eitaa logo
کیهان آنلاین
3.1هزار دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
5.8هزار ویدیو
86 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait1
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از هوش مصنوعی
✅ ‏بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای تسهیل وظایف روزانه بهترین ابزار طراحی لوگو با هوش مصنوعی بهترین ابزار تولید پادکست بهترین ابزار تولید عکس بهترین ابزار تولید انیمیشن بهترین ابزار تولید خبر بهترین ابزار تولید مقاله و .... لینک کانال آموزش هوش مصنوعی: https://eitaa.com/joinchat/1726284888C46c5b1f46a ارتباط با ادمین: @peromait
2.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 جوان فلسطینی: ارزش و کارایی این خر برای ما اهالی غزه از سران عرب خیلی بیشتر است... ┄┅═✧جبهه ی مقاومت✧═┅┄
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ تیم مذاکره‌کننده ایرانی زیرک هستند 👤 مقام پیشین موساد: ویتکاف بنگاه‌دار موفقی است اما تیم مذاکره‌کننده او به‌هیچ‌وجه در سطح و اندازه تیم ایرانی زیرک و سرآمد نیست. 🔹هشداربرانگیزترین نکته این است که اسرائیل در این نمای کلان، هیچ حضور و جایگاهی ندارد. 🔹 همه زیرساخت‌های بزرگ هسته‌ای ایران زیر زمین در ناحیه‌ای کوهستانی هستند و اسرائیل توان آسیب جدی به آن‌ها را ندارد. 🔹ایرانیان دانش فراوانی به دست آورده‌اند و می‌توانند هرچه آسیب ببیند را بازسازی کنند. 🔹 آن‌ها توان بالایی برای زدن اسرائیل دارند و می‌توانند با پهپاد، موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و... ما را بزنند.
برخورد با استانداری که حرمت زن ایرانی را حفظ نکرد! 🔹اخیرا استاندار کردستان از ۴ استاندار منطقۀ اقلیم کردستان عراق در فرودگاه سنندج استقبال کرد که طبق فیلمی که استانداری منتشر کرده در این استقبال، گروهی از زنان سوار بر اسب، خودروی مقامات منطقۀ کردستان عراق را مشایعت می‌کنند. 🔸 مخاطبان فارس پس از ثبت دو پویش، در آخرین مطالبه خود، خطاب به رئیس‌جمهور پزشکیان نوشته‌اند: از شما عاجزانه تقاضا داریم جهت حفظ وحدت و اتحاد میان تمامی اقوام ایرانی، استاندار کردستان را به‌دلیل سوءاستفاده ابزاری از زنان کرد بی‌حجاب در مراسم استقبال رسمی از مردان خارجی، از مقامش عزل کنید. 🔹 وزیر کشور تاکنون نسبت به این ماجرا واکنشی نداشته و معاون زنان دولت نیز به خبرنگار فارس گفته «از جزئیات ماجرا بی‌اطلاعم!» 🔺با لمس اینجا از این پویش حمایت کنید.
💠خبر خوب ۴۳ میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی با ۲۳ داروی جدید گروه برکت 🔹در مراسمی با حضور رئیس ستاد اجرایی فرمان امام و وزیر بهداشت ۲۳ محصول دارویی جدید از تولیدات گروه‌ دارویی برکت رونمایی شد. 🔹این داروها که عمدتاً وارداتی، کمیاب یا نایاب بودند، اکنون به‌مرحلهٔ خودکفایی رسیده‌اند. چه داروهایی تولید شده؟ 🔹 ضدسرطان 🔹قلب‌وعروق 🔹اعصاب‌وروان 🔹واکسن HPV 🔹داروهای بی‌حسی و اتاق عمل 🔹اسپری بزاق مصنوعی 🔹تولید این داروها موجب صرفه‌جویی ارزی معادل ۴۳ میلیون دلاری با جلوگیری از واردات شده است کیهان را آنلاین بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید @keyhanalg
📰 نگاهی به صفحه اول سایر روزنامه‌های کشور