دولت شهید رئیسی چه تحویل گرفت و چه تحویل میدهد؟
🔰 خاموشی گسترده حتی در زمستان و کمترین خاموشی در داغترین تابستان
🔸دولت سیزدهم کشور را از خاموشی گسترده دولت روحانی- حتی در زمستان- نجات داد و در حالی که در آن دوره حتی در پیک مصرف ۶۰ هزار مگاواتی هم خاموشیهای گاه و بیگاه رخ میداد، در سالیان اخیر با ثبت رکورد نزدیک به ۸۰ هزار مگاوات (۷۹ هزار مگاوات) هم شبکه برق پایدار است.
🔸مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر با اشاره به اینکه میانگین دمای وزنی کشور در این روزها نسبت به مدت مشابه سال گذشته بین یک و نیم تا دو درجه افزایش را نشان میدهد گفت: این درحالی است که براساس گزارشهای سازمان هواشناسی میانگین وزنی حداکثر درجه حرارت در شش سال اخیر ۴۰ و دو دهم ثبت شده که بیسابقه است.
🔸رجبی مشهدی با تأکید بر اینکه میزان تقاضای مصرف برق کشور تاکنون شش بار نصابهای قبلی را شکسته است، گفت: نصاب جدید صنعت برق به میزان ٧٩ هزار و ١٨٩ مگاوات روز سوم مرداد در زمان اوج مصرف ثبت شد که عدد بسیار بزرگی است و شامگاه دوم مرداد هم نیاز مصرف شبانه با عدد ٧٣ هزار و ٦٢ مگاوات شکسته شد.
🔸دولت شهید رئیسی که وارث ناترازیهای بسیار در حوزه انرژی بود، بیهیاهو کار خود را آغاز کرد و همزمان با افزایش مصرف، تأمین برق را در دستور کار قرار داد. همایون حائری؛ معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با اشاره به اینکه با تجربیاتی که از ۱۰۰ اقدام در عبور از سال اول دولت سیزدهم در بخش برق موفق عمل شده بود، برنامه دومی بهعنوان ۱۴۰ اقدام از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۱ رقم خورد، افزود:
🔻با انجام این ۱۴۰ اقدام که ناظر بر برنامههای تولید، مصرف و توزیع برق بود توانستیم اوج بار سال ۱۴۰۲ را نیز بهخوبی پشت سر بگذاریم.
🔸گفتنی است، مصرف برق به نزدیک ۸۰ هزار مگاوات رسیده اما شبکه پایدار است حال آنکه در دولت روحانی، در محدوده ۵۰ تا ۶۰ هزار مگاوات، خاموشیهای به ظاهر برنامهریزیشده اعلام میشد که در عمل پایبندی چندانی به آن برنامه هم وجود نداشت.
#تیتر_یک
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001E67
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰 مقصد خراسان است نه میدان خراسان!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸آن روزها برخی از اتوبوسها که قصد مسافرت به مشهد مقدس را داشتند به علت خرابی جادهها و طولانی بودن راه، یکی از افرادی را که با راه و جاده آشنا بود ، به عنوان بَلد- راهنما- با خود میبردند. مشهدی عبدالله از جمله این بلدها بود...
🔸نیمههای شب بود که اتوبوس به میدان یک شهر رسید و راننده، مشهدی عبدالله را که روی صندلی عقب اتوبوس به خواب عمیقی فرو رفته بود، بیدار کرد. مشهدی عبدالله نگاهی به میدان انداخت و گفت اینجا گرمسار است و بعداز نشان دادن مسیر بعدی دوباره به عقب اتوبوس رفت و خوابید. چند ساعت بعد، هوا گرگ ومیش شده بود که اتوبوس به میدان بعدی رسید. این میدان، برخلاف میدان گرمسار، خالی از رفت و آمد نبود. راننده پیاده شد و از رهگذری پرسید؛ اینجا کجاست؟ و جواب شنید؛ میدان خراسان! با تعجب پرسید کدام میدان خراسان؟ و رهگذر گفت: مگر چند تا میدان خراسان داریم؟!... میدان خراسان تهران!
🔸این دفعه مشهدی عبدالله را که هنوز خواب بود، با ملامت بیدار کردند ولی دیگر کار از کار گذشته بود و راننده زیر لب غُرغُر میکرد که بعد از آن همه دنده صدمن یکغاز، تازه رسیدهایم به جای اولمون»!
🔸ین روزها همه جا سخن درباره ترکیب کابینه ریاست جمهوری چهاردهم است و این که قرار است آقای دکتر پزشکیان، چه کسانی را به عنوان اعضای کابینه خود به مجلس معرفی کند؟
🔻آنچه در این میان نگرانکننده است و به دغدغه جدی دلسوزان تبدیل شده است، تفاوت در حد و اندازه تناقض میان دیدگاهها و بینش اعلام شده رئیسجمهور محترم و رئیس و اعضای شورای موسوم به «شورای راهبری» است که ظاهراً -و نه قطعاً- از سوی جناب دکتر پزشکیان برای ارزیابی و معرفی اعضای کابینه ایشان انتخاب شدهاند...
🔸با توجه به نگاه متفاوت اکثریت اعضای شورای راهبری و کمیتههای زیر مجموعه آن با دیدگاه و بینش اسلامی و انقلابی جناب پزشکیان، باید نگران بود که گزینههای این شورا و کمیتههای یاد شده برای تصدی وزارت و پستهای حساس و کلیدی با آنچه رئیسجمهور محترم درپی آن است فاصلهای پُرناشدنی داشته باشد -که نمونههای آن از هماکنون قابل دیدن است- و بیم آن میرود که بار دیگر دولتی شبیه دولت موسوم به تدبیر و امید! و تکرار خسارتهای فراوان پیشین را شاهد باشیم!... و اتوبوس، آقای پزشکیان را به جای خراسان و مشهد مقدس که مقصد و خواسته رئیسجمهور منتخب است، به میدان خراسان بکشانند! و زحمات ایشان را برباد دهند !...
#نکته
https://kayhan.ir/001E6w
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
واکاوی تاریخ سینمای پس از انقلاب / حکایت سینماتوگراف ۲
🔰 امان از این سندرم جذب!
👤 #سعید_مستغاثی
🔸 یک مثال: در یک فیلم مستند به نام «آقای نخستوزیر»، در جریان نهضت ملی شدن نفت، دکتر محمد مصدق همچون قهرمان بلامنازعی نمایانده شد که تک و تنها این نهضت را آغاز و تکامل بخشیده و خود آن را به پیروزی رسانده و در این میان هیچ فرد یا گروه و یا نیروی دیگر به او کمک نکرد و یا در کنارش نبود و در صحنه مبارزه حضور نداشت! یعنی در واقع برخلاف مستندات تاریخی و شواهد بسیاری که موجود است، نقش اصلی آیتالله کاشانی و همچنین نقش محوری فداییان اسلام و شخص شهید نواب صفوی در مبارزات نهضت ملی شدن صنعت نفت کاملا در فیلم یاد شده نادیده گرفته شد و عملا از تاریخ این مبارزات حذف گردید!!
🔻ضمن اینکه در این فیلم مستند با بهرهگیری از سخنان و کارشناسی افرادی از جبهه به اصطلاح ملی ایران که خود متهم اول در تشویق مصدق به اعتماد واهی به آمریکا و خیانتهای بعدی به او در سازش با شاه و رژیمش بودهاند، سعی در اثبات مطالب مطرح شده در فیلم داشت.
🔸«ما باید به دنبال جذب مخالفان باشیم»، «باید جوری حرف بزنیم و نشان دهیم که طرف مقابل جذب شود»، «باید شبیه به مستندهای بیبی سی و آثار خارجی فیلم بسازیم»، «ببینید آنها چگونه میسازند که همه را جذب میکنند»!، «مسئله برای بچههای خودی حل است، مسئله ما آن طرفیها هستند»، «گفتن همه واقعیات تندروی است و طرف مقابل را دفع میکند»، «ما باید از آنچه موجب جذب آنها میشود، استفاده کنیم»!!...
🔻این جملات و عبارات در این روزها به کرات از زبان برخی مدیران فرهنگی و برنامه سازان و فیلمسازان و مستندسازان جوان جبهه فرهنگی انقلاب شنیده شده و حتی در بعضی از آثار تولیدی آنها نیز نمود پیدا کرد. جملات و عباراتی که ممکن است ظاهر و شکل زیبا و منطقی و عقلانی داشته باشد اما متاسفانه سابقه تاریخی روشن و مثبتی ندارد.
🔸از آن جهت که (برخلاف سیره و روش جذب حداکثری حضرت امام خمینی رحمه الله علیه و مقام معظم رهبری و همه بزرگان انقلاب اسلامی که از نخستین روزهای پاگیری نهضت و از اولین گامهای نظام اسلامی، به هیچ وجه اصول را فدا نکرده و نمیکنند) در جهت عملی ساختن تئوریهای فوق،معمولا ارزشها و اصول و عقائد و تفکرات اصلی را نادیده انگاشته یا درجه دوم تلقی کرده و بنا به آنچه از سوی مجریان و متولیان امر، مصلحت خوانده میشود، به کناری نهاده تا نکند خدای ناکرده مثلا مخاطبانی که از جبهه مقابل فرض میشوند، رنجیده خاطر شده و میدان را ترک کنند!!
🔸کاربرد این نوع سیاستهای مصلحت طلبانه با عنوان سیاست «جذب و هضم»، تقریبا از سالهای پس از جنگ شروع شد و متاسفانه برخی از عناصر و عوامل درون نظام که بعدا با نام اصلاحطلب و روشنفکر قد علم کرده و بعضا به جبهه ضد انقلاب نیز پیوستند، سردمدار آن بودند. سرتیتر حرفها و توجیهات آن حضرات تقریبا همین جملاتی بود که در ابتدای این مطلب آمد با کمی پس و پیش و مقدمه و مؤخرههای به اصطلاح انقلابی که در آن زمان باب بود!
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001E5r
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰 محور کندوان مسدود میشود
🔸رئیس پلیس راه مازندران گفت: محور کندوان بهدلیل اجرای عملیات گالری بتنی پیشساخته طی روزهای یکشنبه و سهشنبه هفته جاری مسدود میشود.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
نگاهـی به فیلم «شور عاشقی»
🔰 جنگ امروز
👤 #آرش_فهیم
🔸فیلم «شور عاشقی» در ایده و مضمون نشان میدهد که حماسه عاشورا، این قلب تپنده تاریخ از چه ظرفیت والا و شگفت انگیزی برای پرداختن به موضوعات امروزی برخوردار است. هر چند که متأسفانه این فیلم در ساخت، به اندازه ایده و سوژه، پیشرو و بهروز نیست!
🔸محور قرار گرفتن یک زن با نام «سلما» (با بازی شهره موسوی) یک جسارت در این فیلم است. سلما که به نوعی سایه حضرت زینب و بهنظر، سخنگوی بانوان عاشورایی است در مقابل دژخیمان یزیدیان ایستادگی و علیه آنها قیام میکند؛ ماجرائی که به طور کنایهآمیز به نبرد شناختی و رسانهای علیه ایران با رویکرد بانوان اشاره دارد و در قالب شخصیتهای تاریخی، جنگ امروز را روایت میکند.
🔸این روزها مختارنامه درحال بازپخش است و همزمان، فیلم شور عاشقی هم روی پرده رفته است. تماشاگری که مختارنامه را دیده است، موقع تماشای «شور عاشقی» احتمالا به طور ناخودآگاه به قیاس روایت، بازیها، فضاسازی، بازنمایی اشقیاء، موسیقی متن، ریتم و بهویژه حس و حال این فیلم با آن سریال خواهد پرداخت.
#تصویر_روز
https://kayhan.ir/001E5t
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
📷 مشترک مرفه و بی درد تهرانی به اندازه ۵۳ خانه برق مصرف کرد
🔸قبض برق یک مشترک خانگی نیاوراننشین که در خرداد امسال ۱۶ هزار کیلووات ساعت برق مصرف کرده ۵۰ میلیون تومان شده است.
🔸مصرف برق این خانه معادل یک محله با ۵۳ خانه است.
🔸چهارشنبه هفته گذشته نیروگاههای ایران ۱.۶ میلیون مگاوات ساعت برق تولید کردند. رقمی که ۱.۵ برابر حداکثر تولید برق ثبت شده در کشور ترکیه است.
🔸بیش از نصف مصرف برق ایران طی روزهای گرم در خانههای مردم مصرف میشود.
🔸با توجه به مواردی اینچنین در مصرف برق که از جانب اقشار مرفه صورت میپذیرد، برخی کارشناسان از لزوم تعریف سقف برای مصرف خانگی می گویند و برخی دیگر معتقدند قیمت باید به صورت پلکانی زیاد شود تا مشترکان پرمصرف هزینه واقعی و بدون یارانه انرژی را بپردازند.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰 استقلال را در عرصه مجازی هم دریابیم
👤 #محمدحسین_آزادی
🔸شاید بسیاری از جوانهای امروزی مثل من آنطور که باید و شاید قدر نعمت غرورانگیز «استقلال» را ندانند. نعمت استقلال چیزی شبیه نعمت سلامت است و به قولی معروف؛ قدر عافیت کسی داند که به مصیبتی گرفتار آید. شاید اگر با پدران و جوانان نسل گذشته از استقلال صحبت کنیم بهتر بتوانند از این دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی سخن برانند. آنها مصیبت جانکاه وابستگی و دخالت بیگانگان در امور مملکت را از نزدیک دیده و لمس کردهاند و میدانند رهایی از چنگال شرق و غرب و ایستادن بر پای خود چه رهآورد سترگی است.
