eitaa logo
کتابفروشی اسوه - اهواز
1.1هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
32 ویدیو
1 فایل
فروشگاه اُسوه #اهواز ❤️ ثبت سفارش: @admin_osveh 🛍 ساعت کاری : صبح ۹ تا ۱۲ عصر ۱۷ الی ۲۱ . +986132923315 ☎️ آدرس ما : نادری خیابان حافظ(شهید موسوی) نبش سیروس . #کتاب #کتابفروشی #فروشگاه_اسوه_اهواز #کتابفروشی_اسوه #معرفی_کتاب
مشاهده در ایتا
دانلود
📚اجاره نشین خیابان الامین اثری رمان گونه و دراماتیک اما کاملا مستند و غیر مخیل است. این کتاب روایت زندگی شخصیتی تواب به نام جمال فیض اللهی است که کرامتی از حضرت رقیه وی را متحول و مجاور حرم خویش می‌کند بعدها با شروع نا آرامی‌های سوریه و ظهور داعش وی عضو هسته اولیه مدافعین حرم می‎شود. 🛵ارسال با پیک در 🌉اهواز و با پست به سراسر نقاط کشور امکان پذیر است🚚📦 📝ثبت سفارش: @admin_osveh 📲 کانال :@ketabeosveh ۱م ۲ق .
📖سعی هشتم 📗هاجر، آن بانویی که به ظاهر کنیزی مترود بود چنان خالصانه در راه توحید گام برداشت که قدم‌گاهش معبر انبیاء و اولیاء گشت. «سعی هشتم» داستان زندگی این بانوی بزرگوار است که در 8 فصل و هر فصل با عنوان «سعی» به نگارش درآمده است که زندگی حضرت هاجر(سلام‌الله‌علیها) از کودکی تا بعد از رحلت را به تصویر می‌کشد. مراحلی که در شکل گیری شخصیت این بانوی نمونه تاثیر گذار 🛵ارسال با پیک در 🌉اهواز و با پست به سراسر نقاط کشور امکان پذیر است🚚📦 📝ثبت سفارش: @admin_osveh 📲 کانال :@ketabeosveh ۱م ۰ق .
📖«شهنواز» داستان تردید و رستگاری است. «رضا رسولی» در این کتاب قصۀ «شهنواز» جوانی بلوچ و اهل سنت را به تصویر می­ کشد که مهارت و تجارب خوبی در ساخت و ساز دارد، اما شرایط کاری موافق روزگار او نیست و حالا شهنواز به دنبال شغل می­ گردد. داستان از آنجایی جان می­ گیرد که به شهنواز پیشنهاد کار در عراق آن هم کمک در بازسازی عتبات می­ شود. 🔖شهنواز نماینده بسیاری از تفکراتی است که به دلیل عدم آگاهی کامل به جریانات مذهبی و ناآشنایی با اعمال و علایق مذهبی تشیع، دچار تردید و شبهات زیادی می­ شوند. او حتی نمی­داند که نماز خواندن با دست­ های بسته در حرم امام علی(ع) برای او محدودیت نیست و در مسیر رفتن به حرم می­ فهمد که علی­ بن  ابی­طالب(ع) پدر همه مسلمانان است و اگر بد و خطاکار هم باشیم باز هم فرزند او هستیم 📝نویسـنده: 🛵ارسال با پیک در 🌉اهواز و با پست به سراسر نقاط کشور امکان پذیر است🚚📦 📝ثبت سفارش: @admin_osveh 📲 کانال :@ketabeosveh 📞 واتساپ:09163129343 ۱م ۲ق .
📖کتاب با بابا باموضوع تجربه های نزدیک به مرگ و پیرامون زندگی شهید و فرزند ایشان نگارش شده است. 🌹فرزند شهیدی که دانشجوی سال آخر پزشکی بود، در جریان یک سانحه رانندگی دچار مرگ مغزی شد. هجده روز در کما بود و همه می‌گفتند اعضای بدنش را اهدا کنید. اما یک‌باره این جوان به هوش آمد… او تجربه نزدیک به مرگ عجیبی داشت. پس از مدت‌ها که شرایط طبیعی پیدا کرد معلوم شد هجده روز در بهشت پروردگار مهمان پدرش بود و با خاطرات زیبایی از همنشینی با شهدا به میان ما بازگشته… مشاهدات او توصیف کاملی از نعمت‌های بهشت برزخی است. پدرش از سرداران بااخلاص جبهه‌ها بود که استاد و سرداران بزرگ جنگ خاطرات زیبایی از او نقل کرده‌اند. این کتاب به بررسی خاطرات زیبای این پدر و پسر می‌پردازد. 📒جلد کتاب : 📑تعداد صفحه : 🛵ارسال با پیک در 🌉اهواز و با پست به سراسر نقاط کشور امکان پذیر است🚚📦 📝ثبت سفارش: @admin_osveh 📲 کانال :@ketabeosveh ۲۵م ۹ق .
مسافرکربلا کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی، زندگی‌نامه و خاطرات شهید علیرضا کریمی است. شهید کریمی در ۲۳ شهریور سال ۱۳۴۵ در اصفهان متولد شد. پزشکان گفته بودند که به خاطر بیماری شدید این مادر، بعید است بچه زنده بماند. اما خدا خواست که او بماند. بعدها مثل خیلی از نوجوانان آن دوران تاریخ تولد شناسنامه‌اش را تغییر داد تا توانست به جبهه اعزام شود. همرزمانش حماسه او را در تپه‌های صلوات‌آباد کردستان به یاد دارند. در عملیات محرم در حالی که شجاعانه در مقابل پاتک دشمن مقاومت می‌کرد از ناحیه سر و دست و پا مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت. در فروردین ماه سال شصت و دو برای شرکت در عملیات والفجر یک، راهی فکه شد. علی، آنقدر شجاعت و مدیریت داشت که مسئول یکی از دسته های گروهان اباالفضل (ع) بود. او در جریان حمله‌ی نیروهای اسلام به دشمن، مورد اصابت گلوله تیربار دشمن قرار گرفت و هر دو پایش را تقدیم نمود، اما شجاعانه مقاومت کرد و سرانجام مظلومانه به رسید. م : ۱۴ ق :۱۰۸ ادمین پاسخگو : @admin_osveh کانال کتابفروشی اسوه : @ketabeosveh .
کتاب دلتنگ نباش شرحی بر زندگی شهید مدافع حرم روح الله قربانی است که زینب مولایی تلاش کرده در دوازده فصل به بیان ویژگی‌های شهید پرداخته و خاطراتی از همسر، خانواده، دوستان و همرزمان وی را در قالب مستند داستانی بیان کند. شروع کتاب با فضاسازی از زیارت همسر روح الله در کنار ضریح حضرت ثامن الحجج (ع) شروع شده و در ادامه با بازگشت به سالیان قبل، به ورود روح الله قربانی در سال ۹۰ به دانشگاه امام حسین (ع) می‌پردازد و در ادامه داستان چگونگی ازدواج روح الله با همسرش و خاطرات گوناگونی تا زمان اعزام به سوریه در قد و قامت یک مدافع حرم و سپس شهادت روح الله بیان می‌شود. ضمنا این کتاب به دست رهبر انقلاب رسیده و ایشان پس از مطالعه در ابتدای کتاب اینگونه نوشتند: «بسمه تعالی سلام و رضوان خدا بر شهید عزیز روح‌الله قربانی. از همسر شهید باید تشکر شود بخاطر فرستادن این کتاب و از ایشان و خانم مولائی بخاطر تدوین این اثر. ۹۷/۹/۲۸» م : ۱ ق :۸ ادمین پاسخگو : @admin_osveh کانال کتابفروشی اسوه : @ketabeosveh .
طائر قدسی شهید کتاب سیزدهم از مجموعه مدافعان حرم نشر روایت فتح را مریم عرفانیان می‌نگارد و شما روزهای زندگانی شهیدی را می‌خوانید که فارغ التحصیل رشته کامپیوتر و دانشجوی کارشناسی الکترونیک و ورزشکار حرفه ای در چهار رشته ورزشی است، امین کریمی چنبلو که حالا در کنار نام پرافتخارشان واژه شهید جای گرفته‌است و در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، حوالی شهر حلب به دیدار سید و مولایش حسین{ع} شتافت. در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «بعد از کلی اصرار گفتم: «یعنی دیگه نمیری؟» - ان شاء الله ببینم چی میشه؟ - بهم قول بده … قول بده..... - قول می دم آخرین مرتبه ای باشه که می رم. اومدم جبران می کنم. هر جا تو بخوای می برمت؛ اصلاً می برمت کربلا...» م : ۱ ق :۰ ادمین پاسخگو : @admin_osveh کانال کتابفروشی اسوه : @ketabeosveh .