6.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬موشن گرافیک | ققنوس دفاع مقدس
⚫️ آیاشهید فهمیده ثانی را میشناسید؟
🌹دانش آموزی که ققنوس وار سوخت تا در شعله های ایثار او شهر آزاد شود
🔶به مناسبت ایام شهادت شهید دانش آموز علی عرب
————————————
💻برای دیدن فیلم با کیفیت به صفحه آپارات ما به آدرس زیر مراجعه نمایید:
https://aparat.com/v/25Qrj
————————————
#موشن_گرافیک #عملیات_کربلای_1 #شهید_علی_عرب #شهید_دانش_آموز #متنا #کرمان #ققنوس_دفاع_مقدس #شهدا_شرمنده_ایم #تیر_۱۴۰۲
————————————
🌎متنا سازمان فضای مجازی بسیج استان کرمان
🆔 @matnakerman
🆔 @matnamedia
#اطلاع رسانی
*اجتماع بزرگ خانوادگی حجاب و عفاف*
📌به مناسبت روز حجاب و عفاف
همراه با برنامه های متنوع
🕠زمان:چهارشنبه۲۱تیر ساعت ۱۷:۳۰
🌐مکان:پارک مادر
*ستاد برگزاری مراسم*
🇮🇷
🎥#نشست_های_تبیینی
🍃🌹🍃
✅ موضوع: «استعمار فرانوین و جنگ شناختی»
📢سخنران: دکتر محمد رضایی- کارشناس مسائل سیاسی
🗓️تاریخ: دوشنبه ۱۹ تیرماه- ساعت : ۲۱:۰۰
❌ لینک ورود به نشست 👇👇
https://rubika.ir/masir_azar
🇮🇷
🖼 نظام، فقط ساختار سیاسی نیست...
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 صحبت های مهم سردار حاجی زاده؛ فرمانده هوافضای #سپاه پاسداران درباره عامل اصلی مشکلات کشور
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
🔰 مهمانی دهها کیلومتری غدیر؛ نشانهای از دیندارترشدن ایرانیان
🔸بررسی نسبت متقابل مناسک جمعی و اجتماعات دینی با دینداری مردم
✍️علیرضا معاف
🔹آیا میتوان گرایش و کشش فزاینده توده های مردم به راهپیمایی اربعین، مهمانی ده کیلومتری غدیر و نمازهای عید فطر و مراسمهای شبهای قدر و مراسم دهه اول محرم را ملاکی بر موفقیت نظام جمهوری اسلامی در افزایش گرایش مردم به دین و دینداری و توسعه ولایت اهل بیت دانست؟ سوال روشن آن است که آیا مردم در ۴۵ سال اخیر دیندارتر شدهاند یا بیدینتر شدهاند؟
🔹جمهوری اسلامی دانسته، خواسته و البته توانسته با توجه به مناسک جمعی و اجتماعات دینی، گرایش مردم به دین را افزایش دهد. مطابق روایات محبت به اهل بیت یک شاخص دینداری است؛ با این ملاک، گرایش مردم به راهپیمایی اربعین و جشن غدیر یکی از مهمترین شاخصها در فهم میزان دینداری مردم است.
🔹إنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ»(حجرات:۱۰)؛ مفهوم «اخوّت»، بعنوان یک امر اصیل در جامعه دینی، یک شاخص دینداری است. آیا برای اخوت، تجلی بالاتر از حرکتهای مردمی شیعیان در مواکب مردمی اربعین و غدیر و محرم می توان یافت؟
🔹امام حسین(ع) در ضمن نقدی که از جامعه زمانه خود دارند، شاخص دینی هم ارائه می دهند: «... اَلنَّاسَ عَبِيدُ اَلدُّنْيَا وَ اَلدِّينُ لَعْقٌ عَلَى أَلْسِنَتِهِمْ يَحُوطُونَهُ مَا دَرَّتْ مَعَايِشُهُمْ فَإِذَا مُحِّصُوا بِالْبَلاَءِ قَلَّ اَلدَّيَّانُونَ»؛ در این منطق، «آمادگیِ جانفشانی برای دین» شاخص است؛ یعنی جامعهای که آمادگی جان فشانی برای دین خدا داشته باشد، جامعه دینی است و از این منظر، ایثار و شهادتطلبی ـ که در زمانه و جامعه ما در رزمندگان و شهدای مدافع حرم تجلی یافته است. شاخص محوری تحقق جامعه دینی است؛ اگر امام حسین(ع) امروز حضور داشتند، شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش را ملاک قرار می دادند برای اینکه ثابت کنند جامعه ایرانی یک جامعه دینی است.
🔹با «سنجههای سکولار» نمیتوانیم دینداری جامعه را بسنجیم. روایت سکولار، به «مناسکسازی» اعتراض میکند، درحالیکه اساساً در سنت نبوی، مناسکسازی هم طریقیت و هم موضوعیّت دارد. چرا دینداری را در قالب جامعه شناسیِ مرسوم و سکولار میسنجند درصورتیکه اساساً جمهوری اسلامی تعریفی از تشیع ارائه نموده است که یک وجه سیاسی-اجتماعی مهم دارد که در علوم سکولار از آن عبور شده یا مغفول مانده است.
🔹روایت سکولار، تعبیر «ظاهرگرایی» یا «قشریگرایی» را برای «مناسک» بکار می برد، درحالیکه قرآن کریم تعظیم شعائر دینی را نشانه تقوای قلب می داند. روایت سکولار، تصور می کند جمهوری اسلامی از مناسک دینی نفع میبرد و در مقابل از چهارشنبه سوری هراس دارد. اما واقعاً اینگونه نیست؛ برخی از همان کسانی که در چهارشنبه سوری از روی آتش می پرد، در شب حضرت علی اصغر(ع)، نذری میدهند.
🔹چرا اسکیت سواری دویست دختر و پسر در شیراز مسئله جامعه شناسان میشود و از این اتفاق، ده ها ادعا پیرامون نسل بی دین و نسل ضداسلام و ضد انقلاب و...، بیرون می آید؛ اما جمعیت میلیونی تشییع حاج قاسم، اربعین، غدیر و ... که گرایش واضح ارزشی مردم را نشان میدهد، با «تفسیرهای سکولار» حاشیهرانی می شود؟
🔹برخی افراد دو دهه است که با مشاهده ظواهر برخی جوانان، جوانان را دین گریز و معنویت ستیز و قرآن پرهیز تلقی می کنند؛ اما در هر رویداد بزرگی نظیر راهپیمایی اربعین یا مهمانی میلیونی غدیر تحلیلهای سکولارها به هم می ریزد.
🔹شاخص های دینداری مردم باید از متون دینی استخراج شود و این زوایه دید متفاوت، از تحلیل اندیشه دینی یا نظریههای معرفت دینی برمی خیزد و سطح و نوع دینداری در رویکرد درون دینی طبعاً با ملاکهای متفاوتی ارزیابی می شود.
متن کامل در لینک زیر:
https://dana.ir/2021947
🆔 @kermanbidar
تاریـخ را رسانهداران می نویسند!
یعنی چــــــــــه؟
یعنی اینکه به طور مثال اگر فردی ناآگاه در سال ۱۴۱۰ بخواهد در اینترنت دربارهی مهسا امینی تحقیق کند، اولین سایتی که برای او نمایش داده میشود سایت معاند با جمهوری اسلامی یعنی ویکیپدیاست که در آن سایت روایت دروغین قتل به وسیلۀ ضربه به سر توسط مأمورین جمهوری اسلامی، علت مرگ این دختر بیان شده… ولی از بیماریهای زمینهای این خانم و عکسهای سیتیاسکن سر او [که نشانی از ضربه ندارد]، گزارش مفصل پزشکی قانونی و اعتراف پدرش مبنی بر عدم ضربدیدگی سرِ دخترش، هیچ خبری نیست!
تاریخ را رسانهداران مینویسند؛ یعنی در ویکیپدیا و شبکههای معاند، یکی از کشتهشدگان اغتشاشات اخیر دختری جوان به نام نسیم صدقی معرفی میشود، امّا اکنون که چند روز است قاتل این دختر دستگیر شده، هیچ خبری از تکذیب روایت قبلی و بیان روایت جدید یعنی قتل این دختر توسط یک قاتل فراری ارائه نمیگردد!
آیندگان ما را بر اساس همین دروغهای فراگیر که توسط رسانههای بزرگ بیان میشود، قضاوت خواهد کرد! لذا باید موضوع رسانهدار بودن در سطح جهان را جدی بگیریم!
آینده از آن افرادی است که بتوانند علیه روایتهای دروغ، روایتهای حقیقی را تبیین کنند!
میلاد خورسندی
✅@kermanbidar
19.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | ترتیل صفحه ۴۳ قرآن کریم ( آیات ۲۵۷ تا ۲۵۹ سوره مبارکه بقره)
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «اِنَّ القُرآنَ ظاهِرُهُ اَنیقٌ وَ باطِنُهُ عَمیقٌ» ظاهر قرآن شگفتانگیز و زیبا و باطنش ژرف و عمیق است. (اصول کافی ۲/۵۹۹)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 چشم اندازی از اهداف سفر آیتالله #رئیسی به آفریقا
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
🇮🇷
📝 #فرزندآوری، رزق آوری
🍃🌹🍃
🔻بکر بن صالح، یکی از اصحاب امام کاظم علیه السلام
می گوید: به امام کاظم علیه السلام نوشتم، حدود پنج سال است که از طلب بچه خودداری کرده ام و این بدان سبب است که همسرم از این کار ناخشنود است و می گوید تربیت و نگهداری فرزندان به علت کمبود مالی مشکل است.
🔸نظر شما چیست؟ امام در پاسخ به من نوشت: در پی فرزند باش؛ زیرا روزی آن ها را خداوند
عزوجل می دهد.
📚 کافی، ج ۶، ص ۳
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 تصمیم گرفتم به عشق علی چادر سرم کنم
🍃🌹🍃
✅ در حاشیه جشن ۱۰ کیلومتری غدیر
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar
✋
چرا نمی شود که حال دلمان خوش بماند؟!
🔸این روزها خبرهای خوبی که بتواند حال جامعه را خوب کند ، کم نیستند. مهمانی ده کیلومتری غدیر در تهران و متعاقب آن در سراسر کشور، احداث کلان بیمارستان غدیر به دست متخصصان داخلی، رفع مشکلات عمده مردم در سفرهای استانی رئیس جمهور همچون مشکل آب در سفر به کرمان، بهبود اشتغال و وضعیت تجاری کشور و ده ها خبر خوب دیگر که می توانند کانون های امید بخشی در جامعه باشند.
🔸اما این خبرهای خوب در سایه هیاهوی رسانه ای و جوسازی های منفی پنهان می ماند و آنچه بر پیکر جامعه وارد می شود، تازیانه هایی است که از بازخورد چند موضوع حاشیه ای بر جامعه وارد می گردد. حاشیه های که به دلایل مختلف پر رنگ تر از متن می شوند.
🔸در واقع جریان رسانه ای تحریف با تکیه بر ضعف ها و کاستی ها، به دنبال ناامید ساختن جوانان و مردم است. البته کار دشمن و منافق، دشمنی است، اما آنچه مهم است اینکه چرا دولت زبان گویا و پیوست رسانه ای در مواجهه با کنش های اجتماعی و عملکردهایش ندارد.
🔸اگر می خواهیم آسیب شناسی دقیق تری در این زمینه داشته باشیم، آنگاه باید بدانیم که کارآمدی دولت هنگامی بستر ساز امید می شود که بتواند در دو حوزه امنیت روانی و اعتماد عمومی موفق عمل کند.
🔺در باب مولفه اول، جامعه ای که امنیت روانی در آن برقرار نباشد، نمی تواند به آینده امید داشته باشد. در واقع در بستر امنیت روانیِ جامعه است که زمینه های رشد و پیشرفت و توسعه فراهم می شود. این موضوع چنان اهمیت دارد که رهبری چندین مرتبه بین مسئولین آنرا مطرح نموده اند. اینکه هیچ کسی حق ندارد با اطلاعات و موضع گیری های نادرست، روان جامعه را به مخاطره اندازد.
🔺درباره مولفه دوم آن چه می توان گفت اینکه امید بدون برخورداری جامعه از اعتماداجتماعی اصولا امکان تحقق نمی یابد. اعتماد به اجزای حاکمیت و به قانون گذاران، در بستر اعتماد اجتماعی است که شکل می گیرد و جامعه با حکمرانان همسو می شود و می پذیرد و اجرا می کند. لذا توجه به اعتماد اجتماعی از مسیر ارتقای سرمایه های اجتماعی در عرصه حکمرانی یکی از مولفه های اجتناب ناپذیر امیدآفرینی است که در سایه شفافیت و اعتماد به مردم و گفتگو با آنان و پذیرش اشتباهات و داشتن پیوست های فرهنگی و رسانه ای میسر است.
🔚نکته راهبردی:
امید در جامعه یک نقطه کانونی است که در ساحت عمل و احساس تحقق می یابد و حال جامعه را خوب می کند. عمل را حکمران شکل می دهد و احساس را رسانه. بی توجهی به ساحت احساس می تواند هر دستاوردهای را از بین ببرد و همه ظرفیت های دولت را به حاشیه ببرد و سرمایه اجتماعی نظام را نابود سازد. از این جهت است که به فرمایش رهبری شکست جریان تحریف می تواند زمینه ساز شکست تحریمها باشد.
✍ علی محمدی
🇮🇷
🆔 http://eitaa.com/kermanbidar
🆔 http://rubika.ir/kermanbidar