🔴 اعتراض خیابانی در ایران جواب نمیده
✍🏻 #حسین_دارابی
🔹ببینید تو اکثر کشورهای دنیا دقت کرده باشید، برای اعتراضات مردم میان تو خیابونا و بصورت مسالمتآمیز اعتراضشون رو اعلام میکنن. ولی شما نمیبینید که بزنن بانکا و ادارهجات رو آتیش بزنن، ماشینهای مردمشون رو آتیش بزنن. شما فرانسه رو ببینید، حدود یکساله دارن اعتراض میکنن ولی اندازه یک روز خسارت تو یکی از محلههای یکی از شهرای کوچیک ایران توروزهای اخیر، خسارت به اموال عمومیشون وارد نکردن، تعداد کشتهها همینطور
🔺این روش اعتراض خیابونی هرکجا جواب بده، تو ایران جواب نمیده. چون یه کشوری مثل فرانسه معترضینش خود مردمش هستن ولی ایران هزارتا دشمن داره، از منافق و سلطنتطلب گرفته، تا ریاستارت و تجزیهطلب و صدتا گروه دیگه. رسانههای مختلفی هم هستن که دائم مردم رو تحریک میکنن به اعتراض.
🔹خلاصه تو ایران اعتراض خیابونی اصلا جواب نمیده. چون آخرش میشه همینی که میبینید، کار به ناامنی تو جامعه کشیده میشه. خیلیا میگن یعنی اعتراض نکنیم؟ ساکت باشیم؟ میگیم اعتراض بکنید به روشهایی که وجود داره. ولی روش اعتراض خیابونی تو ایران اصلا جواب نمیده. اموال عمومی نابود میشه، مردم بیگناه کشته میشن. ما که راضی به این موضوع نیستیم، هستیم؟
💢حاکمیت باتوجه به این نکته وبرای پیشگیری از تجمعات خیابانی باید هرچه زودتر یک سازوکار برای اعتراضات مردمی فراهم کنه
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 قوه قضائیه باید با عوامل #تدبیر_سوخته برخورد قاطع کند
🔺مطالبه مردم برخورد با عوامل اصلی این اتفاقات است
✍🏻 #آقای_الف
🔹امشب که آمار تلفات جانی و مالی حوادث اخیر که با سوءاستفاده مزدوران دشمن به اغتشاش و آشوب تبدیل شده بود را بررسی میکردم، همزمان تلوزیون درحال پخش یک موسیقی بود که از ایران و وطنمان میگفت. (تیتراژ پایانی برنامه عصر دکتر طالب زاده)
🔺اشک از چشمانم سرازیر شد، وقتی میبینم جوانان برومند حافظ امنیت، ناجوانمردانه شهید شده اند و تعداد زیادی هم از مردم بیگناه که بیشتر رهگذر یا تماشاگر حوادث بودند، در این اغتشاشات جانشان را بیهوده و به خاطر کینه مزدوران آشوبگر دشمن از دست داده اند.
🔸وقتی که به سال 89 برمیگردم و نحوه آغاز اولین طرح هدفمندی یارانه ها و به تبعش افزایش حامل های انرژی را بررسی میکنم و با این شبیخون بنزینی مقایسه میکنم، تنها یک مطالبه در ذهنم جا باز میکند و آن درخواست برخورد قاطع قوه قضائیه با عاملان #شبیخون_بنزینی است. عاملانی که نه تنها امنیت کشور را به خطر انداخته اند، بلکه مقصر اصلی تخریب اموال بیت المال و مردم هستند.
🔹آقای رئیسی چندماه قبل در مصاحبهای گفته بود که اگر کسی چندسال قبل تصمیمی گرفته باشد و این تصمیم باعث بروز خسارت و ضربه به مردم و بیت المال شده باشد، باید مورد مؤاخذه و محاکمه قرار بگیرد تا هرکس برای تصمیمی که میگیرد، پاسخگو باشد.
🔺 لذا اکنون که فضای کشور رو به آرامی نهاده است و سردسته و لیدرهای اغتشاشات در شهرهای مختلف شناسایی و دستگیر شده اند، از شخص آیت الله رئیسی درخواست داریم که به حرمت خونهای بر زمین ریخته بیگناهان، با تک تک عوامل #بی_تدبیری برخورد قاطع کرده و گزارشش را به مردم ارائه کنند.
💢باشد که هرکس برای اقداماتش در این کشور پاسخگو باشد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴فاصله ما و رهبری در این روزها
✍🏻 #محسن_مهدیان
🔰بعد از سخنان رهبرانقلاب چه احساسی داشتید؟ احساس تفاوت نداشتید؟ آنچه رهبر انقلاب رقم زد با مسیری که انقلابی ها و اصولگراها و غیره طی دو روز اول بعد سهمیه بندی انجام دادند چه میزان قرابت داشت؟ چرا؟ اختلاف کجاست که در چنین بزنگاه هایی خودش را نشان می دهد؟ مبنایی و یا سیاسی و یا حتی اخلاقی؟
اجازه دهید این متن را تلخ مرور کنیم؛ شایدم هرسه.
🔺بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه میکردیم؟
🔹برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتی رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند. اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند.
🔺مردم چه برداشتی از این رفتار دارند؟ غیر از اینست که برداشت غالب این شد که نظام برای اجرای این سیاست دچار تردید و دودلی است؟ همین ابهام، آتش بیار اغتشاشات نبود؟
🔸رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم.
🔹مساله روشن نبود؟
دولت ناکارامد در دو سال پایانی تصمیم می گیرد به توصیه بسیاری از کارشناسان به مردم ستم دیده از بار تلاطم ارزی و تحریم ها، کمک نقدی و بسته حمایتی دهد. هیچ راهی هم ندارد جز مالیات گرفتن از دارنده ها به روش افزایش قیمت بنزین. همین را هم در شورای عالی سران قوا که با تصویب رهبری تشکیل شده است مصوب می کند. رهبری هم تائید و حمایت می کند. تا اینجای ماجرا ابهام بود؟ چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟
🔺مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار، دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟
💢اما فقط همین نیست. شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 رهبری و کم کاری شما
✍🏻 #سعید_احدیان
🔺سرتان را به زیراندازید دربرابر شهدایی که نظاره گر رفتار شما با نایب امام زمان شان هستند و فراموش نکنید که «چشمان هزاران شهید به اعمال ما دوخته شده است».
🔹صبح سختی بود و روز تلخی وقتی آقا مجبور شدند بار بی تدبیری دیگران را برای امنیت و منافع مردم و مصالح نظام به عهده بگیرند.
🔺تکلیف روحانی و امیدی ها که روشن است. از آن ها نه انتظار تدبیر داریم و نه دلسوزی برای نظام و آقا. اما عصبانی ام از نمایندگان خودی که تصمیم حتی نادرست اما اعلام شده ی ملی را با حرف ها، توئیت ها و طرح های فوریتی شان شل کردند و امید به نتیجه رسیدن از راه تجمع خیابانی و اغتشاش را در معترضان تقویت کردند و عن قریب بود که با تصمیم تاریخی شان!!! بنزینی روی آتش بریزند و آغازی شود بر دومینوی مطالبات جدید همراه با اغتشاش مثل لبنان و عراق و در نتیجه فتنه ای غیرقابل مهار رقم بخورد.
🔹 نمایندگان پاسخ دهند، که اگر مخالف بودید چرا وقتی مدت ها است که می دانید این تصمیم گرفته شده اعتراض نکردید و توئیت نزدید و طرح چند فوریتی ندادید و حالا که دیگر کار از کار گذشته است و صدای مردم را می شنوید یادتان افتاده است نماینده اید؟
🔺 آقای نماینده انقلابی! اگر شما به رایزنی های دیروز دلسوزان برای عقب نشینی از این اقدامات پاسخ مثبت می دادید، آیا آقا مجبور می شدند، برای کنترل مجلس، اول صبح و قبل از اقدام شما، از تصمیمی که دیگران آن را گرفته اند حمایت کنند و خود را در برابر مردم ناراحت قرار دهند و از خود هزینه کنند؟
🔹 سرتان را بالا بگیرید دربرابر مردمی که قرار است به شما رای بدهند و بگویید ما مخالف بودیم و دیدید که رهبری نگذاشتند قیمت را برگردانیم؛ اما سرتان را به زیراندازید دربرابر شهدایی که نظاره گر رفتار شما با نایب امام زمان شان هستند و فراموش نکنید که «چشمان هزاران شهید به اعمال ما دوخته شده است».
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴مدل دمشق در تهران
✍🏻#علیرضا_زادبر
🔺برخلاف اصرار اشتباه صدا و سیما در مقایسه آشوب های اخیر کشور با مدل اعتراضات چند ماهه در هنگ کنگ، باید گفت بررسی مدلهای تند خشونت نشان دهنده همان رفتاری است که از سوریه آغاز شد.
🔺در آغاز اعتراضات مردمی در حلب، حمص و ادلب، بدون هیچ گونه رفتار خشونت آمیز مردم مخالفت خود را با دولت اعلام داشتند اما بلافاصله گروههای مسلح نقابدار با شرکت در تجمعات مردمی و هدف قرار دادن معترضان با گلوله، جنگ داخلی خانمان سوز را به راه انداختند.
🔺شدت، سرعت و عمق خشونت مسلحانه در چند شهر ایران بعد از افزایش قیمت بنزین و هدف قرار دادن مردم با سلاح گرم توسط گروههای نقابدار نشان دهنده تکرار همین الگوی آشوب است.
💢با توجه به اینکه مدتها این افراد در داخل کشور آموزش دیده و به دنبال شبکه سازی و جذب نیرو بودهاند آیا از رصد اطلاعاتی ما دور بوده اند؟
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 سیاست، آموزشِ پس از آزمون!
(شرحی بر مواضع اخیر رهبری در خصوص سهمیهبندی بنزین)
✍️ #یاسر_شیرازی
هیچ بعید نیست در آیندهی نزدیک، همگی شنوندهی این جمله از امام خامنهای باشیم که:
«وَاَلله من به روحانی رأی ندادم.»
🔰 امّا تا انشاءالله آن روز فرا برسد، علیالحساب ذکر حقایقی در خصوص بیانیهی حمایتی رهبری از تصمیم دولت مبنی بر گرانی تحمیلی بنزین، خالی از لطف نیست. سادهپنداری است اگر تصوّر شود رهبری معزّز با حمایت خویش از این تصمیم دولت، نفع اجتماعی، عمومی و معیشتی را نادیده گرفته باشد. زیرا بیشک، رهبری که از همان ابتدای رهبری خویش با وجود فراهم بودن موقعیت سکونت در بالاشهر تهران، پیشنهاد نزدیکان خود را رد میکند و مرکز شهر را انتخاب میکند، رهبری که سالهاست میان دیوارهای رنگ و گچ ریخته زندگی میکند، رهبری که روی فرش پوسیده قدم میگذارد، دمپایی وصلهدار پا میکند و ظروف را از داخل کابینتهای زنگ زده برمیدارد، به خوبی میداند که چنین تصمیمی باعث تضرّر برخی مردم و نگرانی عمومی خواهد شد. با جماعتی که میگویند «اینها فیلمشه»، نه کاری دارم و نه بحثی! امّا از آنهایی که اندکی اهل تأمّل هستند میپرسم که :
1️⃣ آیا این رهبری که الآن از تصمیم دولت حمایت کرده، همان رهبری نیست که حکم رئیسجمهور همین دولت را نیز تنفیذ کرد؟ چرا آن زمان صدایی از شما بلند نشد؟! میگویید رهبر مجبور بود امضاء کند؟ خب الآن هم مجبور بود از تصمیم دولت حمایت کند. به همین راحتی! دولت همان دولت است و رهبر هم همان رهبر.
2️⃣ اگر رهبر با تصمیم دولت مخالفت میکرد، آیا متّهم به ایستادن در مقابل رأی مردم نمیشد؟ اصلاً خود رئیسجمهور معلومالحال و اعضای کابینهاش بر طبل «سنگاندازی رهبری بر سر راه دولت» نمیکوبیدند؟
🔺شاید برخی از شما اینطور فکر کرده باشید که با توجّه به کاهش محبوبیت روحانی، در صورت مخالفت رهبری، دیگر ایشان حداقل از سوی مردم متّهم نمیشد. امّا تصوّر غلطی است؛ زیرا کاهش محبوبیت، معنایش به صفر رسیدن حامیان نیست. چنانکه در سفرهای هفتهی گذشتهی روحانی به یزد و کرمان دیدیم هنوز هستند مردمی که پای گزافات حسن روحانی سوت و کف میزنند؛ ولو اینکه تمام آن جمعیت را خود دولت آورده باشد...
✅ تا زمانی که مردم یا حداقل اکثریت قریب به اتّفاق مردم آگاه نشوند، نه تنها امام خامنهای، بلکه هیچ رهبر دیگری نمیتواند در مقابل تصمیمات دولت بایستد مگر استثنائاتی که در شرع مقدّس و قانون اساسی لحاظ شدهاند.
🔹برویم عقب! خلاف جهت زمان! روی خطّ تاریخ... آیا و اقعاً زمان مرحوم امام خمینی رحمتالله علیه، هیچ دوران مشابهی به این روزها را نمیتوان یافت؟ گویا نیاز به توضیح بیشتری نیست جز اینکه امام خامنهای، همان شاگرد امامی است که به شهادت نزدیکان، صلاحیّت ایشان برای رهبری جمهوری اسلامی بارها از سوی مرحوم امام خمینی تأکید، تأیید و توصیه شد. شاگرد امامی که روزگاری تمام اهانتها و فحّاشیها را به جان خرید تا تمام مردم، با فرار یک منافق در لباس زنانه، به حقّانیت مواضع پیشین ایشان پی بردند و آگاه شدند.
🔸 برویم عقبتر! به امیرالمؤمنین علیهالسّلام در ماجرای حکمیت، ابوموسیاشعری سادهلوح را تحمیل کردند؛ اما زمانی که مردم متوجّه خرابکاری اشعری شدند، به حضرت اعتراض کردند که «ما گفتیم ابوموسیاشعری؛ شما چرا قبول کردی؟!!!»
💢 آری؛ اقتضای سیاست، آموزشِ پس از آزمون است. در سیاست همیشه نمیشود مطابق اولین راهی که به اذهان عمومی خطور میکند عمل کرد؛ اصلاً معنای سیاست همین است و اگر غیر از این بود، دیگر نامش سیاست نمیشد. رهبر سیاسی جمهوری اسلامی، برای هر موضع و تصمیم خود حجّت شرعی دارد و قبل از هر اقدامی، تمامی عواقب سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، داخلی و بینالمللی آن را میسنجد که اگر غیر از این بود، امروز پس از سی سال و پنج ماه، با وجود هزاران دشمن داخلی و خارجی، نامی از جمهوری اسلامی باقی نمیماند. سرش به سلامت باد و تنش به ناز طبیبان نیازمند مباد...
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 اندکی درباره سخنان اخیر رهبری
✍🏻 #مصطفی_امینیخواه
🔶 صریح ترین موضع رهبر انقلاب در وصف ناکارآمدی دولت فعلی، همانی است که در ماه رمضان خطاب به دانشجویان فرمودند که: غصه ها و نگرانی هایی که شما دانشجویان دارید و مخصوص شما هم نیست، با روی کار آمدن دولت جوان و حزب اللهی برطرف خواهد شد.
این سخنان، به دلالت التزامی بیّن، حکایت از قطع امید از دولت فعلی دارد.
🔹پس سخنان اخیر رهبری در پی ایجاد وجاهت برای دولت فشل و فلج نیست. هم چنان که سیاق کلام ایشان که دوگانه اختلافی بین کارشناسان را مبنی بر مفید و مضر دانستن طرح بنزینی مطرح کردند، شائبه حمایت صریح و کامل از این تصمیم را هم از بین می برد.
♦️اما چرا رهبری در موقعیت فعلی به جای حمایت قاطع از اعتراضات مردمی، به حمایت قاطع از مصوبات سران قوا پرداختند؟
🔰آنچه از شرایط فعلی برآورد می شود این است:
🔻دولت فعلی سر و سرّ رازآلودی با ارگان منافقین دارد. هجمه کانونی دولت در انتخابات ۹۶، اعدام منافقین در سال ۶۷ بود که به طرز عجیبی سخنان حسن روحانی و مریم رجوی در آن برهه کاملا مطابق یکدیگر بود و رسانه های منافقین،سخنان انتخاباتی او را با ولع پوشش می دادند. هم چنین یادمان نمیرود نشست منافقین در آن ایام را که همگی به صورت هماهنگ، روسری بنفش به سر کرده بودند!
🔻ارگان منافقین از چندی پیش، برای آشوب سراسری و سازمان دهی شده، برنامه کاملی داشت که فقط یک جرقه کم داشت. و چه جرقه ای بهتر از سه برابر کردن قیمت بنزین به صورت شبانه و پنهانی؟
🔻آنچه منافقین از جانب مسئولان نیاز داشتند، زمینه سازی روانی و اجرایی برای التهاب مردم بود که دولت و مجلس به خوبی از آن برآمدند. اما قطب دومی که فتنه منافقین به آن نیاز دارد، دلهره و تشویش عمومی و ضریب دادن به دلواپسیهای مردم است تا اقشار گوناگون کف خیابان بمانند و اشرار در پوشش مردم به راحتی کار خود را پیش برند.
🔹واکنش استثنایی و حکیمانه رهبر انقلاب، این ضلع فتنه را شکست!
درست است که آتش سینه مردم خاموش نشد؛ ولی فضای بیرون ریختن این آتش کنترل شد. طبعا اگر رهبر انقلاب کمی در آتش سینه ها می دمیدند، آحاد مردم محقانه و بیصبرانه به مدل منافقین تن میدادند و شرایط برای خرابکاری وسیع آنها فراهم میآمد.
🔺آنچه برنامه ریزی منافقین ، سعودی ها و سایر تروریست های عنود برای ایران ماست این است که با آتش زدن اموال عمومی و خصوصی ، جو عمومی را متشنج و شرایط شهرها را به سمت جنگ شهری مدیریت کنند و در این میان ، کنترل برخی شهرها را به دست گیرند و جنگ را به جنگ داخلی بدل سازند.
در این صورت ، هم شرایط برون مرزی ایران از اختیار جمهوری اسلامی خارج ، و هم اهرم های نظامی علیه ایران فعال خواهد شد.
🔹اما پاسخ به این سوال که مردم چگونه باید به سیاست ها و مدیریت های غلط اعتراض کنند این است که شایستگان و نخبگان ، خودشان را برای فردای خاموشی فتنه آماده کنند. که در آن روز ، خبری از منافقان و خائنان در عرصه سیاست نخواهد بود.
💢اعتراض ، همیشه به ناله و فریاد نیست. گاهی به سازمان دهی و شکل دهی است. علی ع سالها زبان در کام گرفت ولی در همان سالها ، عمار و اشتر پرورش داد.
البته راه نقد ، تبیین و گلایه همیشه باز است.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 بیشترین قرارداد با دشمن در ۶ سال گذشته امضاء شده است
💬 #حسن_رحیمپور_ازغدی
🔹 در ۴۰ سال گذشته چوب اعتماد بیجا به دشمنان را خوردهایم، طی ۶ سال گذشته بیشترین قراردادها را با دشمن بعد از انقلاب اسلامی امضاء کردهایم.
🔹برخی مسؤولان به بهانه آشتی با جهان میخواهند زیر سلطه آمریکا و استکبار بروند، ما با جهان مشکلی نداریم و تنها با جهانخواران مشکل داریم.
🔹اگر سران سه قوه آدرس غلط به مردم دهند جامعه به انحراف کشیده میشود، ما برای پیشرفت احتیاج به باور فکری و استفاده حداکثری از ظرفیتهای خودمان داریم.
🔹برجام و سند ۲۰۳۰ بر خلاف قانون اساسی و بدون اینکه در مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شود، اجرا شد و طی ۶ سال گذشته بیشترین قراردادها را با دشمن بعد از انقلاب اسلامی امضاء کردهایم.
🔹احتمالا دیگر در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور پیدا نکنم، رسالت و وظیفه دانشگاهیان این است که بخشی از آسیبها را شناسایی کرده و راهحل مناسبی برای آنها ارائه دهند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 لزوم طراحی مکانیزم قانونی برای تجمعات مردمی
✍🏻 #داود_مدرسی_یان
🔹تجمعات مردمی و به اصطلاح خودجوش علیه اغتشاشات، کار خیلی خوبی است به شرطی که در همان تجمع، قبل از شعار علیه آشوبگر و اغتشاشگر، علیه مسبب این اوضاع هم شعار داد و مطالبات مردمی را از او مطالبه کرد.
🔸تجمعات ضداغتشاشگران در حالی با امنیت و آرامش برگزار میشود که هیچکدامشان به آشوب نمیکشد، چرا؟ چون متولی خود مسئولین و ائمه جمعه و جوانان انقلابی و حزباللهی هر شهرند.
🔹آیا نمیشد اعتراضات مردمی در رابطه با #گرانی_بنزین همینگونه با آرامش و امنیت برگزار شود؟ چرا میشد ولی مکانیزمی برای این کار نداریم! در هر شهری که مسئولین و ائمه جمعه و روحانیت به میان مردم رفتند به آشوب کشیده نشد!
🔸کاش نمایندگانی میداشتیم که برای یکبار که شده، مکانیزمی طراحی کنند برای اعتراضات مسالمتآمیز مردم. تا مردم وقتی به مسئلهای معترض هستند طبق آن مکانیزم قانونی عمل کنند. در هر شهر مکانی برای این قضیه در نظر گرفته شود.
🔹تا قبل از اینکه این مکانیزم طراحی نشود هر اعتراضی به آشوب تبدیل میشود. به واسطه گروهکها و نفوذیها و اشرار و برخی جوانان هیجانی، اعتراضات ملت به آشوب تبدیل میشود تازه باید بیائیم و تجمع کنیم علیه آشوبگران!! و مسئله اصلی گم میشود.
🔸لزوم طراحی این مکانیزم بسیار روشن است؛ جمهوری اسلامی از روز اول، نام خود را به رفراندوم گذاشت، مجلسی که قرار بود قانون اساسی را بنویسند را به رفراندوم گذاشت و مجلس خبرگان قانون اساسی را تشکیل داد، سپس اصل طرح قانون اساسی را به رفراندوم گذاشت، تاکنون حداقل ۴۰ انتخابات برگزار کرده؛ پس از چه میترسیم؟ ترسی ندارد. مجلس مکانیزم قانونی برای برگزاری تجمعات صنفی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و ... در نظر بگیرد، در هر شهر مکانی برای این قضیه هم در نظر بگیرند. قطعاً این آشوبها را نخواهیم داشت.
🔹وقتی کسی خارج از آن مکانیزم و خارج از آن مکان قصد داشت کاری انجام دهد و بانک یا اتوبوس یا اموال مردم را به آتش بکشاند آن موقع به لحاظ قانونی با آنها برخورد شود. دیگر همه هم قبول میکنند.
🔸چه منوشما قبول کنیم چه نکنیم، تجمعات ما در شهرها علیه آشوبگران و علیه اغتشاشات، باعث ناراحتی بخشی از مردم میشود. چون مردم میگویند ما که آشوب نکردیم ما مطالبه بحقی داشتیم قصد اعتراض کردیم شما حزب اللهی ها چرا از ما حمایت نکردید تا ضدانقلاب آمد و آن را به آشوب کشید؟ حالا چرا علیه گرانی بنزین شعار نمیدهید؟ ما باید هوشیار باشیم و علمدار مطالبات مردم باشیم نه مدافع ناکارآمدی دولت و مجلس!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 خواست امریکا را دیدید؟!
✍🏻 #کبری_آسوپار
🔺همین هفته پیش، سه چهار روزی قبل از آنکه تصمیم دولت برای سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین اجرایی شود، رئیس جمهور در سفر به یزد با چند شعار اعتراضی روبهرو شد. معترضان زیاد نبودند و شعارها هم نه تند بود و نه توهینآمیز. آنان فقط با چند جمله ساده اعتراض خود را به اوضاع اقتصادی ابراز کردند و تقصیر آنان نبود که گرانی و روحانی با یکدیگر هم قافیه شدهاند و فریاد آنان موزون شد که «تورم، گرانی / جواب بده روحانی».
🔹روحانی با این صدای اعتراض که فقط صدا بود و دیگر هیچ، چه کرد؟ او آنان را به اسلام دعوت کرد! گویی که مسلمان نبودند، فقط برای آنکه منتقد و حتی معترض روحانی بودند. روحانی حتی به همین قدر هم بسنده نکرد، گویا نگران درگیری دو گروه حامیان و مخالفانش هم نبود و از دوقطبی سازی هم نترسید؛ حامیانش را مردم نامید و صف منتقدان را از این «مردم» جدا کرد و لابد از گم شدن صدای شعارهای اعتراض در شور سوت و کف حامیانش ذوق کرد و شعارها را خواست امریکا نامید که از حنجره عدهای معدود بیرون آمده است!
🔺تعدادی از خواص حامی روحانی، از جمله پروانه مافی (نماینده مجلس) و حسین مرعشی (سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی) حتی خواستار برخورد قضایی با معترضان شدند! چهار تا شعار و این همه بی تحملی؟!
🔹در همه شش سال گذشته تاکنون که کرسی ریاست جمهوری کشور در اختیار حسن روحانی است، از این بی صبریها در برابر شنیدن صدای منتقدان و معترضان زیاد دیدهایم و دولت از همه ابزارهایی که توانسته در اختیار بگیرد، برای بستن دهان منتقدان بهره برد. ادعای حقوقدانی کرد و به وقتش آویزان ستارههای روی دوش سرهنگها شد تا رسانههایی را که از آنان حرف شنوی دارند، با تماسهای پشت سر هم محدود کند.
🔺یک روز نزد بزرگترها رفت و شکایت رسانههای منتقد را کرد و روزی دیگر پای خبرنگار و رسانه را به دادگاه کشاند. یک روز آنها را صدای امریکا نامید و دیگر روز، همنوا با اسرائیل. به دانشگاه رفت و سخنرانی کرد، اما به دانشجو اجازه صحبت نداد؛ به کارخانه رفت و از ماشین خود پیاده نشد تا حرف کارگر را بشنود. هر جا تجمع اعتراضی صنفی بود، کسی از دولت حاضر نشد به جمع معترضان برود و صدای آنان را بشنود و همزمان صدای تریبونهای سخنرانیهای یک طرفه اهل دولت بلند بود که «باید صدای اعتراض مردم را شنید»
🔹چه روزهای متعددی که کارگران حقوق نگرفته در تجمعات اعتراضی بودند و صدای اعتراض به خصوصی سازیها و توزیع ارزهای رانتی و غلط را دولت نشنید یا صدای تندروها و خودسران و چه و چه نامید. اقلیت، کودک، کم عقل، کم سواد، بی شناسنامه، تغذیه شونده از جای خاص، دروغگو، هوچی باز، بیکار، متوهم، اقلیت تندرو، هراسان و ترسو، بزدلان سیاسی، افراطی، تازه به دوران رسیده، بددل و کلی الفاظ زشت و دور از شأن دیگر، نگاهی بود که روحانی به منتقدانش داشت و دارد و دهان منتقد را بسته و قلم معترض را شکسته خواست. اما آیا واقعاً این منتقدان و معترضان خواست امریکا و اسرائیل بودند؟ مگر جنس خواسته آنان میتواند همین صدا و شعار و قلم و نوشته باشد؟!
🔺این روزهای ایران، روزهای قشنگی نیست؛ به بهانه یک تصمیم بنزینی، آشوبگران میخواهند راه نفس ملت را ببندند. اعتراض نیست، آشوب است؛ انتقاد نیست، اغتشاش است؛ صدا و شعار نیست، آتش و گلوله است؛ آشوبی سازمان یافته و سیاسی که با قتل و غارت پیش میرود و از دهها هزار کیلومتر آن سوتر، وزارت خارجه امریکا برایشان پیام حمایت و همکاری میفرستد. صدای معدود و خواست امریکا همینهاست، نه آن شعارهای نجیب و محجوب میدان امیر چخماق یزد.
🔹از دل این آتشهای آشوب دشمن شاد کن، کاش رئیس جمهور و دولتمردانش دقیقتر نگاه کنند و ببینند جنس خواسته امریکا چیست و چگونه میخواهد خشک وتر را با هم بسوزاند و بعد تلاش کنند با معترضان و منتقدانی که جز قلمهایی نجیب و مشتهایی استوار و شعارهایی محجوب سلاحی ندارند، مهربانتر و بلکه حداقل اخلاقیتر برخورد کنند. ما منتقدان نجیبی برای دولت روحانی بودیم، نه انتخاباتی را به هم زدیم، نه آشوبی به پا کردیم، و مقابل ضدانقلاب هم کنار همین دولت ایستادهایم؛ خواست امریکا ما نبودیم آقای روحانی؛ خواست امریکا همین آتشی است که این روزها میخواهد به جان کشور بیفتد و البته نخواهیم گذاشت و این روزها به زودی میگذرد؛ فقط شما تفاوتها را بنگرید و ببینید همه این شش سال چگونه معترضان و منتقدان مدنی خود را با آدرس غلط «خواست امریکا» و «همنوا با اسرائیل» به بیراهه ترور شخصیت بردید و حالا خواست واقعی امریکا جلوی چشمتان است! آن حجم از تندی و بی اخلاقی را خرج دوتا شعار و چهار تا تیتر نکنید، خواست امریکا همین است.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴آیا رهبر خود را فدا کرد؟
✍🏻 #حسین_دارابی
🔹بعضی از دوستان ولایی و انقلابی نتونستن حرفهای رهبری در حمایت از طرح سهمیهبندی بنزین رو هضم کنن، شروع کردن به تفسیرهای مختلف
یکی گفت رهبری خودش رو فدا کرد
یکی گفت رهبری خواست اشتباهی که رخ داده رو تقسیم کنه، (تقسیم تقصیر)
یکی گفت این امتحان ولایتمداری ما بود
یکی گفت حرکت منفعلانهای بود
و حرفهای مختلف دیگه...
🔺درحالیکه حمایت رهبری از مصوبه سران نشانه #اقتدار نظام هستش. یعنی وقتی نظام یک تصمیمی میگیره انقدر قدرت داره که اجراش کنه، اگه با نارضایتی یه عده این تصمیم قانونی لغو بشه، دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه. از فردا هرکی با هر قانونی مخالفت کرد باید قانون عوض بشه. بخاطر همین همه منتظر مجلس بودن که ساعت 9صبح یکشنبه دوفوریت یا سهفوریت لغو این مصوبه رو مطرح کنن، رهبری ساعت هفت صبح، در درس خارجفقهشون از این طرح حمایت کردن. نگذاشتن کار به مجلس برسه
🔹نکته دوم اینکه، رهبری از ساختارهای تصمیمگیری کشورش حمایت کرد. بعضیا فکر کردن رهبری از شخص روحانی حمایت کرد. درحالیکه ایشون از سران سه قوه که یکی از اونها به انتخاب مستقیم رهبری انتخاب شده، دونفر دیگر هم به انتخاب مردم. رهبری باید از ساختارهای نظامش دفاع کنه. جای تعجب داره بعضیا اینطوری تحلیل کردن که رهبری میاد خودش این طرح رو لغو میکنه. مگه بچهبازیه؟
🔺اشکال اساسی که نارضایتی مردم رو بهمراه داشت، عدم تبیین این طرح بود. اگر طرح درست تبیین میشد و مردم میدونستن قراره چه اتفاقی بیفته این ناراحتی پیش نمیومد. کمااینکه خود رهبری هم فرمودن، برخی از مردم خیال میکنن به ضررشون هست. این نکته یعنی رئیس جمهور درست تببین نکرد این طرح رو. درجلسه جمعه هم ایشون به رئیس جمهور گفته بودن، بهتر بود هزینههای حمایتی رو قبل از اجرا شدن طرح به مردم میدادید
🔹دلیل دیگهای که بعضیا حرفهای رهبری رو نفهمیدن، ناآگاهی از وضعیت دولت، بودجه، اقتصاد، مضرات طرح قبلی، مزایایی طرح جدید و در نهایت ضرورت اجراشدن این طرح بود، که اگر کسی به این نکات واقف بود، منتظر همین عکسالعمل از رهبری میبود. در پیامهای بعدی درباره همین موارد صحبت خواهیم کرد
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
894.8K
#تحلیل_صوتی
🔴توضیح مختصری پیرامون آنچه در #اغتشاشات انجام شد و آنچه پیش رو است
💬 #حسین_امیدیان
#زمان_و_شکل_طراحی
#نقش_نفوذ
#تحریمهای_احتمالی
#فضای_مجازی_گام_نهایی
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔹ضرورت تجدیدنظر در رویکرد ضدجمعیتی یارانه بنزین
🔺سیاست دولت در اعطای یارانه به مردم بر این مبنا استوار است که هرچه تعداد افراد خانواده بیشتر باشد، سهم اعضای خانواده از یارانه کاهش مییابد و اگر خانواده بیش از ۵ عضو داشته باشد، به عضو ششم یارانه تعلق نمیگیرد. شما اگر مجرد باشید، مجموع یارانهای که دریافت میکنید، ۱۰۰ هزار و ۵۰۰ تومان است، اما اگر عضو خانواده ۵ نفره باشید، یارانه شما به ۸۶هزار و ۵۰۰ تومان کاهش مییابد، اگر عضو خانواده شش نفره باشید، سهم شما از یارانه حدود ۷۲ هزار تومان است و این روند کاهشی ادامه دار است.
🔺این رویکرد تخصیص یارانه هم بار منفی فرهنگی دارد و نوعی تقبیح اجتماعی فرزندآوری است، و هم نوعی جریمه مالی خانوادههایی که فرزندان بیشتری میآورند. لذا یک رویکرد کاملا ضدجمعیتی و ضدخانواده است.
🔺دولت در تخصیص یارانه، نه تنها باید این رویکرد ضدجمعیتی را کنار بگذارد، بلکه باید معادله را دقیقا برعکس کند. یک فرد متاهل باید یارانه بیشتری نسبت به یک فرد مجرد بگیرد. عضو یک خانواده شش نفره حتما باید یارانه بیشتری نسبت به عضو یک خانواده سه نفری بگیرد. میتوان با همین ارقامی که برای یارانه در نظر گرفته شده و بدون افزایش میزان کل یارانه، این معادله را برعکس کرد تا هرچه بر تعداد جمعیت خانوار افزوده میشود، یارانه دریافتی بیشتر شود.
🔺درباره بحران جمعیتی پیش روی کشور، سخن بسیار گفته شده، رهبر حکیم انقلاب نیز پیوسته در این باره هشدار میدهند که آخرین مورد آن، در دیدار اخیر با مسئولان نظام و فعالان اقتصادی پس از افزایش قیمت سوخت بود. دولت ما آنگونه که باید سیاستهای حمایتی از فرزندآوری اجرا نمیکند، اما حداقل انتظار این است که رویکردهای ضدجمعیتی اینچنینی اتخاذ نکند. از جناب آقای رئیس جمهور انتظار میرود در اسرع وقت دستور اصلاح سیاست جمعیتستیز تخصیص یارانه را صادر کنند.
👤یاسر جبرائیلی
@Afsaran_ir
🔴 سوال: چطور رهبری تو قضیه هستهای و برجام و... سررشته داره تو بحث بنزین نه؟
✍🏻 #حسین_دارابی
🔹رهبری در علم هسته ای سر رشته نداره و نمیاد واکنشهای هسته ای رو مشخص کنه و یا تو طراحی سانتریفیوژها دخالت کنه
🔹رهبری قواعد کلی سیاست رو تو مسائل هستهای لحاظ میکنه. مثلا
_عدم تسلط کفار بر ما (قاعده نفی سبیل)
_قدرت بازدارندگی تجهیزات نظامی (واعدوا ماستطعتم من قوه... ترهبون به عدوالله..)
و قواعد دیگر...
🔺مثلا اورانیوم فلان درصد خلوص در کشورهای مطرح دنیا استخراج میشه، رهبری میگن باید به این برسیم. تا اولا به انرژی هستهای اونا نیاز نداشته باشیم که بر ما مسلط بشن و دوما اقتدارمون رو به دنیا نشون بدیم و یک نیروی بازدارنده برای کشورمون باشه و سوما نیاز هستهایمونم تامین میکنیم. همچنین در مساله موشکی
🔹بله اگه رهبری رفتن تو سایتهای هستهای و به کار دانشمندان و کارشناسان هستهای ایراد گرفتن بله میشه این ایراد رو مطرح کرد
🔺یا مثلا در بحث برجام یا fatf یا مذاکره با غرب اگه نظری میدن اون اصول کلی رو گوشزد میکنن. کار کارشناسی برعهده بقیهس
🔹درباره قوانینی که مجلس تصویب میکنه، آیا رهبر میاد دونه دونه دخالت میکنه؟ کارشناسان مجلس روش فکر و تحقیق میکنن، تصویب میشه، قانون میشه. خودِ رهبر هم قانون رو عمل میکنه و اگه قانونی اون اصول کلی رو بخواد نقض کنه، بله، تذکر میدن
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 پذیرش تقصیری در کار نیست!
✍🏻 #رها_عبداللهی
🔺این روزها وضعیت جالبی شده. همه دنبال مقصرند و در این تقصیر یابی آنان که بیش از همه سهم دارند، از همه مدعی ترند.
🔹روحانی در سخنانش بیانیه مراجع را از عوامل ایجاد مشکل خوانده!
🔹برخی نمایندگان مجلس مثل تابش نایب رئیس فراکسیون امید نهادهای حکومتی مثل صداوسیما را بسترساز آشوب ها معرفی کرده اند.
🔹عده زیادی از چهره های اصلاح طلب از جمله مولاوردي که خود در دولت روحانی سهیم است، در بیانیه ای علت اعتراضات را مشکلات حاکمیت در گذشته عنوان کرده اند.
🔹سایت ها و کانال های حامی دولت نیز چهره های انقلابی و بقول خودشان دلواپسان را مسوول دمیدن در آتش اعتراضات و کانالیزه کردن خشم مردم به سمت دولت دانسته اند.
🔻انگار نه انگار که عملکرد دولت در شش سال و نیم گذشته در عدم کنترل تورم و گرانی، حقوق های نجومی، رانت دلار ۴۲۰۰ تومانی، سپردن امور به برخی مدیران دست ناپاک، اشرافی گری... و دست آخر اجرا کردن یک طرح سنگین در حد جراحی اقتصادی به بدترین شکل ممکن باعث نارضایتی مردم شده؛
🔻و انگار نه انگار این دولت با حمايت فراگیر اصلاح طلبان روی کار آمده!
💢البته جماعتی که در ایام انتخابات وعده پشت وعده می دهند و در دوران مسؤولیت به محض تنگ شدن عرصه و سخت شدن شرایط حرف از محدودیت اختیارات می زنند و «نگذاشتند و نمی گذارند» تبدیل به سیره ثابتشان شده، توقعی نیست که بجای فرافکنی، مسوولیتشان را بپذیرند و از مردم عذرخواهی کنند. پذیرش تقصیری در کار نیست؛ منتظر نباشید.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🚨 دیگر نگران اختلالات دسترسی به پیامرسانهای خارجی و بسته شدن اکانتهای جریان انقلابی توسط پیام رسانهای خارجی نباشید:
✅ بهترین و بهروزترین مطالب کانالهای انقلابی را در اپلیکیشن "انقلابگرام" دنبال کنید 😊
برای حمایت از تنها اپلیکیشن جامع کانالهای انقلابی، "انقلابگرام" را نصب و به دوستان خود معرفی کنید 👇
دانلود مستقیم:
http://enghelabgram.com/download/EnghelabGramV1.4.apk
🔴 در خلاء تحلیل نکنیم
✍🏻 #وحید_یامین_پور
🔶️میپرسد بهتر نبود حضرت آقا سکوت میکردند؟ اینطور دستکم برای خودشان هزینه نمیتراشیدند، چرا باید برای اقدام نسنجیده یک دولت فشل و ناکارآمد آبروی خود را هزینه کنند؟
میپرسد اصلاً چرا دستور لغو این سیاست پرهزینه را ندادند، فوقش رئیس جمهور عصبانی میشد و استعفا میکرد که چه بهتر، نظام انتخابات زودهنگام برگزار میکرد و کشور از دست این دولت نجات پیدا میکرد.
🔹میدانم اینروزها شما هم شبیه این سوالها را از زبان جوانان مومن انقلابی شنیدهاید. کسانیکه ذرهای هتک حرمت و ناراحتی رهبرشان را تاب نمیآورند.
🔹به اعتقاد من اغلب این دوستان جوان در خلاء تحلیل میکنند. غالباً از صحنه تحولات تصویری کلان و ماهوارهای ندارند و به تجربههای تلخ و پرهزینهی گذشته کشور توجهی ندارند.
🔺کشوری که آماج اوج دشمنیهاست و علیرغم وجود یک دولت مستقر توسط مزدوران آموزش دیده ظرف ۲۴ ساعت صحنه آشوب و اغتشاش و آتش زدن اموال عمومی و تعرض به مردم میشود، در صورت استعفا و فقدان دولت در یک خلاء چند ماهه تا انتخابات زود هنگام بعدی چگونه خواهد بود؟ کدام حزب و جریان و شخص کارآمدی آمادگی دارد بلافاصله همهی مسائل و مشکلات را حل و فصل کند و اگر نکند آنوقت چرا دوباره عدهای خواهان انتخابات زودهنگام دیگری نشوند؟ و اساسا چه کسی قرار است مسولیت اینهمه کار نکرده را بر عهده بگیرد و آنوقت معدود طرفداران سیاسی تندرو که فتنه ۸۸ را رقم زدند با شعار "مرگ بر دیکتاتور" برای سوزاندن وطن با انواع دیگری از اراذل و اوباش و گروهکیها ائتلاف نمیکنند؟ و آیا در آستانه انتخابات پیام شکست و عقب نشینی نظام برای اغتشاشات بعدی مخابره نمیشود؟
🔺حالا تصور کنید مثلا رئیس جمهور کشور ایندولند بخواهد عامدانه با اجرای غلط و پرهزینه و ناگهانی یک سیاست اقتصادی، رهبر و نظام را تحت فشار قرار دهد تا با عقب نشاندن آنها، در جای دیگری مثلا سیاست خارجی خطوط ممنوعهای را زیر پا بگذارد. آیا در این صورت مردم ایندولند هم باید چوب اقدامات اقتصادی غلط دولت را بخورند هم پیاز یک رفتار غلط در سیاست خارجی را؟!
🔶️رهبر انقلاب چند روز پیش به معترضین عراقی لبنانی هشدار دادند که "امنیت" اولویتی است که اعتراضات اقتصادی و معیشتی نباید آنرا تحتالشعاع قرار دهد. تشخیص رهبری این است که تغییر باید از طریق صندوق رای اتفاق بیفتد و یک انتخابات درست در یک کشور ناامن و بیثبات برگزار نخواهد شد.
🔶️آبروی رهبری خرج دولت یا رئیس جمهور نشده و نمیشود، آنچه رخ داده تشخیص اهم از مهم و دفع افسد به فاسد است که این تشخیص خود شاخصهی درایت رهبری است. از امام و رهبر انقلاب آموخته ایم که اسلام، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی از آبرو و حتی جان رهبری مهمتر است و این درس را بار دیگر رهبری به همه ما تذکر دادند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔻با این شعور سیاسی مردم، جمهوری اسلامی همیشه "جزیرهی ثبات" است
🔹مادامی که رابطهی بین امام و امت بر مدار احترام و اعتماد باشد، مادامی که شعور سیاسی مردم اینگونه فتنههای عمال غرب و امریکا را خنثی کند، ایران هیچ گاه ناامن نمیشود. شاید عده ای آشوب کنند و دست به خرابکاری بزنند لکن حرکت عمومی مردم همیشه این انحرافات را در خود هضم کرده است. حوادث کوی دانشگاه، قتل های زنجیرهای، فتنههای سالهای ۸۸ و ۹۶ بخاطر شعور سیاسی بالای این مردم در یوماللههای تاریخ ۴۱ساله خنثی شده است.
این مردم بصیر، با اینکه از فشار اقتصادی و تحریم و گرانی درتنگنا است ولی وقتی رد پای دشمن و عمالش را در آشوب و ناامنی ببیند سریعا صف خود را جدا میکند. انتقادش را، اعتراضش را هم به سیاست های دولت اعلام میکند ولی آشوب و خرابکاری هرگز!
اگر به وعدهی عده ای اعتماد کردند و مدعی در حد وعدههایش ظاهر نشد قطعا در کارزار انتخابات جواب خود را به او و جریانش میدهد. شوخی با کسی ندارد. اگر ادعای عدالت کردی و نتوانستی در حد شعار عمل کنی پاسخت را با تغییر میدهند. واگر کسی از آن آب گل آلود ماهی گرفت و برای پیشرفت کشور آدرس غلط داد به موقع جوابش را میدهند.
روزی که نه تکرار به کارآید و نه شعار!
🔸شعور و بینش سیاسی مردم ایران در کل دنیا کم نظیر است. درست است از نظر اقتصادی جهان سومی هستیم ولی فرهنگ و شعور سیاسی مردم ایران از بسیاری از کشورهای باصطلاح جهان اولی و توسعه یافته بالاتر است. دریای خاورمیانه هیچ گاه به این اندازه متلاطم نبود. در این دریای طوفانی "#جزیره_ثبات" بودن هنر است. نقش شعور بالای سیاسی مردم در این ثبات و آرامش بی بدیل است به همین خاطر لایق بهترین هاست.
قطعا این بینش میتواند زمینهی پیشرفت و تعالی کشور را فراهم کند. البته نیاز به مدیریت صحیح و استفاده درست از منابع و استعداد و توان داخل دارد.و البته اگر دولت نگاهش را از خارج کشور، از میز مذاکره، از اروپا و امریکا به این مردم معطوف کند. دریایی از استعداد در این کشور نهفته است.
#امید_حاجی_زاده
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴بقای سه ضلع اغتشاشات...
✍🏻 #قاسم_اکبری
🔺اغتشاشات اخیر کشور سه ضلع اصلی داشت :
1⃣دشمنان غدّار و قسم خورده این آب و خاک و در راسشان آمریکا و غرب با پول های نفتی سعودی و امارات(پیوند نحس زر و زور)
2⃣اراذل و اوباش و مزدوران وطنی. از فرقه رجوی تا جدایی طلبان وطن فروش که سر در آخورِ دشمنان دارند و هرگونه مطالبه و اعتراض مردمی را به آتش و خون و اغتشاش ختم می کنند.
3⃣مسئولانِ بی تدبیر که همیشه بدترین تصمیم ها را در بدترین زمان ها اتخاذ می کنند و آرامش روانی جامعه را به خطر می اندازند و هیزم آتش آشوبگران را مهیّا می سازند.
🔺سوال اساسی اینجاست که در شرایطی که هنوز هم هر سه ضلع اساسی اغتشاشات وجود دارند، باید این فتنه و اغتشاشات را پایان یافته اعلام کرد یا نه فقط به آتش زیر خاکستر تبدیل شده است؟
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ولایت پذیری از سر جهل
✍🏻 #محسن_مهدیان
🔻گفت "من که متوجه نشدم چرا رهبری چنین تصمیمی گرفت؛ اما از سر ولایت پذیرفتم." گفتم احسنت؛ اما هنری نیست. گفت چرا؟ گفتم سالها پیش با مرحوم ابراهیم یزدی مصاحبه میکردم. میگفت "من به ولایت فقیه اعتقادی ندارم اما التزام عملی به ایشان دارم."
گفت: "یعنی بد است بگم نفهمیدم ولی به ولایت اعتماد دارم؟" گفتم "خوب است. ولی خیلی حداقلی است. اگر نفهمی و اعتماد کنی، عبور میکنی و به زندگیت میرسی. ولی اگر بفهمی، کمک میکنی حرف ولی جلو رود."
تعابیری از این دست که "رهبری بیشتر می فهمد و ما نمی فهمیم" ظاهر زیبایی دارد اما ناشی از کم کاری و سلب مسئولیت ماست.
🔹رهبر به فهم من و تو نیاز دارد نه اعتمادت. عقلت را می خواهد نه صرفا اطاعتت. عمل وقتی قیمت دارد که از سر علم باشد نه جهل.
🔻جوانی که چون و چرا کند تا تصمیم رهبری را بفهمد بسیار جلوتر است از کسی که نمی فهمد و اعتماد می کند. چون اولی عقلش را بکار بسته است و اگر در نهایت متوجه شود خودش ناصر امام می شود.
🔻مدتها پیش جناب صفار هرندی خاطره ای تعریف کرد تاریخی. (نقل به مضمون) می گفت با جمعی از اهالی روزنامه کیهان خدمت رهبری رسیدیم. پیش از سخنان ایشان هرکس سخنی گفت تا نوبت من رسید. من خطاب به رهبری گفتم به جوانان انقلابی می گویم شماها باید دست بر قبضه شمشمیر و چشم به چشم رهبری باشید و با اشاره ایشان اقدام کنید.
🔹اما رهبرانقلاب پاسخی می دهند که به نظر بسیار آموختنی است. ایشان به آقای هرندی می گویند "تعبیر لطیفی است. اما کارگشا نیست. اینها که همیشه چشم شان نمی تواند به چشم من باشد. بصیرتی لازم است که هرجا تشخیص دادند اقدام کنند."
🔹جوان انقلابی زمانی به وظیفه اش عمل کرده است که نقشه رهبری را فهم کند و برای تحقق آن اقدام کند. نه اینکه گوش به فرمان باشد تا هر وقت رهبری سخنی گفت آنرا تکرار کند.
🔹جوان مومنی که تلاش می کند اندیشه و نقشه رهبری را بفهمد و عمل کند حتا اگر اشتباه کند دهها برابربهتر از فردی است که می نشیند تا رهبری حرفی بزند و بعد اقدام کند. مثل خیلی از این سیاست مداران به ظاهر اصولگرا.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴آمارهای غیرواقعی از ضرر و زیان کسب و کارهای اینترنتی با چه هدفی منتشر میشود؟!
✍🏻 #فريبرز_حاجيوند
🔺این روزها برخی از سایتها و کانالهای خبری دارن آمارهایی رو منتشر میکنن مبنی بر اینکه قطع شدن اینترنت چقدر به کسب و کارهای اینترنتی ضرر زده. از ۷۰۰ میلیارد آمار دادن تا ۴۳۰۰ میلیارد!
اما این آمارها که ظاهرا از ضرب درآمد روزانه مجموع این کسب و کارها در تعداد روزهای قطعی اینترنت به دست اومده یه اشکال اساسی داره که با یه مثال ساده خدمتتون میگم.
🔹قطع شدن اینترنت تو کل کشور مثل این میمونه که مثلا کل فروشگاههای مواد غذایی سراسر کشور به هر دلیلی اعلام کنن که مثلا ۳ روز به طور کامل تعطیلند؛ و بعد بیان ادعا کنند که چون تو این سه روز فروش نداشتند به اندازه سه روز هم ضرر کردند. در صورتی که مردم تو این سه روز نیازهاشون به مواد غذایی از بین نمیره بلکه بخش زیادی از نیازهای این سه روزشون رو جمع میکنن و به یکباره در روز چهارم از فروشگاهها خرید میکنن. یعنی فروشگاهها اگه سه روز فروش نداشتن در عوض در روز چهارم به یکباره به اندازه دو الی سه روز فروش میکنن و عدم فروششون تا حد زیادی جبران میشه.
🔺خیلی از مشتریهای کسب و کارهای اینترنتی هم همین طورند. بعد از اتصال اینترنت به یکباره نیازهاشون رو عرضه میکنن و بخش قابل توجهی از عدم فروش این چند روز کسب و کارها رو جبران میکنن.
لذا این آمارهای عجیب، غیرواقعی و سطحیه. قطعا عدهای از این کسب و کارها ممکنه سود ماهانشون کاهش پیدا کنه ولی نه در این حجمی که با یه ضرب و تقسیم ساده به دست اومده.
تاکید میکنم، #کاهش_سود و نه لزوما ضرر.
🔹اینترنت باید به خاطر حفظ امنیت کشور قطع میشد، چون اصلیترین راه ارتباطی اغتشاشگران با خارج از کشور بود.
با این تفاسیر این کانالها و سایتهای خبری شفاف بگن که هدفشون از انتشار این آمارهای بیپایه و اساس چیه؟ آیا میخوان اثبات کنند که قطع کردن اینترنت کار اشتباهی بوده؟! خوب این که میشه همنوایی با دشمن. اگر هم میخوان مسئولین امنیت کشور رو مجاب کنند که زودتر وصلش کنند، ازشون سوال میکنیم که مگر شما چقدر از شرایط امنیتی کشور آگاهی دارید که تصور میکنید اینترنت رو میشه وصل کرد.
🔺در ضمن کسب و کارهای اینترنتی باید بپذیرند که چنین شرایطی ممکنه به هر دلیلی مجددا پیش بیاد و اون رو به عنوان یه واقعیت توی کارشون بپذیرند. مشکل اصلی این کسب و کارها اینه که ماهیت خودشون رو در وابستگی صددرصد به اینترنت تعریف کردند، در حالی که هیچ کسی تا کنون ضمانت برقراری مستمر و مادامالعمر اینترنت رو نداده.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴مردم می فهمند؛ دولت چطور؟!
✍🏻 #رها_عبداللهی
🔹اول:
جمعه به بازار میوه و تره بار یکی از مناطق متوسط شهر رفتیم. بعد از گران شدن بنزین هنوز خرید نرفته بودم. قیمت ها وحشتناک شده بود. گوجه ۱۰،پیاز ۸،نارنگی دو کیلو ۱۵😐... می گفتند وانت نیسان ها که بار میادین تره بار را جابجا می کنند سهمیه ای ندارند و برای همین قیمت بالا کشیده. هیچ دیگر، سبک برگشتیم. چون فقط نیمی از مقداری که قصد کرده بودیم را خریدیم!
در راه برگشت با خودم فکر می کردم این گرانی حتما مردم را عصبانی تر می کند و عمرا بجز ما حزب اللهی ها کسی فردا در راهپیمایی شرکت کند و آخر هم فحشش را ما می خوریم که با شرکت در راهپیمایی امنیت، خیال دولت را راحت می کنیم و زیر لب کلماتی شایسته همان کسی که می دانید حواله کردم...
🔸دوم:
روی پل ایستاده بودم و جمعیت مردم را نگاه می کردم. به کارون نگاه می کردم و به مردم. اغراق نکردم اگر بگویم مردم خروشان تر بودند. آنجا که هم «مرگ بر آمریکا» می گفتند و هم «مرگ بر گرانی». خیلی ها آمده بودند؛ خیلی ها. حتی بعضی را دیدم با کیسه های خرید یا عکس رادیولوژی بودند؛ یعنی با قصد قبلی نیامده بودند. اما ماندند و به سیل جمعیت پیوستند. شعار می دادند «آشوب گر بیریشه، اهواز حلب نمیشه» شاید ده دلیل هست برای اینکه نه تهران دمشق می شود و نه اهواز حلب؛ اما مهمترین دلیلش همین مردمند. مردمی که قدرت تفکیک دارند. تفکیک امنیت از معیشت؛ تفکیک اصل از فرع؛ تفکیک اعتراض و اغتشاش...
🔹سوم:
راهپیمایی به انتها رسید. یک لحظه با خودم فکر کردم سخنران مراسم کیست؟ کاش می شد یکی از وزرا بود؛ نه یکی از معاونین اقتصادی رئیس جمهور؛ نه استاندار خوزستان؛ نه یکی از معاونانش... صدای مجری مراسم مرا به خود آورد که کجای کاری خوش خیال... سخنران نماینده ولی فقیه است!
نماینده ولی فقیه باید به مردم چه بگوید؟ او باید از این مردم قدرشناس تشکر کند و عرق شرم از پیشانی پاک کند؟ او که همیشه بین مردم بوده و مردم حرف های او را و او حرف های مردم را شنیده. البته نماینده ولی فقیه آمده تا از مردمی که با وجود اعتراض به وضع معیشت پای نظام و حفظ امنیت ایستاده اند، قدردانی کند. اما امروز روزی بود که باید یکی ازدولت هم می آمد و با مردم حرف می زد و اظهار شرم و عذرخواهی می کرد و پایشان را می بوسید. مردمی که اگر فهم و نجابتشان نبود، امروز اوضاع طور دیگری بود. یکی از دولت حاضر نشد به خودش زحمت بدهد و به این مردم سختی کشیده و فداکار قول بدهد که گرانی را کنترل خواهند کرد و اجازه ادامه التهاب بازار را نمی دهند و از اقدامات انجام شده گزارش دهد! مردم وظیفه خود را خوب می فهمند. آیا دولت هم می فهمد؟!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴فرزند بیشتر، یارانه کمتر
🔹 وزیر بهداشت در نامه اخیر خود به مقام معظم رهبری، ضمن اشاره به نفوذ چند عنصر جاسوس در مراکز حساس مرتبط با آمارگیری جمعیت، از آمارسازیهای غیرواقعی در این حوزه خبر داده بود و اعلام کرد که جهتگیریهای دولت در بخش افزایش جمعیت، مبتنی بر سیاستهای کلی نظام که افزایش جمعیت را دنبال میکند، نیست.
🔺در همین راستا یکی از اشکالات قابل تأمل در مصوبه اصلاح قیمت بنزین، این است که سیاستهای کلی جمعیتی در آن نادیده گرفته شده است.
1⃣ حداکثر به سه فرزند یارانه تعلق میگیرد و فرزند چهارم به بالا یارانه ندارد.
2⃣یارانه فرد مجرد و تنها بیشتر از افراد یک خانواده است!
💢مطابق مصوبه فعلی دولت، فرد مجرد ۵۵ هزار تومان یارانه دریافت میکند و خانواده پنج نفره ۲۰۵ هزار تومان (یعنی هر فرد ۴۱ هزار تومان)
📝 #صدای_ایران
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴نامسئولان وزارت ارتباطات، چرا باید استیضاح، محاکمه و مجازات شوند؟
✍🏻 #روحالله_مومننسب
🔹۱۷ اسفند ۱۳۹۰، امام خامنهای بهصورت مکتوب خطاب به ۲۵ نفر از مقامات ارشد کشور دستور میدهند «حداقل یک موتور جستجو و چندین سرویس ایمیل قوی و قابل رقابت با نمونههای مطرح خارجی در جهت تأمین نیازهای اقشار گوناگون» طراحی و راهاندازی شود...
🔺به این دستور توجه چندانی نمیشود تا اینکه در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۹۳، شورایعالی فضای مجازی در هجدهمین جلسهٔ خود، تازه دستور امام را تصویب! کرده و «برنامهٔ ملی موتور جستجو» ابلاغ میشود!
دو سال بعد یعنی در تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۹۵ مصوبهٔ شورایعالی فضایمجازی در کمیسیون عالی تنظيم مقررات مطرح میشود و سند «سیاستهای حاکم بر برنامهٔ توسعهٔ #جویشگر_بومی » بهتصویب میرسد!
🔹بر اساس این سند «جویشگرهای بومی» باید توسط وزارت ارتباطات تعیین شده و همهٔ نهادهای کشور در یک تقسیمکار ملی به تقویت آنها بپردازند...
🔺امروز ۲۹ آبان ۱۳۹۸ (یعنی هشت سال بعد از سند اول و سه سال بعد از سند سوم) است.
بهبرکت! اغتشاشات همه فهمیدیم خبر و میتینگ راهاندازی ۸۵ درصدی شبکهٔ ملی اطلاعات یک دروغ بزرگ بوده است و حداقل در حوزهٔ موتور جستجو عدم انجام وظایف قانونی وزارت ارتباطات مشهود است.
🔹آیا وقت آن نرسیده که مقصران این فاجعه لااقل محکوم به تأمین خسارتهای وارده به کشور شوند؟
و آیا از وزیر ارتباطات نباید پرسید چرا سه جویشگری که در سال ۹۲ داشتیم، امروز نهتنها پیشرفتی نداشتهاند که یا کاملاً نابود شدهاند یا چیز زیادی از آنها باقی نمانده؟
💢ضمناً افشا و بررسی نقش قرارگاههای مختل در این فاجعه بماند برای زمانی دیگر! إنشاءالله...
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f