eitaa logo
کیهان آنلاین
3هزار دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
5.9هزار ویدیو
86 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait1
مشاهده در ایتا
دانلود
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ ♨️ تاکر کارلسون: ایران به خوبی می‌داند که این کاری نابخردانه است که از همه برنامه هسته‌ای خود دست بردارد، لیبی این راه را آزمود اما سرانجام زیر سنگ و کلوخ اوباش لت و پار شد. 🔹جنگ با ایران خیانت نابخشودنی به رأی‌دهندگان و پایان ریاست‌جمهوری ترامپ است. 🔹ایران در نخستین هفته جنگ می‌تواند هزاران آمریکایی را بکشد و اقتصاد آمریکا را نابود کند. 🔹حمله به ایران به سادگی به جنگ جهانی تبدیل خواهد شد و ما خواهیم باخت. 🔹این جملات خیالبافی نیست بلکه برآوردهای پنتاگون است. 🔸
🔴دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی در پی تخلفات و زدوبندهای مختلف 🔹دو هفته پیش، دو پسر حجت الاسلام صدیقی به اتهام تخلفات و زدوبندهای مختلف توسط مراجع قضایی دستگیر شدند. 🔹یک منبع آگاه ضمن بیان این خبر گفت: پرونده متهمان با دقت و حساسیت ویژه‌ای در حال پیگیری است و دستگاه قضایی مصمم است تا بدون تأثیرپذیری از جنجال‌های رسانه‌ای، به صورت کاملاً تخصصی و مستقل به این پرونده رسیدگی کند. 🔹این منبع تأکید کرد: نظام جمهوری اسلامی در برخورد با فساد کوچکترین گذشتی ندارد و همانگونه که بارها شاهد بوده‌اید، بدون ملاحظه شخص یا گروه خاصی، با متخلفان برخورد قاطع خواهد شد. نتایج نهایی پس از تکمیل مراحل قانونی، به صورت رسمی اعلام می‌شود.
♦️‌امیرحسین ثابتی خطاب به صدیقی: یا اعلام برائت کنید یا استعفا دهید
🔴اولین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش؛ تابع قانون هستیم 🔹‌حجت‌الاسلام کاظم صدیقی: حدود یک هفته پیش فرزندم با دستور قضایی بازداشت شده و هم‌اکنون در بازداشت به سر می‌برد تا دستگاه قضایی مراحل بررسی اتهام را طی کند. 🔹‌همه باید حافظ قانون باشند، اگر قانون درباره فرزندم تصمیمی بگیرد، تابع قانون هستم، زیرا همواره خود را حافظ قانون دانسته‌ام؛ اگر اتهامی که منتسب کرده‌اند درست باشد و ثابت شود، طبق قانون باید برخورد شود. 🔹‌بنده هیچ‌گونه پیگیری درباره بازداشت فرزندم نکرده‌ام و حتی دنبال ایشان نرفته‌ام.
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقیقتاً انتشار این کلیپ وظیفهٔ ذاتی هر ایرانی خرد گرایِ وطن دوستِ هوشمند و شرافتمند است و هیچگاه در پخش این کلیپ کوتاهی نکنید و انتشار حداکثری از اوجب واجبات است... ⛔️ اصل شیطان. نطفه شیطان.
🔴 این جماعتِ هزار رنگ نه از فوت مرحومه الهه حسین نژاد ناراحتن و نه مسئله‌ای با قاتل دارن بلکه به نوعی دچار عزاداری پروژه‌ای شدن که اگه محور این قتل‌ها و تعرض‌ها ضربه به جمهوری اسلامی نباشه قطعاً جور دیگه ای کُنش می‌کنند! 🔹‌گزینشی کردن این سوگواری‌ها فقط و فقط کار دشمنان ایرانه...
502.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻وزیر اطلاعات: اسناد کامل هسته‌ای رژیم صهیونیستی در دست ماست/ اسنادی هستند که موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود حجت اسلام اسماعیل خطیب: اسناد کامل هسته‌ای به دست آمده و منتقل شده و اسناد دیگری در ارتباط با آمریکا، اروپا و کشورهای دیگر است و اسناد اطلاعاتی که موجب قدرتمندی آفندی کشور می شود در بین این اسناد وجود دارد
🔴حقوق ۱۸۰ میلیاردی یک بازیکن فوتبال بیش از بودجه یک شهر کوچک ❌ پیام نیازمند برای دو سال ۱۴۵ میلیارد تومان از پرسپولیس گرفته. مدافع تراکتور پیشنهاد ۱۸۰ میلیاردی به تیم‌های خواهانش داده. هم‌زمان با پایان فصل و آغاز جذب بازیکن جدید برای فصل آینده هر روز خبرهایی از این دست دربارۀ مبالغ سرسام‌آور نقل‌وانتقال منتشر می‌شود.
*🟣خبر فوری* مگر حقوق بازنشستگان از جیب دولت پرداخت می‌شود که نمایندگان مجلس کاسه ازآش داغتر شدن هربازنشسته مدت ۳۰سال خدمت هرماه حق بازنشستگی پرداخت کرده حال حقوقش ازجیب خودش هست اقدام عجیب ۵۰نماینده مجلس برای حذف لایحه همسان سازی حقوق بازنشستگان !!!،،،، مطلع شدیم که ۵۰ نفر ازنمایندگان مجلس درکاری خطرناک ومخالف اصل ٢٩قانون اساسی اقدام به جمع آوری امضاء از دیگر نمایندگان جهت خارج کردن *<<طرح همسان سازی دائمی>>* از دستور کارمجلس نموده اند! ! این عمل نادرست که نتیجه ای جز مرگ تدریجی بازنشسته ندارد را به هیچ قیمتی اجازه نخواهیم داد...... بازنشستگان لشکری! کشوری!تامین اجتماعی
الهه حسین نژاد قربانی چه شد؟/از اعدام نکنید تا اینستاگرام ! 🔹 شبکه‌های رسانه‌ای‌ غربگرای داخلی و ضدّایرانی خارجی مبتکر پروژه در حمایت از قاتلان خشن و متجاوز، بیشترین هزینه و فشار بر دستگاه قضایی و پلیس را ایجاد کردند تا شاید مجازات مخلّان امنیت کند و یا متوقف شود. 🔹تأسف‌بارتر و تلخ‌تر اینکه حتی بررسی صفحه خانم الهه حسین نژاد پس از حادثه دلخراش قتلش نشان می‌دهد، او نیز مثل هزاران شهروند عادی دیگر اسیر تبلیغات این شبهه رسانه‌ها در حمایت از قاتلان دو زن میان سال در ماجرای بوده است. 🛑 قاتل را اعدام کنید! اینستاگرام را رها... 🔹بر اساس اولین اظهارات قاتل جنایتکار و ناجوانمرد الهه حسین نژاد، او تحت‌تأثیر قبح زدایی و عادی‌سازی از جنایت در شبکه‌های اجتماعی مخصوصاً اینستاگرام قرار داشته‌است و حتی سلاح سرد و نسبتاً گران قیمت خود را از یکی از همین پیج های بی‌نام و نشان که به مدد شبکه‌های خارجی قابل منشأیابی نیست پسندیده و البته چون نتوانسته مستقیماً از صفحه مورد نظر خریداری کند، مشابه آن را ساخته‌است. 🔹جالب اینجاست که رسانه‌های مخلّ امنیت در داخل و خارج به عنوان شتاب‌دهنده پروژه (اعدام نکنید) و دفاع از بی‌قانونی در فضای مجازی حالا مدّعی امنیت پایین! و اعدام قاتل هستند و البته از فضای مجازی بی قانون حرفی نمی زنند. 🛑 شکستن حریم‌ها ادامه دارد... 🔹 تصاویر بی‌حجاب مقتول را منتشر می‌کنند و بدون توجه به آبرو و آرامش خانواده مقتول، قبل از اتمام تحقیقات پلیس، مقتوله را قربانیِ تجاوز هم معرفی می‌کنند! 🔹شکستن این حریم‌ها از ترویج برداشتن حجاب و شایعات کاسبکارانه تأیید نشده هم نتیجه‌ای جز ایجاد زمینه تکرار چنین جنایت‌هایی به دنبال ندارد. البته برخورد با این شایعه‌سازی های جدید هم به خوبی انجام نشده است. 🛑 پلیس مقتدر مطالبه مردم 🔹 پس از ماجرای قتل الهه حسین نژاد، موجی از قدردانی مردم از پلیس به خاطر دستگیری قاتلان در کمترین زمان به راه افتاد. همچنین مطالبه برخورد قاطع با اراذل و اوباش و مخلّان امنیت از پلیس، در راستای اقدامات اخیر به شکل فزاینده‌ای در فضای مجازی دیده شد. 🔹پلیس باید در همین راستا بدون توجه به سیکل باطل: فضای مجازی بی‌قانون، ترویج بی‌حیایی و حریم شکنی، حمایت از قاتلان و در نهایت با پررویی نجومی انتقاد از پلیس، به‌دلیل وجود ناامنی که خودشان ایجاد می‌کنند، به برخورد قوی با برهم زنندگان آرامش مردم ادامه دهد. 🔹شکستن حریم‌ها مثل ترویج بی‌حجابی و بی‌حیایی، حمایت از قاتل به اسم آزادی، حمایت از بی‌قانونی در رسانه‌ها و فضای مجازی، عدم برخورد با شایعه پراکنی ها و حامیان بی‌قانونی تحت‌تأثیر جوسازی‌ها و... همه با هم مانند قطعات یک پازل تکمیل کننده یکدیگر، علیه امنیت اجتماعی کشور عمل می‌کنند.
| 🛡️ تدابیر امنیت سایبری
🔺همه سرنشینان قایق madleen، که محموله‌های مهم و حیاتی از جمله غذا و دارو برای مردم غزه اشغالی حمل میکرده، پس از نزدیکی به مرز های دریایی غزه، ربوده شدند. ـــــــــــــــــــــــ نیوز اخبار جبهه مقاومت👇 🆘https://eitaa.com/joinchat/3446145028C5debdd19a3