eitaa logo
کیهان آنلاین
2.9هزار دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
5.9هزار ویدیو
86 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait1
مشاهده در ایتا
دانلود
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️سوال سلامی از استاندار تهران: چرا بحران آب را پیش‌بینی نکردید؟
2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فقط ورود کمک‌های حداقلی به غزه داده می شود 🔸 نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تنها کمک‌های حداقلی به غزه وارد می‌شود، به اندازه‌ای که سازمان ملل را راضی نگه دارد. کودک کش
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره باورنکردنی از رضاشاه از کاری که با بختیاری های عزیز انجام داد! تحریف تاریخ ممنوع! بماند جنایتی که در حق شیر علی مردان کرد و او را برای مذاکره به تهران خواند و سپس زندان و اعدام کرد مادرش بی مریم با عوامل همین رضا خان مستکبر جنگید.
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسرائیل پادگان نظامی امریکاست 🔹این اولین بار بود که امریکا و اسرائیل دوشادوش هم علیه یک کشور دست به حمله نظامی زدند.
12.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرهنگ سابق آمریکایی: آنچه از اسرائیل در غزه دیدم، از داعش وحشیانه‌تر بود. 🔹سرهنگ دوم پیشین نیروهای ویژه ایالات متحده در مصاحبه‌ با بی‌بی‌سی گفت که در طول خدمت نظامی‌اش هرگز وحشیگری بی‌سابقه‌ای که از ارتش اسرائیل در غزه علیه غیرنظامیان گرسنه دیده را شاهد نبوده است. 🔹آنتونی آگیلار که تا پیش از این در «بنیاد بشردوستانه غزه» (GHF) نهادی که به صورت مشترک توسط آمریکا و اسرائیل اداره می‌شود، فعالیت داشت، اعلام کرد که پس از مشاهده شلیک مستقیم نیروهای اسرائیلی و پیمانکاران آمریکایی به سمت غیرنظامیان فلسطینی که در مناطق محاصره‌شده به دنبال دریافت کمک غذایی برای زنده ماندن بودند، از سمت خود استعفا داده است.
3.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه پیش بینی های دقیقی!!!! از نظر دقت حرف نداره واقعا عجیبه!!! واقعااا دکتر جلیلی در مناظرات حجت را بر همه تمام کرد و اما نبود گوش شنوایی ،،، تزویر و فریب دوباره مردم را به عقب راند 😔
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍پاسخ‌های پرت‌وپلای عراقچی به ۳سوال چالشی: چرا باوجود هشدار رهبری مبنی بر شرافتمندانه نبودن، وارد مذاکره شدیم؟ چرا دست‌فرمون و آهنگ مذاکراتی دولت در قبل و بعد جنگ، یکی است؟! در مذاکره پس از جنگ دنبال چه هستید؟ «نمی‌توانم وارد جزئیات بشوم... تشخیص شرافتمندانه بودن با نبودن مذاکره، با من و شما نیست!! «ترامپ هم تهدید کرد و هم دعوت به مذاکره... ما با مذاکره، با دنیا اتمام حجت کردیم!!!» «وقتی پرچم‌مان بالاست و زورمون رو به دنیا نشون دادیم، برای چی نریم مذاکره کنیم؟!»
18.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنبال این بودی که ایران هم مث رژیم فرماندهان اسرائیلی رو ترور کنه؟ ایران جاهایی رو زده که خیلی مهمتر از این افراد بود... دکتر خوش چشم