🔰 زردنویسی روزنامه سازندگی بدون هیچ مستندات و آماری
🔸این گزارش روزنامه سازندگی را بخوانید، حتی یک نمودار مستند به رفرنس در آن مشاهده نمیکنید و لحن گزارش نیز کاملا سیاسی است.
🔸نویسنده به قدری از فضا دور است که نمیداند ایران از سال ۹۷ گاز بیشتری از میدان پارسجنوبی نسبت به قطر تولید میکند، با وجود اینکه سهمش از میدان تقریبا نصف قطر است (مستندات).
🔸از نظر این روزنامه، اوجی گازوئیل کافی به نیروگاهها نرسانده و سطح ذخایر نصف شده و محرابیان نیز به قاچاق سوخت از نیروگاهها کمک کرده!
🔸اما اگر کمی مستند به آمار صحبت کنیم، سطح ذخایر گازوئیل نیروگاهها در ابتدای شهریورماه امسال ۱.۸ میلیارد لیتر بوده؛ مشابه سالهای گذشته (مستندات).
🔸در سال ۱۴۰۲ نیز به دلیل قطع صادرات گاز به ترکیه، گاز بیشتری تحویل نیروگاهها شد و یک استثنا نسبت به سالهای قبل و بعد رخ داد که نمیتواند مبنای قضاوت قرار گیرد (مستندات).
🔸ضمنا دولت چهاردهم چندی پیش اعلام کرد مشکل خاموشیها برطرف شده و دیگر قطعی برق نداریم. مگر در این فاصله مجددا دولت سیزدهم سر کار آمد که مقصر دور دوم خاموشیهاست!
خط انرژی
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰مقامات ارتش اسرائیل: حماس ۴۰۰۰ نیروی تازهنفس جذب کرده؛ «محمد سنوار» فرمانده حماس در غزه است
🔸پایگاه خبری عبری زبان والا طی گزارشی به نقل از مقامات فرماندهی جنوب در ارتش اسرائیل نوشت حماس در ماههای گذشته دستکم ۴ هزار نیروی جدید برای شاخهٔ نظامیاش در غزه جذب کرده است.
🔸طبق این گزارش «محمد سنوار» (برادر شهید یحیی سنوار) معروف به «ابو ابراهیم» فرماندهی نیروهای داخل نوار غزه را بر عهده دارد و «عزالدین حداد» معروف به «ابو سهیب» فرمانده تیپ خان یونس یکی دیگر از چهره های کلیدی اداره کننده حماس در غزه است.
🔸به نوشته این پایگاه صهیونیستی علی رغم اقدامات ارتش اسرائیل برای کسب اطلاعات و یا ترور این دو نفر؛ آنها از ابتدای جنگ تا کنون توانسته اند خود را پنهان نگه دارند و نیروهای حماس را در جنگ با ارتش رژیم صهیونیستی تطبیق دهند.
🔸روزنامهٔ العربی الجدید هم پیشتر به نقل از یک منبع آگاه در فرماندهی حماس گزارش کرده بود که این جنبش برای دومین بار در طول جنگ با رژیم صهیونیستی اقدام به جذب رزمنده برای تقویت صفوف خود در مقابل اشغالگران کرده است.
والا
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 مسئولان محترم اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدند برای ارزش پول ملی هم فکری کنند!
🔸ارزش پول ملی در روزهای گذشته بر اساس نرخها در بازار آزاد در حال ثبت رکوردهای بیسابقه است، اما مسئولان دولت همچنان درگیر حاشیههایی چون فیلترینگ هستند.
به گزارش خبرنگار کیهان، اسکناس دلار روز گذشته در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران ۶۳هزار و ۴۱۸ تومان و در حواله ۶۱هزار و ۷۵۲ تومان کشف قیمت شد. در میدان فردوسی تهران نیز دلار آزاد توسط دلالان مقابل صرافیها ۷۵هزار و ۸۰۰ تومان قیمتگذاری شد. همچنین قیمت دلار در کانالهای تلگرامی پس از سرک کشیدن به رکورد ۷۷ هزار تومان، در کانال ۷۶هزار تومان نوسان کرد.
