eitaa logo
کیهان آنلاین
3هزار دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
5.9هزار ویدیو
86 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait1
مشاهده در ایتا
دانلود
4.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 محاصره سفارت مصر در بغداد توسط مردم عراق در اعتراض به محاصره و عدم بازگشایی گذرگاه‌های غزه
25.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان،رفقا ،همکاران محترم لطفا به ،گروهها، کانال ها بفرستید . بی تاثیر نیست !!!
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫اسرائیلی ها رئیس جمهور آمریکا جان اف کندی رو ترور و حذف کردن چون اجازه نمی‌داد اتمی بشن ❗️ 🔻بعد تو فکر کردی تخریب رهبر و سپاه براشون کاری داره؟؟؟ 🔻مغزشویی کوچیک تا بزرگ ایرانی ها براشون کاری داره ؟؟؟ 🔻تاسیس هزاران رسانه علیه مون،نفوذ گسترده،برنامه ریزی های دراز مدت،نفوذ در بدنه اقتصاد و مدیریت جمهوری اسلامی...همون طور که در قاجاریه و پهلوی ام نفوذ داشتن...نفوذ فکری و عقیدتی در بین مسئولین...لابی های سنگین در سراسر جهان برای اخلال در کارهامون...❗️
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ هرگز مثل این ویدئو ندیده اید ♨️ ♨️ دستورات تورات و عهد عتیق تحریف شده برای قتل‌عام تمام عیار سرزمین‌ها 😳 ♨️ هیچ مرد و زن و کودک و پیر و جوان را زنده نگذارید؛ شیرخوارگان را بکشید؛ زنان حامله را شکم پاره کنید؛ همه چارپایان را غارت کنید و سرزمین ها را به غنیمت بردارید 😨
25.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی: کسانی که حمله به تاسیسات هسته‌ای را محکوم نمی‌کنند (اروپایی‌ها) نمی‌توانند مورد اعتماد باشند/ او باید خودش را اثبات کند نه این که از شما بخواهد اثبات کنید فلان کار را می‌کنید یا نه/ کسانی که وسط مذاکرات موشک زدند دیگر نمی‌توانند مناسبات جهان را شکل بدهند دکتر جلیلی: 🔹الان وقت حرکت‌های نقطه‌زن در سیاست خارجی است؛ او (دشمن) نگرانی‌اش از این است که یک ملتی و یک تمدنی پیدا شده که نه تنها به دنبال انحصار علم نیست بلکه می‌گوید من علم را خودم به دست آوردم و با همین علم تولید قدرت می‌کنم، اما نه از جنس تو؛ یک تمدن جدید دارد بروز می‌دهد.
♦️سند فیک و سیاسی بودن بحران آبی تهران این هم آخرین آمار وضعیت مصرف و موجودی آب سدهای کشور در سال ۱۴۰۲و ۱۴۰۳ که بعد از گاف انتشار توسط خبرگزاری تسنیم فورا از روی کانالهاشون حذف شد😊 این آمار نشان می دهد نه تنها بحرانی در کار نیست بلکه مجموع آب سدهای تهران نسبت به سال قبل ۲۲+ درصد افزایش داشته و در کل کشور ۱۰+ درصد😐 من جای قوه ی قضائیه بودم فورا تمام رسانه های منتشر کننده آمار دروغ که بحران روانی برای مردم ایجاد می کنند را به اشد مجازات می رساندم . 🔸
🇮🇷🔥فوررررری/منوچهر متکی: ❇️ در سامانه قانونگذاری مجلس ثبت شد و در صورت فعال شدن مکانیزم ماشه 24 ساعته تصویب میشود ⭕️ منوچهر متکی نماینده مردم تهران: مجلس شورای اسلامی در برابر احتمال فعال شدن مکانیزم ماشه، دست به ماشه است 🟢نمایندگان طرح خروج ایران از NPT را در سامانه قانونگذاری مجلس ثبت کرده‌اند که در صورت بی تدبیری اروپایی‌ها و فعال شدن مکانیزم ماشه، این طرح به سرعت و با قید فوریت در عرض ۲۴ ساعت تصویب خواهد شد. "دنیای امروز زبان قدرت را می‌فهمد"
4.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺حوثی ها خطاب به کشورهای عربی: 🔻«مرزها را به روی ما باز کنید تا به سوی فلسطین حرکت کنیم… [وگرنه] ما آن‌ها را با زور باز خواهیم کرد.» 🔻‏«خدا بزرگ است. مرگ بر آمریکا. مرگ بر اسرائیل. مرگ بر یهود. پیروزی از آنِ اسلام است.»
انفجار خبری بن‌گویر؛ حملات به ایران فاجعه‌ای برای اسرائیل بود وزیر امنیت داخلی اسرائیل: نتانیاهو ما را به باتلاق کشاند. ۴۰ مقام ارشد نظامی اسرائیل کشته شدند. ۷ سناتور انگلیسی و ۵۰ تاجر اروپایی در حملات از بین رفتند. بزرگ‌ترین مرکز پژوهشی اسرائیل کاملاً نابود شد. گنبد آهنین عملاً ناکارآمد و تحقیر شده است. ۵ خلبان و دانشمند، ۱۵۰ افسر نظامی در اتاق جنگ کشته یا اسیر شدند. تمام مراکز موساد منهدم شده؛ خانه نتانیاهو هم آسیب دیده. پالایشگاه‌های حیفا و اورشلیم شعله‌ور، اختلال گسترده در آب و برق ۶۰ برج ۱۷ طبقه و مراکز تأمین مایحتاج مردم از کار افتاده ۲۸۰ شخصیت مذهبی کشته شدند؛ ۸۰۰ پهپاد اسرائیل نابود شد بن‌گویر: اگر جلوی نتانیاهو گرفته نشود، همه کشته خواهیم شد.