🔴 خودروهای ما یورو۲ هم نیستند/ در خودروهای داخلی، خود خودرو عامل شدت تخریب یا جراحات است/ دانشمندان جوان ما سوخت آب را به جای بنزین تولید کردهاند.
👤 #کمال_هادیانفر، رئیس پلیس راهور ناجا:
🔹 هماکنون ۹۴درصد حملونقل کشور ما از طریق زمین اتفاق میافتد. ما تقریبا نزدیک ۳۴میلیون وسیلهنقلیه در کشور داریم و ۴۴میلیون نفر از مردم هم دارای گواهینامه هستند.
🔸️ در کشور ما یک تفاوت عمدهای بین تولیدات وسایطنقلیه داخلی با کشورهای توسعهیافته وجود دارد و آن این است که در تولیدات کشورهای توسعهیافته به کیفیت، زیبایی و ارزانی وسیله نقلیه خیلی توجه میکنند، اما تولیدات داخلی وسایط نقلیه ما با توجه به حمایتهای گستردهای که صورت میگیرد، کیفیت بالایی ندارند و ما هرچه پیش میرویم هم کیفیت پایین میآید و هم زیبایی ندارد؛ بهطوری که تولیدات خودرویی ما که ۲۰سال است از طراحی آن میگذرد هم ایمنی در آن به اقل ممکن رسیده هم قیمت خودرو متناسب با این محصول نیست.
✅ سالانه ۱۷هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست میدهند و بالغ بر ۳۶۰هزار نفر مجروح یا معلول میشوند
🔹 من معتقدم رانندهای که پشت خودرو مینشیند باید ایمن رانندگی کند، اما گاهی ممکن است به هر دلیلی راننده خطا و غفلتی کند/ یا اصلا به هر دلیلی راننده پشت فرمان بیهوش شود و این عاملی شود برای تصادف. حالا وقتی تصادف اتفاق افتاد یک چیزی باید از راننده یا سرنشینان محافظت کند و آن چیز در درجه اول وسیله است.
🔸️ در خودروهای داخلی، خود خودرو عامل شدت تخریب یا جراحات است. مثلا ترمز وسیلهای برای کنترل خودرو در مواقع خطر است، اما در خودروهای داخلی وقتی راننده ترمز میکند خط ترمز خودرو چندین متر کشیده میشود. در این حالت دیگر خودرو در اختیار راننده نیست و خودرو به هرجایی ممکن است بخورد یا ترمز ABS درست عمل نمیکند یا کیسه هوایی که در زمان حادثه اگر درست عمل کند، جانپناهی برای راننده میشود، عملا عمل نمیکند.
✅ به اعتقاد من خودروهای ما یورو۲ هم نیستند.
🔹 آن حادثه (حادثه بهبهان) عملا نشان داد خودروهای داخلی اصلا ایمن نیستند. شما ببینید از ۴خودروی اول که با هم برخورد کرده بودند، خودروی سمند و پراید آتش گرفتند؛ یعنی سرنشینان نتوانستند از خودرو خارج شوند. درها باز نشده بودند.
🔸️ خودرو در حالتی آتش میگیرد که داخلش ۱۰کیلو تیانتی گذاشته باشیم، اما در خودروی داخلی ماشینها آتش میگیرند و منفجر میشوند؛ چرا؟ چون باک بنزین ناایمن است. همه میدانند که در همه خودروهای دنیا باک وجود دارد، اما هیچ وقت عامل انفجار نمیشود. اما چرا در ماشینهای داخلی ما باک منفجر میشود؟ چون در قطر آلیاژ باک دست بردهاند و آن را کاهش دادهاند یا حتی در مواردی پلتفرم را تغییر دادهاند.
✅ (چرا؟) دلیلش ساده است. استحکامات را کاهش دادند تا قیمت خودرو ارزانتر برایشان تمام شود.
🔹 چرا همه مردم ما دنبال خودروی خارجی هستند؛ چون ایمن است. خودروی خارجی ۱۱معلق بخورد و واژگون شود، خون از بینی سرنشینش نمیآید. این خودرو ایمن است دیگر. چرا ما به ایمنی خودرو توجه نمیکنیم.
🔸️ اگر امروز مردم خواهان خودروی داخلی هستند بهخاطر تفاوت قیمت در بازار است؛ نه بهخاطر ایمنی و کیفیت آن.
✅ امروز یکی بیاید از خودروساز بپرسد که چرا از چین قطعه وارد میکنند؟/ متأسفانه نگاه خودروساز ما به خارج است؛ مگر صنایع ما نگاه به بیرون داشتهاند که اکنون بزرگترین موشکهای بالستیک را در منطقه داریم؟ الان در دانشگاههای ما خودروی ملی تولید کردهاند، اما حمایت نشدهاند.
💢 همین الان دانشمندان جوان ما سوخت آب را به جای بنزین تولید کردهاند و اکنون ۶خودروی پلیس ما در البرز از آب برای تردد استفاده میکنند. حالا هر چه بهخودروساز میگوییم از آب استفاده کن، هزار اما و اگر میآورد.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اظهارات شنیدنی کارشناس مسائل امنیت سیاسی ترک در شبکه سی ان ان ترک؛ اگر هدف از این حمله آمریکا بود چرا آنها هیچ اظهار نظری یا موضع گیری انجام نداند؟!
👤"مته یارار": تحلیلگر و کارشناس موضوعات امنیت سیاسی شبکه سی ان ان ترک در بررسی حمله موشکی ایران به مواضع موساد در اربیل گفت:
✅ "در حمله موشکی ایران به مواضع موساد در اربیل، گفته می شود که کنسولگری آمریکا مورد هدف قرار گرفته است، اگر هدف ایران آمریکا بود، چرا هیچ اظهار نظری از طرف آمریکا دیده نمی شود در این زمینه حتی اسرائیل نیز اظهار نظر جدی نداشته است این حمله دارای پیام های متفاوتی است!"
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 اگر روسیه عملیات نظامی خود را شروع نمیکرد آنها حمله میکردند/ نمیخواهیم اوکراین را به تصرف خود درآوریم
👤 #لوان_جاگاریان، سفیر روسیه در تهران
🔹 علت اصلی بحران کنونی عدم تمایل کییف به تبعیت از توافقات مینسک است که در سال 2015 با میانجیگری رهبران فرانسه و آلمان منعقد شد. یکی دیگر از دلایل اصلی این اتفاق، توطئه امریکا و خود کشورهای غربی بود که تلاش میکنند روسیه را تضعیف کنند
🔸️ در ماه اوت سال گذشته میلادی تلاش کردند با توسل به زور آقای لوکاشنکو، رییسجمهور بلاروس را برکنار کنند، اما نتوانستند. بعدا در قزاقستان، در اوایل سال جاری تلاش کردند شورشی به پا کنند و کودتای غیرقانونی انجام دهند، باز هم نشد. غربیها بر این عقیده بودند که حوادث سال 2014 اوکراین بار دیگر تکرار میشود.
✅ آنها تلاش کردند که اوکراین را به یک پروژه ضد روسیه تبدیل کنند. در پی این اتفاقات نازیها در اوکراین ظهور کردند
🔹 هشت سال مردم روستباری که در اوکراین زندگی میکنند تحت فشار بودند. زبان روسی در اوکراین ممنوع شد. الان فرض کنید که طالبان در افغانستان زبان فارسی را ممنوع کند. عکسالعمل تهران به این اقدام چه میبود؟
🔸️ اگر روسیه عملیات نظامی خود را شروع نمیکرد آنها حمله میکردند. حتی آمادگی داشتند به بلاروس هم حمله کنند.
✅ ما 5 خواسته اصلی از اوکراین داریم: اول خلع سلاح کردن اوکراین، به رسمیت شناختن کریمه به عنوان بخشی از روسیه، به رسمیت شناختن دونتسک و لوهانسک به عنوان دو جمهوری مستقل در چارچوب مرزهایی که این جمهوریها داشتند، اعلام وضعیت منطقه عاری از سلاح هستهای در اوکراین و بیطرفی اوکراین.
🔹 این آقای لنین بود که اوکراین را درست کرد. دونباس قبلا مال روسیه بود و با زور به اوکراین ملحق شد. آنجا روسها زندگی میکنند/ اوکراین اصلا وجود نداشت و یک کشور ساختگی است.
🔸️ ما طرفدار جنگ نبودیم، ما مجبور بودیم و این توطئه امریکا بود. آنهایی که روسیه را تحریم کردند، دنبال بهانه بودند. اگر اوکراین نبود بهانهای دیگر پیدا میکردند چرا که روسیه کشوری بزرگ و مستقل است و باید روسیه را تضعیف کنند. آنها نمیتوانند کشورهایی را که زیر سلطهشان نیستند، تحمل کنند؛ مثل جمهوری اسلامی ایران، مثل چین و روسیه.
