هدایت شده از زمانه
مجموعه استوری
دولت مردمی #رئیسی را منصفانه قضاوت کنیم.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/BiUO3NnHiFkBBSkgFH0EZc
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
هدایت شده از زمانه
مجموعه #استوری
✅اقدامات شاخص دولت مردمی به روایت دکتر مخبر
#رئیسی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | https://chat.whatsapp.com/BiUO3NnHiFkBBSkgFH0EZc
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #واتساپ #سروش #روبیکا
هدایت شده از باسواد رسانهای
✋
توقع بیجا از کار چاقکنها
🔺 ارگان حزب کارگزاران، امروز تمام صفحه اول خود را به کاریکاتوری برای معاون اول رئیس جمهور اختصاص داده تا کوچک شدن نان را به عنوان نتیجه تصمیم دولت القا کند.
🔸 البته طبق تصمیم دولت، قرار نیست نان گران شود. اما باید بررسی کرد که در طول این سال ها، چه کسانی، نان مردم را آجر کردند؟ روزنامه سازندگی که امروز معاون اول رئیسی را هجو می کند، 22 فروردين 1397 تملق روحانی را می گفت و تصویری سوپرمن وار از جهانگیری را منتشر می کرد که در حال پایین آوردن قیمت دلار است!
🔹این تصویر سازی دروغین در حالی بود که دلار در دوره روحانی، از 3700 تومان به 33000 تومان هم رسید. اگر انصاف در کار بود، رسانه های اصلاح طلب، باید ظرف سه سال گذشته، کاریکاتور دولتمردان روحانی را می کشیدند که با زدن رکورد های تورم، نان و سفره مردم را کوچک کرده بودند.
🔸 اما اردیبهشت 1400، وقتی نامزدی جهانگیری برای انتخابات جدی شد، روزنامه کارگزاران نه تنها کاریکاتور هجو آمیز نکشید، بلکه تصویر او را کنار تیتر "بازگشت به فن سالاری" گذاشت!
🔹 این روزنامه همچنین نوشته بود: "جهانگیری در تمام این سالها نشان داده که مرد روزهای سخت است. درست در روز و ساعتی که سختیها فرا میرسند، او نیز میآید. پیشتر، کاریکاتوریستی او را در شمایل سوپرمن کشیده بود و واقعاً نیز نشان داده که در ساعت سختی، کنار مردم میایستد. اگرچه عموماً قدرش دانسته نمیشود، اما او کارش را میکند»!
🔸 این تملق گویی های تحریف آمیز، درست در ماه هایی عنوان می شدکه دولت روحانی، آخرین دلار های اختصاص یافته برای واردات کالا در طول سال را هم خرج کرده و هیچ بودجه ای برای هشت ماه بعدی باقی نگذاشته بود!
🔹 کار که از کار گذشت و مصائب تصمیم سازی غلط عیان شد، روزنامه سازندگی، تازه 29 دی 1400، درباره ارز 4200 تومانی از قول مرعشی تیتر زد: "استخوان در گلو"!
🔸 تعبیر صریح تر و وقیح تر، توییت عباس عبدی بود که 30 آذر 1400 نوشت: "دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟"!
🔹 اگر آزادگی، استقلال رای، صداقت و ترجیح منافع مردم بر اغراض حزبی در فضای رسانه ای غالب بود، امروز از رونامه سازندگی و اعتماد گرفته، تا مسیح مهاجری در روزنامه جمهوری اسلامی و محمد مهاجری در خبر آنلاین، باید دولت مدعی تدبیر را آماج انتقاد و کاریکاتور و هجو قرار می دادند؛ نه دولتی را که کمر همت بسته تا تپه های یادگاری اشرافیت غربگرا را از چشم انداز زندگی مردم پاک کند
🔻 این البته توقع بیجایی است، از جماعتی که سر سفره اشرافیت نشستند و حلال و حرام و صدق و کذب، تفاوتی برای شان نداشت.
✍محمد ایمانی
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
هدایت شده از باسواد رسانهای
✋
دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب
🔺رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار جمعی از کارگران:
🔹 این دیدار همه سالهی ما با کارگران، قدرشناسی از کارگران، تشکر از کارگران و ارزش دانستن برای نفس کار است.
🔹 لذا ما میخواهیم هم از کارگران عزیزمان تشکر کنیم و به تبع نبی مکرم اسلام دست شماها را ببوسیم، هم میخواهیم ارزش کار در جامعه معلوم بشود. کار یک ارزش است در اسلام.
کارگران در صف مقدم مقابله با سیاست دشمن برای از کار انداختن تولید کشور ایستادند
🔹 کارگران دوران انقلاب تاکنون نشان دادند که انگیزههای ملی آنها در همهی عرصهها انگیزههای درخشان و برجستهای است، در همهی عرصهها، یعنی هم در عرصهی نظامی، هم در عرصهی اقتصادی، هم در عرصهی سیاسی.
🔹در عرصهی نظامی؛ صحنهی نمایان و جلوی چشم، دوران دفاع مقدس است. ما چهارده هزار کارگر شهید داریم، چهارده هزار.
🔹 در مورد عرصهی اقتصادی؛ البته از اول انقلاب این سیاست استکبار بود، در این ده، پانزده سال اخیر خیلی روشن سیاستشان از کار انداختن تولید کشور بود، سیاست دشمن این بود. همه ی این تحریمها و این حرفها همه برای این بود که در کشور تولید از کار بیافتد.
کارگران ما ایستادند در صف مقدم و نگذاشتند این اتفاق بیافتد و آنچه که در این زمینه ستون اصلی این خیمه بود کارگر بود
🔹 جامعه کارگری بینی کسانی که قصد داشتند کارگران را تابلوی اعتراضات مردمی کنند به خاک مالید. اعتراض کارگران در مواردی به حق بوده است
🔹 از روزهای اول انقلاب تحریکات کارگری شروع شد؛ تا امروز هم وجود دارد. جامعهی کارگری، بینی اینها را که قصد داشتند جامعهی کارگری را تابلو و نشانهی اعتراضات مردمی قرار بدهند به خاک مالید و در مقابل اینها ایستاد؛ در کنار انقلاب و نظام ایستاد.
🔹 البته کارگران در بعضی مواردی که جمع شدند، اعتراضشان به حق بوده. فرض کنید کارخانهای را دولت به یک نفری واگذار میکند. او به جای اینکه کارخانه را مدیریت کند، ابزارهایش را میفروشد، کارگرها را بیرون میکند، زمینش را مثلا هتل میخواهد بسازد! در این اعتراضها هم همیشه کارگران مرز خودشان را با دشمن مشخص کردند. نگذاشتند دشمن از اعتراض به حق اینها استفاده کند. با وجود مشکلات کنار اسلام ایستادند.
برای افزایشِ «فرصتهای شغلی» نیاز به سرمایهگذاری و مدیریتِ کارآمد دولتی داریم/ شرکتهای دانشبنیان بیکاری دانشآموختگان را از بین میبرند
🔹 ما الان احتیاج داریم به افزایش فرصتهای شغلی. امکانش هم وجود دارد در کشور. یعنی صاحبنظران و کسانی که با مسائل کشور آشنایند، همه تصدیق میکنند که در کشور امکان افزایش فرصتهای شغلی به طوری که نسبت بیکاری بسیار کمتر از آنچه که امروز هست باشد، وجود دارد.
🔹 در مورد فرصتهای شغلی مسئولین میتوانند تلاش کنند و فرصتهای شغلی را افزایش بدهند. یک مقداری سرمایهگذاری، یک مقداری ورود بخش خصوصی، یک مقدار عمدهای مدیریت دولتی لازم است؛ یعنی دولت به معنای یک مدیر کارآمد وارد میدان بشود. اشراف آماری به دست بیاورند؛ یعنی بدانند ظرفیت کجاست؟ جویندگان کار را شناسایی کنند و فرصتهای شغلی را زنده کنند.
🔹 یکی از چیزهایی که میتواند این فرصتهای شغلی را زنده کند همین شرکتهای دانشبنیان است که بیکاری دانشآموختگان را از بین میبرد. ۱۴۰۱/۰۲/۱۹
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
✋
نامهای مطرح برای انتخابات هیئت رئیسه مجلس
🔺چند روز مانده به سومین انتخابات برای اجلاسیه سوم مجلس یازدهم بازار گمانهزنیها در راهروهای پارلمان برای آرایش هیات رئیسه آتی داغ شده است.
🔹اکثر نمایندگان معتقدند حداقل رئیس فعلی مجلس برای سال سوم هم بر صندلی سبز ریاست پارلمان تکیه خواهد زد.
🔻گزینههای احتمالی هئیترئیسه مجلس:
🔹 ریاست:
محمد باقر قالیباف، فریدون عباسی، الیاس نادران
🔹 نواب رئیس:
علی نیکزاد، عبدالرضا مصری، مجتبی ذوالنوری، محمدرضا میرتاجالدینی، حمیدرضا حاجیبابایی، ابراهیم عزیزی، نصرالله پژمانفر، محمد مهدی زاهدی
🔹 دبیران هیئت رئیسه:
سید ناصر موسویلارگانی،علی کریمی فیروزجائی،حسینعلی حاجیدلیگانی، روحالله متفکرآزاد، محسن دهنوی،محمد رشیدی، مجتبی یوسفی
🔹 ناظران هیئترئیسه:
علیرضا سلیمی، محمدحسین فرهنگی، محسن پیرهادی، سید نظامالدین موسوی
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155