آنچه پزشکیان میگوید و آنچه کارگروه انجام میدهد
🔰 «خالصسازی» کابینه با شعار «دولت وحدت ملی»!
🔸در روزهای اخیر تناقضی آشکار در سخنان رئیسجمهور منتخب و مشی در پیش گرفته شده توسط شورای به اصطلاح راهبری و کارگروههای آن مشاهده میشود. در این دوگانه به نظر میرسد وزنه خالصسازان شورای راهبری به مواضع رئیسجمهور منتخب چربیده و این مسئله بیم تکرار ناکارآمدیهای دولت روحانی را به ذهن متبادر میسازد.
🔸مسعود پزشکیان نیز چه در دوران تبلیغات انتخاباتی و چه در روزهای پس از پیروزی در انتخابات به کرات بیانات رهبر انقلاب را نصبالعین حرکت دولت خود عنوان داشت. وی در این زمینه عنوان داشت: من سیاستهای کلی نظام و مقام معظم رهبری و قانون اساسی را اجرا میکنم...ما اگر از افراد توانمند عالم و نخبه استفاده کنیم به اهداف و رسالتهایی که رهبری تعیین کردهاند دست پیدا میکنیم و اگر جناحی و دستهای عمل کنیم بعد از ۴۵ سال بازهم عقبگرد خواهیم کرد.
🔸در برابر این مواضع، دو طیف با فشار بر رئیسجمهور منتخب و سعی بر تسلیم کردن وی در برابر تصمیمات خود، منافع جناحی و شخصی خود را پیگیری میکنند.
🔸این طیف تندرو مدعی اصلاحات با گذشت کمتر از چند روز از پایان انتخابات ریاست جمهوری، بلافاصله با جنجالآفرینی رسانههای زنجیرهای خود و به وسیله افراد معلومالحال در اقدامی که بر خلاف اصول دموکراسی به شمار میآید، با راهاندازی کارزاری دروغین سعی بر خالصسازی شهرداری تهران داشته و به دنبال تحمیل اراده خود بر نظر مردم و رای شورای شهر داشته و دارند.
🔸از سویی دیگر ورشکستگان سیاسی وابسته به دولت روحانی که ید طولایی در ضربه زدن به منافع ملی ایران را در کارنامه خود دارند نیز در مسیر دیگری سعی بر تحمیل اراده خود بر رئیسجمهور منتخب و وادارسازی وی به استفاده از افرادی دارند که بیشترین زاویه را با تفکر ناب انقلاب اسلامی ایران دارند.
🔸واقعیت دیگری که پزشکیان باید پیش از تسلیم شدن در برابر این فشارها به خاطر آورد، این است که مجلس دوازدهم همانند مجلس نهم و سال آغازین دولت یازدهم نیست و اصرار بیش از حد بر استفاده از افرادی که سابقه بدی در تضییع حقوق ملت و منافع ملی داشته و کارنامه ناکارآمدیهای آنان هنوز از یاد مردم نرفته، نه تنها دستاوردی را به همراه نخواهد داشت که در آغار راه دولت جدید، چالشهایی را ایجاد میکند که راه توسعه کشور که در دولت سیزدهم با شدت پیگیری میشد را قطع و همانند دولت روحانی فرصت طلایی برای توسعه کشور را از بین میبرد.
#تیتر_یک
#سرویس_سیاسی
https://kayhan.ir/001E0E
کیهان آنلاین
در الیگودرز کیهان بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
📰 دکه روزنامه| یکشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۳
کیهان آنلاین
در الیگودرز کیهان بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg
🔰 آقای پزشکیان! این دو کارنامه را مقایسه کنید
👤 #مسعود_اکبری
🔸جناب آقای پزشکیان، رئیسجمهور منتخب اخیرا در اظهارنظری گفته است:«باید زبان دنیا را بفهمیم»؛ درخصوص فهم زبان دنیا همواره میان جریان انقلابی و جریان غربگرا اختلاف نظر وجود داشته است. در این میان با بررسی کارنامه این دو جریان در حوزه سیاست خارجی، میتوانیم به این مسئله پی ببریم که کدامیک بهتر زبان دنیا را متوجه شدهاند.
🔻بدون تعارف باید گفت که دست فرمان سیاست خارجی در دولت یازدهم و دوازدهم، به دیدگاه جریان غربگرا نزدیک بود و بارها مورد استقبال این جریان سیاسی قرار گرفت. حالا سؤال این است که آیا دولت یازدهم و دوازدهم، زبان دنیا را فهمیده بود؟! به عبارت دیگر آیا جریان غربگرا، زبان دنیا را بلد بود؟!
به این موارد توجه کنید:
🔻محمد جواد ظریف، وزیر وقت امور خارجه- اسفند ۹۷- گفته بود: قبل از برجام نفت بیشتری میفروختیم.
🔻عباس عراقچی، معاون سیاسی وقت وزیر خارجه- آذر۹۸-: نتیجه پایبندی ما به برجام فقط تحریمهای جدید بود.
🔻حسن روحانی، رئیسجمهور وقت- اردیبهشت 97-: چهار سال گذشته میرفتیم با گرفتاری فراوان اسکناس تهیه میکردیم در هواپیما میگذاشتیم، بیمه میکردیم در فرودگاه با ماشین مسلح ارز را در بانک مرکزی میآوردیم...صبح چند گونی دلار را به صرافیها میدادیم، صرافیها هم خداوند عاقبت همه ما را به خیر کند. چطور تقسیم میکردند و به کی میدادند جنسهایی هست در میوه فروشی وقتی پرتقال میآید میوههای خوب را زیر میگذارد و میگوید قبلاً فروختم، پرتقال خوب
زیر میماند برای از ما بهتران.
🔻ظریف- مهر 96-: هنوز نمیتوانیم در انگلیس یک حساب بانکی باز کنیم.
🔸در دولت مدعی تدبیر و امید کار به جایی رسید که طرف غربی با گستاخی و در اقدامی بیسابقه از سوخت رسانی به هواپیمای حامل ظریف، وزیر خارجه ایران امتناع کرد. در همان دولت، باز هم در اقدامی بیسابقه، از صدور روادید نماینده ایران در سازمان ملل جلوگیری به عمل آمد.اقدامات تحقیرآمیز طرف غربی در مقابل دولت یازدهم و دوازدهم، فهرست بلند بالایی است که از حوصله این وجیزه خارج است.
🔸و اما در دولت سیزدهم که منتسب به جریان انقلابی بود، کارنامه افتخارآمیزی در حوزه سیاست خارجی بر جای ماند. به عنوان نمونه در دولت سیزدهم، ایران به عضویت سازمان همکاریهای اقتصادی شانگهای درآمد. این در حالی بود که پیش از آن، مدعیان اصلاحات با جنجال و هیاهو مدعی بودند که تا تحریمها لغو نشود و تا ایران به FATF نپیوندد، خبری از پیوستن به شانگهای نخواهد بود.
🔸یکی از علتهای موفقیت دولت شهید رئیسی در دیپلماسی و از جمله سیاست خارجی منطقهای، همافزایی «میدان» و «دیپلماسی» بود. بر همین اساس در دولت سیزدهم در یک بازه زمانی کوتاه، هم از موشک هایپرسونیک فتاح رونمایی شد، هم پس از عادی سازی روابط، وزیر خارجه عربستان به ایران آمد، هم رئیسجمهور ایران به آمریکای لاتین(حیاط خلوت آمریکا) سفر کرد و هم آمریکا با عقبنشینی آشکار و ناامید از نتایج جنگ ترکیبی، با استیصال از دیپلماسی با ایران سخن گفت.
🔸 اظهارنظر جناب آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «باید زبان دنیا را بفهمیم»؛ اظهارنظر مهمی است. حال شایسته است که رئیسجمهور منتخب و البته مشاوران ایشان، با الگوگیری از کارنامه دولت سیزدهم و همچنین عبرت گرفتن از کارنامه دولت یازدهم و دوازدهم، دیپلماسی عزتمندانه را ادامه داده و مردم را از میوههای پرثمر آن بهرهمند کنند و همزمان با پرهیز از دیپلماسی التماسی، از خسارتهای بزرگ آن جلوگیری کنند.
#یادداشت_روز
https://kayhan.ir/001E0O
کیهان آنلاین
در الیگودرز کیهان بخوانید.....
خبرهای خاص کیهانی را اینجا بخوانید
@keyhanalg