🔴 پیروزی دوم
📝 #عزیز_غضنفری
🔹غروب پنجشنبه (۲۴ مرداد) به وقت ایران، قاضی دیوان عالی جبلالطارق با بیان اینکه درخواست آمریکا برای توقیف کشتی به دست دادگاه نرسیده، اعلام کرد مجوز آزادی کشتی گریسـ۱ را صادر کرده است. همچنین خبرگزاری هند اعلام کرد، ۲۴ خدمه هندی کشتی گریسـ۱ آزاد شدهاند. هر چند مطابق با آخرین اخبار، نفتکش گریسـ1 هم اکنون به «آدریان دریا» تغییر نام داده و پرچم جمهوری اسلامی را بر فراز خود نصب کرده است، اما آمریکاییها به دنبال توقیف این کشتی هستند. در هر حال، این خبر واکنشهای گوناگون و تحلیلهای متفاوتی را در سطح جهان در پی داشته است.
🔹در این زمینه روزنامه «گاردین» نوشت: «ایران برای تلافی یک نفتکش انگلیسی را در خلیجفارس آن هم جلوی چشمان نیروی دریایی سلطنتی توقیف کرد. این حرکت، علیرغم ادعاهای بریتانیا درباره اقدام مستقل جبلالطارق [در توقیف گریسـ1] باعث شد کشتیهای تجاری بریتانیایی در منطقه آسیبپذیر به نظر برسند.» در پایان این یادداشت با اشاره به تلاشهای آمریکا برای توقف آزادی نفتکش حامل نفت ایران و مصادره آن، تأکید شده است: «در هر صورت، بریتانیا بیش از پیش در قدرتنمایی اقتصادی آمریکا و ایران کشیده شده و اگر گریسـ1 مجدداً توقیف شود، بحران نفتکشها به این زودیها پایان نمییابد.»
🔹«عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب نیز در «رأیالیوم» نوشت: «توقیف نفتکش ایرانی با تحریک دولت ترامپ و به دلایل تحریکآمیز و غیر قانعکننده، اشتباه بزرگ دولت انگلیس بود که این اشتباه خود را در ارزیابی نادرست از واکنش ایران نشان داد؛ زیرا لندن فکر میکرد مسئولان ایرانی با التماس خواهند آمد و طلب عذر و بخشش خواهند کرد. به نوشته این تحلیلگر عرب، مسئولان انگلیس دو بار اشتباه کردند. یک بار وقتی به دستورات آمریکا تن دادند و نفتکش را توقیف کردند و بار دوم وقتی این اشتباه را اصلاح نکردند و تهدیدهای ایران را به اندازه کافی جدی نگرفتند.
💢 اما جدای از این تحلیلها، واقعیت ماندگار و تاریخی این رخداد آن بود که ایران نه تنها نفتکش انگلیسی را آزاد نکرد، بلکه هیچ تعهد و ضمانتی نیز شبرای آزادی آن صادر نکرد و با اتخاذ رویکردهای مبتنی بر مقاومت، انگلیس مجبور به آزادی گریسـ1 شد. به نظر میرسد، پس از ساقط کردن پهپاد آمریکایی، این دومین پیروزی تاریخی است که در کارنامه اقتدار جمهوری اسلامی به ثبت رسیده است.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 همانطوریکه آیت الله خامنهای روشن ساختهاند، دوران بزن در رو تمام شده است
🔹نفتکش گریس۱ علی رغم حکم آمریکا برای توقیف، به زودی جبل الطارق را ترک خواهد کرد.
🔸ایران نشان داده است که هیچ کس نمیتواند پیش بینی کند کی، کجا و چگونه انتقام خواهد گرفت.
🔺 اگر گریس۱ مجددا توقیف شود، هیچ کس از ایران انتظار سکوت و بی عملی را ندارد.
🔹برای توصیف آنچه در آبهای بینالمللی میگذرد، باید ادبیات جدیدی تولید کرد. من نامش را #راهزنی_دولتی میگذارم، همانگونه که از عبارت #تروریسم_دولتی استفاده میکنیم. حق هر دولتی است که از خودش در برابر راهزنی دفاع کند.
🔺مواجهه پدیدههای مدرن، ابزارهای مدرن خودش را میطلبد. مقابله به مثل، یک ابزار منطقی است که ایران استفاده کرد و جواب داد.
💬 #سیدیاسر_جبرائیلی در گفت و گو با شبکه #الجزیره
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ۸ پیام یمن به ابوظبی و ریاض با حمله به میدان نفتی «الشیبه»
1⃣ این حمله بیانگر استراتژی نظامی یمن برای حمله به منافع نفتی عربستان به عنوان ستون فقرات اقتصاد این کشور است.
2⃣ ۱۰ پهپاد توانست خود را به این میدان استراتژیک رسانده و آن را به آتش بکشد بدون آنکه رهگیری شود.
3⃣ هدف قرار دادن این میدان نفتی که محل مناقشه امارات و عربستان است، با هدف ارسال پیام به دو متحد اصلی در حمله به یمن صورت گرفت.
4⃣ پهپادهایی که توانسته به میدان الشیبه برسد، قادر است میدان نفتی بزرگ «الغوار» عربستان که روزانه حدود پنج میلیون بشکه نفت تولید میکند، هدف قرار دهد.
5⃣ هشدار آشکار به امارات مبنی بر اینکه دو شهر ابوظبی و دبی و فرودگاههای آن به راحتی قابل دسترسی است.
6⃣ برخلاف حملات امارات و عربستان، بیشتر حملات انصارالله به عمق خاک عربستان تلفات انسانی در میان غیرنظامیان نداشته است.
7⃣ جنگ یمن در چهار سال اول به نوعی جنگ یک طرفه از سمت عربستان و امارات علیه یمن بود اما اکنون به جنگ دو طرفه تبدیل شده است.
8⃣ نمیتوان این تحولات را جدای از تنش کنونی بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دانست
📝 #رای_الیوم
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 شما لطفا ساکت!
🔰آقایان احمدینژادی دوره افتادهاند که دیدید درباره آملی لاریجانی حق با ما بود؟! باید به آنها گفت که شما لطفا ساکت ! چرا؟ چون:
1⃣ اولاً عادت جریان انحرافی از روز اول این بوده که با شانتاژ و دروغبافی درباره افراد، سبب میشدهاند که حرفها و انتقادهای اصیل درباره افراد شنیده نشود؛ با وجودی که جریان انقلاب از خیلی وقت پیش انتقادهای جدی به آقای آملی داشته و حتی به سطح انتقاد آیتالله جنتی به آملی لاریجانی در جلسه رسمی خبرگان کشیده شد اما جریان انقلابینما با مطرح کردن توهماتی نظیر جاسوس بودن دختر آملی، صدور حکم دادگاه از انگلیس و رفتار قبیلهگرایانه در برخورد با سران انحرافی و فاسد نزدیک به احمدینژاد، انتقادات مبنایی را در حاشیه برده و سبب مظلومنمایی آقای آملی هم میشدند.
2⃣ ثانیاً از تکنیکهای رذیلانه جریان انحرافی همین است که آنقدر با بداخلاقی و بدگویی دنبال تخریب یک نفر میافتند که افراد مومن و انقلابی به خود اجازه نمیدهند در تهمتها و افتراها آنها را همراهی کنند سپس خود را تک قهرمان مبارزه با آن فرد معرفی کرده و وقیحانه انگشت اتهام به سمت جریان انقلابی میگیرند که شما محافظهکارید و ما شما را باور نمیکنیم؛ همینقدر پست و بیحیا!
3⃣ ثالثاً اگر آقای آملی بهدلیل برخورد با آقای طبری نامهای خصوصی هم به رهبری نوشته باشد و استعفا کرده باشد، ضمن آنکه این اقدامش مذموم و شایسته سرزنش است و صحبتهای منتسب به آیتالله یزدی هم در همین راستاست اما باز هم صد شرف دارد به آن وقیحی که وقتی در سریر قدرت بود علناً میگفت که کسی حق برخورد با اطرافیان من را ندارد و خط قرمز تعریف میکرد و حتی وقتی اقدامش در یکشنبه سیاه توسط رهبر انقلاب "خلاف اخلاق، شرع و قانون" خوانده شد؛ بازهم خود و اطرافیان منحرفش به آن کثیفکاری افتخار میکنند.
📝 #امید_نیکو
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 اح اح اح
✍🏻 #حسین_قدیانی
🔺 بزنبزنشون برای ماست؛ بخوربخورشون برای خودشون! زد و خوردهایی که فقط دشمن را و جریانات فتنه و انحراف را خوشحال میکند! ادبیات قیممآبانهی یزدی و امثال علمالهدی بعلاوهی زندگی و حوزهی آنچنانی آملی و امثال بعضی علما! دلم برای رهبری میسوزد که مجبور است به شما به چشم "یار" نگاه کند! صد رحمت به جوانکان اینستاگرامی که عمدتا در خفای دایرکت، گریبان هم را میگیرند!
🔹 آقای یزدی اینقدر نمیفهمد که رودررو قرار دادن مراجع با نظام، از امیال دشمن است؛ پس کمی پیراستهتر باید سخن گفت! و آقای آملی اینقدر نمیفهمد که با ویلای لوکس و حوزهی لوکستر نمیتوان مدیری در تراز مدیران جمهوری اسلامی شد؛ پس کمی زندگی سادهتر باید داشت! حیف آن دفاعکهایی که از سر اضطرار، گاه از یزدی کردیم و گاه از آملی! یکی سخیفتر از مهرناز میناوند و یکی سخیفتر از فرناز مجیدی!
🔺 احسنت به خیک بصیرتتان که در آستانهی عیداللهالاکبر، این دعوای علنی را تقدیم رهبر انقلاب کردید! و به یقین، حقتان همین ادبیات است! فاش میگویم که با تمام وجود، متنفرم از جفتتان! و از علمالهدی که سودی جز هزینهتراشی ندارد خطبههایش! والله مردم در تاکسی و اتوبوس و مترو، عوض شما به ما فحش میدهند و وقتی میفهمند فرزند شهیدیم، بیشتر هم فحش میدهند! مردم فکر میکنند خون پدران ما، شما را به ملک و مملکت رساند! و چرا اینگونه فکر نکنند؟!
1⃣ آقای علمالهدی! چرا با یک استعفا، همه را خوشحال نمیکنید؟! والله آنکه از سخنان شما هر جمعه مستفیذ میشود، سایت انتخاب است، نه مردم کوچه و بازار!
2⃣ آقای آملی! اگر حرفهای اخیرتان راست است، پس چرا در مقام رئیس دستگاه قضا با معاونان و آقازادهها و کی و کی برخورد نکردید؟! نکند آن زمان هم رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بودید؟!
3⃣ آقای یزدی! شما قیم حوزهها و مراجع هستید مگر؟! کی پاپ شدهاید که ما نفهمیدهایم؟! این چه طرز سخن است؟!
🔺بگذار رک بگویم؛ فقط بوی لجن منیت میدهد دعواهایتان! هیچ برای خدا نیست! و جا دارد از لسان خمینی کبیر، وام بگیرم و بگویم؛ آقایان! بترسید از آن یومالله که مردم، درون پر از "من" شما را بیشتر بفهمند و همان بلایی را که سر رژیم قبل آوردند، سر این نظام هم بیاورند!
🔹دردانهای چون شهید محسن حججی برود و از سر خود بگذرد؛ به این امید که دشمن را در همان بیرون مرزها نگه دارد و شما اما بدتر از دشمن به جان آبرو و حیثیت نظام بیفتید و اینگونه در علن، بنا کنید تخریب یکدیگر؟!
💢پس اذن دهید که راقم این سطور، جفتتان را تخریب کند، بلکه باری از روی دوشتان برداشته باشد!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 از برجام درمانی تا اینترنت تراپی
✍🏻 #محمدجواد_اخوان
🔺همه این جمله را از رئیس جمهور کنونی در کوران رقابتهای انتخاباتی شنیدیم که وعده داد «هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد» و البته این تنها وعده نامزد پیروز انتخابات نبود. اما آنچه درباره آن کمتر شنیده شد و معالاسف در رقابتهای انتخاباتی معمولاً مورد غفلت قرار میگیرد، برنامهها و راه حلهای نامزدها برای تحقق وعدهها است. در واقع ارائه راه حل شرط لازم برای وعده دادن است.
🔹علیای حال در عمل دیده میشود که بعد از انتخابات و زمانی که میدان عمل فرا میرسد، گاه راهحلهایی پیشنهاد میشود که هیچ تناسبی با هدفگذاری اعلام شده ندارد و معلوم نیست به چه نتیجهای منتج خواهد شد. به واقع میتوان گفت چالش اصلی مدیریت کلان، نه در وعدههای بی شمار و بی سرانجام، که در فقدان راهحلهای کارآمد و مرتبط است.
🔺برای نمونه در دولت یازدهم، «مذاکره» و آنچه «تعاملگرایی با کدخدا» خوانده میشد، به عنوان راه حل اصلی همه مشکلات کشور معرفی شد و حتی در روزهای داغ مذاکرات، مسائلی همچون آبخوردن و ازدواج جوانان نیز منوط به نتیجه مذاکرات قلمداد میشد.
🔹 بعدها با امضای توافق، «برجام» شاهکلید و حل المسائل همه گرفتاریها معرفی شد و عملاً اقتصاد کشور پنج سال معطل امضا و اجرای آن شد و نهایتاً بعد از آنکه برخی از مدیران دولتی رهاورد آن را «تقریباً هیچ» دانستند، کدخدا با شلیک تیر خلاص به برجام، همه امیدهای کدخداباوران را به یأس بدل کرد و پروژه «برجام درمانی» تقریباً به پایان خود رسید.
🔺البته شکست «برجامدرمانی» به معنای شکست پروژه «آدرس غلط» نبوده و نیست. با خروج امریکا از برجام، بلافاصله ضلع اروپایی طرف غربی وارد شد و با وعدههای جدید، مستمسک جدیدی در اختیار غربگرایان داخلی داد و پروژه «اینستکس درمانی» کلید خورد.
🔺البته پروژه آدرسدهی غلط تنها به پروندههای سیاست خارجی ختم نمیشود و با تأسف باید گفت به یک رویه در بخشهایی از دولت تبدیل شده است. یک روز از آقای رئیس جمهور شنیده میشود که اگر وزارت بازرگانی (بخوانید وزارت واردات) تأسیس شود، در عرض یک هفته مشکلات معیشتی حل میشود. روز دیگر گفته میشود که پیوستن به فلان کنوانسیون بینالمللی باعث کاهش ۲۰ درصدی قیمتها میشود و ...
🔹علاوه بر اینها اخیراً مشاهده میشود در آدرسدهیهای غلط «اینترنت» و «فضای مجازی» نیز جایگاه ویژهای یافته و مثلاً شنیده میشود که رئیس جمهور محترم در جلسهای ساماندهی مسافربرهای شخصی توسط یک استارتآپ را «ایجاد شغل» مینامد و یا اینکه زمانی که زوجهای جوان در خرید حداقل جهیزیه و اجاره خانه دچار مشکلات جدی هستند، به آنان وعده اینترنت رایگان داده میشود.
🔺 از همه عجیبتر آن است که وزیری در کابینه به رساندن اینترنت به مدارس کپری افتخار میکند و البته کسی نیست بپرسد که ساخت یک مدرسه امن و مناسب برای تحصیل اولویت دارد یا اینترنت. البته پاسخ روشن است زمانی که هدف راضی کردن مخاطبان شهرنشینی باشد که تجربهای از تحصیل در مدرسه کپری با وسایل گرمایش ناامن ندارند و مثلاً دغدغهشان دسترسی به فضای مجازی است، دیگر موضوع کمی فرق خواهد داشت.
🔹 بدون شک مقصود نگارنده انکار فواید و نقش تسهیلگر فضای مجازی در زندگی امروزه نیست، اما اگر برخی مدیران کشور اندکی با «هرم سلسلهمراتب نیازهای مازلو» آشنایی داشته باشند، میدانند زمانی که به دلیل سوءتدبیرها، قیمت نیازهای اولیه و اجتناب ناپذیر همچون خوراک، پوشاک و مسکن شهروندان چندبرابر شده و خطر دچار شدن بخشی از جمعیت کشور به آسیبهایی نظیر سوءتغذیه وجود دارد، «اینترنتتراپی» با ارائه اینترنت رایگان یا نصب دکل روی کپر، شوخی تلخ و البته بی مزهای است.
💢به راستی، مشکل «آدرسهای غلط» با چاشنی تفاخر به راهحلهای غیرمرتبط تا کجا ادامه خواهد یافت؟ بعد، تا کی باید شاهد باشیم که نیازهای واقعی جامعه با کلیدواژههای دوقطبیساز فرهنگی و سیاسی به انحراف کشیده میشود؟ تا چه زمانی تراژدی «له شدن دهکهای مستضعف جامعه به سود پر شدن جیب اشراف»، با کمدی مضحک «هراس از دیوار کشیدن رقیب در خیابان» و یا دعوت به «کشف حجاب» نادیده گرفته میشود؟ آیا وقت آن نرسیده است که برخی مسئولان محترم، حداقل به جهت ماندن نام نیک در تاریخ هم که شده، به فکر مشکلات واقعی مردم و راهکارهای متناسب و مرتبط با آنها باشند؟
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ربات پویش #فقط_به_عشق_علی در پیامرسان سروش ایجاد شد
شما با استفاده از این ربات میتونید:
🔹 با راههای مشارکت در این پویش آشنا بشید
🔸از بانک ایدههای مشارکت در پویش استفاده کنید و ایدههای خودتون رو به اون اضافه کنید
🔹عکس پروفایل خودتون رو به نشان پویش مزین کنید
🔸و در نهایت با ارسال عکس یا فیلم از کار خوبی که نیت انجام اون رو دارید، در پویش #فقط_به_عشق_علی شرکت کنید
اجرتون با خود مولا ❤️
✅ آدرس ربات پویش در پیامرسان سروش:
https://sapp.ir/faghatbeeshghealibot
🔴 به آتش این دعوا ندمید!!!
✍🏻 #سیدپویان_حسینپور
🔰طبیعتاً نوشتن اینجا، نباید منطقی اما باشد اما انگار ننوشتنش، برای بعضیها توهم فهم زیاد درست کرده!
پس مینویسم..
🔺دوره افتادهاند که ای واااای سطح دعوا خیلی بالا بوده و خیلی دعوای بدی بوده و اصلا بدبخت شدیم و مردم ناامید شدند و چه و چه..
🔹خب قبول. افتضاح بود واقعا. اما بعدش که چه؟! چه کنیم؟! بنشینیم گروهی توی سر بزنیم و مجلس روضه بهپا کنیم؟! یا نه بدمیم به آتش دعوا بین طرفین؟!
🔺نمیبینید ضدانقلاب و افسادطلبان اصلاحاتی چه عروسی گرفتهاند و چطور روی روح و روان و اعتماد مردم به نظام پنجه میکشند؟! شما برادر و خواهر خیلی فهیم و خیلی باشعور انقلابی هم که دقیقا دارید همین نقش را ایفا میکنید و با این بزرگنمایی و ننهمنغریبمبازی مکمل پازل دشمن شدید..
🔹واقعا بعضی از رفقای مدعی رسانهای ما، فهمشان از رسانه این است که در یک اختلاف اینچنینی، باید روحیه را باخت و دمید به آتشی که دشمن به روی انقلاب و نظام و مردم روشن کرده؟! اینطور قرار است در جنگ رسانهای و جنگ روانی و جنگ ادراکی با دشمن مقابله کنید؟!
شما که جنگ شروع نشده روحیه را باختید و منفعل و مستأصل شدید!
🔺دردآورتر اینجاست که یقه هرکس که مستأصل نشده را هم گرفتهاند که تو از درک موضوع عاجزی و نمیفهمی که این دعوا چقدر بزرگ بوده و باید مثل ما حنجره پاره کنی به فریاد وامصیبتا!
💢بگذریم اصلا. گفتم که. نوشتنش منطقی نیست..
یاد جمله امام(ره) افتادم وقتی که صدام با همه حمایتهای جهانیاش به ایران حمله کرد. روحخدا هم خب مثل این انقلابیهای مقیم توییتر نبود. خیلی ساده پیام داد که؛ یک دیوانهای یک سنگی را در چاه انداخته و...
اینکه خب یک دعوای طلبگی بین دو شیخ اهل سیاست بیشتر نیست!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درسهای «گریس1» به برجام
🔹 روز گذشته بود که تصویر بهاهتزازدرآمدن پرچم جمهوری اسلامی ایران روی نفتکشی منتشر شد که تا همین چند روز پیش در توقیف انگلیسیها بود؛ نفتکشی که پیش از این با پرچم پاناما محموله ایران را جابهجا میکرد و صرف ایرانیبودن محموله این سوپرنفتکش باعث دستدرازی انگلیسیها شده بود.
🔺 حالا و بعد از اتمام فرایند بازداشت و بدون اینکه فعلاً خبری از آزادی نفتکش انگلیسیِ توقیفشده در ایران باشد، سوپرنفتکش «گریس1» از بند توقیف رها شده و اینمرتبه اما با پرچم ایرانی قدم در آبراه بینالمللی میگذارد.
🔹این اتفاق ظاهراً یک اتفاق ساده سیاسی، ولی در باطن اثبات یک نگاه در تعاملات بینالمللی جمهوری اسلامی است؛ اثبات این نگاه که در دنیای پرزرق و برق و ظاهراً متمدن امروزی، هنوز مانند چندصد سال قبل، قدرت حرف اول را میزند؛ اثبات این نگاه که حقوق و دیپلماسی بینالمللی تا پیش از قدرتمند شدن، صرفاً سرفصلهایی برای تدریس در دانشکدههای حقوق هستند که کارکردشان، فقط برای گرمکردن سر دانشجویان این قبیل رشتهها در ممالک در حال توسعه است وگرنه در باطن هنوز قدرت است که حرف اول را میزند؛ منطق و قاعدهای که شبیه آن در جنگل هم حکمرانی میکند.
🔺 دیپلماسی در دنیای فعلی بیش از آنکه ابزاری برای چانهزنی باشد، لعاب شیک و پرزرق و برق اعمال قدرت است وگرنه بدون اهرمهای قدرت و دلخوشکردن صرف به شعارهای شیک بینالمللی، آن بر سر یک ملت خواهد آمد که امروز بر سر برجام آمده. کاش این درس عبرتها را فراموش نکنیم.
📝 #سرمقاله روزنامه #صبح_نو
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
🔴 درسهای «گریس1»
🔴 با پوزش از حضرات آیات!
✍🏻 #حسین_شریعتمداری
🔹درباره مرحوم آیتالله میرزا جواد آقا ملکی تبریزی آمده است؛ دو سال از ورود ایشان به نجف اشرف و حضور در جلسات درس عارف برجسته، مرحوم آیتالله حسینقلی همدانی گذشته بود که روزی به استاد میگوید «من در سیر و سلوک خود به جایی نرسیدهام»
🔸مرحوم ملا حسینقلی میپرسد؛ نام شما چیست؟ و میرزا جواد آقا با تعجب میگوید مرا نمیشناسید؟! من جواد ملکی تبریزی هستم! استاد میپرسد با آن ملکی تبریزی دیگر که در همین جلسات درس شرکت میکند چه نسبتی داری؟ پاسخ میدهد که پسر عمو هستیم.
🔹استاد میگوید از فردا کفشهای او را جفت کن! اجرای این دستور برای مرحوم میرزا که با وی کدورتی داشت سخت بود ولی از انجام آن طفره نرفت. دو ماه بعد، استاد از احوال او سؤال کرد و میرزا جواد آقا با خرسندی گفت دریچههایی از معرفت به رویم گشوده شده است و مرحوم ملاحسینقلی فرمود؛زائران تبریزی خبر کدورت تو با پسر عمویت را به تبریز برده و در پی آن میان طائفه شما نیز کدورتی پدید آمده بود اما وقتی تو را دیدند که کفش او را جفت میکنی، خبر این احترام و تواضع را نیز به تبریز بردند و کدورت از میان آنها برخاست و به دوستی و برادری تبدیل شد و خدای مهربان به پاداش، دریچههای علم و معرفت را به رویت گشود.
🔺دیروز رئیس محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار نامهای سرگشاده، به سخنان منتسب به حضرت آیتاللهیزدی پاسخ داد. ماجرا از دستگیری اکبر طبری معاونت اجرایی حوزه ریاست، رئیسسابق قوه قضائیه آغاز شد؛ دستگیری این فرد که با اتهامات متعددی مواجه است، بهانهای شد تا موج سنگینی از هجمهها علیه آیتالله آملی لاریجانی شکل بگیرد. ضدانقلابیون خارج نشین با استفاده از بستر فضای مجازی، سردمدار این حملات و تهمتها بودند.
🔺در این میان شایعهای در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه رئیس پیشین دستگاه قضا و رئیس امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام تهدید کرده است در صورت ادامه برخورد با طبری، ایران را به مقصد نجف ترک خواهد کرد! یک کانال تلگرامی که در انتشار اکاذیب علیه نظام و شخصیتهای آن و جعل خبر، سابقه سیاهی دارد، منبع اولیه این شایعه بود.
🔺منابع نزدیک به آیتالله آملی لاریجانی ضمن تکذیب این شایعه، تاکید کردند که «آیتالله آملی لاریجانی بهزودی جلسات دروس حوزوی خود را در حوزه علمیه قم مجدداً از سر خواهند گرفت و بنایی بر مهاجرت ندارند.»
در ادامه ماجرا، چند روز پیش خبر دیگری در فضای مجازی منتشر شد که در آن آمده بود، آیتالله یزدی دبیر محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در جلسهای نسبت به شایعه مورد اشاره واکنش نشان داده و انتقادات تندی را نسبت به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرده است این خبر نیز در فضای مجازی و از سوی رسانههای خارجی با پوشش گستردهای روبرو شد و دهها دروغ دیگر نیز جعل گردیده و به آن افزوده شد.
🔺و اما، در حالی که گزارشهای متناقضی درباره صحت و سقم این خبر منتشر شده بود، روز گذشته آیتالله آملی لاریجانی با انتشار نامهای مفصل و سرگشاده و البته با ادبیاتی تند، به سخنان منتسب به آیتالله یزدی واکنش نشان داد.
🔹اختلاف نظر و یا اشتباه در کسب خبر پدیدهای است که احتمال بروز آن در میان تمامی افراد جامعه وجود دارد و عالمان دینی نیز از این قاعده مستثنا نیستند. چاره کار، بررسی و کشف واقعیت ماجراست تا در صورتی که خبر منتشر شده زمینهای از آسیب در پی داشته باشد از بروز آن پیشگیری شود.
این فرمول اما، درباره شخصیتهای اثرگذار با موارد عادی تفاوتهای درخور توجهی دارد که رعایت آن از سوی آنان ضرورتی اجتنابناپذیر است. چرا که آنان از یکسو، معلمان جامعه هستند و رفتار و گفتارشان میتواند پیامدهای نامطلوبی به دنبال داشته باشد و از سوی دیگر شخصیت و جایگاه برجسته آنان «امانت الهی» است و تنها متعلق به خودشان نیست که در حفاظت و پاسداری از آن بینیاز از مراقبت باشند!
🔸 رهبر معظم انقلاب اسلامی (آبان ماه سال 1391) درباره اختلاف مسئولان فرموده بودند:
«هم اختلافات بین مسئولین مضر است، هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤسای محترم هشدار میدهم... به آنها هشدار میدهم، مراقب باشند.نه اینکه این نامهنگاریها خیلی مهم باشد؛ نه، صد تا نامه بنویسند؛ کار خودشان را بکنند، اختلافات را به میان مردم نکشانند، چیزهای جزیی را مایه جنجال و هیاهو و استفاده تبلیغاتی دشمن و خوراک تبلیغاتی رادیوهای بیگانه و تلویزیونهای بیگانه نکنند، صد تا نامه بنویسند؛ نامه اهمیتی ندارد. مهم این است که همه ما بدانیم مسئولیتی داریم، همه ما بدانیم موقعیت حساسی داریم.»
💢 و بالاخره امید آنکه حضرات آیتالله یزدی و آیتالله آملی لاریجانی عذر نگارنده را در قلمی کردن این وجیزه بپذیرند و به او خُرده نگیرند که...
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://