🔸نخستین نگرانی مردم از این وضعیت، تأثیر این قیمتها بر بازارهای کالایی، بهویژه اقلامی است که مستقیماً با معیشت مردم ارتباط دارند. به طور سنتی، فروشندگان نیمنگاهی به قیمتها در بازار غیررسمی دارند و با هر افزایشی، سعی میکنند قیمت کالاهای خود را افزایش دهند.
🔸همزمانشدن سیاست دولت برای افزایش سقف نرخها در بازار نیما و رونمایی از بازار ارز تجاری مرکز مبادله با نوسانات آخر سال میلادی و ماههای پایانی سال خورشیدی، در کنار برخی التهابات سیاسی و منطقهای نیز به این نگرانیها افزوده است.
🔸از طرفی، در پی جدیدترین تصمیم دولت چهاردهم، از روز شنبه این هفته بالأخره ارز نیما بدون فراهم بودن مقدمات آن، یکباره حذف شد تا سرمایهداران بورسی و صادرکنندگان اتاق بازرگانی خوشحال باشند و مردم نگران افزایش قیمت کالاها.
🔸در این بین، انتظار میرفت دولت، معیشت مردم را در اولویت قرار دهد، اما به نظر میرسد توجه مسئولان بیشتر معطوف به مسائل حاشیهای است. مجموعه دولت درگیر مسائلی همچون کنسرت و مخالفت با قانون حجاب و... هستند و وزیر اقتصاد نیز دغدغه فیلترینگ دارد.
🔸همتی علاوهبر سخنرانیها، اخیراً در فضای مجازی هم نوشته است: «در اینکه فضای مجازی در کشور باید مدبرانه مدیریت شود، شکی نیست. ولی فیلترینگ به هیچ وجه یک روش مدبرانه برای مدیریت نیست.» وزیر اقتصاد در حالی از ضرورت حذف فیلترینگ سخن میگوید که به دلیل قطع مکرر برق، دغدغه اول مردم قطعنشدن اینترنت است!
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001GXY
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰گروسی: برجام دیگر موضوعیتی ندارد
🔸رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی بدر مصاحبهای با خبرگزاری آنسا ایتالیا گفت توافق هستهای برجام دیگر موضوعیتی ندارد:
🔺فلسفه توافق اصلی را میتوان به عنوان یک مبنا به کار گرفت اما دیگر به خود آن توافق نیاز نیست.
🔸گروسی گفت که جمهوری اسلامی ایران اکنون قابلیتهای بسیار زیادتری دارد و در حال غنیسازی اورانیوم در سطح ۶۰ درصدی است.
🔸مدیرکل آژانس اتمی در بخش دیگری از اظهاراتش خواستار جایگزین شدن توافقی جدید به جای برجام شد و گفت:
🔺ما باید به بازبینی مجدد این توافق پرداخته و نسخه فنی جدیدی برای آن پیدا کنیم. این فرایند پیچیدهای است و لازم است کشورهای اروپایی، ایالات متحده، چین و روسیه با آژانس بنشینند و به سیستمی برسند که سازگاری بیشتری با واقعیت جدید ایران دارد.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
کیهان آنلاین
🔰گروسی: برجام دیگر موضوعیتی ندارد 🔸رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی بدر مصاحبهای
🔰واکنش غریبآبادی به اظهارات گروسی: براساس واقعیات صحبت کنید!
🔸معاون حقوقی وزارت خارجه: برنامه غنیسازی ایران اهداف نظامی ندارد. نیتخوانی مبتنی بر سناریوهای فرضی جزو وظایف مدیرکل آژانس نیست و خلاف متن و روح اساسنامه آژانس است.
🔸احترام به تصمیمات و سیاستهای کشورها در استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای شامل چرخه سوخت (غنیسازی) در اسناد مرتبط بینالمللی به رسمیت شناخته شده و این اظهارات مدیرکل که با چاشنی سیاسی درآمیخته، نمیتواند این واقعیات را نادیده بگیرد.
🔸مدیرکل آژانس بینالمللیِ انرژی اتمی دیروز گفته بود: ایران اورانیوم را نزدیک به سطح نظامی غنی میکند و بهسرعت بهسمت هستهایشدن حرکت میکند./تسنیم
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
3.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وقتی سخنرانی رئیس جمهور آغاز نشده، پایان یافت
🔸آقای پزشکیان در همایش بینالمللی خانواده، آینده و پیوندهای پایدار پس از نمایش تصویری از همسر مرحومه و فرزندانش تحت تاثیر قرار گرفت و نتوانست سخنرانی کند.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
1.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ناله جدید دولت
عارف: ناترازی برق را میتوانیم با خواهش کمتر کنیم ناترازی آب را چه کار میتوانیم بکنیم؟
🔸معاون اول رییسجمهور در بیستودومین نمایشگاه بینالمللی محیط زیست گفت:
🔺سرانه مصرف آب در کشورهای اروپایی زیر ۱۵۰ لیتر است در کشور ما متوسط ۲۵۰- ۲۶۰ است.
🔸او در ادامه مثال تکراری هدر رفت آب با صادرات هندوانه را زد و گفت:
🔺فکر میکنیم صادرات کردیم ولی آب را به قیمت مفت میفروشیم. آبی که شاید قیمت هر لیتر آن بیش از ۱-۱.۵ دلار است به قیمت ۷-۸ سنت میفروشیم و دلمان خوش است صادرات میوه و هندوانه داریم.
🔸آقای عارف و سایر همکارانشان در دولت که اظهارات ناامیدکنندهشان درباره مسائل کشور روز به روز بیشتر میشود بهتر است نگاهی به تجربه دولت قبل در مدیریت ناترازیها بیندازند و از آن تجارب استفاده کنند.
🔸شهید رئیسی در دولت سیزدهم توانست بدون آه و ناله با راهاندازی پروژه آب شیرینکنها، پیگیری تأمین آب صنایع آببر از دریا، آغاز تغییر شیوه آبیاری کشاورزی از سنتی به شیوههای نوین و ... بخشی از ناترازیهای این حوزه را مدیریت کند و حتی آبرسانی به خوزستان و سنندج را نیز به سرانجام برساند.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
هدایت شده از رسانه مطالبه گر تاشا
#فوری
دو خبر مهم در حوزه راه های الیگودرز
امروز تا دقایقی دیگر افتتاح زیر گذر شول آباد
پس از سالیان دراز انتظار ‼️
و فردا کلنگ زنی پروژه زیر گذر روستای ده نصیر ‼️
منتظر گزارش اختصاصی رسانه مطالبه گر تاشا
و خبرگزاری تسنیم در الیگودرز
باشید ....
#تاشاپرچمداررسانه
✅ رسانه مطالبه گر تاشا
@tashaa1400
@tashaa1400
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰وقتی پزشکیان خودش برای پوشش بانوان قانون گذاشت و اجرا کرد
🔸این روزها و با نزدیک شده به موعد ابلاغ قانون عفاف و حجاب، دولتیها و رسانههای وابسته به آنها علیه قانون گذاری درباره انضباط و حدود پوشش افراد در اجتماع؛ صف کشیدهاند.
🔸آنها درحالی عصیانگرانه از عدم اجرای قانون سخن میگویند و آن را انجام نشدنی میخوانند که خودشان هیچ طرح جایگزینی ارائه نمیدهند؛ رویهای که نشان میدهد این جریان با اصل قانونگذاری برای حدود پوشش در اجتماع مخالف است و ابتذال و هرج و مرج در این زمینه را ترجیح میدهد.
🔸اما نکته جالب اینجاست که مسعود پزشکیان به عنوان رئیس دولت، شخصا تجربهای موفق از قانونگذاری در حوزه پوشش و اجرای آن داشته است. او ۶ آذر ۱۳۹۳ در برنامه شناسنامه رسانه ملی این تجربه را توضیح داده است.
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ضد و نقیضهای حسن روحانی
🔸حسن روحانی در جلسه دورهای تازه خود با وزیران دولتهای یازدهم و دوازدهم گریزی هم به قانون حجاب زده و اظهاراتی جالب برخلاف عملکرد خود مطرح کرده است. آقای روحانی در این جلسه گفته است:
🔺متأسفانه عدهای مسأله حجاب را به عنوان چماق میبینند.
🔸اظهارات آقای روحانی در حالی است که او خودش پیشگام برخورد چکشی و سلبی با بیحجابی بوده و قانون مصوب فعلی در قیاس با عملکرد او بسیار ملایمتر به نظر میرسد!
🔸حسن روحانی پیشتر با بیان خاطراتش درباره نقش خود در الزامی شدن حجاب برای کارکنان ارتش در اوایل انقلاب گفته بود:
🔺اولتیماتوم دادیم که از فردا هیچ کس حق ندارد بدون حجاب بیاید؛ خیلی شلوغ کردند، غر زدند، داد زدند... خلاصه ما محکم گفتیم نمیشود از فردا همه باید با حجاب بیایند. به دژبان هم گفتیم هرکس بیحجاب است راهش ندهید.
🔺بعد آمدم به نیروی هوایی. آنجا هم همه را در سالن جمع کردم و صحبت کردم. آنجا هم خیلی شلوغ کردند زنها... گفتیم این دستور است؛ باید این کار بشود... آنجا هم گفتیم از فردا میگوییم کسی بیحجاب باشد راهش ندهند... بعد به نیروی دریایی رفتم ...
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰 وظیفه ما ادامه راه است
📝 #در_مکتب_امام
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
📷از هرجومرج طلبی مدعیان اصلاحات گفتیم؛ دردشان آمد!
🔸«یادداشت امروز» روزنامه کیهان به تبیین خصوصیت قانونگریزی و هرجومرجطلبی غربزدگان مدعی اصلاحطلبی در ایران پرداخته است اما ظاهرا این یادداشت به مذاق این دسته خوش نیامده است.
🔸رسانههای زنجیرهای وابسته به این جریان با رونوشت از روی دست یکدیگر شروع به وارونه نمایی و انتشار محتوای جعلی کردند تا اصل موضوع را به حاشیه ببرند.
🔸در حالی که کیهان فارغ از محتوای قوانین مطرح شده نوشته است:
🔺تمام این قوانین ممکن است در کنار مزیتهایشان، ضعف و نقایصی داشته باشند که میتوان با مشارکت مؤثر و ارائه نظرات و طرحهای جایگزین برای بهبود آنها تلاش کرد.
🔺اما عملکرد جریان غربزده مدعی اصلاحطلبی نشان میدهد آنها نه به دنبال مشارکت مؤثر و فعال برای برطرف کردن نقاط ضعف و حتی ارائه نسخههای بدیل و جایگزین که خواستار نفی حداکثری «اصل قانونگذاری» در این زمینهها هستند.
🔺آنها هیچ طرح جایگزینی برای «مهار سوداگری»، «شناسایی فراریان مالیاتی»، «ساماندهی فضای مجازی»، «حدود پوشش در فضای اجتماعی» و... ارائه نمیدهند و اصرار بر قانونزدایی در همه این حوزهها دارند. آنها با هرگونه انضباط سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... مخالفند و با فضاسازی علیه هر شکلی از نظم و قانون؛ جامعه را به سمت «هرجومرج» سوق میدهند.
🔺بیجهت نیست که رسانههای این جریان سلطه تروریستهای تحریرالشام بر سوریه و آغاز ناامنی و هرجومرج در این کشور را «لحظه خوش رهایی» مینامند.
🔸این جریان با تحریف و تقطیع یادداشت منتشر شده سعی کرده اینطور وانمود کند که کیهان از توقف قانون حجاب به وسیله شورای عالی امنیت ملی خشمگین است!
🔸اما نکته جالب اینجاست افراطیون مدعی اصلاحات همیشه در گذشته با شوراهای عالی مثل انقلاب فرهنگی و فضای مجازی و... به خاطر اینکه مصوباتی خلاف میل آنها داشتهاند، مخالف ورزیدهاند. آنها همچنین شعام را تخطئه کردهاند که پی از فتنهگری سران فتنه در سال ۱۳۸۸ و ۱۳۹۸، دستور حصر آنها را صادر کردند و اخیراً هم پس از سخنان آقای شمخانی درباره نقش دبیرخانه شعام در همکاری با مجلس برای تصویب قانون اقدام متقابل هستهای، از خجالت ایشان درآمدند. اما حالا طرفدار پر و پا قرص شورای عالی امنیت ملی شدهاند!
کیهان را آنلاین بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg