خیابان انقلاب
🔴 اعتراضات جنسی... 📝 #محسن_مهدیان 🔹چهارراه ولی عصر 2 خانم میدان داری اعتراضات را بر عهده داشتند. دو
از آن طرف مخالفینشان را متهم به نگاه سکسیستی به جنس زن میکنند. از این طرف برای تحریک مردم به هیبت زنان در می آیند. در حالی که سراغ نداریم در انقلاب اسلامی مردان ایستاده باشند و زنان را برای محافظت از خودشان یا تحریک احساسات جلو فرستاده باشند...
@enqelab_st
🔴شهر در امن و امان است، آسوده بخوابید!
🔸بلایی که این روزها بر سر ما و تاریخ ما دارد میآید، دردناک است. منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی آگاهانه یا ناآگاهانه، عمدا یا سهوا، برای دست یافتن به اهداف خود، در حال تطهیر نظام دیکتاتوری شاهنشاهی هستند و در این میان واقعیات تاریخی را هم به دلخواه خود عوض میکنند. در حقیقت، رفتارشان شبیه همان نگاه مطلق و صفر و صدی است که دستگاههای تبلیغی ما در همه این چهل سال به تاریخ پیش از انقلاب داشتهاند. ما منکر هرگونه سپیدی، آنها منکر هرگونه سیاهی!
🔻دیشب در یکی از شبکههای اجتماعی، مطلب فرزند شهیدی را دیدم که اتفاقا با نگاهی منتقدانه به سیاستهای آموزشی جمهوری اسلامی، نسبت به فراموشی دوران سرکوب و خفقان حکومت پهلوی هشدار میداد اما با گروهی از کاربران مخالف مواجه شد که بدیهیات تاریخی را انکار میکردند. اگرچه بخشی از کاربران دنیای مجازی و فعالان شبکههای اجتماعی، قطعا پیادهنظام تبلیغی اپوزیسیون هستند، اما قبول کنیم که بخشهای زیادی از جوانان و نوجوانان عادی کشور هم امروز همینگونه فکر میکنند!
🔻و حالا با موجی از جوانان و نوجوان طرف هستیم که در سیستم آموزشی و تبلیغاتی جمهوری اسلامی تربیت شده و میشوند اما دوستدار نظام شاهنشاهی هستند! یعنی بازگشت به گذشتهای که پدرانمان برای رهایی از آن، رنجهای زیادی کشیدهاند. این تضاد فکری و روحی پدران و فرزندان، که حالا به جاهای باریک هم کشیده میشود، بیش از هرچیز، محصول نگاه اشتباه خودمان است. اشتباهی که هرگز متوجه نشدیم و همچنان اصرار به انجام و تکرار آن داریم.
🔻بدون شک مسوول مستقیم این وضعیت، آمریکا و اسراییل و عربستان و رضا پهلوی نیست، مسوول آن عملکرد خود ماست. آنهم نه فقط عملکرد ما در اقتصاد و سیاست، که بیش از همه در فرهنگ و جامعه. حکومت، باورها و معیارهایی را تبلیغ میکند (به بدترین شکل ممکن) که در ذهن بسیاری از مردم مخصوصا نسلهای جدید، دچار خدشه شده. مراجع فکری و فرهنگی ما هم، از مردم و جامعه عقب افتادهاند و در حقیقت با خنده و تمسخر و کنایه مردم مواجه میشوند.
⭕️ در این میان، اتفاقاتی در حال رخ دادن است که آدم را نگران میکند. بحرانهایی که پاسخ مناسبی به آن وجود ندارد و به طور مرتب روی هم انباشته میشوند. گویی همه خوابند و یا چشمهای خود را به نشانه خواب، بستهاند. شاید هم ما، زیادی نگران هستیم و واقعا خبری نیست. به هرحال آنچه که عقل ناقص ما میبیند و میگوید، وضعیت شبیه دورانی است که کار از کار گذشته بود! منظور الزاما تغییر ساختار و نظام سیاسی نیست؛ چه تغییری نگرانکنندهتر از تغییر باورها و نظام فکری و روحی و ذهنی جوانان و نسلهای آینده.
💢 پاسخ این بحرانها و راهحل رفع آنها، رجوع به آدمهای تکراری و سخنرانیهای تکراری و بیخاصیت آنها نیست، بلکه مراجعه به متخصصان و کارشناسان و جامعهشناسان و اساتیدی است که کارشان تجزیه و تحلیل حوادث و تغییرات جامعه است. هرچند برای این کار، حتی همین حالا هم دیر است.
📝 کانال آهستان
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴ملاقات ترامپ و حسن روحانی؛ آرزویی بربادرفته
🔳این روزهای دونالد ترامپ مانند راه رفتن بر روی لبه تیز شمشمیر است
🔺نزدیک بودن انتخابات کنگره و پیشی گرفتن دموکرات ها در نظرسنجی
🔺و جدی تر شدن پیگیری پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا به سرپرستی رابرت مولر
➿ترامپ با خروج از برجام، فضای موجود حول خود را تنگ تر کرده و عصبانیت این روزهایش را می توان از توئیت علیه رابرت مولر و دستور به توقف پرونده دخالت روسیه در انتخابات آمریکا تشخیص داد
➿دیدار ترامپ با رهبر کره شمالی اثر چندانی بر کاهش این فشارها نداشت و ترامپ به منظور رهایی از جو سنگین علیه سیاست خارجی اش نیاز به مفر دیگری دارد و فکر می کند یکی از گزینه هایش «دیدار با رئیس جمهور ایران در سازمان ملل» باشد
☑️ترامپ برای رسیدن به چنین آرزویی به ایجاد چند زمینه فکری در مردم ایران نیاز دارد:
1. عامل ایجاد مشکلات اقتصادی ایران تحریم هاست و نه سوء مدیریت داخلی و علت تحریم، فعالیت های منطقه ای و موشکی ایران است نه خصومت آمریکا با ذات انقلاب اسلامی!
2. راه خلاصی از مشکلات اقتصادی در ایران، آمریکاست و ترامپ مشکلات اقتصادی ایران را حتما حل خواهد کرد! و اگر ایران شروط 12 گانه پومپئو را انجام دهد، کره جنوبی دیگری خواهد بود
⬅️بعد از اعلام خروج آمریکا از برجام ترامپ چند بار درخواست مذاکره داده و آخرین بار حاضر شده بدون هیچ پیش شرطی پای میز مذاکره بیاید
🔶روز گذشته دو رسانه بی اعتبار منطقه ای اخبار عجیبی را منتشر کردند که رسانه های داخلی بدون اشاره به اعتبار آنها موجب شدند چندین میلیون بار در ایران دیده شد
🔸روزنامه الجریده کویت که چند ماه قبل نوشته بود «دو جنگنده اف−۳۵ اسرائیلی بدون رهیابی شدن توسط سامانه دفاع هوایی جمهوری اسلامی وارد آسمان ایران شدهاند» در خبری عجیب ادعا کرد: «ایران به 7 شرط پذیرفته است که با آمریکا مذاکره کند»
🔸همچنین روزنامه عبری زبان «معاریو» متعلق به فرزند «یعقوب نیمرودی» عامل موساد در ایران در زمان پهلوی یعنی «اوفر نیمرودی» که تا مقطع دبیرستان در ایران درس خوانده به نقل از یک دیپلمات ارشد غربی ادعا کرد: «دولت ترامپ رئیس جمهور آمریکا، ماه آینده در نیویورک با حسن روحانی رئیس جمهور ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد دیدار خواهد کرد»
⚫️عدم تبیین علت انتشار گسترده چنین اخبار عجیبی و عدم درک فضای داخلی و فشار سنگین موجود بر روی دولت فعلی ایالات متحده، می تواند منجر به ایجاد این شائبه شود که دیدار ترامپ و روحانی، دلار را ارزان خواهد کرد و آغازی خواهد شد برای رفع تحریم ها و در نهایت حل مشکلات اقتصادی ایران!
💢باید تاکید کرد و هشیار بود که ماحصل و سود دیدار ترامپ و روحانی تنها و تنها به نفع شخص ترامپ خواهد بود و غیر از تخریب چهره ایران در جامعه بین المللی که این کشور در برابر دیوانگان کمر خم می کند نتیجه دیگری ندارد.
🔹پیوند اخبار:
Goo.gl/CgqfnZ
Goo.gl/4RmJSL
@Tabyincenter
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 قاطرسواری در اتوبان پنج بانده...ژن سالاری مردم سالارانه!
🔶 این عکس با همه سادگی اش میتواند جز مفاد درسی علوم سیاسی قرار بگیرد و با تشریح آن به مطالعه سیاست پرداخت... این حدفاصل چندمتری که در آن "احمد مصطفوی" به "عباس عراقچی" ابراز ارادت میکند(وبالعکس) را شاید بتوان خلاصه ای از سیستم #ژن_سالاری توصیف کرد... این عکس پاسخ سوال امتحانی "دور خوردن دموکراسی را با رسم شکل توضیح دهید" است!... یک نفر که نه وزیر است و نه وکیل، صرفا بابت انتسابش به ردیف اول یک جلسه رسمی رسیده و نفر دیگر در مقام یک دیپلمات ارشد بجای اعتراض لبخند رضایت به لب دارد چون میخواهد ژن خود را برای ارتقا شغلی بخشیدن برادر و برادرزادگان به رسمیت بشناساند... سمت چپ عکس مشروعیت سمت راست عکس را قبول میکند تا خود را در آینه این ژن سالاری دیده باشد!
🔶🔷 این از معایب حکمرانی و سیاست است که مفاهیم را به ضد خود تبدیل میکند، فی المثل انقلاب ذاتا واجد عنصر تغییر است و میخواهد امور مختلف را به سمت آنچه نیکو میداند تغییر دهد اما ممکن است در میانه راه انقلابی گری به سکون ختم شود و هر تغییری را ضد مفهوم انقلاب تعبیر کند... حکمرانی مدرن چه در شکل مطلقه و چه در شکل دموکراتیک بیش از آنکه در نسبت مردم و حکومت تعریف شود در نسبت قدرت با اکتسابی و انتسابی بودن آن معنا میابد، در دموکراسی قدرت را باید اکتساب کرد و به قدرت رسیدن از طریق هر انتسابی نشانگر دور خوردن مفهوم اولیه مردمسالاری است... ژن سالاری یعنی اصالت پیدا کردن انتساب ها در مقابل اکتساب ها، یعنی توارث قدرت و اشرافی شدن خاندانی...
🔷🔶 این عکس و ادعای مدرن بودن دو طرفش(یکی میخواهد نماینده آخوند امروزی سلبریتی شده باشد و دیگر میخواهد نماد دیپلماسی ارزش زدایی شده و مدرن) را بگذارید در کنار ژن سالاری پنهان شده در پشت این لبخندها، خود بیراهه ایست که گروه های مدعی مدرنیزاسیون اقتصادی و سیاسی جلوی ما گذاشته اند، قاطرسواری است در اتوبان پنج بانده، یک کنسرو آبگوشت است با پیاز گندیده... ادعای امر مدرن در سیاست یعنی عبور از انتساب ها و رسیدن به اکتساب ها، یعنی گذار از نواده فلانی و برادرزاده بهمانی بودن، مدرن بودنی که چشم بر این ژن سالاری ببندند و روحانش اش با عکس یادگاری با هنرپیشه و دیپلماتش با عکس "همین الان یهویی وسط مذاکره هسته ای" بخواهد واجد آن گردد همین شتر گاو پلنگی را به ارمغان می آورد که در آنیم... به این عکس بنگرید، بدویت محض است و قبیله گرایی مطلق، این عکس را باید در دانشکده های علوم سیاسی تدریس کرد، آن لبخند آقازادگی خلاصه سرکوب شدن مردم سالاری است!
@chobealef
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 قاطرسواری در اتوبان پنج بانده...ژن سالاری مردم سالارانه! 🔶 این عکس با همه سادگی اش میتواند جز مف
این حدفاصل چندمتری که در آن "احمد مصطفوی" به "عباس عراقچی" ابراز ارادت میکند(وبالعکس) را شاید بتوان خلاصه ای از سیستم #ژن_سالاری توصیف کرد...
@enqelab_st
🔴 اهداف برجسته سازی رفراندوم
✍ #فرهاد_مهدوی
🔻امروز رسانه های طرفدار دولت از مجموع سخنان رییس جمهور اولویت خود را بر بحث رفراندوم و همه پرسی گذاشته اند و شاید این موضوع تا هفته ها فضای سیاسی کشور را احاطه کند.
اما هدف از طرح و برجسته سازی رفراندوم در این شرایط که آمریکا پیچ تحریم ها را سفت تر کرده است چه می باشد:
1⃣منحرف کردن مردم از توطئه آمریکا و منتسب کردن مشکلات به نظام!
2⃣ بهره گیری از تاکتیک قدرت گمراه سازی و عدم تلاش برای حل مشکلات
3⃣ایجاد یک منطقه نبرد جدید در فضای کشور و طرح موضوعات ذهنی و رمانتیک به جای رفتار عملیاتی در منطقه ی نبرد اقتصادی که باعث ایجا حاله و سپر محافظ دولت در عدم اجرای برنامه ها و انتظارات است.
💢شایسته و بایسته است که دولت به جای صرف انرژی خود به چنین موضوعاتی که فقط در محافل روشنفکری پخت و پز می شود وارد کارهای اجرایی کشور برای حل مشکلات مردم شود. مع الوصف اگر اصراری بر برگزاری رفراندوم باشد موضوع " کارآمدی دولت "موضوع مناسبی است زیرا دولت نشان داده است که نه تنها برنامه های خود را اجرا نکرده بلکه فساد اداری تا سطح معاون ، مشاور رئیس جمهور و معاونین وزرا گسترش داده است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 اهداف برجسته سازی رفراندوم ✍ #فرهاد_مهدوی 🔻امروز رسانه های طرفدار دولت از مجموع سخنان رییس جمهور
درحالیکه همه اذعان دارند که امروز مسئله اصلی کشور، اقتصاد است و زمان مذاکره هم نیست اما دیشب جناب روحانی از #رفراندوم گفت تا روزنامههای اصلاحطلب امروز تیتری برای زدن داشته باشند!
@enqelab_st
🔴 حزب الهی بودن با همه تراژدیهایش
📝عبدالله_گنجی
✅ حزب الهیها کسانی هستند که وقتی همه نگرانند که دو ریالشان نشود یک ریال، آنها نگران انقلاب اسلامی هستند و منافع خودشان را فراموش میکنند.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که امکانات کشور در اختیارشان نیست، اما همه جا در تاکسی، اتوبوس، مترو، دانشگاه، اداره و مدرسه و... باید پاسخگوی همه کس و همه چیز باشند.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که ضمن اینکه دور از قدرتند، شرمنده مردماند و هرکجا بتوانند، مانند اردوهای جهادی و کمک به زلزله زدگان، جبهه و سوریه در خط مقدم حضور دارند.
✅ حزب الهیها کسانی هستندکه از ناهنجاریهای اجتماعی رنج میبرند و غصه میخورند، اما هنوز یاد نگرفتهاند که اگر نمیتوانند جذب کنند، هل ندهند.
✅ حزب الهیها بین منتقد، مخالف و معاند فرق میگذارند و صرفاً معاند را در مقابل خود میبینند.
✅ حزب الهیها عنصر شهادت را همیشه در گوشه نگاه خود دارند و به دنبال آرمانی هستند که بدان نقطه ختم شود.
✅ حزب الهیها ساده پوش و ساده زیست هستند و اصراری ندارند همه مردم اینگونه باشد. آنها الگویی را ارائه میدهد که مملو از یک رنگی است و اینچنین میتواند اشرافی گری در حاکمیت را نفی کند.
✅ حزب الهیها از قشر و صنف خاص نیستند همانند مولدان انقلاب اسلامی هستند. در جمع آنان از سپاهی تا کارگر شهرداری، از معلم و استاد تا کشاورز و پزشک و پرستار تا مکانیک و بازاری قابل رهیابی است.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که وقتی معاندین میخواهند از انقیاد خارج شوند نام او را «لباس شخصی» میگذارند حال آنکه او هم فردی شبیه خود آنان است فقط منشأ تعهد و مسیر هزینه شدن و هزینه دادن متفاوت است.
✅ حزب الهیها برای حفظ پرچم پر خون اسلام، تشیع و امام خمینی و آرمانهای انقلاب اسلامی از مال، جان، آبرو و زخم زبان میگذرند و در این راه هیچ شأن و جایگاهی برای خود قائل نیستند.
✅ حزب الهیها آن دختر و پسر «بدظاهر» را دشمن خود نمیداند، اما احساس میکند خداوند او را در مقابلش قرارداده است تا آزمایش شود و ماموریتی را انجام دهد و در عین حال ارزش خود را نیز معنا کند.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که در عرصه هنر، دانشگاه و حتی رسانه غریبند و این غربت علیرغم حاکمیت نظام دینی است. اما به تعبیر شهید آوینی: «باز معتقدم خداوند، لوح و قلم تاریخ را به اینان سپرده است». فقر در مقابل خالق، دلخوشی زندگی روزمره حزب الهیها است.
✅ حزب الهیها کسانی هستند که فرزندانشان مانند بقیه مردم بیکار در منزل نشستهاند گرانی آنان را میآزارد، اما سنگ زیرین آسیاب هستند و دم برنمیآورند و خود را در معرکه آزمایشی میدانند که با انقلاب امام در معرض آن قرار گرفتند.
✅ حزب الهیها مصداق «و من هم من ینظر» هستند و بر صراط «و ما بدلو تبدیلا» استوارند.
✅ حزب الهیها مردم سالاری را بزنگاه و بستر اصلاح مدیریت کشور و یکی از روشهای حفظ و استمرار ارزشهای انقلاب اسلامی میدانند و به آن اعتقاد دارند.
✅ حزب الهیها وقتی رد صلاحیت میشوند زمین و آسمان را بهم نمیدوزند، احساس میکنند تکلیفی از دوششان برداشته شده است و سجده شکر به جا میآورند.
✅ حزب الهیها جدا از مردم و در محله و شهرک خاص زندگی نمیکند، فرزندشان در مدرسه خاص نمیرود. آنها با مردم زندگی میکند و البته در راه هزینه دادن برای انقلاب اسلامی پیش قراول است.
✅ حزب الهیها مسجد محورند و در بین انواع اسلامها به اسلام روحانیت اعتقاد دارند و «ایران امروز را مظهر آن نور مقدسی میداند که در ظلمات این عصر درخشیدن گرفته است».
✅ حزب الهیها هر کجا میداندار بودهاند، افتخار آفرین شدهاند. از جنگ تا انرژی هستهای و موشکی و... (شهریاری، علی محمدی، تهرانی مقدم، کاظمی آشتیانی و...)
🔶 آنان که تصویر دیگری از خود مخابره میکنند و اصرار بر حزب الهی بودن دارند، دروغ میگویند. حزب الهی نماها را شناسایی کنید.
🔷 اما حزب الهیها باید شرم را کنار بگذارند و وقتی به خاطر فسادهای موجود مورد بازخواست و سوال قرار میگیرند، بگویند: اینها را ما انتخاب نکردیم اینها خروجی انتخاب خود شما ملتاند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 کارخانه ناموسی سازی گزینه های ما
✍ #غلامرضا_مصدق
🔻بخوبي به یاد دارم در روزهای سخت پایانی جنگ ، اخبار ساعت ۱۴ خبر پذیرش قطعنامه ۵۹۸ را اعلام کرد . زبان از توصيف حال ما رزمندگان كه سخت درگير پاسخگویی به حملات پیاپی ارتش عراق بودیم قاصر است ، گیج ، منگ و درمانده . آتش بس ؟ مگر ممکن است ؟ پس تکلیف هدف بزرگ و به حق ما ، تنبیه متجاوز چه میشود ؟ عده ای از دوستان در صحت خبر تردید داشتند . عده ای فکر میکردند توطئه ای در کار است ، خلاصه تا مطمئن شدن و شنیدن پیام امام خمینی و کنار آمدن با پذیرش قطعنامه توسط نظام بر روح و روان ما رزمندگان ضربه ای وارد شد که در طول ۸ سال جنگ با آن همه مصائب وارد نشده بود .
🔻چرا قبول چنین تصمیمی که با درایت و لحاظ کردن مصالح کشور گرفته شده بود و اتخاذ آن اجتناب ناپذیر بود اینچنین برای ما سخت و دور انتظار بود ؟
جواب ساده است ، زیرا ما بی توجه به عواقب بعدی و احتمالات زیادی که میتوانست در آینده رقم بخورد با ناموسی کردن موضوع ، فقط و فقط یک گزینه پیش روی خود گذاشته بودیم و آن تنبیه متجاوز بود و وقتي نتوانستيم صدام را بخاطر جناياتش پای میز محاکمه بکشانیم گویی که ما در جنگ شکست خورده بودیم . یادمان رفته بود با چه افتخار و سرافرازی به تنهایی دشمن را که همه دنیا پشت آن بودند از سرزمین خود راندیم و او را به جایی رساندیم که از زمین و زمان طلب آتش بس میکرد و برای خروج از بن بستی که ایثار و اتحاد مردم و رزمندگان ما برای او بوجود آورده بودند و همه محاسبات به ظاهر درست او را غلط از آب درآورده بودند به هر خس و خاشاکی متوسل میشد.
🔻بدون تجربه گرفتن از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ دوباره قضیه هسته ای را ناموسی کردیم و پذیرش هرگونه مذاکره و محدویت در مورد آنرا به معنای خیانت و تسلیم در مقابل زیاده خواهی ها استکبار خواندیم . ولی این بار بر خلاف موارد قبلی طبع طنز پرداز ما ایرانی ها بعد از توافق برجام چه جوک و لطیفه ها که نساخت .
حالا هم بدون درس گرفتن از دو مورد قبلي مجدداً كارخانه ناموسي سازي ما در مورد مذاكره كردن با آمريكا فعال شده است . نگارنده در شرایط فعلی با توجه به موضعگیری های قلدر مآبانه ترامپ و انتخابات پیش روی کنگره آمریکا مذاکره را به صلاح نمیداند . اما از کسانی که بی محابا و بی توجه به عواقب و تبعات بعدی و احتمالات ممکن در آینده که در حال ناموسی کردن مذاکره با آمریکا هستند می پرسم اگر بنا به خیلی از مسائل و مصالح در آینده به احتمال ۱٪ ما با امریکا مذاکره کردیم آنها پیشاپیش حکم تسلیم شدن ما به آمریکا را صادر کرده اند ؟ آیا فردا در صورت مذاکره که وقوع آن محتمل است بدخواهان به حرفهای امروز آنها استناد نمی کنند؟
💢همانطور که پذیرش آتش بس و برجام تصمیم نظام بود، تصمیم به مذاكره احتمالي هم چنين خواهد بود . بنابراين شعري نگوییم که بعداً در قافيه آن گیر کنیم .
مهمترین فلسفه وجودی تاریخ درس گرفتن از آن برای حال و آینده است ، ولی ظاهراً برای بعضی از ما چنین نیست . در واقع برای بعضی تکرار اشتباهات یکسان عادتی غیر قابل ترک است .
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 کارخانه ناموسی سازی گزینه های ما ✍ #غلامرضا_مصدق 🔻بخوبي به یاد دارم در روزهای سخت پایانی جنگ ، ا
🔹حسین امیر عبدالهیان(مدیرکل امور بینالملل مجلس): مذاکره با آمریکا هرگز تابو نبوده است.
@enqelab_st
🔴معاهده پاريس ،برجام كوچك بي فرجام ديگر
📝دكتر #محسن_فلاح
🔸معاهده پاريس از چهارم نوامبر سال 2016 به اجرا درآمده است و براساس آن زمانی که 55 کشور جهان که عامل تولید حداقل 55 درصد از گازهای گلخانهای جهان هستند، این توافقنامه را تصویب، پذیرش یا امضا کنند، پیمان وارد فاز اجرایی خواهد شد.
🔻 سوال اصلي اين تحليل اين است كه تعهد یا پیشنهادی که ايران به نهاد مربوطه در این حوزه داده است تا چه ميزان است؟ آیا اینکه ما در یک سند بالادستی طراحی شده غربي ها تعهد بدهیم، فعل مناسبي است؟
🔻ايران 4 درصد کاهش انتشار غیر مشروط را متعهد شده است درصورتیکه برنامه های ملی ما 50 درصد کاهش شدت مصرف انرژی را که معادل پنجاه درصد کاهش انتشار گلخانهای هست را تامین میکند. چهار درصد غیر مشروط است و هشت درصد مشروط بر برداشتن((((( تمام تحریمهاست. ))))
⭕️سوال اينجاست كه ازنظر دولت تدبير كه كشور را متعهد كرده است تحریم ها برداشته شده است یا نه؟دولت ايران متعهد شده است 4درصد را بدون هیچ پیش شرطی بپذيرد که (((((17ونیم میلیارد دلار هزینه آن است)))).برای تحقق 12 درصد از تعهداتمان باید 15 درصد از تولیدات محصولات کشاورزی را کاهش بدهیم با اين وضعيت حدودا کل تولید کشور 7.2 دهم درصد کاهش پیدا خواهد کرد و باز سوال اينجاست كه ايا اين كاهش توليد با اجراي اين معاهده قابل بازگشت خواهد بود؟
💢همچنين بايد ذكر نمود در سند مربوط به تعهدات ایران در موافقتنامه پاریس که برخلاف قانون اساسی و بدون مصوبه مجلس از 26 آبان 94 در حال اجرا توسط دستگاه های دولتی است، گازهای خاصي تحت عنوان گازهای گلخانه ای شناخته شده اند که انتشار آنها نسبت به حجم سال 2010 باید 4 تا 12 درصد کاهش یابد.آيا رعايت مفاد توافقنامه به صنایع فلزی، معدنی و شیمیایی اسيب نمي رساند؟ با توجه به اینکه فرآیند توليد در صنايع كشور بر اساس موارد ذكر شده تحت عنوان گاز گلخانه ای شناسایی شده، آیا ایران مجبور به کاهش تولید این مواد خواهد شد؟ آیا اختلالي كه در صنعت برق كشور رخ داده است ناشي از اجراي اين توافقنامه است و اين اختلال شامل صنايع نيمه جان ديگر در كشور خواهد شد؟
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇 http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴معاهده پاريس ،برجام كوچك بي فرجام ديگر 📝دكتر #محسن_فلاح 🔸معاهده پاريس از چهارم نوامبر سال 2016 به
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فاجعه #موافقتنامه_پاریس برای صنایع کشور/ آیا صنایع فلزی، شیمیایی و معدنی هم باید کاهش یابند؟!
@enqelab_st
🔸 آمریکا سال ۱۹۴۰، خودش رو به سمت دانشبنیان شدن برد، در حالی که حتی اقتصاد ایران رو صنعتی هم نکردند. پس اگه فکرمیکنید بخاطر فرار شاه و فتح لانه جاسوسی کنگرهی آمریکا با اقتصاد ایران دشمن شد ناشی از بیاطلاعیتون از تاریخه!
🔺 اقتصاد آمریکا با اقتصاد ایران حتی تو دوران شاه هم تعامل دوستانه ای نداشت و قرار بود که اقتصاد ایران صرفا اقتصادی مصرفی و استثمارشده باشه. مثلاً نظام بودجهریزی ایران رو سامان دادند ولی ساختار اقتصادی ایران که به اصلاحات ارضی و انقلاب سفید شاه منجر شد نه تنها با تئوریهای علم اقتصاد در تضاد بود، بلکه حتی با تاریخ خود اقتصادهای غربی هم در تضاد بود.یعنی اون مسیری که برای کشاورزی و صنعتی شدن خودشون رفتند، اجازه ندادند که ایران همون مسیر رو طی کنه!
🔺 حتی به ما اجازه ندادند از اون انقلابی که آمریکا تو سال ۱۸۸۵ در آموزش و پرورش خودش انجام داد تبعیت کنیم، بلکه دقیقاً برعکس اون رو تو آموزش و پرورش اینجا اجرا کردند! حالا برگردیم به امروز و جمهوری اسلامی ایران ...
🔸تا بحال از خودتون سوال کردید که چرا تحریم بین بنگلادش و آمریکا مطرح نیست؟!
چون بین یه کشور قدرتمند و یه کشور ضعیفه، ولی اگه بنگلادش شروع به رشد اقتصادی کنه، اون زمانه که تحریم بعنوان ابزار رقابتی معنا پیدا میکنه. دقیقا همانند تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران
🔻 تو شمال اسپانیا ۴۲ درصد مردم بیکارند.نکنه اسپانیا هم حکومت اسلامی داره؟ نه،
مشکلش تو موتور ساختارهای درونزاشه.مشکلش تو بازار کار و آموزش و پرورشه که مردمه خودشون رو بعنوان کارآفرین تربیت نمیکنند.اما آلمان در مقایسه با اسپانیا چون اقتصادش درونزاست، این مشکلات رو نداره! وگرنه آلمان و اسپانیا هر دو با آمریکا دوست هستند و تحریم نشدند.درونزایی تو تمام اقتصادهای موفق دنیا منوط به بهرهمندی از فرصتهای بیرونی و بهکارگیری اونها برای مولد کردن منابع و استعدادهای درونیه.
🔻 به طور متوسط هر تحریمی که بیش از چهار سال طول بکشه و به هدف خودش نرسه (حال این هدف سقوط نظامی، اقتصادی و سیاسی باشه یا تعطیل کردن صنعت)، تبدیل به فایده برای تحریمشونده میشه؛ یعنی نهتنها به کشوری که اون رو تحریم کردهای ضرر نمیزنه، بلکه باعث رونق و رشد بیشتر اون کشور هم میشه. تو ده بیست سال آینده، ابزار تحریم برای کشورها شدیدتر میشه و این مایه خوشحالیه که کشور ما چند دهه تحریم رو تجربه کرده و دانش فنی نرم مقابله با تحریم رو به پیدا کرده. با این حال ما از خیلی از کشورهای دیگه که تحریم رو تجربه نکردهاند موفقتر خواهیم بود.
🔻حالا فرض کنید که مذاکرات ما به نتیجه رسید و به توافق رسیدیم و آمریکایی ها همهی تحریمها رو برداشتند و همهی پولهای ما رو که در این سالها بلوکه کرده بودند پرداخت کردند! بنظرتون چی میشه؟! در این صورت، ما تازه شبیه یونان، مجارستان و لهستان میشیم. مگه یونان مشکل سیاسی داره؟ مگه یونان مشکل مذاکرات هستهای دارد و تحریم بوده که حالا با این همه مشکلات اقتصادی مواجهه ؟؟؟
💢 ما نیاز به یک اقتصاد درون زا داریم. اقتصاد درون زا به گفته رهبری یعنی از دل ظرفیتهای کشورو مردم جوشیدن.اقتصاد مقاومتی درون گرا نیست.یعنی محدود به داخل کشور نیست.این اقتصاد با اقتصاد جهانی تعامل داره و با قدرت با اونها روبرو میشه. حالا امروز دولت بجای صحبت با کدخدا و اروپا باید بفکر ساختن یک اقتصاد درون زا باشه.چیزی که هیچوقت نه بفکرش بود و نه تمایلی به انجامش داشت.پس بجای چشم دوختن به کشورهای دیگه باید تلاش کرد تا چرخ اقتصاد مقاومتی درون زا بچرخه تا چرخ زندگی مردم هم بچرخه
📝 ×ژان والژان×
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴تلاشهای واپسین
📝#جواد_درویش
🔹نامه خاتمی، گفتگوی تلویزیونی روحانی و پیام تصویری احمدی نژاد، آخرین تلاشهای نسلی است برای بقای سیاسی خود که محکوم به رفتن هستند.
🔸آنها محکوم به رفتن و حذف از تاریخند چون وقتی داشتند مهره چینی میکردند برای دور بعد و دوره های بعدی مسولیت خود یا همکیشان خود، همان موقع غرور پسر جوانی به خاطر بیکاری داشت پیش پدرش، همسرش یا نامزدش شکسته میشد؛ دختر جوانی برای رسیدن به آزادیهای معقول و مشروعش داشت زجر میکشید؛ مرد میانسالی برای اینکه شرمسار همسر و فرزندانش نباشد، دنبال کار دوم و سوم بود؛ دانشجویی از سر آرمانخواهی و برای یک اعتراض معمولی در زندان بود؛ تمام افق های امید و پیشرفت دانش آموزی در آنسوی مرزهای ایران تصویر میشد؛ مرد و زن کهنسالی برای بیمه و قطع یارانه و حقوق و مزایای بازنشستگی، پشت در ادارات تحقیر میشدند؛ بیماری به خاطر کمبود دارو و هزینه های سرسام آور بیمارستان و پزشکان متخصص، درد مضاعف میکشید و...
🔹با این حال هر سه نفر آنها شرف دارند به آن سردار و حجت الاسلام و مسول انتصابیِ مغرور و متوهم که چون هیچگاه کرسی اش با رای مردم تعیین نمیشود، هیچگاه نیازی به صحبت و دلجویی از مردم احساس نمیکند و هیچگاه ذره ای از رنج آنها را درک نمیکند.
🔻اما بهتر است به جای سایه انداختن در تاریکی ها، دست بالا بزنیم و چراغ برای هم برافروزیم. من امید واهی ندارم ولی یاس مطلق هم نمیخواهم داشته باشم. به جوانان هم نسل خودم، همین دهه شصتی هایی که حقیقتا "در رنج آفریده شده اند!"، واقعا امیدوارم که بیایند و این مدیران خسته و فرسوده قبلی را کنار بزنند.
💢هرچند بین هم نسلهای ما هم افراد زیادی زلفشان را به همان جناح ها و مدیران قبلی گره زده اند و افراد زیادی هم در موقعیتهای رانتی رشد کرده اند، ولی در عین حال هنوز هم هستند افراد فهمیده، شجاع و خالصی که دل در گرو حقیقت دارند و درد مردم را میفهمند و کنار آنها خواهند بود، ولو اینکه به خاطر کم تجربگی، راه حل سریع برای حل مشکلات نداشته باشند.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴تلاشهای واپسین 📝#جواد_درویش 🔹نامه خاتمی، گفتگوی تلویزیونی روحانی و پیام تصویری احمدی نژاد، آخرین ت
🔺هم #احمدی_نژاد،هم #خاتمی برای وضع موجود راهکار ارائه داده اند. کسی هم نیست که بگوید شما هنرنماییتان را در آمدن این دولت (یکی با بی کفایتی، یکی با تَکرار) جمع کنید، راهکار پیشکش!
@enqelab_st
♦️خدا با ماست
وارد شهر شد
نگاهی به اطراف کرد
از سر و روی شهر کفر و طاغوت میبارید
بعد از دقایقی پرس و جو فهمید اینها همگی به این باور رسیده اند که فرعون، رب و مدبر آنهاست
متوجه شد فرعون به خوبی توانسته است همه را خوار و خفیف کند و زندگی بدون او برایشان غیر قابل تصور باشد (فاستخف قومه فاطاعوه)
متوجه شد همگان منجی خود را فرعون می دانند و او را خدایگان و شایسته اطاعت
لذا دست به کار شد
تلنگر زد
بیدار کرد
به آنها فهماند که فرعون هم یکی است مثل خودشان، او برتری ویژه ای ندارد!
به آنها فهماند که به جای تبعیت و ذیل ولایت طاغوتی فرعون رفتن باید بندگی خدا و ولایت او را بپذیرند
باید ولایت رسولش را بپذیرند
البته باید در این راه استقامت کنند تا موفق شوند
فرعون متوجه شد!
شروع به اذیت آنها کرد
تصمیم به مهاجرت گرفتند
حرکت کردند
خبر رسید به فرعون، میدانست که اگر آنها از دستش فرار کنند و روی پای خود بایستند، تمام ابهت پوشالی اش فرو میریزد، میدانست با این اتفاق آنها الگوی دیگران می شوند و آنوقت...
تصمیم گرفت در پی آنها برود
آن قوم که به همراه رسول الهی در حال فرار از دست فرعون بودند، ناگهان به رودی پر آب و وسیع رسیدند
عبور از آن با دست خالی ممکن نبود
باید کشتی می ساختند
اما مگر وقت داشتند
در حال اندیشه بودند که به ناگاه لشگریان فرعون از دور نمایان شدند
وای چه کنیم
عجب خبطی کردیم با فرعون در افتادیم
عجب اشتباهی
ما که گفتیم نمی شود با فرعون در افتاد
ما که گفتیم فرعون بر همه چیز حکومت دارد و دنیا در اختیار اوست
ما که گفتیم...
حال چه کنیم؟
نه راه پس داریم
و نه راه پیش
همه اینها تقصیر موسی است
اگر او فرعون را تحریک نمی کرد
اگر او ما را تحریک نمی کرد
اینگونه نمی شد
آخر ما را چه به در افتادن با فرعون
مگر ما اندازه اوییم
مگر ما...
همه را موسی می شنید
چشم ها به سمت او خیره شد
انگار که از او چاره ای می خواستند
انگار که او را مقصر همه چیز می دانستند
همه فکر کردند موسی اینک تسلیم خواهد شد و به اشتباهش اعتراف خواهد کرد
گفتند الان وقت گرفتن "تصمیم سخت" موسی است
او باید با فرعون وارد مذاکره شود و از او امان بگیرد
اما...
اما ناگهان صوت ملکوتی موسی بلند شد:
کلا ان معی ربی سیهدین (شعراء/62)
هرگز؛ خدای من با من است به زودی ما را هدایت می کند!
و آنوقت بود که رود شکافته شد...
رفقا خدا را فراموش نکنید
گوشتان به زبان حجت الهی باشد
نکند اسیر جوسازیِ حقیران عالم شوید
اسیر جوسازیِ جوزدگانی که فکر می کنند آمریکا بزرگتر از خداست!
یا حق
✍ #محمدعلی_رنجبر
@Binesh_Rahbordi
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 برای مردم ایران
📝 #حسین_زمانی
❇️دوستان و ایرانیان عزیز
پُشت مرزهای شرقی کشور، دهها گروه مسلح تروریستی متخاصم - از جمله القاعده، طالبان، جندلله، جیشالعدل، جیش محمد، شبکه حقانی، حرکت انصار، اتحاد الجهادی الاسلامی و غیره - با صدها هزار نیرو مستقر هستند.
♦️در کنار آنها - به مدد دلارهای عربستان سعودی - زنجیرهای از مدارس وهابی در «مناطق قبیلهای فدرآل پاکستان» و نواحی مرزی ایران تاسیس شده که سالهاست - با هدف مشخص «شیعه کُشی» - هزاران کودک و نوجوان محروم این مناطق را شستشوی مغزی میدهند، آلوده به تنفر و کینهٔ فرقهای میکنند و برای «جهاد با رافضیها» آماده میسازند.
♦️پشت مرزهای غربی کشور نیز - از شمال تا جنوب - صدها تشکُل سیّال و سلول تروریسیِ فعال و خفته وجود دارد - از داعش گرفته تا جبههالنصره، سازمان رجوی، پژاک و گروههای «الاحوازی» و جداییطلب خوزستان - که هریک با هدفِ استیلای ایدئولوژیک و فرقهای، ورود به خاک کشور، ایجاد خلافت، ایجاد پایگاه جدید، دستیابی به منابع، اجرای پروژههای اعتقادی خود یا بهمنظور تغییر نقشه سیاسی منطقه فعالیت میکنند یا در انتظار نشستهاند.
❇️جامعهٔ ایران باید به جد از خود بپرسد به چه علت از دهههای گذشته تا کنون، این گروههای تروریسی موفق شدهاند مناطق وسیعی از سرزمینهای همجوار را تسخیر کنند و در آنجا مستقر شوند، اما پُشت دیوارهای مرزی ایران متوقف شدهاند؟
به عنوان مثال، چرا گروه «طالبان» از شرق افغانستان تا انتهای «هرات» به سرعت بال میگستراند و به پاکستان و برخی مناطق آسیای مرکزی نیز نقب میزند، اما پُشت مرز خراسان معطل میماند؟ چرا «جندالله» و گروههای هممسلک آن در ایالت بَلوچستان پاکستان جولان میدهند، اما از جذب نیرو و غصب زمین در سیستان-بلوچستانِ ایران عاجز میمانند؟ چرا داعش از شرق عراق تا قلب سوریه نفوذ میکند، اما قادر به نفوذ فیزیکی و ایدئولوژیک در ایران نمیشود؟
❇️پاسخ این پرسشها مشخص است: اگر امروز ایران جولانگاه این گروههای نامتعارف نشده، دلیلاش این است که ایران - برخلاف کشورهای همجوار - دارای یک «حکومت مرکزی» منسجم و مقتدر است که توانسته - ولو با هزینه فراوان - یک «سد نامرئی» در برابر نفوذ ایدئولوژیک این گروهها و یک «سد نظامی» در برابر نفوذ فیزیکی آنها بنا سازد.
✳️افکار عمومی ایران - که گاه بیش از حد از حقایق منطقه و از موقعیت خود در آن غافل به نظر میرسد - باید به این امر واقف شود که تضعیف این «قدرت مرکزی» یعنی شکستنِ این سدها و جاری شدن سیل گروههای تکفیری در سراسر کشور.
❇️این حقیقت انکارناپذیر این منطقه در عصر «بازیگران غیر دولتی» است که غفلت از آن موجب تکرار تجربهُ افغانستان، عراق، سوریه، لیبی، چاد، مالی و برخی دیگر از کشورهایی که در شرایط مشابه ایران به سر میبردند خواهد شد.
به ویژه اینکه قدرتهای متخاصم منطقه - با محوریت عربستان سعودی و اسرائیل و با همراهی دولت ترامپ - این بار تمام منابع مالی و لوجستیکی خود را برای اطمینان حاصل کردن از فروپاشی شیرازه ایران به کار خواهند گرفت.
در نتیجه، افکار عمومی باید پذیرای این حقیقت باشد که در این منطقه و در بستر ژئوپولیتیک کنونی، جامعهٔ مدنی ایران فرصتِ هیجانزدگی و مبادرت به رفتارهای احساسی را ندارد.
❇️این صحنه دیگر مجالِ «سعی و خطا»، پیروی از گروههای سطحی و فانتزیک مانند «ریاستارت» و رسانهُ «منوتو» و «آمد نیوز»، فریاد شعارهای مغرضانه علیه نیروهای مسلح، تجمعهای تلگرامی و هدایتشده، پیروی از دستورالعملهای التهابآفرین از سوی افراد بی هویت و مراکز ناشناس، تخریب زیرساختها و دویدن به دنبال نوستالژی «رضا شاه» را نمیدهد.
💢هیچکداممان کور نیستیم و مشکلات را میبینیم اما مواظب باشیم کشور عزیزمان پامال سعودی های خیانت کار و اسراییلی ها و آمریکایی های خبیث نشود. مواظب باشیم آنچه را که داریم به پای نداشته هایمان قربانی نکنیم.
"اعتراضمان نباید باعث ویرانی ایرانمان گردد و بدانیم دود ناامنی در نهایت چشم همه مان را کور خواهد کرد."
@HZAMANIM
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 برای مردم ایران 📝 #حسین_زمانی ❇️دوستان و ایرانیان عزیز پُشت مرزهای شرقی کشور، دهها گروه مسلح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️انقلاب اسلامی جایگزینی ندارد/ میخواهند با همان نسخه ای که برای شوروی پیچیدند، ایران را تجزیه کنند!
@enqelab_st
🔴 جنگی که نشد!
📝 #جواد_موگویی
🔻روز ۱۱ مرداد ۶۹ هاشمی با رهبری تماس تلفنی گرفت و خبر داد عراق به کویت حمله کرده: «قرار شد در موضعگیری عجله نکنیم و شورای امنیت ملی را تشکیل دهیم.»
صدام برای فرار از بدهی ۳۰ میلیارد دلاری به کویت و استفاده از نفت این کشور برای بازسازی عراق، به کویت حمله کرد. صدام در ۱۳ ساعت درحالی که پادشاه کویت به عربستان فرار کرده بود، کویت را اشغال کرد.
نظر رهبری و هاشمی این بود که ایران نباید وارد این جنگ شود «نظر ایشان و من متفق بود؛ برای جلوگیری از دخالت آمریکا، نباید عملا درگیر شویم.»
سرانجام چندماه بعد، آمریکا و ۲۰ کشور دیگر با مصوبه سازمان ملل به عراق حمله کردند. صدام نیز به تلافی چند موشک به اسرائیل زد.
🔻چند روز بعد مجمع روحانیون مبارز تلویحا اعلام کرد که ایران باید در کنار صدام وارد جنگ با اسرائیل و آمریکا شود:
«از مسلمانان و از هستههای انقلابی جهان اسلام میخواهیم خود را برای ضربه زدن به منافع آمریکا در منطقه و سراسر جهان آماده کنند...در این لحظات حساس از شورای عالی امنیت ملی درخواست میکنیم که با الهام از تعالیم و سیره امام در مقابله با آمریکا با تدبیری همه جانبه و با استظهار به نیروی انقلابی ملت و اعتماد به خواست و اراده ملتهای مسلمان برای مقابله با خطرات و نقشه شوم آمریکا و تأمین منافع و مصالح ایران با قاطعیت به بهرهگیری از فرصتها و اتخاذ تصمیمهای مناسب بپردازد.»
بهزاد نبوی هم گفت که باید به اسرائیل حمله کرد: «این جنگ فرصتی تاریخی برای حمله به اسرائیل به وجود آورده بود که از دست رفت...وظیفه ما این بود که به هر طریق ممکن است سمت و سوی جنگ را عوض کنیم»
🔻اما علیاکبر محتشمیپور عضو شاخص مجمع روحانیون در نطقش در مجلس گفت که صدام، خالدبن ولید در تاریخ اسلام است و باید به او کمک کرد: «امروز بحث بر سر گذشته عراق و ایران نیست...امروز ملتهای مسلمان منطقه به خصوص ملت ایران وظیفه شرعی دارند تا در جهادی مقدس به مقابله با نیروهای کفر آمریکا و ناتو و صهیونیسم برخیزند و به آرزوهای امام که خلیج فارس باید گورستان آمریکاییهای متجاوز شود جامه عمل بپوشاند.»
.
💢 پینوشت:
تدبیر رهبری ایران را از جنگی بیهوده رهانید. اما باید تاریخ انقلاب را موشکافی کرد تا عیان شود که چگونه بیتدبیری اصلاحطلبان، کشور را تنها یک سال پس از جنگ تحمیلی، به یک قدمی جنگی دیگر کشاند. اصلاحطلبانی که حالا نظام و رهبری را به جنگ طلبی متهم میکنند.
.
منابع: خاطرات هاشمی سال۶۹
روزنامه سلام و کیهان-۶۹/۱۲/۹
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴هفت نکته کلیدی در مورد حیدرالعبادی و عراق/ شاید العبادی به دنبال کرسی نخست وزیری با چراغ سبز آمریکاست
📝 #سعید_ساسانیان
1⃣ دوره نخست وزیری العبادی به پایان رسیده و او اکنون منتظر است تا نخست وزیر جدید تعیین شود و مسئولیت را به او واگذار کند. لذا وعده همراهی او با تحریمهای آمریکا علیه ایران، اگرچه تلخ است اما احتمالا واشنگتن نیز روی وعده کسی که تا چند هفته دیگر ممکن است نخستوزیر نباشد، چندان حساب باز نخواهد کرد مگر اینکه توان نخستوزیر کردن او را داشته باشد.
2⃣العبادی شخصیت محبوبی در عراق نیست. ۲۷ هزار رای او در انتخابات پارلمانی اردیبهشتماه به خوبی این را اثبات کرد. او اکنون با سیاستورزی به دنبال این است تا دوباره بر کرسی نخست وزیری بنشیند. این اقدام العبادی البته میتواند واجد یک معنای دیگر هم باشد؛ او از ایران برای حمایت از دور جدید نخستوزیریاش ناامید شده و به جانب آمریکا رفته است و یا اینکه وزنهی آمریکا را در تعیین نخستوزیر، سنگینتر یافته است.
3⃣طبیعی است که مردم و نخبگان ایرانی از بالاترین مقام اجرایی کشور عراق انتظار چنین موضعی را نداشته باشند. ایران در مبارزه با داعش در کنار دولت و ملت عراق بود.
4⃣ نخبگان و خواص سیاسی و کسانی که به هر دلیلی تریبون دارند، نمیتوانند بدون فهم موقعیت سیاسی العبادی و چرایی اتخاذ چنین موضعی، در تریبونهای خود، ضد عراق موضع بگیرند. ترویج و تشدید عراقستیزی اکنون برای برخی، به یک ژست میهندوستی تبدیل شده است! چنین موضعی جز اینکه ملت عراق را از ایران دور ساخته و زمینه را برای سوگیری متفاوت عراق در سیاست خارجی فراهم میسازد، کارکرد دیگری ندارد .
5⃣ شوربختانه مواضع برخی خواص ایرانی در ضدیت با عراق، با همان سرعتی که موضع العبادی در ایران منتشر شد، به گوش عراقیها رسیده و واکنش تند آنها را برانگیخته است. این بدان معناست که خط غیرمنطقی عراقستیزی در ایران، بر تشدید ایرانستیزی برخی در عراق اثرگذار است و بالعکس. این دو خط، همافزایی دارند.
6⃣مواضع گروهها و شخصیتهای عراقی در محکومیت موضع العبادی و همراهی و همدلی با ایران امری مبارک است که باید قدر آن را دانست. چنین مواضعی که ایران باید زمینهی توسعه آن به طیفهای مختلف عراق را فراهم سازد، علاوه بر اینکه العبادی را از کردهی خود پشیمان خواهد ساخت، بر رفتار نخستوزیر آینده عراق – حتی اگر العبادی باشد – اثرگذار خواهد بود.
7⃣ مهمتر از همه این است که نیازهای امنیتی عراق به دلیل پایان نسبی حضور داعش در این کشور، کاهش یافته است و به موازانه چنین کاهشی، نیازهای معیشتی و رفاهی مردم این کشور تشدید شده است. ایران میتواند جدیتر از گذشته، به فکر رفع این نیازها باشد تا علاوه بر همراهسازی هرچه بیشتر دولت و ملت عراق، بر درآمدهای غیرنفتی خود نیز بیفزاید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴هفت نکته کلیدی در مورد حیدرالعبادی و عراق/ شاید العبادی به دنبال کرسی نخست وزیری با چراغ سبز آمریکا
واکنش گسترده عراقی ها علیه اظهارات العبادی
@enqelab_st
🔴 شما كه نگران درياي خزر هستيد!
📝 #محمدرضا_زائری
🔹اي تمام كساني كه نگران تماميت ارضي ايران عزيز هستيد و حق هم داريد! اي همه كساني كه حتى از تصور كم شدن بخشي از خاك و آب اين كشور نازنين خون تان به جوش آمده و حق هم داريد! آري، حتى تصور تكرار فاجعه هاي گذشته تاريخ سياه واگذاري مرزها نيز وحشتناك است!
🔸اما هميشه كشوري مي تواند از تماميت ارضي و استقلال و عزت خود دفاع كند و مرزهاي خود را نگهدارد كه اقتدار داشته باشد، كشوري كه ضعيف و متزلزل باشد طبيعي است كه حرفش را نمي خوانند و خواسته هايش را جدي نمي گيرند!
يك كشور هم زماني قوي و مقتدر است كه مردمانش همدل و همداستان باشند، مردمانش با هم متحد باشند، مردمانش در يك صف كنار هم بايستند!
🔹چگونه مي شود كسي براي مرزهاي ايران ناله و مويه كند و از نگراني خود براي تماميت ارضي كشور فرياد بزند، اما كردار و گفتارش موجب تزلزل در وحدت عمومي و انسجام ملي باشد؟
به جاي ناله و مويه و فرياد و خشم، لختي درنگ كنيم و از خود بپرسيم: آيا من به اندازه سهم خويش، باعث اقتدار ايران بوده ام يا موجب ضعف و تهاون اين نظام و كشور شده ام؟
حتى در يك گفتگوي ساده درون تاكسي، حتى با يك كامنت در زير يك پست اينستاگرامي، حتى با يك كلمه و يك حركت ساده و كوچك!
💢 ايران ما امروز بيش از هر زمان ديگر نيازمند صبر و تحمل و خويشتنداري و مدارا و مهرباني و همدلي و همراهي فرزندان خويش است، ما در كدام سو ايستاده ايم؟
من عمامه به سر يا شماي كلاهي! در كدام سو ايستاده ايم؟
آيا از كساني هستيم كه -حتى اندكي و ناخواسته -آرام آرام به ضعيف شدن و كاهش اقتدار و صلابت ايران كمك كرده ايم يا از كساني هستيم كه -حتى اندكي و آگاهانه- براي انسجام و يكپارچگي كشور كوشيده ايم؟
⭕️ مطمئن باشيد دشمنان و بيگانگان - از جمله روسيه - ابتدا به سر و وضع ما نگاه مي كنند و سپس جواب مي دهند!
كاش به جاي دعوا و هياهوي بي نتيجه، قدري به سر و وضعمان برسيم و صلابت و هيبت را درست كنيم!
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 شما كه نگران درياي خزر هستيد! 📝 #محمدرضا_زائری 🔹اي تمام كساني كه نگران تماميت ارضي ايران عزيز هس
نگرانی از سهم ایران در دریای خزر وقتی بجاست که مردم و حکومت، خزر را یک زیستگاه و سرمایه طبیعی ببینند نه جای رهاسازی روزانه میلیونها کیلو پسماند، سموم کشاورزی و شیرابه. حتی سهم 50 درصدی هم بدون #توسعه_پایدار مشکلی را حل نمی کند.
@enqelab_st
🔴 جاسوس آمریکا در هیات دولت
📝 #مجتبی_لشکربلوکی
🔹چندسال پس از پیروزی انقلاب یوگسلاوی از کا.گ.ب (سازمان اطلاعاتی روسیه) اطلاع دادند که معاون اول شما یک جاسوس سیا (سازمان اطلاعات آمریکا) وجود دارد. چگونه از زمان دانشجویی قبل از پیروزی انقلاب در زمان جنگ های چریکی در این مدت با تمام کنترل های امنیتی، هیچ ارتباطی با سیا، از تو کشف نشد؟
پاسخ داد: الان هیچ ارتباطی با سیا ندارم. سیا مسئولیتی به من واگذار کرده که وظیفه ام را انجام می دهم مسئولیت تو چیست؟ به من ماموریت داده شده تا “در سپردن پست ها به افراد غیرتخصصی عمل کنم” و تا کنون هم این گونه عمل کرده ام. مثلا طرف تحصیل کرده حوزه الف است اما وزیر در حوزه ب است. تحلیل سیا این بود که با این روش، انقلاب بدون کودتا و حمله خارجی از درون متلاشی می شود (برگرفته از پایگاه خبری صبح اقتصاد)
🔻در سیستم داینامیکس یا همان پویایی شناسی سیستم ها جمله معروفی هست که می گوید: دشمن بیرون از من نیست. «دشمن» درون «من» است و نه جای دیگری. اگر این را بپذیریم متوجه میشویم که همه می توانند به صورت بالقوه و ناخواسته جاسوس آمریکا و عامل اسرائیل باشند. دست کم چهار گونه از آن ها را بشناسیم:
1⃣ اقوام سالاران: کسانی که کاملا و از صمیم قلب به شایسته سالاری معتقدند و بهترین ها را انتخاب می کنند منتها از بین خانواده، قوم و قبیله و حزب خود و هم محلی ها و هم شهری هایشان.
2⃣ محدود اندیشان: کسانی که به جوانان، زنان و اقلیت ها علی رغم شایستگی شان فرصت نمی دهند و اعتماد نمی کنند و از یک طرف باعث می شوند جامعه از پتانسیل های خود محروم شود و از طرفی دیگر باعث سرخوردگی شایستگان می شوند.
3⃣ صندلی پرستان: یکی از مدیران ارشد کشور که اتفاقا بسیار هم در جستجوی انتصاب جوانان توانمند این سرزمین بود به شوخی و در نقد هم قطاران خود می گفت: مگر اینکه مرگ ما را از این صندلی جدا کند! احتمالا برخی وصیت کرده اند ما را با صندلی مان دفن کنید. آن ها می گویند من یعتی صندلی، صندلی یعنی من! آنها با ماندنشان فضایی برای رشد ارگانیک جوان ترها باقی نمی گذارند و سیستم بوی کهنگی می گیرد.
4⃣ تبعیت خواهان: کسانی که مدیران مستقل، توانمند و متخصص را به جرم استقلال به نفع مدیران بله قربان گو کنار می گذارند. کسانی که مدیران متخصص را به بهانه گرایش نظری متفاوت یا سابقه سیاسی خاص کنار می گذارند.
🔻چه باید کرد؟ در کشور ما دو نظام مهم وجود دارد که هر دو نیازمند اصلاحات جدی است.
💢 نظام انتخابات: نظامی که بر اساس آن چهار انتخابات مهم انجام می شود: ریاست جمهوری، مجلس، شوراهای شهر و روستا و انتخابات صنفی و هر چهار نیازمند بهبود جدی. یکی از مهم ترین عوامل مفقود، احزاب واقعیِ ریشه دارِ شفاف است. اکنون ما عادت کرده ایم که «لیستی- شب انتخاباتی» رای دهیم بدون مشخص بودن تعهدات قابل پیگیری فقط بر اساس یک سری حرف های عمومی، بی ریشه و هیجانی. این باعث می شود که رای گیرندگان محترم بعد از آن که بر کرسی قدرت نشستند نه پاسخگوی رای دهندگان باشند و نه کارآمد.
💢 نظام انتصابات: نظامی که بر اساس آن 1000 مدیر اصلی کشور شامل معاونین روسای قوا، استانداران، سفرا و معاونین وزرا و مدیران شرکت های بزرگ دولتی و ... تعیین می شوند. این نظام نیز به شدت در معرض لابی گری، بده بستان و تعارفات و ملاحظات غیرکاری است. کمترین کاری که دولت می تواند انجام دهد افشای اطلاعات این مدیران ارشد است به گونه ای که معلوم شود که روابط خانوادگی اش چیست و محل تولدش کجاست (افشای این دو مساله دلیل دارد، خودتان بیاندیشید) و آیا تحصیلات و تجربه مرتبط دارد؟ و در هر موقعیت مدیریتی چند سال است که باقی مانده اند.
⭕️ یک بار دیگر جمله آخر خاطره را بخوانید: با این روش، انقلاب بدون کودتا و حمله خارجی از درون متلاشی می شود.
@Dr_Lashkarbolouki
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f