eitaa logo
کیهان آنلاین
3.2هزار دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
5.8هزار ویدیو
86 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait1
مشاهده در ایتا
دانلود
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالیباف: همکاری ایران با آژانس انرژی اتمی تعلیق می‌شود ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✅🔻
نوار مرزی با لبنان هدف اصلی حمله ایران گرفتین چیشد دیگه😏🔥
🔰 ۱۳۰ نانوایی متخلف در پایتخت تعطیل شدند 🔸استانداری تهران: در روزهای گذشته به‌دلیل شرایط جنگی ۱۳۰ نانوایی با توجه به اینکه آرد دولتی هم در اختیار داشتند، خودسرانه ۵ روز متوالی تعطیل بودند. 🔸این نانوایی‌ها از شبکۀ پخت تهران کنار گذاشته شدند. حتما متقاضیان جدیدی جایگزین این نانوایی‌ها خواهد شد. 🔸نانوایی‌هایی که ۷ یا نهایت ۱۰ کیسه سهمیه آرد روزانه برای پخت داشتند تا ۲۰ کیسه سهمیه‌اش افزایش داده شد.
🔰 فیلترشکن‌ها علاوه بر جاسوسی، اخبار جعلی پخش می‌کنند 🔸در دنیای امروز، بسیاری از افراد برای دسترسی آزاد به اینترنت و عبور از محدودیت‌ها، به سراغ فیلترشکن‌های رایگان می‌روند. 🔸بسیاری از این ابزارهای رایگان، نه‌تنها به ابزاری برای جاسوسی و سرقت اطلاعات کاربران تبدیل شده‌اند، بلکه در زمان بحران و حملات سایبری، به بازوی عملیاتی و حمله دشمن نیز تبدیل می‌شوند. 🔸با انتقال اطلاعات حساس کاربران به مراکز خارجی و انتشار اطلاعات نادرست برای گمراه‌سازی افکار عمومی. 🔸بیش از نصف فیلترشکن‌های رایگان، بدون اینکه شما دقیقاً بدانید و اجازه دهید، اطلاعات خیلی حساس شما را جمع‌آوری و به سرورهایی در خارج از کشور ارسال می‌کنند. 🔸برخی از معروف‌ترین فیلترشکن‌ها مانند Betternet، VPN Proxy Master و Snap VPN که ظاهراً برای حفظ حریم خصوصی کاربران طراحی شده‌اند، در واقع بدون اجازه یا اطلاع‌رسانی شفاف، اطلاعات شما را جمع‌آوری می‌کنند. 🔸نمونه‌ای ترسناک‌تر، فیلترشکن Hola VPN است که با بیش از ۵۰ میلیون نصب فعال، ادعا می‌کرد خدمات رایگان، سریع و امن ارائه می‌دهد. این فیلترشکن اطلاعات کاربران را به شرکتی به‌نام Luminati منتقل می‌کند که در اسرائیل مستقر است.
🔺رافائل گروسی، مدیر کل سازمان بین‌المللی انرژی اتمی در نشست شورای امنیت: بازرسان ما در ایران هستند و انجام کار آنها مستلزم توقف درگیری ها است 🔷ما باید ذخایر اورانیوم ایران، از جمله ۴۰۰ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده ۶۰ درصد را در نظر بگیریم.حملات نظامی نباید به تاسیسات هسته‌ای صورت گیرد. پ ن: بی غیرتیم اگر این مردک الدنگ خائن و جاسوس بهمراه همکاران رذل تر از خودش دوباره به مراکز هسته‌ای ما سرک بکشن و اطلاعات دانشمندان هسته‌ای و مختصات مراکز و ... را به دشمن بدهند.
43.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨سلاح‌هایی داریم که هیچوقت رونمایی نشده مصطفی خوش‌چشم،
🚨همدستی علیف با جنایتکاران صهیونیست 🔻دشمن صهیونیستی برای حمله به تهران از فضای رژیم باکو استفاده کرده است. هواگردهای دشمن با عبور از شمال غرب کشور و ورود به آسمان باکو به سمت دریای کاسپین چرخش کرده و از آنجا از نزدیک‌ترین مسیر خود را به تهران رسانده تا جنایت‌های امروز را انجام دهند. همدستی رژیم علیف با تروریست‌های صهیونیست به هیچ عنوان قابل چشم پوشی و فراموشی نیست، علی اف و باند حاکم بر باکو باید تقاص جنایت‌هایی که در حق ملت ایران داده شده را بدهند. پوشش فوری اخبار جنگ
📷 حرم مطهر امام حسین (ع) به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم ۱۴۴۷ هجری قمری با فرش قرمز پوشانده شد.
🔴گروسی:برای ایران روشن کردم که باید از هرگونه انتقال مواد هسته‌ای از یک تأسیسات تحت پادمان به مکان دیگری مطلع شویم. ـــــــــــــــــــــــ چیز زیادی خوردی بی شرف
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ انفجار بر اثر اصابت موشک ایرانی
495.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ لحظه اصابت احتمالا یک بمبلت به پست برق از دید دوربین ثبت وقایع یک خودرو در اسرائیل