eitaa logo
کیهان آنلاین
3.4هزار دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
6هزار ویدیو
86 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait1
مشاهده در ایتا
دانلود
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽؛ سلام ... 🎥 چگونه دولت سودان با فتنه زنانه سقوط کرد ...⁉️ ✍️ و این داستان، چقدر با فتنه ای که برای ما ایرانی‌ها (بنام زن، زندگی، ...) طراحی کرده بودند، شباهت دارد؟ ... !! •❀🕊🍃🌺🍃🕊❀• زن کنار مرد، "جانان" می شود مرد با زن، مالک جان می شود گول شیطان را، مَخور ای آدمی رُشدِ تو با هر دو امکان میشود
⭕️یادتونه چقدر با حجاب و چادر زهرا پزشکیان مانور دادن و ذوق کردن؟ دلیلش این بود که طرف از خودشون بود، وگرنه هم ما میدونیم و هم خودشون میدونن که نظر اصلاحات راجع به حجاب، مخصوصا چادر چیه!!!
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴خوش چشم کارشناس مسائل سیاسی : سرو مشروب، سگ گردانی و بی حجابی پروژه استحاله علیه امنیت ملی است ♦️حدود ۲۰ سال پیش نتانياهو به بوش پیشنهاد داد استفاده از بمب برای ایران فایده ندارد ایران را با سریال باید استحاله کنید و فرهنگش رو عوض کنید، علت پیروزی‌های ایران دین‌داری آنهاست.
‌ 📮 تجمع اعتراضی مردم کفن‌پوش مومن و غیور شهر شیراز علیه هنجارشکنی صورت گرفته و درخواست از مسئولین مربوطه برای اقدام قاطع با مسببین و عدم سکوت در این برهه خاص‌
⭕️ رسایی : ادعای عراقچی درباره لغو توافق با آژانس درصورت اجرای اسنپ‌بک دروغ است!! 🔹️ رسایی در زمان توافق برجام نیز متن آن را خوانده بود و مدعی بود ادعای ظریف و عراقچی مبنی بر لغو بالمره تحریم‌ها کذب هست که گذشت زمان ثابت کرد صحبت رسایی درست بود نه ظریف و عراقچی!!
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سلام نظامی و احترام به پرچم مقدس ایران توسط پهلوان امیرحسین زارع پس از کسب مدال طلای قهرمان جهان🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
⭕️ آقای پزشکیان! ۱-سالانه ۲۵-۲۰ میلیارد دلار رانت به صنایع خصولتی(انرژی ۱۰+، ارزی ۱۰، بانکی و مالیاتی ۳-۵) دادید! ۲-نیمی از درآمدهای ارزی کشور دست شرکتهای خصولتی است اما مالیات نمی گیرید، صفر! ۳-در ضمن ۷۰ درصد حقوق پرداختی مربوط به وزارتخانه بهداشت میانگین ۲۵ م.ت و آموزش ۱۵ م.ت است.
⭕️ تَکرار برجام بی فرجام ظریف اینبار توسط عراقچی...