eitaa logo
کیهان آنلاین
3هزار دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
84 فایل
کیهان آنلاین در کیهان بخوانید..... خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید ادمین و تبلیغات: @peromait
مشاهده در ایتا
دانلود
یک سوال مشابه از دو هوش مصنوعی پیشتاز Grok و ChatGPT و یک جواب مشابه. ✍ می‌توان با اطمینان گفت که عقل هوش مصنوعی، بیشتر از عاشقان مذاکره با آمریکاست!
🔴 اروپاییها ایران را تهدید کردند... 🔺 رویترز و جروسالم پست: 🔸 سه کشور اروپایی گفته اند اگر تا تیر، پیشرفتی [در مذاکرات ایران-امریکا] پیش نیاید، «اسنپ بک» را کلید می زنند 🔸 تهران پیام داده که در پاسخ، در دکترین هسته ای خود بازنگری می کند... ✍بی خردی و کم توجهی تیم مذاکره کننده دولت روحانی در برجام باعث شد سلاحی بنام اسنپ بک در آن برای طرف غربی جاسازی شود که هر وقت بخواهد آن را علیه کشورمان بکارگیری کنند😏... پ.ن:از مذاکره با😈 هیچ پیشرفت و منفعتی برای ملت ایران حاصل نخواهد شد... قبری که برخی روش گریه میکنن مرده توش نیس.
5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شهیدرئیسی و شهید امیرعبداللهیان، تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا چک برجام را از طریق مذاکرات غیرمستقیم با واسطه‌ها نقد نمایند، بدون التهاب آفرینی در جامعه، سیاست بازی و گره زدن معیشت مردم به مذاکره؛ ❌ کسانی که هنوز تفاوت روش شهید عزیز برای جبران خسارات برجام نافرجام با دیپلماسی التماسی را نمی‌فهمند اگر جاهل نباشند، فی قلوبهم مرض هستند.
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رئیس سازمان انرژی اتمی: برنامه تامین ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای آغاز شده و نیروگاه تمام ایرانی با سوخت تمام ایرانی ساخته خواهد شد