eitaa logo
کیهان آنلاین
3.7هزار دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
5.8هزار ویدیو
86 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait
مشاهده در ایتا
دانلود
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 امام خامنه ای(مد ظله العالی): شهید چمران،هم علم است، هم ایمان؛هم سنت هست،هم تجدد؛هم نظر هست، هم عمل؛هم عشق هست،هم عقل. 🥀 ۳۱ خرداد سالروز شهادت عارف زاهد شهید دکتر مصطفی چمران گرامی باد 🕊شادی روح بلندش صلوات
❌️بازداشت ۸ تن از خائنان به وطن، حین خروج از کشور 🔻خبرهای دریافتی از استان های غربی کشور حاکی است، فریب خوردگانی که طی ماه‌های اخیر در دام سازمان جاسوسی رژیم صهیونسیتی افتاده و به وطن خیانت کرده بودند، پس از گذشت یک هفته از آغاز حمله ناجوانمردانه رژیم به کشور و با مشاهده عمل نشدن طرح‌ها و وعده‌های موساد مبنی بر فروپاشی نظام و آشوب‌های خیابانی، دچار یاس شده و از بیم جان خود در صدد خروج از کشور می‌باشند. 🔻 به لطف خدا تعداد ۸ نفر از این افراد حین خروج از کشور توسط نیروهای امنیتی شناسایی و بازداشت شده اند‌.
⭕️ تصویر شهید احسان قاسمی، نوجوان ۱۶ساله‌ای که در حمله بامداد امروز رژیم صهیونیستی به یک واحد مسکونی در منطقه سالاریه قم به شهادت رسید.
🔰ایران از گروسی به شورای امنیت شکایت کرد 🔸ایران از مدیرکل آژانس بین‌المللی اتمی به دلیل رویکرد او در قبال فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای ایران، شکایت کرد. 🔸بخشی از متن نامه: اظهارات عمومی مطروحه توسط مدیرکل آژانس در آستانه اقدام تجاوزکارانه اخیر رژیم اسرائیل علیه ایران، نقضی آشکار و جدی نسبت به اصل بی‌طرفی است. 🔸چنین اظهاراتی به‌طور کامل با وظایف و تعهدات قانونی مقرر در اساسنامه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ناسازگار و مغایر است. 🔸تداوم سکوت و انفعال مدیرکل در قبال این تخلفات، عملاً به معنای همدستی از طریق ترک فعل در اقدامات تجاوزکارانه‌ای است که در تاریخ آژانس بی‌سابقه بوده‌اند.
🔰یدیعوت آحارانوت: ویرانه های تل‌آویو دیوانه‌وار به نظر می‌رسد 🔸یدیعوت آحارانوت به نقل از یک افسر اسرائیلی نوشت: 🔸برخی از مکان‌هایی که موشک‌های ایرانی در آنها سقوط کرده‌اند، شبیه میدان جنگ هستند. 🔸ویرانی که در خیابان‌های تل‌آویو در اثر موشک‌های ايران دیدیم، دیوانه‌وار به نظر می‌رسد. 🔸پس از اصابت موشک به رامات گان، احساس کردم در خان یونس یا بیت حانون هستم.