بسم الله القاصم الجبّارین
#زمینه_سازان_ظهور
#شناورهای_واکنش_سریع
🌍سرعت ۳ برابری شناورهای سپاه نسبت به شناورهای آمریکایی👉
🌍شناورهای واکنش سریع و موشک انداز سپاه پاسداران، معادلات ایالات متحده آمریکا در دریا را بهم ریخته و آنهم امنیت ناوهای غول پیکر اتمی و هواپیمابر است!
سردار تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه:
🔹با اشاره به الحاق شناورهای جدید به نیروی دریایی سپاه در الحاق جدید، سرعت شناورها از ۷۵ به ۹۰ نات رسیده است؛ هر نات ۱۸۵۳ متر است یعنی سرعت این شناورها به ۱۷۰ کیلومتر در ساعت میرسد. موشک این شناور ساخت وزارت دفاع و کروز است که اسم آن نصیر است و سرعت آن به ۱۲۰ کیلومتر رسیده و در آینده سرعت آن به ۱۴۰ کیلومتر خواهد رسید.
🔹در آینده سرعت این شناورها به ۱۱۰ نات میرسد. ۹۰ نات سه برابر سرعت شناورهای آمریکایی است.
🔹دو شناور دیگر از کلاس شهید سلیمانی داریم؛ یکی شناور شهید حسن باقری و بعدی شناور شهید صیاد شیرازی که یکی را وزارت دفاع و دیگری را نیروی دریایی سپاه ساخته است.
🔹شناور شهید باقری آماده است و در سال جدید رونمایی میشود.
🔹بر روی شناور عاشورا موشک پدافندی به اسم کوثر ۲۰۰ با برد ۱۰ کیلومتر (و برای زدن اهداف تا ۸ کیلومتر برد) نصب و آزمایش شده است.
🔹۴ فروند موشک پدافندی نواب با برد ۲۰ الی ۲۵ کیلومتر بر روی قایق تندروی کلاس ذوالفقار نصب شده که سرعت این شناور ۷۰ نات است.
🔹شهپاد (شناور هدایت پذیر از دور) با هوش مصنوعی داریم که یک فروند لیدر و ۳۰ فروند دنبالهرو دارد که در صورت انهدام لیدر یکی دیگر جایگزین میشود.
🆔️#آیدی_ادمین
@zohor313iran
🆔️#آیدی_کانال
@keshtie_nouh
🇮🇷بسم الله القاصم الجبّارین🇮🇷
🛰 #سرفصل_استراتژی_آینده_پژوهی_مهدوی🌍#بررسی_نقشه_راه_مقابله_با_جنگ_جهانی_ترکیبی
📌۱- یهود شناسی در منظومه فکری شیعه
📌۲-آینده پژوهی مهدوی - تحوّلات آخرالزمان
📌۳- بررسی استراتژی زمینه سازان ظهور
📌۴- رصد تحوّلات میدانی جغرافیای مقاومت
📌۵- اخبار و تحلیل حوزه نظم نوین جهانی
📌۶- بررسی و تحلیل اقتصادی جبهه مقاومت
📌۷- سایبری کانال کشتی نوح در آخرالزمان
📌۸- تحلیل و روشنگریِ پیچ تاریخی آخرالزمان
📌۹- تحلیل و بررسی پازل های تهدیدِ پنهان
📌۱۰- فعالیت های جهادی با هدف اشتغالزایی
📌۱۱- تبیین اندیشه سیاسی اهل بیت علیهم السلام
🛰#برنامه_های_کانال_کشتی_نوح_در_آخرالزمان🌍
🇮🇷#بررسی_دیتاهای_کمتر_شنیده_شده_از
🇮🇷#تحولات_جغرافیای_مقاومت_اسلامی
🆔️#آیدی_ادمین
@zohor313iran
📌#لینک_کانال
https://eitaa.com/joinchat/2461138948Cdf2697a104
🇮🇷هوالعزیزالجبّار🇮🇷
🛰#اسرائیل_بدنبال_ائتلاف_جدید
🛰#رصد_اردن_آذربایجان_باکو_مصر
✡اسرائیل و رویای صلح و داشتن متحد در غرب آسیا و مناطق آسیای میانه و قفقاز 🇮🇱
📌رژيم صهيونيستی پس از جنگهای متوالی با فلسطینیها و همچنین برخی از کشورهای عربی برای افزایش بقای خود رو به تاکتیک جدیدی مبنی توافقاتی مبنی بر صلح یا روابط بیشتر آورد که در اوایل تا حدودی نیز موفق بود و توافقاتی مانند ۱۹۷۹ با مصر ۱۹۹۴ اردن یا پیمان اسلو با فلسطینیها و پیمان صلح ابراهیم که یکی از بزرگترین این توافقات است.