✅ چارهای ندارند جز اینکه خواستههای ما را بپذیرند. این جنگ بر ضد مردم اوکراین نیست و ما نمیخواهیم اوکراین را به تصرف خود درآوریم.
💢 اگر روسیه موشکهای خود را در کانادا یا کوبا مستقر کند امریکا چه کار خواهد کرد. ما در 1962 این کار را در کوبا کردیم و خیلی نزدیک به جنگ جهانی سوم بودیم. امریکا حضور نظامی روسیه را در نزدیکی مرزهایش تحمل نمیکند اما فکر میکند حضور نظامی آنها در نزدیکی مرز روسیه خطری ندارد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 چرا روسها در اوکراین ضعیف تر از حد انتظار ظاهر شده اند؟
👤#علیرضا_تقوینیا
🔹️ روسها در اوکراین تلفات بسیار سنگینی داده اند . خصوصا در حوزه زرهی که ادوات آنها شکار هر روزه نیروهای مدافع اوکراینی است .
🔸️ در ابتدای جنگ بسیاری معتقد بودند روسیه می تواند ظرف چند روز به کی یف برسد، لکن پیشروی ارتش مهاجم بسیار کندتر از حد انتظار بوده است.
✅ این در حالی است که ذهنیت مردم و تحلیلگران از توانایی رزمی روسیه به عنوان یک ابرقدرت نظامی کاملا متفاوت از واقعیات کنونی بود .
🔹️ حال سوال اینست که چرا نیروهای پوتین دیگر جلوه ای از ارتش اتحاد جماهیر شوروی نیستند ؟
🔸️ در پاسخ به پرسش فوق، نگارنده به چند دلیل برای ناکامی نسبی روسها رسیده است که در ذیل بدان اشاره می گردد.
1️⃣ اتکای شدید به راهبرد زرهی محور کلاسیک مربوط به دوران شوروی
روسها گمان می کردند با بمباران شدید و سرکوب پدافند زمین پایه اوکراین و پس از آن به راه افتادن ستونهای طویل زرهی در روز روشن می توانند در مدت زمان اندکی به پایتخت حریف برسند . اما نکته مهم اینجاست که تسلیحات نوین مانند پهپادهای مسلح و موشک های دوش پرتاب ضد زره همچون جاولین و NLAW که مجهز به سامانه شلیک کن -فراموش کن هستند می توانند به راحتی قاتل تانکهای روسی باشند . از ویژگی مهم موشک های نوین ضدزره غربی، عدم آتش عقبه شدید است که به کاربر این قابلیت را می دهد که در هر حفره یا گودالی پنهان شود ، بدون آمدن روی زمین موشک را شلیک کند و بلافاصله بگریزد.
2️⃣ عدم بهره گیری از پهپاد
پرنده های بدون سرنشین سلاح های پرکاربرد نبردهای جدید هستند که نمیشود آنها را درنظر نگرفت . در حالی که اوکراینی ها با پهپادهای ترکی و غربی ضربات شدیدی را به ادوات پیشرفته روسی روی زمین وارد آورده اند ، اما ارتش روسیه شرایط متفاوتی در این زمینه دارد و به طور عمده از اینگونه هواگردها استفاده نمی کند و بیشتر به پرنده های سرنشین دار مربوط به دوران جنگ سرد متکی است .
3️⃣ نقص در جنگ الکترونیک
روسها در زمینه تکنولوژی جنگ الکترونیک اصلا در حد و اندازه آمریکا نیستند و نتوانسته اند به خوبی ارتباطات شبکه فرماندهی و کنترل ارتش اوکراین و نیروهای میدانی را مختل نمایند . یعنی مغز ارتش زلنسکی به راحتی دستورات را به واحدهای درگیر صادر کرده و آنها نیز با دقت آن را اجرا می کنند و بالعکس وضعیت میدانی را به سرفرماندهی خود اطلاع می دهند و همین عاملی مهم در پایداری سازمان رزم آنها در جنگ ارزیابی می شود .
4️⃣ پشتیبانی گسترده بلوک غرب
اوکراینی ها به تنهایی درگیر جنگ فعلی نیستند؛ بلکه تمام دنیای غرب بسیج شده اند تا روسها را در نبرد زمین گیر کرده و به هزیمت بکشانند . سیل تجهیزات ضدزره و ضدهوایی پیشرفته ، ارسال پهپادها ، کمک های اطلاعاتی و جنگ رسانه ای غربی ها علیه ارتش پوتین یک فاکتور بسیار تاثیرگذار برای حمایت از اوکراین در برابر حمله پوتین تحلیل می شود.
✅ پرواضح است که نیروهای مدافع ، وقتی می بینند که محدودیتی در بهره گیری از تجهیزاتشان ندارند ، با خیال راحت و بدون دغدغه از بابت اتمام آنها ، تسلیحات گرانقیمت و مدرن خود را مصرف می کنند .
5️⃣ ضعف اطلاعاتی روسیه
ایالات متحده و برخی کشورهای غربی داده های دقیقی از حمله روسها داشتند . به عبارت دیگر دست پوتین را خوانده بودند اما کرملین تا روز قبل از وقوع جنگ نیز ادعای آنها را انکار می کرد . شرایط میدانی نیز نشان میدهد ارتش روسیه برآورد واضحی از آنچه امروز پیش روی خود می بیند نداشته است.
💢 نباید فراموش کرد هر کشوری بخواهد در نبرد علیه دشمنانش پیروز شود، ابتدا باید در جنگ اطلاعاتی بر آنها غلبه کند . مثال واضح این ادعا جنگ ۳۳ روزه سال ۲۰۰۶ است که حزب الله ابتدا در نبرد اطلاعاتی بر اسرائیل فائق گشت و سپس میدان را از آن خود کرد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شرایط روسیه طوری نیست که به سراغ ما بیاید و این ما هستیم که باید از این فرصت استفاده کنیم.
👤 #حسن_فروزانفرد، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران
✅ فرصت حضور در بازار روسیه را در سالهای اخیر چند بار از دست دادهایم./ تعهدات حاصل از بازگشت ارز حاصل از صادرات موانع زیادی برای صادرات به روسیه ایجاد کرد./ باید مانند ماجرای برگشت خوردن محصولات کشاورزی در سطوح بالای کشور زمینه افزایش تجارت با روسیه را فراهم کنیم.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 فرانسیس فوکویا: خود را برای شکست روسیه در جنگ اوکراین و پایان کار پوتین آماده کنید.
💬 #امریکن_پرپس
🔹️ روسیه به سمت شکست آشکار در اوکراین پیش میرود. ممکن است پایان کار سریع باشد، هم برای ارتش روسیه و هم برای حاکمیت پوتین بر این کشور که بیش از دو دهه شده است. فروپاشی موقعیت آنها میتواند ناگهانی و فاجعهبار باشد، نه اینکه به آرامی از طریق یک جنگ فرسایشی اتفاق بیفتد. ارتش مستقر در میدان به جایی خواهد رسید که نه میتوان آن را تامین کرد و نه میتوان آن را خارج کرد و روحیه سربازان دود میشود. این حداقل در شمال اوکراین صادق است. روسها در جنوب بهتر عمل میکنند، اما در صورت فروپاشی شمال، حفظ این موقعیتها دشوار خواهد بود.
🔸️ برنامهریزی «ناکارآمد» مسکو پیشبینی میکرد که از نیروهایش در اوکراین استقبال شود. ظاهراً سربازان روسی به جای مهمات و جیره اضافی، برای رژه پیروزی خود در کییف لباسهای فرم به همراه داشتند! اکنون، آن سربازان در خارج از شهرها گیر افتادهاند و هم با مشکلات تدارکاتی و هم با حملات مداوم نیروهای اوکراینی مواجه هستند. چنانچه آنها شکست بخورند، این پایان کار پوتین هم خواهد بود.
✅ پوتین از شکست ارتش خود جان سالم به در نخواهد برد. او حمایت میشود زیرا او را مردی قدرتمند میدانند. وقتی او ناتوانی خود را نشان دهد و از قدرت قهری و اجباری خودش سلب شود، چه چیزی برای ارائه خواهد داشت؟
🔹️ هیچ راهحل دیپلماتیکی برای جنگ پیش از اتفاق وجود ندارد. هیچ سازش قابل تصوری برای روسیه و برای اوکراین وجود ندارد که قابل قبول باشد، آن هم با توجه به ضررهایی که در این مرحله دو طرف متحمل شدهاند. شورای امنیت سازمان ملل بار دیگر بیفایده بودن خود را ثابت کرد. تنها چیزی که مفید بود رای مجمع عمومی بود که به شناسایی بازیگران بد یا منفور جهان کمک میکند.
🔸️ تصمیم دولت بایدن برای عدم ایجاد منطقه پرواز ممنوع یا کمک به انتقال میگهای لهستان هر دو «خوب» هستند. بسیار بهتر است که اوکراینیها به تنهایی روسها را شکست دهند و این بهانه را به دست مسکو ندهند که ناتو به آنها حمله کرده و همچنین از همه احتمالات آشکار تشدیدکننده پرهیز کنند. میگهای لهستان چندان به قابلیتهای اوکراین اضافه نمیکنند. آنچه اهمیت بیشتری دارد، ادامه تامین جاولینها (موشک ضد تانک)، استینگرها (دوشپرتابهای ضد هوایی)، پهپادهای بیرقدار، کمکهای پزشکی، تجهیزات ارتباطی و اشتراک اطلاعاتی است. تصور میکنم نیروهای اوکراینی هماکنون با عملیات اطلاعاتی ناتو از خارج از اوکراین هدایت میشوند.
✅ البته هزینهای که اوکراین میپردازد، بسیار زیاد است. اما بیشترین آسیب را موشکها و توپخانهها وارد میکنند که نه میگها و نه منطقه پرواز ممنوع نمیتوانند کاری در مورد آن انجام دهند. تنها چیزی که جلوی کشتار را میگیرد، شکست ارتش روسیه بر روی زمین است. این تهاجم به پوپولیستهای سراسر جهان که قبل از حمله با پوتین ابراز همدردی میکردند، آسیب زیادی وارد کرده است. از جمله به ماتئو سالیونی، ژائیر بولسونارو، اریک زمور، مارین لوپن، ویکتور اوربان و البته دونالد ترامپ. سیاست جنگ، تمایلات علناً اقتدارگرایانه آنها را آشکار کرده است.
💢 جنگ تا این مرحله درس خوبی برای چین بوده است. چین هم مانند روسیه در دهه گذشته، ظاهرا نیروهای نظامی با فناوری پیشرفته ایجاد کرده است، اما آنها تجربه رزمی ندارند. عملکرد بد نیروی هوایی روسیه احتمالا توسط نیروی هوایی ارتش آزادیبخش خلق چین که به طور مشابه هیچ تجربهای در مدیریت عملیات هوایی پیچیده ندارد، تکرار خواهد شد. باید امیدوار باشیم که رهبری چین هنگام فکر کردن به یک حرکت در آینده علیه تایوان، خود را در مورد تواناییهای خودش فریب ندهد، همان کاری که روسها انجام دادند. شکست روسیه یک «تولد آزادی جدید» را ممکن میسازد و ما را از وحشت درباره زوال دموکراسی جهانی خارج میکند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 هجوم کارگران به بازار؟
👤 #نازنین_فرامرزی
🔹️ پیرو افزایش ۵۷ درصدی حداقل دستمزد کارگران در سال آینده، لازم است با ادعای پوچ منجر شدن آن به تورم مقابله کنیم؛ وگرنه همچنان با تحلیلهای گمراهکننده، تمام فشار اقتصادی بر دوش کارگران بار خواهد شد.
🔸 ادعا این است که افزایش حداقل دستمزد منجر به افزایش پول در دست کارگران و هجوم آنها به بازار میشود و با افزایش تقاضا، سطح عمومی قیمتها نیز بالا میرود. این ادعا در صورتی میتواند درست باشد که افزایش حداقل دستمزد، موجب افزایش قدرت خرید کارگران شود؛ درحالی که واقعیت خلاف این را اثبات میکند. چرا که شاخص قیمتها و هزینههای زندگی ماه به ماه افزایش پیدا میکند، اما دستمزد کارگر در طول یکسال همانی است که در ابتدای سال تعیین شدهاست. یعنی کارگر در انتهای هرسال با تورمی که هرماه افزایش یافته مواجه است درحالی که حقوقش همان است که ابتدای سال تعیین شده، پس با افزایش دستمزد در ابتدای سال بعد، دستمزد او تازه دارد به سطح تورم سال پیش میرسد؛ و این یعنی تورم علت بالا بردن دستمزد است نه بالعکس.
✅ بطور مثال در سال ۱۴۰۰، قدرت خرید کارگران حداقل ۲۰ درصد از سال پیش کمتر بودهاست، با اینکه در ابتدای سال حداقلِ دستمزد اسما افرایش یافته بود. فلذا وقتی قدرت خرید افزایش نیافته (چه بسا کاهش هم یافته) پس خبری از افزایش تقاضا از جانب کارگران نیست و اینگونه است که بازار هیچگونه توجیهی برای افزایش قیمتها مبنی بر اینکه پول در دست کارگران زیاد شده است ندارد.
💢 لذا مدافعان کارفرما که مدعی هستند افزایش حقوق به ضرر خود کارگر است باید توجه داشتهباشند که دستمزد "پس" از تورم و باتوجه به آن تعیین میشود نه "پیش" از آن. علت تورم را باید در جای دیگر جستجو کرد. این تحلیلگران اگر مدعی حمایت از تولیدکننده هستند، بهتر است قدری بر موانع جدی و واقعی تولید که بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد اعم از بروکراسی ناکارآمد دولتی، وجود فساد، بیثباتی سیاست، نبود زیرساخت، قیمت بالای مواد اولیه و... هستند نیز تمرکز کنند. اما فشار آوردن به کارگرِ تشکلنیافته و فاقد قدرت چانهزنی راحتتر از فشار آوردن به دولت است.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 به چالش کشیدن شبکه صهیونیستی i24 توسط کارشناس مطرح عرب
✅ "ایران با حمله به پایگاه های موساد در اربیل نشان داد این، همه انتقامش نیست؛ ایرانی ها نشان دادند زین پس مکان حمله را آنها تعیین و ضربه را مستقیم خواهند زد!"
👤 «حسن مرهج» تحلیلگر مسائل رژیم صهیونیستی در پاسخ به مجری شبکه اسرائیلی i24 :
💢 "اکنون قدرت بازدارندگی ایران بالا رفته است و تجاوز اسرائیل به منافع ایران در منطقه با انتقام مناسب و حمله های بسیاری از سوی ایرانی ها مواجه خواهد شد!"
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 3 خبر تاریخی از اوکراین و دهها عبرت
👤 #محسن_مهدیان
🔹️ این 3 خبر از اوکراین در تاریخ ثبت خواهد شد:
✅ خبر یکم.
مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه با ال سی آی اعلام کرد: ما چیزهایی را پیشنهاد دادیم که نمی توانستیم تضمین کنیم. به ویژه پیوستن اوکراین به ناتو. ...
🔸️ این در حالی است که سران 27 کشور عضو اتحادیه اروپا اواخر هفته گذشته نیز در نشست ورسای فرانسه هرگونه الحاق سریع کی یف به اتحادیه اروپا را رد کردند.
✅ خبر دوم.
سازمان ملل اعلام کرد که دو میلیون و 800 هزار اوکراینی از کشورفرار کردند و هشدار داد که این رقم به 4 میلیون نفر خواهد رسید. این در حالی است که از همان روزهای اول بعد از انتشار اخباری که با عنوان تلخ ترین تصاویر از فرار مردم از اوکراین منتشر شده بود، دولت اوکراین خروج مردان 18 تا 60 ساله را ممنوع اعلام کرد؛ اما باز هم فرار کردند.
🔹️ جنگ روانی رسانه های آمریکایی با انتشار اخبار فانتزی از حضور سلبریتی ها در میدان نبرد علیه روسیه نیز نتیجه نداد و در نهایت تنها 130 هزار نفر از مردم اوکراین به دامن روسیه گریختند.
✅ و حالا خبرسوم.
زلسنکی اعتراف کرد: "شنیده شده است اوکراین به ناتو نخواهد پیوست. درست است. باید بپذیریم."
🔸️ او این را هم گفت که رویدادهای اخیر باعث شد دوستان واقعی خودرا بشناسیم. اولین واکنش زلنسکی به بدعهدی اروپایی ها آنفالو کردن غربی ها بود و چند روز بعد زبان گلایه گشود که "تنها وعده می شنویم" . او در حساب فیس بوک خود اعلام کرد "اوکراین مقابل روسیه تنهاست" و امروز بعد از 3 هفته خسارات فراوان جنگ و چندین هزار کشته و زخمی به یک اعتراف بزرگ از یک شکست عبرت آموز تاریخی رسیده است.
✅ و اما....
تحلیل راهبردی رهبری از جنگ روسیه و اوکراین چند گزاره ساده بود.
اولا. موضع ما اینست: این جنگ خطاست.
دوم. آتش این جنگ را غربی ها با وعده های غلط افروختند.
سوم. جائی که مردم نباشند شکست قطعی است.
🔹️ هرچند خفت و خواری برای خوش رقصی آقای بازیگر قابل پیش بینی بود؛ اما این جنگ برای غربزده های وطنی ایران سراسر درس بود وعبرت.
🔸️ سالها چماق آزادی بیان بر سر ملت ایران زدند اما همان روزهای اول گاردین نوشت اتجادیه اروپا پخش شبکه های خبری روسیه را ممنوع کرده است و ان بی سی به نقل از 4 مقام آمریکایی گزارش داد که امریکا اینترنت روسیه را مختل می کند
✅ سالها از جدایی علم از سیاست گفتند و اما دانشگاه ایتالیایی واحدی درباره داستایوفسکی ادیب بزرگ روس را حذف کرد و احدی از رسانه های مدعی به روی مبارک نیاوردند.
🔹 عمری از جدایی هنر از سیاست و ایدئولوژی گفتند و اما آلمان در روز روشن هنرمندی که پوتین را محکوم نکرد را اخراج می کند و خم به ابرو نمی آورد.
🔸 سالها عدم مذاکره با آمریکا را بی منطقی دانستند و به سادگی سران اروپائی و آمریکایی دیدار با لاوروف و دیگر مقامات روس را را لغو کردند.
✅ گفتند ورزش جای سیاست نیست و غیرت ایرانی مقابل آدم کش های صهیونیست را تمسخر کردند و اما بی انکه خجالت بکشند فیفا و یوفا تیم های باشگاهی و ملی روسیه را محروم کردند و لهستان و سوئد اعلام کردند که مقابل روسیه بازی نمی کنند.
💢 جنگ روسیه و اوکراین تلخ بود....اما سراسر عبرت تاریخی بود.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یادآوری گوشهای از جنگجهانی سوم علیه ایران طی هشت سال
👤 #برژينسكى مشاور امنیت ملی «کارتر»:
✅ حملات شيميایی ارتش عراق به ايران با دولت آمريكا هماهنگ شده بود. اطلاعات نظامى لازم را آمريكا به عراق مىداد!
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 با سرعت و سبقت غیر مجاز برای مردن عجله نکنید.
👤 #عینالله_جهانی | معاون اجتماعی پلیس راهور
🔹 درصد قابل توجهی از تصادفات رانندگی در جادههای کشورمان درپی سرعت و سبقت غیرمجاز رخ میدهد و میتوان گفت که این دو تخلف که هر دو ناشی از عجله رانندگان در رسیدن به مقصد هستند، منجر به درصد قابل توجهی از مرگ و میرهای ناشی از تصادفات نیز شدهاند.
🔸 برخی تصور میکنند که اگر مثلا ۱۰ کیلومتر بیشتر از حد مجاز رانندگی کنند، اتفاق خاصی رخ نخواهد داد، خوب است بدانید که حرکت با سرعت حدود ۱۰ کیلومتر بیشتر از حد مجاز، خطر تصادف در مناطق ورودی شهرها را تا چهار برابر افزایش میدهد، در عین حال تاثیری چندانی هم در زمان رسیدن به مقصد ندارد.
✅ به عنوان مثال فرض کنید رانندهای بخواهد مسافت ۱۲۰ کیلومتری در آزادراه تهران - قم را با سرعت مجاز ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت طی کند، این فرد در عرض یک ساعت به مقصد خواهد رسید. حالا اگر این فرد سرعت خود را به ۱۴۰ کیلومتر در ساعت که سرعتی غیرمجاز است، برساند، بعد از ۵۲ دقیقه به مقصد خواهد رسید و این یعنی تنها هشت دقیقه زودتر رسیدن به مقصد. اما هزینه این هشت دقیقه چیست؟ اگر راننده دچار حادثهای نشود، قطعا به دلیل تخلف حادثه ساز سرعت غیرمجاز توسط دوربین های مسیر جریمه خواهد شد و نمره منفی نیز به گواهینامهاش اختصاص داده میشود. علاوه بر آن مصرف سوخت خودرو نیز افزایش یافته و آلودگی هوا را نیز بیشتر میکند. حالا اگر خدای نکرده این فرد تصادف هم کند، با قدرتی معادل چندین برابر تصادف در سرعت مجاز دچار حادثه خواهد شد. حالا این سوال جدی مطرح است که آیا هشت دقیقه زودتر رسیدن ارزش چنین ریسکی را دارد؟
🔹 در واقع هرچه سرعت از حد مجاز فراتر برود، شدت تصادف نیز چندین برابر خواهد شد. علاوه بر آن در مواردی دیده شده که رانندگان برای زودتر رسیدن به مقصد حاضر به توقف در حاشیه مسیر و پاسخ به تلفن یا ارسال پیامک نشده و در حین رانندگی با تلفن همراه کار میکنند. مکالمه با تلفن همراه یا ارسال پیامک با آن احتمال تصادفات را بین چهار تا شش برابر افزایش میدهد.
🔸 تکرار موارد رانندگی با سرعت های غیرمجاز و عادی تلقی شدن آن نکته مهمی است و برخی رانندگان تصور میکنند که دیگر هیچگاه در سرعت بالا تصادف نخواهند کرد. مورد دیگر عدم اطلاع از عواقب تصادف با سرعت های بالاتر از سرعت های مجاز و مطمئنه است.
✅ تلاقی ترافیک پرسرعت با ترافیک کم سرعت در راههای کشور بهویژه در نواحی مسکونی و برخورد با عابران و موتورسیکلت سواران و ... که احتیاط و توجه مضاعف رانندگان را ایجاب می کند و تفاوت انواع راه های کشور در طول مسیرهای طولانی به دلایل مختلف از جمله شرایط توپوگرافی مختلف که لزوم تغییرات متوالی سرعت و تعدیل سرعت ها را برای رانندگان ایحاب می کند هم دو عامل دیگری است منجر به بروز تصادفات میشود.
🔹 شهروندان هنگام رانندگی با سرعت غیرمجاز یا گرفتن سبقت این سوال را از خود بپرسند که آیا سرعت رفتن، ارزشش را دارد و به عواقب تصادفات حاصل از اضافه سرعت های غیر مجاز بیاندیشید. همچنین برای زودتر رسیدن به مقصد مدیریت و زمانبندی انجام سفر لازم است.
🔸 بنابراین لازم است که تمامی سرنشینان خودرو نسبت به سرعت های غیر مجاز راننده حساس باشند گاهی رانندگان در جاده با هم کل کل میکنند، توصیه اکید پلیس این است که رانندگان در مواجهه با رانندگان دارای سرعت غیر مجاز آنها را تعقیب نکنند.
✅ در انواع جاده های کشور به جز آزادراهها، ممکن است رانندگان در طول مسیر با نواحی مسکونی مواجه شوند که در این نواحی هر لحظه امکان مواجهه با عابران پیاده، موتور سیکلت سواران و ... وجود دارد، لذا لازم است که رانندگان مدام سرعت خود را با مقادیر سرعت های مجاز اعلام شده تطبیق دهند.
💢 شعار امسال پلیس راهنمایی و رانندگی در سفرهای نوروزی «قانونمداری، پرهیز از خطر، آرامش در سفر» است و از رانندگان میخواهم که قبل از آغاز سفر از طریق تماس با سامانه ۱۲۰ از وضعیت جوی و ترافیکی جاده ها با خبر شده و متناسب با آن برای سفر خود برنامه ریزی کنند.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 احیای قریبالوقوع برجام؟
💬 #ئنیای_اقتصاد
🔹 آخرین گمانهزنیها؛ آمریکا آخرین شرط مهم ایران را هم میپذیرد؛
🔸 پس از حدود یکسال مذاکرات سنگین و فشرده، اخبار و شواهد حکایت از قریبالوقوع بودن «احیای برجام» دارند و به نظر میرسد واشنگتن نیز در حال پذیرش «آخرین شرط مهم تهران» است. موج جدید خوشبینیها پس از اظهارنظر روز چهارشنبه رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی آغاز شد.
✅ پس از او دیپلماتهای ارشد نزدیک به مذاکرات، از جمله دیپلماتهای ایرانی، آمریکایی، فرانسوی و آلمانی در اظهارنظرهایی جداگانه از نزدیک بودن توافق خبر دادند. گروسی روز چهارشنبه به صراحت تاکید کرد که «طرفهای مذاکرات در آستانه دستیابی به توافق هستهای» هستند.
💢 این اظهارنظر از آنجا اهمیت داشت که ساعاتی پس از سفر مهم و کلیدی وزیر امور خارجه ایران به مسکو ابراز میشد. روسیه در میانه جنگ اوکراین و پس از وضع تحریمهای بیسابقه علیه این کشور، خواستار معافیت تحریمی از دادوستد و همکاریهای نظامی با ایران شده بود. پس از سفر امیرعبداللهیان به روسیه اما، مسکو درخواست خود را به همکاریها با ایران در «چارچوب برجام» تقلیل داد. اکنون به نظر میرسد توافق بیش از هر زمان دیگری در دسترس باشد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab