28.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 پاسخ به یک بیننده اهل سنت در خصوص عملکرد ایران در مقابل اهل سنت
🎙 #حجت_الاسلام_دکتر_ابوالقاسمی #شبکه_جهانی_حضرت_ولی_عصر_عجلالله_فرجه
#محور_طوفان
#طب_اسلامی #حدیث_تندرستی #آنونس #اطلاع_رسانی
#اعلام_برنامه
✅پخش فصل جدید برنامه حدیث تندرستی
🔸راه درمان بیماری ها از طریق طب اسلامی
🌼باحضور آیت الله سید حسن ضیایی
⌛️روز های زوج
🕰حوالی ساعت 17:30 بوقت تهران
🕰 تکرار روز بعد حوالی ساعت 01:00 و 08:30
📡از شبــکه جهانی ولایت
🔴 مشاهده در تلوبیون صداوسیما
#اعلام_برنامه #اطلاع_رسانی
📺 مسابقه تلوزیونی" محـــــیا "
👈🏼 با موضوع احکام و اخلاق
🔸 روزهای زوج ساعت 22:30
🔂تکرار روز بعد ساعت 05:45 و 13:40 به وقت تهران
📡 از شبکه جهانی ولایت
مشاهده در تلوبیون صداوسیما
🌐 www.velayat.tv
#معرفینامه #شاهچراغ
شناسنامه:
نام: احمد
لقب: شاهچراغ، سیدالسادات
کنیه: ابوعبدالله
پدر: امام موسی کاظم علیه السلام
مادر: امّ احمد
تاریخ ولادت: نامشخص
تاریخ شهادت: بین سالهای 203 تا 218 هجری قمری
قاتل: قتلغ خان(حاکم شیراز) به فرمان مأمون عباسی
محل دفن: شیراز
🌹احمد بن موسی کاظم مشهور به شاهچراغ پسر امام موسی کاظم علیه السلام، هفتمین امام شیعیان و یکی از فقهای شیعه و از راویان حدیث است.
احمد بن موسی و محمد بن موسی از یک مادر که ام احمد خوانده میشد متولد گردیدندوی برادر علی ابن موسی الرضاست
مجلسی در کتاب «مراة العقول» در شرح حدیث پانزدهم میگوید: ام احمد مادر بعضی اولاد امام موسی کاظم علیه السلام بود و او داناترین، پرهیزگارترین و گرامیترین زنهایش بود که اسرار خود را به او میسپرد و اماناتش را نزد او ودیعه مینهاد.
در کتاب اصول کافی در باب «امام در چه زمانی میداند امام است» آمدهاست که امام موسی کاظم علیه السلام امانت سربهمهری به ام احمد سپرد و گفت بعد از مرگ من هر کس از فرزندان من در طلب این امانت آمد خلیفه و جانشین من است. با او بیعت نما که جز خدا کسی خبر از این امانت ندارد. بعد از کشتهشدن حضرت. علی بن موسی علیه السلام به نزد ام احمد آمد و امانت پدر را طلبید. ام احمد به گریه افتاد و دانست که موسی کشته شده. پس امانت را بر حسب وصیت همسرش به وی داد و با او به عنوان امام هشتم شیعیان بیعت کرد.
🏴شهادت:حضرت احمد بن موسی(س) برای امان از گزند حکومت، به همراه برادر خود مخفیانه به شیراز رهسپار شد. سید احمد در شهر شیراز در منزل یکی از شیعیان در منطقه «سردزک» که مرقد ایشان در این منطقه واقع است، سکنی گزید و در خانه این شخص مخفی گشت و شب و روز را به عبادت می گذرانید.
«قتلغ خان» که جاسوسانی را برای شناسایی و دستگیر نمودن سادات که از مناطق خود فرار نموده بودند قرار داده بود، مکان ایشان را بعد از یک سال یافت و او و همراهانش را محاصره نمودند و نبردی بین آنها و مأموران حکومت در گرفت و سید احمد با شهامت و شجاعت هاشمی خود به دفاع از خود و همراهان خود پرداخت.
هنگامی که «قتلغ» دانست که از طریق ستیز مسلحانه، قدرت از میان بردن آنان را ندارد؛ از طریق خانه همسایه او شدند و از طریق شکافی که در خانه همسایه درست کردند وارد خانه ای که سید أحمد در آن پناه برده بود، شدند و زمانی که او برای استراحت و تجدید قوا، پس از نبردی طولانی به خانه رفته بود، هنگام خروج، با شمشیری بر سر او ضربه ای وارد کردند. سپس به دستور «قتلغ خان» خانه را بر روی آن بدن شریف خراب کردند و زیر آوار باقی گذاردند.
با توجه به تبلیغ گسترده حکومت و مأموران بر علیه تشیع و اهل بیت(ع) تعداد زیادی از مردم که از مخالفین تشیع بودند، حرمت بدن شریف نوه پیامبر را نگاه نداشتند و آن را در زیر آوار نگاه داشته و به خاک نسپردند.
#حدیث_روز
🔸پیامبر صلي الله عليه و آله فرمودند:
مَنْ نَفَّسَ مِنْ مُسْلِمٍ كُرْبَةً مِنْ كُرَبِ الدُّنْيا نَفَّسَ اللّه ُ عَنْهُ كُرْبَةً مِنْ كُرَبِيَوْمِ الْقيامَةِ وَ مَنْ يَسَّرَ عَلى مُعْسِرٍ يَسَّرَ اللّه ُ عَلَيْهِ فِى الدُّنْيا وَ الآْخِرَةِ وَ مَنْ سَتَرَ عَلىمُسْلِمٍ سَتَرَ اللّه ُ عَلَيْهِ فِى الدُّنْيا وَ الآْخِرَةِ؛
✍🏼هر كس غمى از غم هاى دنيا را از مسلمانى برطرف نمايد، خداوند غمى از غم هاىروز قيامت را از او برطرف كند و هر كس بر شخص تنگدستى آسان بگيرد، خداوند دردنيا و آخرت بر او آسان گيرد و هر كس راز مسلمانى را بپوشاند، خداوند در دنيا و آخرتراز پوش وى شود.
[نهج الفصاحه، ح ۲۷۵۶]
➖به شیعه بودن خود باید افتخار کرد
🛑عنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: سَمِعَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ رَجُلًا مِنْ قُرَيْشٍ يُكَلِّمُ رَجُلًا مِنْ أَصْحَابِنَا فَاسْتَطَالَ عَلَيْهِ الْقُرَيْشِيُّ بِالْقُرَشِيَّةِ وَ اسْتَخْزَى الرَّجُلَ لِقُرَشِيَّتِهِ فَقَالَ لَهُ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع أَجِبْهُ فَإِنَّكَ بِالْوَلَايَةِ أَشْرَفُ مِنْهُ نَسَباً.
🔰راوی نقل می کند:
امام صادق «علیه السلام»: شنید که مردی از قریش به یکی از یاران ما صحبت میکرد و آن قریشی نسبت به یار ما به قریشیت خود فخر میفروخت و او را به خاطر قریشی نبودنش خفیف میشمارد. سپس ابو عبدالله علیهالسلام به یار ما فرمود: پاسخ او را بده؛ زیرا تو با ولایت(تشیع) از او نسب بالاتری داری.»
📚علل الشرائع: ج 2 ص 393
کانال شیخ عیسوند