🔸طی گام نخست انقلاب اسلامی، مردم با تمام وجود در برابر لشکرکشی متجاوزان بعثی و حامیان آنها، ترورهای متعدد، فشارهای اقتصادی و فرهنگی ایستادگی کردند تا نعمت ارزشمند «استقلال» را به جوانان گام دوم تحویل دهند.
🔸وظیفه جوانان در گام دوم برای پاسداری از این اصل اساسی انقلاب اسلامی بسی دشوار و پیچیدهتر از گذشته شده چرا که شگردهای دشمن برای ستاندن استقلال ملت ایران پیچیدهتر گشته است. اینک دستاندازی بدخواهان به استقلال ایران اسلامی، از شیوه سخت و نظامی به شیوه نرم و رسانهای تغییر شکل یافته است. تلاش دشمن آن است تا با لشکرهای سایبری خود و استفاده از رسانههای نوین که مرزهای مرسوم جغرافیایی را در نوردیدهاند بر افکار عمومی مسلط شده و از این رهگذر اهداف خود را پی بگیرند.
🔸جنگ رسانهای که با هدف بر هم زدن امنیت روانی مردم و همگام با فشارهای سیاسی و اقتصادی دنبال میشود منجر به یک تهاجم ترکیبی علیه کشور شده است، چنانکه پایگاه خبری آمریکایی ماتر جونز در گزارشی مدعی شده بود، رسانهها، بازوی تبلیغاتی فشارهای اقتصادی دولت آمریکا در پروژه فشار حداکثری علیه ایران بودند. این رسانهها با شگردهای دقیق روانشناختی، اذهان مخاطبان را با انبوهی از اطلاعات منفی بمباران میکنند و آنقدر وضعیت را آشفته و سیاه جلوه میدهند که برخی از شهروندان البته اندک شمار با اثرپذیری از این تهاجم، در بزنگاهها، فشارهای روانی ناشی از این بمباران رسانهای را با آشوبهای خیابانی تخلیه میکنند.
🔸این مسئله آنقدر اهمیت دارد که طی سالهای گذشته بارها مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته است. ایشان حتی در بیانیه گام دوم شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن و مقابله با جریان ناامیدسازی دشمن را نخستین و ریشهایترین جهاد جوانان دانستند. بیشک مواجهه با جریان گسترده تحریف و واژگونهسازی حقایق نیازمند آمادگی و حضور مؤثر جوانان و تبعیت از رهنمود مهم رهبر انقلاب یعنی «جهاد تبیین» است. علاوه بر این، برداشتن گامهای مهم برای دستیابی به استقلال در عرصه مجازی که این روزها جولانگاه ارتشهای سایبری دشمنان شده است،
#مقاله_وارده
https://kayhan.ir/001E6p
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰گرمترین روز تهران ثبت شد
🔸دمای هوا در پایتخت در شبانه روز گذشته برای دومین روز متوالی به ۴۰ درجه سلسیوس بالای صفر رسید و گرمترین روزهای تهران از ابتدای سال تا کنون را رقم زد.
🔸بر اساس اطلاعات و داده مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی طی ۲۴ ساعت گذشته بیشینه دمای هوا در ورامین به ۴۳.۲ درجه سلسیوس رسید و گرمترین شهر استان شد. این بالاترین دمای ثبت شده در این شهر از ابتدای سال تا کنون است که در ۴۸ ساعت اخیر دو بار تکرار شده است.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 روایت مخبر از دهه تعطیل ۹۰: چه کسی خوشش بیاید چه بدش بیاید، ۱۰ سال بخش های توسعه ای کشور دچار نقص جدی شد
🔸وزارت راه و شهرسازی یک وزارت بسیار گسترده است و ابعاد مختلفی دارد که درصد زیادی از توسعه کشور به این وزارت خانه وابسته است؛ مسکن و راه های زمینی و هوایی و ریلی و دریایی و مسکن در این وزارت خانه قرار دارد.
🔸رئیس جمهور شهید از ابتدا جلسات پیگیری را در این وزارت خانه دنبال می کرد و بعد از درگذشت مرحوم رستم قاسمی، آقای بذرپاش شاهدند که شهید آیت الله رئیسی در برخی روزها چند بار با ایشان تماس می گرفت و موارد متعدد را پیگیری می کرد.
🔸کشورهای منطقه هم بزرگترین و مهمترین علاقهشان برای تعامل با ایران، بحث ترانزیت بود؛ اتصال آب های شمال به جنوب و خلیج فارس و دریای عمان، هم به لحاظ زمانی و هم قیمت تمام شده برای کشورهای صاحب بار حائز اهمیت بود.
🔸انصافا در این وزارت خانه کار شد؛ چه کسی خوشش بیاید چه بدش بیاید، ۱۰ سال بخش های توسعه ای کشور دچار نقص جدی شد؛ نمی شود عقب افتادگی ۱۰ ساله را در ۲ سال به نقطه مطلوب رساند.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
سالروز مرگ محمدرضا پهلوی
🔰 آخرین التماس شاه به آمریکا: حالا کجا باید برم؟!
🔸«... بعدازظهر یكی از روزهای نهم یا دهم شهریور(۱۳۲۰) ولیعهد به من گفت: همین امروز به سفارت انگلیس مراجعه كن. در آنجا فردی است به نام «ترات» كه رئیس اطلاعات انگلیس در ایران و نفر دوم سفارت است. او در جریان است و درباره وضع من با او صحبت كند... نمیدانم نام «ترات» و تماس با او را چه كسی به محمدرضا توصیه كرده بود، شاید فروغی، شاید قوام شیرازی و شاید كس دیگر؟! من به سفارت انگلیس تلفن كردم و گفتم با مستر ترات كار دارم... از این موضوع استقبال كرد و گفت: همین امشب دقیقا راس ساعت ۸ به قلهك بیا در آنجا در مقابل در سفارت، جنگل كوچكی است در آنجا منتظر من باش...»
🔸اینگونه بود که تلاش محمدرضا پهلوی برای جانشینی پدرش آغاز شد. علیرغم تاکید قانون اساسی آن زمان مبنی بر به تخت نشستن ولیعهد پس از مرگ یا کنارهگیری پادشاه، اما محمدرضا بهشدت تردید داشت که وی به همین راحتی و طبق قانون اساسی بتواند شاه ایران شود. چراکه هم قانون اساسی و هم شاه قبلی و هم شاه بعدی را کسانی تعیین میکردند که اینک محمدرضا برای کسب تکلیف، به حسین فردوست ماموریت ملاقات با آنان را محول کرده بود.
🔸ارتشبد سابق فردوست ضمن بیان جملات فوق، ضمن تشریح ماموریتی که محمدرضا برای ملاقات با آلن چارلز ترات، رئیس اداره اطلاعات انگلیس در ایران داده بود، نوشت که ترات را در یک شرایط بسیار مخفیانه و بهگونهای سرّی ملاقات کرد و در آن ملاقات ترات به او گفت:
🔻«... محمدرضا طرفدار شدید آلمانها است و ما از درون كاخ، اطلاعات دقیق و مدارك مستند داریم كه او دائماً به رادیوهایی كه در ارتباط با جنگ است به زبانهای انگلیسی، فارسی و فرانسه گوش میدهد و نقشهای دارد كه خود تو پیشرفت آلمان در جبههها را برایش سنجاق میكنی!...»
🔸محمدرضا پهلوی با کرنشهای فراوان در برابر انگلیس و آمریکا، اجازه گرفت که بر تخت سلطنت بنشیند و همان محمدعلی فروغی که رضاخان را در به سلطنت رسیدن همراهی کرده بود و در دوران دیکتاتوری و سرکوب باورها و اعتقادات مردم، افسارش را در دست داشت و زمانگریختنش از ایران نیز به دستور اربابان ماسونی، وسایل فرارش را آماده کرد، اینک نیز به دستور همان اربابان فراماسون، به عنوان نخستین نخستوزیر شاه جدید، مسئولیت پهن کردن فرش قرمز و راهبری محمدرضا را برعهده گرفت.
🔸اما پس از ۳۷ سال، شاه در موقعیتی قرار گرفته بود که نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی در پی ۱۶ سال مبارزه مستمر، زنگ نابودی سلطنت او و خاندانش و دودمان ۲۵۰۰ ساله ستمشاهی در ایران را به صدا درآورده بود.
🔸ویلیام شوکراس نویسنده و روزنامهنگار انگلیسی که بعدا کتاب «آخرین سفر شاه» را درباره روزهای آوارگی محمدرضا پهلوی و فرح دیبا نوشت، از قول ویلیام سولیوان، آخرین سفیر آمریکا در ایران، روزهای آخر شاه را اینگونه توصیف کرد:
🔻«... شاه در بعضی گفتوگوهایش با سولیوان، مأیوسانه در جستوجوی توصیه و نظر مشورتی بود. میگفت فقط به من بگویید واشنگتن چه میخواهد؟ این سؤال برای سولیوان بسیار سخت بود...»
#دفتر_پژوهشهای_مؤسسه_کیهان
https://kayhan.ir/001E6V
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آمادهباش اورژانس کشور برای گرمازدگی
سخنگوی سازمان اورژانش:
🔸در ساعات پیک گرما (ساعت ۱۱ تا ۱۷) از خانه خارج نشوید.
🔸کارهای ضروری را در ساعات ابتدایی صبح انجام دهید.
🔸استفاده از کلاه لبه دار، عینکهای آفتابی استاندارد و لباسهای نخی در ایام گرما توصیه میشود.
🔸امروز تا این لحظه ۲۲۵ نفر بر اثر گرمازدگی به بیمارستانها و مراکز درمانی مراجعه کردهاند.
🔸اشعه uv (فرابنفش) میتواند برای پوست ایجاد مشکل کند و حتی در طولانی مدت میتواند موجب بروز سرطان پوست شود.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰 شعبدهبازی ۸۰ درصدی با رأی ۲۵ درصدی!
🔸عضو شورای شهر سابق تهران و مدیرکل سیاسی وزارت کشور در دولت خاتمی میگوید کابینه وحدت ملی باید به جمعیت ۸۰ درصدی خواستار تغییر و ۶۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکردند، توجه کند.
🔸محمد جواد حقشناس درباره دولت وحدت ملی به روزنامه اعتماد گفت:
🔻مهمترين وظيفه كابينه پاسخ دادن به مطالبات مردم است. قبل از هر عاملي، كابينه بايد كابينهاي متخصص، شايسته، به دور از فساد و برآمده از همه ظرفيتهاي فكري، مذهبي، قوميتي و جمعيتي كشور باشد.
🔻در واقع كابينه وحدت ملي دولت چهاردهم، بايد به مطالبات ۶۰ درصد عدم مشاركتيها پاسخ بدهد، به خواستهها و نگرانيهاي افرادي كه به پزشكيان رأي دادند توجه نشان بدهد، بايد تصويري از حضور زنان، قوميتهاي كشور ازجمله اهل تسنن، جوانان و... در آن بازتاب يافته باشد... اخيراً باهنر طي مصاحبهاي اشاره كرد كه كشور فقط متعلق به ۱ الي ۲ ميليون حزباللهي نيست.
🔻يعني مطالبات ۸۵ ميليون ايراني را نبايد گروگان جماعت معدودي قرار داد كه هر چند در اقليت هستند اما نفوذ و صداي بالايي دارند.
🔸او در پاسخ این سؤال که «اگر فرض بگيريم كه دولت چهاردهم به دنبال تشكيل كابينه ملي است، اين كابينه چه شرايطي بايد داشته باشد؟» گفت:
🔻اگر قرار است كابينه وحدت ملي تشكيل شود، در وهله نخست بايد به جمعيت بالاي ۸۰ درصدي خواستاران تغيير توجه شود. وی همچنین درباره انتخاب اعضای کابینه روی ملاکهای قومیتی، جنسیتی و مذهبی (غیر شیعه) تأکید کرد بی آنکه روی عنصر کفایت و کارآمدی افراد تأکید و یا حتی اشارهای بکند.
🔸اصرار بر فروکاستن رقم مشارکت ۵۰ درصد به ۴۰ درصد و ادعای عدم مشارکت ۶۰ درصد مردم، یا مصادره به مطلوب افراد رأی نداده که به دهها دلیل مختلف رأی ندادهاند و ضمناً تظاهر به تشکیل دولت فراگیر وحدت ملی، با وجود کسب رأی ۲۵ درصد کل واجدان حق رأی، از بازیهای قابل تأمل افراطیون مدعی اصلاحطلبی در فضای رسانهای است. آنها در حالی دم از ۸۰ درصد مردم میزنند که کلاً رأی 25 درصد واجدان حق رأی را کسب کردند.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001E6u
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg