🇮🇷🏴هوالعزیزالجبّار🏴🇮🇷
نمودار قیمت بنزین براساس ریال و طلا
جذاب ترین ایده در مناظرهی اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری :
اعتبار طلا به جای یارانه انرژی
✍️ تحقیق و پژوهی موسسه متا|انجمن
پولطلای ایران|مدیرموسسه: حجةالاسلام سیدمحمدصدرا متولیامامی
#رئیس_جمهور_تمدّنی
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
🇮🇷🏴هوالعزیزالجبّار🏴🇮🇷
نمودار افزایش سهم طلا در
ذخایر بانکهای مرکزی کشورها
⚠️در سال های گذشته مقدار زیادی از ثروت ایرانیان بابت ذخائر ارزی به بانکهای آمریکایی منتقل شده است.
کدام یک از کاندیداها متعهد میشوند که ذخائر بانک مرکزی را از دلار و یورو به طلا تبدیل کنند ؟
لطفا این پرسش مهم را در ستادهای انتخاباتی مطرح نمائید.
✍️ تحقیق و پژوهی موسسه متا | انجمن پولطلای ایران|مدیر موسسه: حجةالاسلام سیدمحمدصدرا متولیامامی
#رئیس_جمهور_تمدّنی
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
🇮🇷🏴هوالعزیزالجبّار🏴🇮🇷
نقد دکتر جلیلی نه شرک است و نه کفر!
میخواهم یک موضوعی را مطرح کنم که نه توهین است، نه شرک است و نه کفر؛ فقط میخواهم پاسخ مستدلی از شما داشته باشم تا بتوانم نتیجه گیری کنم. همانطور که همگان اذعان دارند، قالیباف در هر پُستی که بوده عملکرد درخشانی داشته و بابت آن از جانب بزرگان و معتمدین این نظام مورد تحسین و تمجید بی سابقه قرار گرفته است؛ از آنجا که موفقیت های بی سابقه قالیباف در حوزه اجرا قطعا و یقینا بدون برنامه های دقیق و حساب شده بدست نیامده، به جرات میشود اینگونه بازگو کرد که او هم برنامه های دقیقی دارد و هم کارنامه ای که به قول شهید رئیسی [موید برنامه] های او است.
از این رو هیچ کسی هم نیست بتواند کارنامه و سوابق درخشان قالیباف را منکر شده و یا زیر سوال ببرد. با این حساب هم عقل و هم منطق به ما میگوید اگر او رئیس جمهور شود، احتمال موفقیت او بسیار بالاتر از کسانی است که هیچ وقت برنامه هایشان به بوته آزمایش نرفته، هیچ گاه پُستی اجرایی اعم از مدیریت یا وزارت نپذرفته و هیچ زمانی عملکرد خود را در معرض قضاوت مردم قرار نداده اند، اما در هر دوره ای خود را نامزد مهم ترین جایگاه اجرایی کشور میکنند.
منظورم مشخصا دکتر سعید جلیلی است که خدا را گواه میگیرم بعنوان یک انسان مومن و انقلابی همیشه قبولش دارم، اما از آنجا که بحث مملکت است و نمیشود سرنوشت کشور را به دست اما و اگر سپرد، نمیتوانم سکوت کنم، هرچند که مورد بی مهری عزیزانِ طرفدار او قرار بگیرم.
پرسش من از حامیان ایشان این است: قالیباف که سوابقش، و تایید و تحسین های مکرر مقام معظم رهبری بابت موفقیت هایش در مقاطع مختلف و بابت عملکرد بی نظیر او مشخص است؛ شما بگویید در این موقعیت حساس که عملا کشور در معرض تهدیدهای بزرگی قرار دارد، نباید به عقب برگردیم و یا درجا بزنیم، اگر دکتر جلیلی آمد و هندوانه در بسته اش وقتی باز شد قرمز نبود چه خواهید کرد؟!
خدا وکیلی اگر آمد و هر کاری کرد موفق نشد و برنامه ها جواب نداد چکار باید کرد؟! مگر رهبری نفرموند به عمل کار برآید؟ مگر نگفتند حرف و برنامه خوب است اما بروید نگاه کنید در گذشته ی آن فرد و ببینید آیا کارنامه موفقی هم وجود دارد یا خیر؟!
اگر عملکرد مهم نیست، پس چرا رهبری آنقدر تاکید دارند؟! اصلا تصور کنید جلیلی آمد و رئیس جمهور شد؛ بعد از ۶ ماه دیدید هیچ تغییری اتفاق نیفتاد؛ در یک سالگی هم موفقیتی عیان نشد؛ بعد از آن هم همینطور! چه باید کرد؟ مگر کشور ما بعد از ۴۵ سال چقدر باید آزمون و خطا کند؟!
حالا ممکن است به حاشیه های تخریب گرانِ تفرقه افکن اشاره کنید و بگویید قالیباف فاسد است؛ ممکن است بگویید طرفدار برجام است؛ ممکن است دروغ سیسمونی را مطرح کنید. جدا از آنکه همه این موارد پاسخ داده شده و او را دستگاه قضایی و شورای نگهبان بارها تایید کرده اند، فارغ از آنکه تا کنون در هیچ محکمه ای محکوم نشده است، در حالی که لجن پراکن ها احضار، محکوم و حتی بازداشت هم شده اند، جدای از آنکه اگر قالیباف موردی میداشت آنقدر و مکرر مورد تحسین رهبری قرار نمیگرفت!
باید عرض کنم قطاری که حرکتی ندارد
سنگ هم به سویش پرتاب نمیشود.
مدیر وقتی موثر است علیهش جبهه میگیرند؛ شما در سایه بنشین، فعالیتی اجرایی انجام نده، مسئولیت به عهده نگیر و خودت را در معرض پرسش قرار نده، طبعا تهمت هم نصیبت نمیشود؛ افترا نیز سراغت نمی آید؛ به دزدی و فساد هم محکوم نمیشوی! شهید بهشتی اگر آنقدر تهمت و افترا شنید چون در سایه نبود؛ او زیر آفتاب مبارزه میکرد؛ شهید بهشتی با آن عظمت معنوی را آماج انواع تهمت ها قرار میدادند؛ میخواهید به قالیبافی که ۴۵ سال در میدان برای امام و رهبری سربازی میکند رحم کنند؟ گفتم ۴۵ سال، یادم آمد که گفت ۴۵ سال زندگی شخصی نکرده ام؛ خب بروید ببینید کِی و کجا استراحت کرده؟ چه کسی او را در آسایش دیده؟ انصاف هم چیز خوبی است؛ فکر کردید رهبری به هرکسی لقب جهادی میدهند؟
رهبری نهایتا بزرگان را فاضل، فرهیخته و محترم شمرده اند؛ اما مدیر جهادی و انقلابی را فقط به امثال قالیباف داده اند؛ و شهید رئیسی که او را برادر مجاهد خود خطاب کرد. بنده متعجبم آن همه واقعیت های روشن پیش چشم مردم است، اما عده زیادی با وجود آنکه میبینند، اما باز هم حرف های غیر مستدل و غیر مستند به زبان می آورند. شما فقط به بنده این پاسخ را بدهید اگر دکتر جلیلی انتخاب شد و برنامه هایش موفق نبود چه باید کرد؟ چه تضمینی هست؟!
✍️تحلیلگر: عبدالرحیم انصاری
#رئیس_جمهور_تمدّنی
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
🇮🇷🏴هوالعزیزالجبّار🏴🇮🇷
#چند_سکانس_از_اعداد_انتخاباتی
🔺️سکانس اول:
سال۹۵، وقتی عبدالملکی در مناظره با ترکان حرف از ۲۰میلیارد دلار کالای قاچاق زد، ترکان گفت: عدد نمیفهمی! چراکه وزن این مبلغ ادعایی، ۲۰میلیون تن است و اصلا بنادر ما قادر به پذیرش این مقدار نیستند.
آن زمان عبدالملکی عضو تیماقتصادی دولت درسایهی جلیلی بود. بعدها که عبدالملکی وزیر شد، همه دریافتند عدد نمیفهمی یعنی چه!
یادمان نرفته وقتی وزیر کار(عبدالملکی) استعفاء داد، هرچند همگان آن را برکناری تلقی کردند. دلیل آن روشن بود! ناکارآمدی محض در مهار بحرانهای اقتصادی. عبدالمالکی، وزیر سابق محترم، پیش از رسیدن به مقام وزرات چنان راهکار ارائه میداد که برخی را به تردید انداخته بود که شاید با نابغهای طرف هستند که باید کشف شود و تحولی ایجاد کند. در شرایط مشابه، با ظهور یک نابغه، معیارهای علمیِ گذشته باید منسوخ تلقی شوند حتی اگر وعدههای عجیب و تحلیلهای غریب با مقدمات علم و بدیهیاتِ عقل سلیم همخوانی نداشته باشند. البته یشبینیِ این ناکارآمدی و بیکفایتی و آمدنِ چنین روزی برای کارشناسان روشنتر از آفتاب بود و بارها، انگشت به دهان حیرت، هشدار داده بودند اما کو گوشِ شنوا! نیازی به گفتن نیست که این یادداشت دربارهی ایشان یا یک شخص خاص نیست، دربارهی یک پدیده است و این سؤال ساده و سهمگین را میپرسد که چرا کسانی از این دست بر صدر مینشینند و قدر میبینند در حالی که نه تنها به سرنوشت هشتاد میلیون نفر که حتی به نظام سیاسی هم لطمات جبرانناپذیر میزنند. درست است که تحلیلگران و صاحبنظران ظهور این پدیده را در دو دههی اخیر به پوپولیسم سیاسی نسبت دادهاند که با قدرتطلبی و نادانی و فرومایگی اخلاقی عجین شده است، با این وجود، از شما چه پنهان، باید اعتراف کرد در برخی از نظریهپردازان و هواداران این پدیده گاهی صداقتی دیده میشود که نمیتوان آن را نادیده گرفت؛ یعنی با دیدن و شنیدنِ آنها این احساس بهوجود میآید که واقعاً به ناممکنی که میگویند با ایمان و یقین باور دارند. بنابراین نگارنده میکوشد از زاویهی دید روانشناسی، فارغ از ارزشداوری، به این موضوع بپردازد و آن را قابل فهم کند!
متن جلسه کمیسیون اجتماعی با وزیر تعاون که حاوی افشای تخلفات آشکار، هولناک و پرتعداد عبدالملکی در انتصابات و نیز توجیهات شگفت انگیز تیم مدیران وزارتخانه است و البته پادرمیانی برخی نمایندگان که به لارگانی می گویند:کاری کنید که ماجرا جمع شود، اینکه عبدالملکی در گرداب رفاه گیت افتاد و با برکناری مدیران متخصص، وزارتخانه را بین شرکایشان تقسیم کرد! با رویکرد عدد پاشی! با شیوه با آمار پاشی و دستوری وزارت کار را بسمت نابودی کشاند!
🔺️سکانس دوم:
سال۱۳۹۸ وحید جلیلی در نامهای سرگشاده به مسئولین سازمان صداوسیما نوشت که ۷۰۰ فیلمنامه در جشنواره عمار دارد که اگر پای جبهه انقلاب به سازمان بازشود، ساخته خواهد شد. بسیاری همان موقع از این عدد متعجب شدند. حال ۵سال از آن روزگار میگذرد و سازمان در ید قدرت جلیلی است. آنتنِ خالی نشان میدهد که چند تا از آن ۷۰۰ فیلمنامه ساخته شده!
🔺️سکانس سوم:
دو روز پیش سعیدجلیلی زل زد به دوربین و گفت: اکنون یک جهان فرصت پیش روی ماست تا عقب ماندگیهای چندصدساله را در چند سال جبران کنیم، او وعده داد با برنامههای او عقبماندگی چندصد ساله، ظرف فقط چند سال جبران خواهد شد.
🔴 چند سوال کلیدی:
🔺️۱- سخن سرآمد گفتمان انقلابی، به معنای دیگر یعنی عصر جمهوری اسلامی، پیشرفت که هیچ، حتی نتوانسته عقب افتادگیهای دوران قاجار و پهلوی را جبران کند! آیا این برآورد از جمهوریاسلامی انصاف است؟!
🔺️۲- برنامه جلیلی چه جادویی است که میتواند چندصدسال را در چندسال جبران کند؟!
🔺️۳- مگر شما دولت سایه شهیدرییسی نبودید، چرا این برنامهتان در چندسال، عقبماندگیهای چند صدساله را جبران نکرد؟ مگر بسیاری از همفکران شما در دولت نبودند؟رییسی توان اجرا نداشت؟
یا این برنامه فقط با شما قابل اجراست؟
🔺️۴- در تاریخ انتخاباتهای کشور، تاکنون هیچ نامزد و دولتی چنین وعده هنگفتی نداده و نهایتا وعده کنترل تورم، رشد اقتصادی، احیای روابط خارجی دادهاند.
از طرفی، جلیلی سالهاست از اخلاق سیاسی و کار کارشناسی سخن میگوید. خود قضاوت کند که چگونه میتوان وعده جبران چندصدسال عقبافتادگی در چند سال را حاصل تدوین برنامه و راهبرد و استراتژی دانست؟ چگونه این وعده هنگفت را عوامفریبی یا غیرکارشناسانه و توهین به فهم جامعه ندانیم؟
🔺️۵- باور کنید سخن از یک رقابت و نزاع انتخاباتی یا تخریب ارتباط خویشاوندی دو رجال فرهنگی - سیاسی نیست هدف اعلام خطر از یک تفکر در سادهسازی حکمرانی کشور است. که با شعار انقلابیگری اینگونه اعداد را خرج میکنند.
🔘پی نوشت:
[۱] - گزارش کمیسیون اجتماعی - لینک
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
🇮🇷🏴هوالعزیزالجبار🏴🇮🇷
عبدالملکی در وزارت تعاون چه می کند؟
چگونه کم تدبیریهای یک وزیر، التهاب ملی ایجاد میکند
به شکلی زشت و بدون پشتوانه عقلانی حقوق کارگران را ۵۷ درصد افزایش داد.
هشدار پشت هشدار دادیم و وزیر غرق در غرور و به دیدگاه ما جهل مرکب، نشنید، نه او شنید و نه وزارتخانه تحت امرش.
ادعا کرد که هزینه تولید حدود ۷ درصد بالا میرود. یادش رفته بود که ۸۰ درصد اقتصاد دولتی است و لشکری از بازنشستگان هم وجود دارند.
انجام شد انچه که نباید انجام میشد. چرا باید نظام اجازه حضور و هزینه زایی این جنس افراد را بدهد؟ پشت این آقا چه کسانی با چه نیتی حضور حمایتی دارند؟
این فکر به تنهایی ضعیفتر از این بود که معاونت یک وزیر را بگیرد. حال خبر بستههای حمایتی را میدهد.
یاد ضرب المثل هزینه کردن به اندازه حاجی و مشهدی نشدن افتادیم. آقای رئیسی، لطفا با قید فوریت این وزیر را از کابینه دور کنید. خسارت زایی همین یک نفر میتواند بالاتر از هزینه یک جنگ باشد.
بازی با اعدا و ارقام، عددپاشی و آمارپاشی! تحلیل های نخبه نما و عوام پسند که مقابل دولت بنفش قدم عَلَم کرده به راحتی نه تنها عوام جامعه بلکه باعث انحراف در تشخیص خواص نیز میشود! به همین دلیل هم هست امام خامنه ای و عقلای نظام تاکید دارند توانمندی و کارنامه افراد بر اساس شاخص ها بسیار مهم و تعیین کننده است! یادتان نرفته در عدالت اجتماعی و فرهنگی، نظر احمدی نژاد به نظر امام جامعه نزدیکتر از سایرین بود!اما در مقام عمل و اجرا، تو زرد از آب در آمد!
🔘پی نوشت:
[۱] - گزارش کمیسیون اجتماعی - لینک
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
6.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🏴هوالعزیزالجبّار🏴🇮🇷
#مدیر_اجرایی_یا_طراح؟
کدام ویژگی، مورد نیاز امروز ماست؟!
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh
14.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🏴هوالعزیزالجبّار🏴🇮🇷
دوباره شب قدرِ؛ آمادهای؟
وضو گرفتی؟ مراقبت میکنی؟!
آیدی کانال کشتی نوح
@keshtie_nouh