🔴 رسانه های بیگانه پس از چند روز دروغ در باره آشوب های ایران، از رو رفتند
💬 #کیهان
🔹 رسانههای بیگانه وابسته به امپراتوری دروغ، پس از چند روز دروغ گویی درباره وقوع آشوب و اغتشاش در شهرهای ایران، از رو رفتند.
🔸 رسانههای زنجیره وابسته به ناتوی اطلاعاتی، بعد از سنگ روی یخ شدن و بیمحلی ملت ایران، از دیروز ترجیح دادند بیسر و صدا، فتیله تمام بافتههای یک هفتهای خود را پایین بکشند.
✅ در همین حال شبکه دولتی انگلیس، در اعترافی ناخواسته تصریح کرد اسناد و تصاویر وزارت اطلاعات درباره نقش دو تبعه فرانسوی در تحریک رانندگان شرکت واحد به اعتصاب و تعطیلی جابه جایی مسافران، دقیق و مستند است.
💢 وبسایت بیبی سی در گزارشی تصریح کرد تصاویر و ویدئوهایی که درباره ملاقات اتباع بیگانه با برخی فعالان کارگری منتشر شده، «شنود و تصاویر مخفیانه وزارت اطلاعات» بوده که در صدا و سیما پخش شده است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 ژاپن ١٠ شرکت خودروسازی دارد که ٩/۵ میلیون خودرو تولید می کند؛ ایران ١٨ خودروساز دارد، یک میلیون خودرو تولید می کند!
💬 روزنامه اطلاعات نوشت:
🔹 ژاپن دومین خودروساز بزرگ دنیاست با تولید سالانه ٩/۵ میلیون دستگاه خودرو با کیفیت بسیار بالا.
🔸 کره جنوبی ششمین خودروساز و پنجمین صادرکننده بزرگ خودرو در دنیاست با تولید سالانه ۴/۵ میلیون دستگاه خودرو مدرن.
✅ ایران در رتبهبندی تولید خودرو جهان جایگاهی ندارد و سالانه حدود یک میلیون دستگاه خودرو با کیفیتی که همه میدانند تولید میکند.
💢 اما خیلی جالب است بدانید در ژاپن ۱۰ کمپانی خودروسازی و در کره جنوبی ۵ کمپانی خودروسازی و در ایران ۱۸ کمپانی خودروسازی فعال هستند! روشن است که به چه دلیل تعداد خودروسازان ما نزدیک به ۴ برابر کره جنوبی است.
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بشار اسد در سفر به تهران به دنبال مشاوره از رهبری بود؛ به نظرم یکی از محورهای مشاوره، بحث خروج نیروهای روسیه از سوریه بود
👤 #محمدرضا_باقری سفیر اسبق ایران در سوریه گفت:
✅ بشار اسد در سفر اخیر و دیدار با رهبر انقلاب میخواست شخصاً مشاوره بگیرد و بنظرم یکی از مهمترین محورهای مشاوره او درباره خروج نیروهای روسیه از سوریه بوده است.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 حمله پرحجم اسرائیل به دمشق و اهداف آن
👤 #علیرضا_تقوینیا
🔹️ رژیم صهیونیستی امشب یکی از پرحجم ترین حملات یک دهه اخیر خود را با استفاده از موشک های کروز به دمشق انجام داد .
🔸️ ظاهرا تعدادی از افراد ارتش سوریه در این حمله شهید شده اند .
✅ در خصوص چرایی این حمله وسیع و پرحجم چند نکته باید ذکر شود ؛
1️⃣ اسرائیل می داند که با خروج نسبی روسیه از سوریه و جایگزینی سپاه پاسداران و نیروهای وابسته به آن در پایگاه های به جا مانده ، خطری راهبردی علیه او شکل گرفته است ؛ در نتیجه احتمال جنگ و درگیری فراگیر و گسترده بسیار بالاست ؛ پس اگر بناست چنین رخدادی علیه او شکل گیرد چه بهتر که نبرد را خود شروع کند و ابتکار عمل را در دست گیرد و مثل جنگ سال ۲۰۰۶ غافلگیر نشود .
2️⃣ با فرض بالا بودن احتمال درگیری ، اسرائیلی ها سعی دارند با حملاتی از این دست ، توان پدافندی ارتش سوریه را تا حد امکان تضعیف کنند تا در نبرد احتمالی آتی با یک ارتش فرسایش یافته مواجه گردند .
3️⃣ نکته قابل تامل حمله امشب این بود که تماما از موشک های کروز زمین به زمین استفاده شد ؛ در صورتی که معمولا حملات ارتش یهود با استفاده از موشک های هوا به زمین شلیک شده از جنگنده ها انجام می گرفت .
🔹️ ترس از سامانه های جدید پدافند هوایی احتمالا موجب شده تا از این نوع موشک ها بهره گرفته شود.
4️⃣ به نظر میرسد اگر از سوی محور مقاومت پاسخی به اسرائیل بابت حملاتش داده نشود، بازهم این موشک پراکنی ها ادامه خواهد داشت .
🔸️ البته اسرائیلی ها به عمد قصد دارند طرف مقابل را مجبور به شروع درگیری کنند تا در شرایط دلخواهشان (آمادگی کامل ارتش پس از رزمایش اخیر) جنگ آغاز شود .
✅ حال باید دید محور مقاومت از سیاست صبر استراتژیک فاصله گرفته و عکس العمل متناسب را بروز خواهد داد یا خیر ؟
💢 البته پرواضح است که در پیش گرفتن سیاست صبر استراتژیک الی الابد نیست و با توجه به خروج روسیه از سوریه، منطقه غرب آسیا شاهد دگرگونی های جدی و عمیق در روند تحولات مبارزه با رژیم صهیونیستی خواهد بود .
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 بازداشت دو جاسوس و تیری که به سنگ خورد.
👤 #یعقوب_ربیعی
🔹️ بازداشت دو فرانسوی که با هدف آموزش اغتشاش گران به تهران سفر کرده بودند می تواند دریچه ای بر رفتارشناسی غربی ها در تحولات اخیر باشد.
🔸️ گزاره های تحلیلی:
1⃣ اعزام نیروهای میدانی برای تولید آشوب نشان می دهد که غربی ها براساس مدل سال ۸۸ و ۹۸ بدنبال پیاده سازی سناریوی دولت ضعیف پایه بواسطه ایجاد بحران داخلی در ایران هستند؛ دولتی که در مواجهه با بحران ها قوه عاقله و تصمیم گیری اش با چالش مواجه شود. این هم می تواند در عرصه داخلی و سست کردن حکمرانی موثر باشد و هم در امتیازگیری در مذاکرات فیمابین.
2⃣ چیدن پازل های تحلیلی در کنار همدیگر نشان می دهد که سیکلی که برای این موضوع طراحی شده بر دو اصل استوار است آشوب از داخل ، امتیازگیری و تحریم از خارج.
3⃣ در این زمینه براساس مشابهت های سایر پرونده های این چنین داخلی با یک سه ضلعی مواجهیم عوامل داخلی، شبکه های امنیتی، پروپاگانداسازان رسانه ای. عوامل امنیتی طراحی می کنند، مزدوران داخلی فاز اجرایی را برعهده دارند و رسانه ای ها بر آتش ناآرامی می دمند.
4⃣ اما به نظر می رسد که شکست سناریوی غربی ها در مواجهه با مسائل پس از حذف ارز ترجیحی حاکی از آن است که غربی ها با اشتباهات محاسباتی سه گانه در برخورد با ایران مواجهند:
✅ اولاً دولت در شرایط حاضر برخلاف سال 98 دولت آرامش ساز است نه مسئله ساز،
🔹️ ثانیاً تعدد آشوب آفرینی های غربی ها به تجربه نهادهای امنیتی در پیشگیری و یا مواجهه با پدیده های این چنینی افزوده است ،
💢 و نکته سوم واکسینه شدن و کسب تجربه جامعه ایرانی از نقشه شوم دشمن با توجه به پرونده های گذشته است.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 ماجرای نقل قول غلط از الجزیره درباره دیدار امیرقطر با رهبر انقلاب / آیا رهبر ایران سخنی از سازش گفت؟
💬 #تسنیم
🔹 طی ساعات گذشته با ارجاع به یک خبر شبکه الجزیره درباره دیدار اخیر امیر قطر با رهبر معظم انقلاب، این ترجمه از خبر مذکور دست به دست میشود که وزیر خارجه قطر گفته رهبری ایران به هیات قطری اعلام کرده که "آماده سازش درباره پرونده ایران است".
🔸 آنچه به شکل فوق و با کلماتی مثل رهبر ایران و سازش بیان میشود در واقع اشاره به این جمله از خبر سایت الجزیره است:
the Iranian leadership told us they were ready for a compromise.
✅ حال آنکه یک نگاه ساده نشان میدهد این ترجمه کاملاً معیوب و شیطنتآمیز و با مقاصد سیاسی انجام شده است.
🔹 الجزیره در خبر خود این سخن را به نقل از رهبر انقلاب درج نکرده بلکه از کلمه Leadership استفاده کرده که در عرف دیپلماتیک از آن به «مقامات» تعبیر و ترجمه میشود. لذا ترجمه آن به رهبر ایران کاملاً غلط است. ضمیر They به معنی «آنها» در جمله هم نشان میدهد که منظور نه یک فرد، بلکه جمعی از مقامات است.
🔸 همچنین این شبکه از کلمه «Compromise» استفاده کرده که غالباً به معنای مصالحه است. برخی ترجمههای شیطنت آمیز تعمداً از کلمه سازش برای آن استفاده کردهاند تا پیام خاصی را مخابره کنند. حال آنکه سازش در عرف فارسی با آنچه compromise در انگلیسی توصیف میشود کاملاً متفاوت است. سازش به معنی عقبنشینی از مواضع، نسبتی با ترجمه Compromise ندارد.
✅ در همین باره «خطیبزاده» سخنگوی وزارت خارجه به خبرگزاری تسنیم گفت که اولاً چنین روایتی از دیدار کاملاً غلط است و ثانیاً به نظر میرسد حتی در ترجمه از الجزیره هم دقت کافی صورت نگرفته و یک شیطنت رسانهای و تبلیغاتی نیز در میان است.
🔹 «خطیبزاده» گفت: رهبر معظم انقلاب هیچ سخنی از سازش به میان نیاورده بلکه به امیر قطر فرمودند "ما همیشه گفتهایم که مذاکرات باید نتیجهدار باشد نه وقت تلف کردن. آمریکاییها میدانند که برای این کار باید چه اقدامی انجام بدهند".
🔸 خطیب زاده تاکید کرد: از مضمون فرمایش رهبر معظم انقلاب کاملاً مشخص است که توپ در زمین آمریکاست که باید برای اجرای تعهداتش تصمیم سیاسی عاقلانه بگیرد.
💢 کسب اطلاع خبرنگار تسنیم از منابع مطلع حاکی از آن است که سایر مقامات ایران نیز بار دیگر تاکید کردهاند ایران همچون گذشته به دنبال رسیدن به توافق منصفانهای است که آمریکا را به اجرای تعهداتش در برجام برگرداند. با این حال ماهها و سالهاست که دولت آمریکا با زیاده خواهی و دبههای متعدد از بازگشت به تعهداتش طفره میرود.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
23.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گلایه مرغداران از وزارت جهاد کشاورزی/ حضور میدانی در میان مرغداران معترض به گرانی و کمبود نهاده دامی
👤 مرغداران معترض:
✅ وزیر جهاد کشاورزی به ما گفت تا پایان خرداد با ارز ترجیحی نهاده دریافت خواهید کرد. ما با وعده وزیر جوجهریزی کردیم و حالا نهاده و دان مرغ نداریم
💢 شرکتهای پشتیبانی نهاده دولتی را با قیمت آزاد در بازار میفروشند/ اگر دولت دان مرغ را تامین نکند جوجه هایمان را معدوم خواهیم کرد!
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
44.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مکفارلین و ماجرای رسوایی ایران گیت
✅ ابعاد زیادی از این ماجرا همچنان نامعلوم است.
#بین_الملل
🔴 دولت بیزبان!
👤 #محمدصادق_کوشکی
🔹 طی دو ماه اخیر، چند میلیون نفر از ولینعمتان نظام و انقلاب (مستضعفان و محرومان) توسط دولت سیزدهم به صورت رایگان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی قرار گرفتند. اقدامی که هیچ یک از دولتهای سابق دغدغه آن را نداشتند.
🔸 اما این حرکت مثبت و انقلابی به چشم کسی نیامد و بازتابی پیدا نکرد!
آن هم در حالی که خبرگزاریهای ایرنا، ایسنا، ایکنا، برنا، پانا، شانا و روزنامههای ایران و شهروند بخشی از امکانات رسانهای دولت سیزدهم به شمار میآیند و ماهانه میلیاردها تومان از بیتالمال صرف این رسانهها میشود.
✅ حقیقت تلخی است که دولت سیزدهم رسانه ندارد و در این روزگار آن که رسانه ندارد "زبان" ندارد!
(بماند این که بسیاری از رسانههای فوق به جای اطلاعرسانی درباره اقدامات دولت تا میتوانند به شکلی زیرپوستی و نامحسوس زیراب دولت رئیسی را میزنند و آب به آسیاب جبهه اصلاحات میریزند!!)
🔹در حالی که خاتمی، روحانی و هاشمی و اطرافیانشان استاد بکارگیری رسانه بودند و احمدینژاد به تنهایی یک رسانه بود (و به شکلی خاص قدرت تاثیرگذاری بر مخاطبانش را داشت) رئیسی نه مانند احمدینژاد رسانه است و نه مانند روسای جمهور اصلاحطلب لشکر و حامی رسانهای دارد، بلکه "مبتدیترینها" را برای مناصب رسانهای دولتش بکار گرفته است و در این حالت، طبیعی است که دولت سیزدهم بیپناه و حیران زیر "گلولهباران" رسانهای دشمنان داخلی و خارجی قرار بگیرد و ...
💢 آقای رئیسی! اگر میخواهید دولت سیزدهم در خدمت به مردم و حل مشکلات کشور موفق و سربلند باشد رسانهها و سخنگویی دولت را به نیروهای متخصص، خلاق و انقلابی بسپارید!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 وهابیت و بهائیت باید هم از "سلام فرمانده" عصبانی باشند.
👤 #محمد_ایمانی
🔹 وقتی مغالطه "انجمن حجتیه" به نیابت از استعمار گران را بازگو می کرد و می خواست تئوری جعلی "عصر حیرت" را جا بیندازد، مدعی ارادت به امام زمان (عج) در عصر غیبت بود.
🔸 اما حالا که فرزندان سرزمین مان و دیگر کشورها، با خواندن سرود حماسی "سلام فرمانده"، به حضرت ولی عصر (عج) عرض محبت و اردات می کنند، همان تئوریسین مقلّد، تُرش کرده و ادعا می کند خواندن این سرود، موجب اختلاف و تفرقه است!
✅ ناراحتی بهایی ها و سلطنت طلب ها و تروریست های سازمان منافقین و همه پادوهای استعمار گران در سعودی اینتر نشنال و منوتو و بی بی سی و صدای آمریکا از سلام فرمانده کاملا مفهوم است.
🔹 آنها از ترویج یاد و نام و مرام مهدی موعود (عج) سرآسیمه می شوند؛ چنان که فرعونیان از نام موسی (ع). اما چرا باید انقلابی سابق و متحیر بازیچه حیرت آفرینان، همان سرآسیمگی را تراوش کند؟!
🔸 چقدر شگفت انگیز است انحراف برخی مدعیان ارادت به حضرت حجت و ائمه معصومین (علیهم السلام)، که در اثر انواع دنیا طلبی، یا عدم مراعات لوازم تقوا، بازیچه دست دشمنان خدا و خلق خدا شدند!
💢 استعمارگران و مافیای صهیونیسم مسیحی چگونه توانستند حجتیه ضد بهائیت را مصادره، و ابزار مبارزه علیه اقتضائات مهدویت کنند؟ و پیش از آن، چگونه توانستند جریان های جعلی بابیت و بهائیت (دشمن امام زمان عج) را در میان شیعیان، و وهابیت را در میان اهل سنت، نشا کنند و اسلام آمریکایی و شیعه انگلیسی بسازند؟!
#فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 اقدامات مخرب ترکیه منشا بحران گرد و غبار در ایران
👤 #حمید_خوشآیند
🔹 دو ابرپروژه سدسازی گاپ بر روی دجله و فرات و داپ بر روی رود ارس، باعث نابودی بیش از هفت میلیون هکتار زمین کشاورزی در سوریه و عراق و گسترش خشکسالی و کمآبی در این کشورها و در نتیجه بحرانهای زیست محیطی از جمله ریزگردها در ایران شده است.
🔸 تنها کافیست به پروژه سد کاراکورت (گرگ سیاه) بر روی رود ارس در شمال ترکیه اشاره کرد که حدود ۶۰ درصد ورودی آب ارس به ایران را کاهش داده است که قطعاً در سالهای آینده باعث تشدید کمآبی و خشکسالی در اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی خواهد شد! اینکه در سالهای آتی حاصلخیزترین دشت ایران یعنی دشت مغان به بیابان تبدیل شود دور از انتظار نیست.
✅ گاپ و داپ برخلاف ادعاهای دولت آنکارا که میگوید در جهت توسعه کشاورزی است، یک اهرم فشار قوی برای اثرگذاری بر همسایگان از جمله ارمنستان، سوریه، عراق و ایران در حوزههای سیاسی و امنیتی است. در واقع اردوغان از اهرم آب برای منافع سیاسی و امنیتی بهره میبرد. اگر مساله کشاورزی مطرح بود نباید حقابه این کشورها را از دجله و فرات و ارس قطع میکرد!
🔹 سد آتاتورک که بزرگترین سد پروژه گاپ است حدود ۷۰۰ برابر سدهای ایران ظرفیت داشته و ۱۶ برابر بزرگترین سد ایران یعنی کرخه است. یا سد ایلیسو که چهار برابر سد کرخه گنجایش دارد.
💢 اما چه باید کرد؟! به نظر میرسد با توجه به اهداف و نیاتی که اردوغان از ابپروژههای سدسازی دارد، گفتگو و مذاکرات برای حل و فصل مشکلات پیشآمده جواب نمیدهد و باید دنبال سازوکارهای واقعی، قاطع و جدی دیگری بود.
#اجتماعی #منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 به امید روزی که برای ایران دیر نشود!
👤 #سیدعلی_موسوی
🔹 سال ۱۹۸۹ معروف به سال «شوکِ ۱/۵۷» که اشاره دارد به نرخ باروری در آن سال که به شکل نگران کنندهای پایین بود. از یک طرف انفجار جمعیت بعد از جنگ جهانی دوم بود و حالا جمعیت به سرعت داشت پیر می شد، از طرف دیگر هم فرزندآوری بسیار پایین بود.
🔸 تا اینکه سال۱۹۹۴ دولت ژاپن برای تشویق به فرزندآوری طرحی به نام برنامه فرشته ارائه کرد. طرح فرشته شامل پرداخت ماهانه ۳۸۰ دلار برای هر نوزاد، تاسیس مراکزِ بیشتر برای نگهداری از نوزادان و خردسالان و همچنین کارهای فرهنگی برای تشویق پدران به ایفای نقش برابر در بزرگ کردن کودک بود.
✅ نتیجه غافلگیرکننده و ناامیدکننده بود! نرخ باروری نه تنها بیشتر نشد بلکه کمتر هم شد! نرخ باروری در سال ۲۰۰۵ به ۱/۳۹ کاهش پیدا کرد. البته عده ای از حامیان طرح معتقدند اگر این برنامه فرشته نبود، نرخ باروری از این هم کمتر میشد. نشستند فکر کردند که پس چرا طرح شکست خورد و چکار کنیم؟
🔹 متوجه ۲ مشکل اصلی شدند: اول اینکه دلیل فرزند نیاوردن، وضع اقتصادی مردم نیست! یعنی اصلا اغلب مردم مشکل اقتصادی ندارند و این پول برای آنها اهمیتی ندارد، پس محرک اقتصادی آن هم در این رقم بیتاثیر است! مشکل دوم خیلی جدیتر بود، کارفرماها از استخدام زنان متاهل امتناع میکردند.
🔸 از طرفی پدیده «ماتاهارا» به شدت رو به افزایش بود، این پدیده به معنای آزار و اذیت زنان باردار و مادران از سوی کارفرماست که متاسفانه معمولا یا به استعفا ختم میشد یا به سقط جنین. از طرفی هم مرخصی بعد از زایمان و همچنین تضمین به کارگیری مجدد مادران وجود نداشت. پس یک طرح جدید دادن، این طرح به اتفاق آرا در سال ۲۰۰۹ در مجلس تصویب شد.
✅ نکته اصلی این طرح این بود: ما باید موانعی که باعث میشود زوجها به ویژه زنان را بین دوراهي انتخاب میان بچهدار شدن/ازدواج یا کار کردن قرار بگیرند، از بین ببریم. نظرسنجیها نشان میداد اغلب شهروندان دوست داشتند ازدواج کنند و فرزند داشته باشند. پس چه اتفاقی میافتاد؟ این بار متوجه شدن مشکل اصلی زوجها نیستند و چاره کار، فشار آوردن بر آنها نیست؛ رفتند سراغ کارفرماها...
🔹 آنها را موظف به پرداخت بخشی از حقوق در زمان مرخصی زایمان زنان کردند. برای پدران هم مرخصی در نظر گرفته شد و کارفرماها موظف شدند با آن موافقت کنند؛ مشکل اعتیاد به کار مشکلی جدی در ژاپن است؛ پس باید تلاش بشود آمار کارکنانی که بیش از ۶۰ ساعت در هفته کار میکنند کم بشود.
🔸 اما راستش تاثیر این طرح هم علىرغم امیدواریها و تحقیقات گسترده کم بود! چرا؟ چون دیگر خیلی دیر شده بود. دولت ژاپن وقتی متوجه شد که راه درست برای تشویق به فرزندآوری چیست که دیگر آمار مجردان قطعی به شدت بالا رفته بود متاهل ها هم دیگر سنشان از بچهداری گذشته بود.
✅ جامعه به سرعت دارد پیر میشود پس چه کنیم؟ هیچ! دیگه دیر شده برویم سراغ رباتها و کارگران مهاجر!
💢 به امید روزی که درباره ایران دیر نشود. کشوری که به سرعت دارد سالخورده میشود.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab