرهنگسازی بهترین گزینه برای این دست موضوعات است. طرح صیانت از کاربران تا زمانیکه همراه با ممنوعیت و محرومیت باشد پاسخگو نخواهد بود و قطعا مشکلات بیشتری را به همراه خواهد داشت.
🌐 پرسمان سیاسی
┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
پاسخ های کوتاه به مهمترین پرسش های سیاسی روز
🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️🔸️
پاسخ هایتان را از ما بگیرید
آدرس کانال در پیام رسان ایتا 👇
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅🔅
هدایت شده از پرسمان سیاسی
چرائی و چگونگی درگیری محدود مرزبانان ارتش و شبهه نظامیان طالبان؟
روز سهشنبه یک درگیری محدود میان مرزبانان ارتش ایران مستقر در شهرستان زابل در شمال استان سیستان و بلوچستان با شبهنظامیان طالبان صورت گرفت. هر چند مدتزمان این درگیری زیاد نبود، اما بر اساس آنچه در همان دقایق اولیه منتشر شد، آن را تحلیل میکنیم. فقط این نکته را باید بگویم که این درگیری دارای یک عقبه است که در نهایت منجر به این حادثه شد....
1) این درگیری اولین درگیری مرزی میان نیروهای مرزبانی ایران و شبهنظامیان طالبان نخواهد بود. بر اساس اظهارات صورت گرفته توسط مسوولان امنیتی: «ماجرا از این قرار است که طی سالهای گذشته در داخل خاک ایران و در چند صدمتری مرز با افغانستان دیوارهایی برای مقابله با قاچاقیان و اشرار کشیده میشود؛ امروز برخی از کشاورزان ایران با عبور از این دیوارها ولی در داخل مرزهای ایران حضور داشتهاند، اما به واسطه وجود این دیوارها نیروهای طالبان تصور میکنند که به مرز آنها تجاوز شده است.» و اقدام به تیراندازی میکنند!
2) چه تضمینی وجود دارد که طالبان پس از این حادثه در سایر مناطق مرزی هم دست به تیراندازی نزند؟ آیا طالبان همه مرزهای بینالمللی ایران و افغانستان را میشناسد؟ چرا عناصر طالبان باید سر خود دست به تیراندازی بزنند؟ اصلا این افراد وارد خاک افغانستان هم شده بودند، آیا آنها نمیتوانستند پیش از تیراندازی رفته و از آنها بپرسند که اینجا چه میخواهید؟ نه اینکه نیروهای طالبان که در مرزها مستقر هستند به هیچ عنوان حرفهای نبوده و بسیار خودسر و بدون هماهنگی عمل میکنند؟
3) نکته سوم در این مورد، برخورد قاطع و سریع نیروهای مرزبانی ارتش است. تا جایی که شنیدهایم، علاوه بر حضور فیزیکی، توپخانه ارتش اقدام به چند دقیقه آتشباری سنگین بر مواضع شبهنظامیان طالبان کرده است. دلیل شدت این آتشباری فقط یک نکته میتواند باشد و آن هم هشدار جدی به عناصر طالبان که هر حادثهای میتواند تبعات سنگین و پاسخی دردناک در پی داشته باشد و آنها نمیتوانند به سادگی دست به تیراندازی بدون عواقب بزنند. البته به نظر میرسد که توپخانه ارتش در آمادهباش کامل بوده این یعنی حادثه یک عقبهای دارد.
4) چهارمین نکته این است که برخلاف ادعای طالبان در مورد اشراف کلی بر نیروهایشان در همه مناطق آنها نه تنها خوب توجیه نیستند، بلکه به شدت هم پراکنده عمل میکنند. بنابراین نیروهای مرزی ما باید به شدت هوشیار و آماده باشند. در حالی که مرز میان ارتش، سپاه و نیروهای مرزبانی تقسیم شده، باید هماهنگی میان هر سه ارگان وجود داشته باشد تا خدایی ناکرده دشمن از این فضا بهره نبرد.
5) هر چند این درگیری خیلی زود جمع شد، اما همین حادثه ساده به دلیل روحیه تند و نامنظم طالبان میتواند خطرناک باشد. با توجه به مرزهای طولانی دو کشور ضرورت دارد که کانالهای ارتباطی دقیقی با طالبان وجود داشته باشد تا در اینگونه موارد سریعتر به توافق رسید. در این مورد گفته شد که مسوولان امر ورود کرده و سعی کردند طالبان را به مورد توجیه کنند، اما باید پیش از یک درگیری دیگر، اعضای طالبان به خوبی توجیه شوند تا دیگر دست به چنین اشتباهی نزنند.
6) ما قول داده بودیم که در مورد افغانستان ننویسیم، اما این موضوع مربوط به داخل کشور و امنیت ملی ما است. شواهد و قرائن به ما میگوید که رهبران طالبان دنبال تنش با هیچ یک از کشورهای همسایه افغانستان نیستند و میخواهند در این آشفته بازار به نوعی خودشان را جمع کنند و به کشورداری و دولتداری برسند. به همین دلیل تاکید میکنم که چنین درگیریهایی شاید زیر سر عناصر محلی طالبان باشد اما رهبران کابلنشین از آن پشتیبانی نمیکنند.
7) هر چند این درگیری مرزی و محدودی بود اما نوع پرداخت رسانههای داخلی به آن جالب بود. در میان نبود یک خبر دقیق و صحیح برای انتقال به رسانهها، تلفنهای همراه تبدیل ابزار رسانهای برای ثبت تصاویر و ویدئوهای این درگیری شد. برای مدیریت فضای رسانهای کشور و جلوگیری از سوءتفاهم (که حتی خود ما هم به دلیل عجله دچار آن شدیم) باید سخنگوی ارتش، نیروهای مسلح، مرزبانی کشور و هر کسی که در این حوزه مسوولیت دارد در سریعترین زمان ممکن و از طریق مراکز معتبر اصل ماجرا را توضیح دهند.
8) در نهایت این را باید تاکید کنیم که فارغ از تفاوت دیدگاه ما با مسوولان امر در مورد افغانستان، باید به مردم این کشور کمک کرد. اگر ما هم مانند طالبان میخواستیم به هر کسی که از مرز رد میشود تیراندازی کنیم که الان به جای چند میلیون میهمان، چندین هزار کشته در مرز وجود داشت. طالبان دیر یا زود مضمحل میشود اما باید به آنها زندگی مدنی را یاد داد.
پاسخ هایتان را از ما بگیرید
آدرس کانال در پیام رسان ایتا 👇
https://eitaa.com/joinchat/515965063Cfaae534bfd
هدایت شده از حامیان سپاه پاسداران
🔷طرح تروریستی داعش برای هدف قرار دادن سامراء
یک منبع امنیتی:
🔸اطلاعاتی به دست آمده مبنی بر اینکه گروه تروریستی داعش قصد انجام عملیات تروریستی گسترده در شهر سامراء برای هدف قراردادن بازار، تجمعات انسانی و حرم مطهر امامین عسکریین(ع) را دارد.
🔸قرار بود عملیات تروریستی مذکور به واسطه یک خودروی بمبگذاری شده که از ناحیه «الاسحاقی» وارد شهر میشود، انجام شود.
🔰 کانال سپاه پاسداران👇
eitaa.com/joinchat/4273471554C91e7e2a880
#سپاه_پاسداران_انقلاب_اسلامی
هدایت شده از باسواد رسانهای
✋
دیپلماسی هستهای رئیسی جواب داد
🔺از ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم، دیپلماسی هستهای جمهوری اسلامی ایران تغییر محسوس داشته و از نگاه( توافق به هر قیمت) در دولت های یازده و داوازدهم ، عبور کرده است و تمرکز خود را بر :
🔹۱- مذاکره برای رفع تحریم در مقابل مذاکره برای مذاکره قرار داده است.
🔹۲- جدا سازی اقتصاد و معیشت مردم و مذاکره و تلاش برای مقابله با تلاطم های اقتصادی ناشی از فضای روانی مذاکرات هسته ای
آثار و پیامدهای این رویکرد در مذاکرات اخیر به خوبی نمایان شد ؛ برخی از این آثار عبارتند از :
🔸۱- خروج چین از انفعال در مذاکرات و حمایت های محسوس و فعالانه این کشور از مواضع جمهوری اسلامی ایران
🔸۲- عدم همراهی کامل طرف های اروپایی از مواضع رژیم آمریکا البته این اتفاق دلایل دیگری هم دارد ، اما مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران هم در این سردرگمی بی تاثیر نبوده است
🔸۳- از دست دادن ابتکار عمل آمریکایی ها . در مذاکرات پیشین آمریکایی ها پلن های خود را به گونه ای برنامه ریزی می کردند که در صورت توفیق در مذاکرات ، با ابتکار عمل عملیات روانی ، هزینه بی نتیجه بودن مذاکرات را متوجه ایران می کردند . اما مواضع اصولی و مستدل تیم مذاکره کننده باعث شده هم در طول مذاکرات ابتکار عمل در دست آمریکایی ها نباشد و هم در صورت بی نتیجه شدن مذاکرات ، هزینه آن متوجه آمریکا باشد.
حالا آمریکا به دنبال ایجاد تلاطم در افکار عمومی از طریق کانال های ماهواره ای و فضای مجازی است . و به همین منظور ، بخش رسانهای وزارت خارجه آمریکا طی دستورالعملی به شورای هماهنگی رسانههای فارسیزبان، محورهای زیر را برای اجرا در مورد مذاکرات برجام ارسال کرده است:
🔻عبث بودن خروج ترامپ از برجام و منطقی بودن موضع بایدن در مذاکرات فعلی و تمایل آمریکا به بازگشت به برجام.
🔻پیششرطها و مواضع ایران در مذاکرات برجام غیرموجه هستند.
🔻آسیبپذیری و شکنندهبودن وضعیت اقتصادی ایران و عدم توجه نظام به وضعیت مردم.
🔻بیثبات نشان دادن بازار ارز با تاکید بر تورم و افزایش بالای قیمت ارز در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات وین.
🔻گسترش تعاملات اقتصادی یکسویه ایران با چین و تعارض این وابستگی با استقلال سیاسی ایران.
🔻زمانبر نشاندادن اثرات مثبت توافق احتمالی بر وضعیت اقتصادی ایران (تا ایران از آثار توافق سود نبرد!)
🔻اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، مقصر تیم مذاکرهکننده ایران است.
🔹در چنین شرایطی و در روزهای آینده مشاهده کنید که چه کسانی خواسته و یا ناخواسته در زمین دشمن بازی می کنند
✍️مصطفی برزکار
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155