📚 مجموعه چلچراغ حکمت با تکیه بر تمام آثار منتشر شده استاد شهید مطهری، در چهل دفتر مستقل فراهم آورده شده است.
🔹در این مجموعه موضوعی، کوشش شده است:
➖ هر کتاب به تنهایی یک موضوع مستقل را دنبال کند؛
➖اصل بر بهگزینی باشد و دیدگاه استاد به صورت موضوعی، از تمام آثار مکتوب و همچنین یادداشتهای منتشر شده، چکیده سازی شود؛
➖دخل و تصرف نگارنده در حد گردآوری، اقتباس، تلخیص، تلفیق و تنظیم مطالب، در ساختاری مشخص و با یک فصلبندی نو و جذاب باشد؛
➖برای اتقان و اعتبار اثر، همه مطالب به آثار مکتوب شهید مطهری مستند شود و در پاورقیها، خواننده بر حسب مورد به مجموعه آثار (م.آ)، یادداشت ها (یا) و یا آثار مستقل استاد ارجاع داده شود؛
➖توضیحات نگارنده، جدای از متن و در مقدمه یا پسگفتار ارائه شود.
🔹چلچراغ حکمت، تنها پلی برای ورود به بوستان سبز اندیشههای استاد شهید مطهری است. بیشک خواننده جوان و دانشپژوه با مطالعه این مجموعه خود را از مطالعه آثار استاد بینیاز نمیداند، بلکه در گامی فراتر به مطالعه کتابهای ایشان و انس بیشتر با آنها، ترغیب خواهد شد.
📖 مجموعه چهل جلدی «چلچراغ حکمت»
📔 انتشارات کانون اندیشه جوان
آداب راز و نیاز به درگاه بینیاز همراه با شرح اسماء الله (ترجمه عدة الدّاعی و نجاح السّاعی ابن فهد حلّی)
زبان: فارسی/ عربی
نویسنده: ابن فهد حلی (757-841ق.)
ترجمه: استاد محمد حسین نائیجی
@ketabeadib
فرهنگ ناب اسلامی (مبانی و الگوهای مفهومی)
قیمت ۳۷,۰۰۰ تومان
مولف علی ذوعلم
تعداد صفحات 468 صفحه
قطع رقعی
نوبت چاپ اول ـ 1397
@ketabeadib
«فرهنگ اسلامی» چیست؟ آیا فرهنگ اسلامی را در معارف و اخلاق و احکام دین خلاصه میکنیم یا فرهنگ جوامع مسلمان را فرهنگ اسلامی میدانیم؟ فرهنگ اسلامی چه نسبتی با فرهنگ جوامع مسلمان برقرار میکند؟ آیا فرهنگ سنتی جوامع مسلمان لزوماً فرهنگ اسلامی است و آداب و روشهای جدید لزوماً غیراسلامی است؟ نقش تاریخ، دین و فناوری در ساخت فرهنگ جوامع چگونه با هم پیوند برقرار میکند؟... پرسشهایی که در این کتاب رهیافتهایی برای پاسخ به آن ارائه شده است...
اساسیترین مولفههای فرهنگ ناب اسلامی در پنج ارزش اساسی عقل، ایمان، علم، عمل و اخلاق به عنوان شبکه مفهومی درهم تنیده، الگوی مفهومی مهندسی فرهنگ اسلامی را شکل میدهد و نیز ارتباطات پنجگانه «انسان» با خود، خدا، خلیفه خدا، خلق و خلقت بسترهای اصلی ساخت فرهنگ ناب اسلامی است. فرهنگ ناب اسلامی، جامعه بشری را در بستر «فرهنگ توحیدی» به سوی «توحید فرهنگی» صیرورت میبخشد.
@ketabeadib
هدف این کتـاب حامعه شناسی روحانیت ایران معاصر، پاسخ به چهـار پرسـش اساسـی درباره روحانیت اسـت. پرسـشهـا از منظـر کـلان و جامعـهشناختـی مطـرح شده؛ یعنی کل جامعه و نهادهای تشکیل دهنده آن بررسی و سوالهای زیر مطرح گردیده است:
1ـ با توجه به ورود انسان به عصر مدرن و پستمدرن که عصر شکوفایی و رشد شتابان علم، تکنولوژی، هنر، مدیریت، اقتصاد، حقوق، سیاست و ... است، دیگر به دین و روحانیت چه نیازی داریم؟
2ـ آیا علم نمیتواند جایگزین دین شود و دانشمندان به جای روحانیان مسئولیت خطیر هدایت فکری جوامع را عهدهدار شوند؟
3ـ روحانیت، به تبع ضرورت دین، نهادی ضروری است و در عصر مدرن و پستمدرن نیز در برابر هدایت اعتقادی، اخلاقی، سیاسی و تغذیه معنوی جامعه مسئول است. بر این اساس آیا تا کنون کارکرد مثبتی نیز داشته است؟
4ـ فارغ از ضرورت و کارکردهای مثبت روحانیت،آیا نهاد موجود، کاملاً بسامان است و مشکلی ندارد یا این نهاد اجتماعی نیز مانند سایر نهادهای دیگر، همواره در معرض آسیب بوده است و پس از گذشت بیش از هزار سال، به یک آسیبشناسی جدی و اصلاحات گسترده و عمیق نیاز دارد؟
@ketabeadib
کتابی که به تقاضای رئیس مجلس ترجمه شد
🔹ترجمه کتاب «هنر تحریمها» نوشته طراح تحریم های ایران، به سفارش رئیس مجلس شورای اسلامی ترجمه و منتشر شد.
🔹این کتاب به الگوی تحریم های ایران و ذهنیت تحریم سازان در مورد شیوه کارکرد این تحریم ها پرداخته است.
@ketabeadib