📌در ابتدا این توافقات بیشتر برای تنش بار اعراب و مسائل خود فلسطین بود اما پس از انقلاب اسلامی ایران و وارد شدن قدرتی جدیدی به عرصهی منطقه که بشدت اسرائیل ستیز است کم کم سیاست اسرائیل را در مباحث تعاملات سیاسی در کشورهای نزدیک خودش رو به تغییراتی برد، ایران طی سیاسی جدید برای اولین بار در منطقه رو به تشکیل زنجیره به نام مقاومت آورد که در جرقههای ابتداییش در زمان دفاع مقدس و اعزام نیرو به سوریه جهت مقابله با اسرائیل زده شد و بعد از به لبنان کشیده شد و طی جنگهای مقاومت لبنان با اسرائیل، رژیم صهیونیستی خطر اصلی خود را حس کرد و آنهم تشکیل زنجیرهای جدید به نام محور مقاومت بود که مانند زنجیری هر روز در نقطهی جدیدی علیه رژيم صهيونيستي کشیده و تنگتر میشد، اسرائیل اولا غیر از مقابله با افزایش قدرت این محور رو به تاکتیکی جدید آورد که در اصل اجرای تاکتیک ضد برای ایران بود، یعنی آنکه اسرائیل با متحدین جدید شبیه اینمحور را برای خود ایجاد کند. 🔸️#بخش_اوّل🔸️
🆔️#آیدی_ادمین
@zohor313iran
🆔️#آیدی_کانال
@keshtie_nouh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوالعزیزالجبّار
#صدای_فروپاشی_تمدن_غرب_بلند_شده
#پایان_زودتر_از_موعد_جهان_تک_قطبی
رهبر انقلاب، خردادماه ۱۳۹۸ در دیدار با دانشجویان: تمدن غربی دچار انحطاط و زوال است که البته بروز ملموس آن، من با قاطعیت میگدیم تمدن غرب رو به زوال است
🆔️#آیدی_ادمین
@zohor313iran
🆔️#آیدی_کانال
@keshtie_nouh
بسم الله القاصم الجبّارین
#وعده_ی_قرآنی_خدای_متعال
#طاغوت_رو_به_زوال_است
#سنت_لایتغیر_الهی_در_متن_آفرینش
فرانسیس فوکویاما فیلسوف سیاسی و نظریهپرداز «پایان تاریخ» و رئیس گروه توسعهٔ اقتصادی بینالمللی در مدرسه مطالعات پیشرفته بینالمللی دانشگاه جانز هاپکینز که تا بالاترین ردههای پژوهشگاه تحقیقاتی دفاعی پنتاگون ترقی کرده است!
در مقالهای برای اکونومیست به افول هژمونی آمریکا پرداخته است، وی نوشته است:
پایان دوران آمریکا خیلی زودتر از موعد رسیده بود. سرچشمههای قدیمی ضعف و افول آمریکا بیشتر داخلی است تا بینالمللی... اینکه [آمریکا] چقدر [در جهان] تأثیرگذار خواهد بود به توانایی آن در حل مشکلات داخلی بستگی دارد تا سیاست خارجیاش
🆔️#آیدی_ادمین
@zohor313iran
🆔️#آیدی_کانال
@keshtie_nouh
🇮🇷هوالعزیزالجبّار🇮🇷
#سایه_سنگین_مقاومت_در_تسریع
#زوال_تمدن_غرب_و_نظم_نوین_شیطانی
#گامهای_بلند_بسوی_تحقق_وعده_موعود
🌐تحلیل فوکویاما فیلسوف سیاسی و نظریه پرداز مشهور " پایان تاریخ " درباره دلایل زوال زود هنگام هژمونی آمریکا میگوید🛰
📌فرانسیس فوکویاما فیلسوف سیاسی و نظریهپرداز «پایان تاریخ» و رئیس گروه توسعهٔ اقتصادی بینالمللی در مدرسه مطالعات پیشرفته بینالمللی دانشگاه جانز هاپکینز بوده و تا بالاترین ردههای پژوهشگاه تحقیقاتی دفاعی پنتاگون ترقی کرده است!
📌فوکویاما در مقالهای برای اکونومیست به افول هژمونی آمریکا پرداخته است، وی نوشته است: پایان دوران آمریکا خیلی زودتر از موعد رسیده بود. سرچشمههای قدیمی ضعف و افول آمریکا بیشتر داخلی است تا بینالمللی... اینکه [آمریکا] چقدر [در جهان] تأثیرگذار خواهد بود به توانایی آن در حل مشکلات داخلی بستگی دارد تا سیاست خارجیاش
📌فوکویاما در تحلیل خود در وبگاه «جهانِ پیشرو» (The World Ahead) توضیح داد: دوره اوج هژمونی آمریکا کمتر از بیست سال طول کشید، از فروپاشی دیوار برلین در سال ۱۹۸۹ تا بحران مالی ۲۰۰۷-۲۰۰۹. این کشور در بسیاری از حوزههای قدرت - نظامی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی - مسلط بود. اوج غرور آمریکا حمله به عراق در سال ۲۰۰۳ بود، زمانی که امیدوار بود نه تنها عراق و افغانستان (که دو سال قبلش به آن حمله کرد)، بلکه کل خاورمیانه را تغییر شکل دهد. آمریکا کارآیی قدرت نظامی را برای ایجاد تغییرات عمیق سیاسی بیش از حد تصور میکرد، حتی اگر تأثیر مدل اقتصادی بازار آزاد خود را بر امور مالی جهانی دست کم میگرفت. این دهه با گرفتار شدن سربازانش در دو جنگ عراق و افغانستان بر نابرابریهایی که جهانیسازی به رهبری آمریکا ایجاد کرده بود، به پایان رسید
📌وی مشکلات داخلی آمریکا را مانند موریانههایی که تخته زیرین هژمونی جهانی این کشور را از درون نابود کردند، توصیف کرد و گفت: میزان تک قطبی در این دوره از تاریخ نادر بوده است، و جهان از آن زمان با قدرت گرفتن چین، روسیه، هند، اروپا و سایر مراکز نسبت به آمریکا به حالت عادیتر از چند قطبی بازگشته است.
📌این تحلیلگر آیندهنگر آمریکایی ادامه داد: «جامعه آمریکا عمیقاً دو قطبی شده است، و دستیابی به اجماع در مورد هر چیزی را مشکل کرده است. این دوقطبی شدن بر سر مسائل مربوط به سیاست های مرسوم مانند مالیات و سقط جنین آغاز شد، اما از آن زمان به یک مبارزه تلخ بر سر هویت فرهنگی تبدیل شده است، لذا چالش بسیار بزرگتر برای جایگاه جهانی آمریکا، چالش داخلی است.
🔸️#بخش_اوّل🔸️
🆔️#آیدی_ادمین
@zohor313iran
🆔️#آیدی_کانال
@keshtie_nouh
🇮🇷هوالعزیزالجبّار🇮🇷
#سایه_سنگین_مقاومت_در_تسریع
#زوال_تمدن_غرب_و_نظم_نوین_شیطانی
#گامهای_بلند_بسوی_تحقق_وعده_موعود
🌐تحلیل فوکویاما فیلسوف سیاسی و نظریه پرداز مشهور " پایان تاریخ " درباره دلایل زوال زود هنگام هژمونی آمریکا میگوید🛰
📌فوکویاما در ادامه تحلیل خود درباره دلایل زوال زودهنگام هژمونی آمریکا میگوید:
با وابسته دانستن نفوذ آمریکا در خارج به توانایی آن در رفع مشکلات داخلی، تحلیل کرد: قطبی شدن، مستقیماً بر سیاست خارجی تأثیر گذاشته است، در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، جمهوری خواهان موضعی جنگ طلبانه اتخاذ کردند و دموکراتها را به دلیل آغاز مجدد [روابط با] روسیه و ادعای سادهلوحی در مورد ولادیمیر پوتین سرزنش کردند. دونالد ترامپ با در آغوش گرفتن آقای پوتین جدول را برگرداند و امروز تقریباً نیمی از جمهوریخواهان معتقدند که دموکراتها تهدیدی بزرگتر از روسیه برای سبک زندگی آمریکایی هستند».
📌این استاد دانشگاه آمریکایی، بزرگترین شکست سیاستی دولت «جو بایدن» در سال اول ریاستجمهوریاش را ناتوانی آن در برنامهریزی مناسب برای جلوگیری از فروپاشی سریع افغانستان دانست و توضیح داد: بایدن گفت که خروج [از افغانستان] برای تمرکز بر رویارویی با چالشهای بزرگتر یعنی روسیه و چین ضروری است. امیدوارم او در این مورد جدی باشد، در مورد چین اجماع آشکارتری وجود دارد: هم جمهوریخواهان و هم دموکراتها موافق هستند که این [کشور] تهدیدی برای ارزشهای دموکراتیک است. اما این امر فقط آمریکا را تا اینجا پیش میبرد. اگر تایوان مورد حمله مستقیم چین قرار گیرد، آزمونی بسیار بزرگتر از افغانستان برای سیاست خارجی آمریکا خواهد بود. آیا ایالات متحده حاضر است پسران و دختران خود را برای استقلال آن جزیره قربانی کند؟
📌فوکویاما در پایان نوشت: آمریکا احتمالاً موقعیت هژمونیک قبلی خود را باز نمییابد و همچنین نباید آرزوی آن را داشته باشد. آنچه میتواند به آن امیدوار باشد حفظ نظم جهانی حامی ارزشهای دموکراتیک با کشورهای همفکر است. اینکه بتواند این کار را انجام دهد به بازیابی حس هویت و هدف ملی در خانه بستگی دارد.
📌پیش از این نیز شی جین پینگ رئیس جمهور چین با انتقاد از کشورهای غربی برای ایجاد موانع در مسیر پیشرفت کشورهای دیگر، گفته بود جهانیان خواستار عدالت هستند، نه هژمونی و سلطه قدرت.
وی در اظهاراتی کنایهوار خطاب به آمریکا، تصریح کرد: جهان خواستار عدالت است، نه هژمونی. یک کشور بزرگ، باید از طریق نشان دادن مسئولیتپذیری بیشتر از خود، کشوری بزرگ بهنظر بیاید [نه با سلطه بر دیگران]
وانگ یی وزیر خارجه چین نیز گفته است: چین نمی پذیرد که کشوری در جهان وجود داشته باشد که خود را برتر از سایرین قرار دهد و در مورد امور جهانی حرف آخر را بزند. اگر ایالات متحده به رویارویی ادامه دهد، چین بدون هیچ ترس و وحشتی مسیر خود را پیش خواهد گرفت.
🔸️#بخش_دوّم🔸️
🆔️#آیدی_ادمین
@zohor313iran
🆔️#آیدی_کانال
@keshtie_nouh
🇮🇷هوالعزیزالجبّار🇮🇷
🛰#اسرائیل_بدنبال_ائتلاف_جدید
🛰#رصد_اردن_آذربایجان_باکو_مصر
🌐بحث به تصمیم اسرائیل در ایجاد متحدین جدید برای خود در برابر تهدیدات جبهه مقاومت با محوریت ایران بود!
📌ابتدا اسرائیل به سراغ کشوری رفت که یک جنگ را پشت سر گذاشته بود و در آن شکست خورده بود، البته این کشور طی این جنگ روابط متعددی با ایران داشته بود و اگر ایران نبود شکست بسیار سنگینتری از ارمنستان میخورد، اما بازی سیاست این کشور را سمت اسرائیل که دشمن اصلی ایران است سوق میدهد ابتدا این قضیه از تعاملات کوچک شروع میشود و بعدها به تشکیل ایستگاههای جاسوسی پایگاهها و... برای اسرائیل در این منطقه تبدیل میشود آنهم در نزدیکی جمهوری اسلامی ایران اسرائیل از جمهوری باکو برای محلی جهت پشتیبانی از عملیاتهای امنیتی خود در ایران مانند ترورها و خرابکاریها استفاده میکند و حتی گاها دست به پرتاب پهپادهای شناسایی به داخل ایران میزند که یکی از آنها تا تاسیسات هستهای نطنز پیش رفت و در آنجا توسط پدافند هوایی مستقر منهدم شد، اسرائیل با این کارها کم کم روابط سیاسی بین ایران و باکو را نیز خراب کرد، اسرائیل در اصل میخواست از باکو یک لبنان برای ایران بسازد که را میتوان از یک گفتگوی علیف مبنی بر اینکه مناطق ازاد شده در جنگ دوم قره باغ اندازهی جنوب لبنان است فهمید.
🔸️ #بخش_دوّم🔸️👈 1️⃣ لینک بخش اوّل
🆔️#آیدی_ادمین
@zohor313iran
🆔️#آیدی_کانال
@keshtie_nouh