7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اسرائیل نگران است سلاح های ارسالی به اوکراین توسط ایران مهندسی معکوس و ضد خودشان استفاده شود...
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 در پی واقعه تاسف برانگیز جسارت یک زن بیحجاب به همسر شهید باب الخانی به تماشای مستند #ماموریت_ابراهیم بنشینید
✅ قصه مظلومیت عجیب این شهید مدافع حرم و نابغه اطلاعات عملیات جنگ، که در لحظه شهادت خانوادهاش در سوریه بودند!
💢 این همسر صبور، همرزمان ایشان و دوربین مستند سازان مستقر در میدان نبرد سوریه، از همراهی «ابراهیم» تا دروازه بهشت برای ما میگویند...
#فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کلیپ "ریا خوشمزه است"
👤 #امین_بسطامی
✅ صنعت لیبرالی
💢این بیماری را همه داریم منتهی ان را پنهان میکنیم به خصوص مسئولین ...
#فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 ابابیل در جنین و هرتزلیا
👤 #مهدی_محمدی
🔹در سال ۱۳۹۸، نتانیاهو با وادار کردن کوشنر و ترامپ به ترور سردار سلیمانی -که پس از توافقات مالی پشت پرده با برخی طرفها انجام شد- تصور می کرد نه تنها برنامه منطقه ای ایران را یک دهه به عقب برگردانده، بلکه در فقدان سردار سلیمانی قادر خواهد بود به توصیه بن سلمان عمل کند و جنگ را به داخل ایران بکشاند.
🔸سرمایه گذاری وسیع برای ایجاد واحدهای جدید عملیات علیه ایران در ارتش به موازات موساد، تشدید حضور در محیط پیرامونی ایران از جمله در آذربایجان و کردستان عراق، تلاش بسیار گسترده برای ایجاد شبکه ای از اوباش در داخل ایران که ماموریت آنها خشن کردن هر نوع آشوب تا سرحد ممکن است، و نهایتا، تهدید مستمر به درگیری نظامی و اقدام علیه برنامه هسته ای ایران، مجموعه اقداماتی است که او و تیمش در چارچوب راهبرد 'حلقه سوم' علیه ایران طراحی کردند و تا امروز با حداکثر توان به اجرا گذاشته اند.
✅مهم ترین و بنیادی ترین گام در این چارچوب، آشوبی بود که سال گذشته در ایران اجرا شد. من همواره گفته ام -و شواهد بسیار زیادی برای اثبات این مدعا وجود دارد- که این آشوبها ترکیبی دو جنبه اجتماعی و امنیتی بوده است. جنبه اجتماعی اشاره به مجموعه آسیب های اقتصادی، نسلی، شناختی، سیاسی و اجتماعی در داخل ایران است که به عنوان میزبان و تسهیل کننده تهدید خارجی عمل کرد. این جنبه گرچه بسیار مهم است اما بدون ترکیب با یک برنامه امنیتی خارجی هرگز نمی توانست به خشونتی به وسعت آنچه در سال ۱۴۰۱ دیدیم تبدیل شود. (همچنانکه در وضعیت عادی جامعه ایران گرچه درربرخی موارد معترض است اما مطلقا آشوب طلب نیست.)
🔹جنبه امنیتی پروژه، کاملا فکر شده، دقیق و حاوی ظرافت های فراوان در جزئیات بود و وقتی این جنبه امنیتی با آن زمینه داخلی ترکیب شد، اعتراض به آشوب مبدل گشت. حالا از ورای چند ماه فاصله شواهد نشان می دهد صهیونیست ها واقعا تصور می کردند -و امریکا را هم متقاعد کرده بودند- که به جای تلاش برای وارد کردن هزاران زخم، می توان یک زخم جانکاه به ایران وارد کرد چنانکه جامعه تصور کند کار تمام است و به زعم آنها دروغ بزرگ به عملیات بزرگ تبدیل شود.
🔸ایران نه به سادگی ولی با قدرت از آن ماجرا عبور کرد. پس از آن بسیاری اتفاقات رخ داده که اینجا قصد بررسی آنها را ندارم اما یک مورد بسیار شاخص است و آن تغییر بنیادین، بی سابقه و بسیار قدرتمند ژانر اقدام علیه رژیم صهیونیستی است.
✅گویی ایران و مقاومت تصمیم گرفته اند طعم واقعی یک مهندسی امنیتی بی سابقه را به اسراییل بچشانند. رژیم تا پیش از این به مدت بیش از دودهه تحت محاصره و حمله نظامی بوده. آنچه جدید است این است که اسراییل برای نخستین بار با یک اتحادیه اطلاعاتی و عملیات ویژه بسیار ماهر مواجه است که نبرد اطلاعاتی علیه آن را به یک ماجرای هر روزه تبدیل کرده است. صهیونیست ها پس از عملیات مجدو وانمود کردند پیام را گرفته اند اما حالا این موضوع در حال روشن شدن است که در واقع هیچ نمی دانند. در واقع اسراییل حتی به خودش هم آدرس غلط می دهد. پس از جنگ اخیر در غزه که طی آن جبهه شمالی هم اندکی فعال شد، جامعه نظامی و استراتژیک رژیم ادعا می کند در حال آماده شدن برای جنگ در چند جبهه است. این ادعایی بزرگ و با توجه به کیفیتی که ارتش اسراییل در جنگ با غزه از خود نشان داد به نحو رقت آوری مضحک است. آنچه اسراییل باید خود را واقعا برای آن آماده کند نه جنگ در چند جبهه بلکه جنگ در کوچه های ساحل غربی است. روند، در حال حرکت به سمتی است که در آن حزب الله، جهاد و حماس، نه در بیروت و حتی غزه، بلکه در جنین با اسراییل روبرو خواهند شد.
💢 تبدیل شدن مردم ساحل غربی به اسلحه، و کوچه های آن به جبهه، واقعیت امنیتی جدید رژیم است که حوادث سال گذشته در ایران به آن شتاب بخشیده. پیکر پوسیده رژیم باید به نیش میلیون ها زنبور عادت کند.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 توصیه «اکونومیست» به دولت آمریکا: تهدید نظامی ایران را تمام کنید
💬 اکونومیست در یادداشتی با این ادعا که؛ برنامهی هستهای ایران به گریز هستهای نزدیک میشود نوشت: گرچه ایران نمیتواند مانند روسیه و تایوان عنوان خبرها را به خود اختصاص دهد، اما بهزودی میتواند به همان اندازه اهمیت داشته باشد.
🔹 این نشریه نوشته است:
🔸 چون مذاکرات کامل غیرممکن است، این تهدید میتواند غرب آسیا را از طریق حملهی آمریکا به تأسیسات هستهای ایران وارد جنگ کند، لذا خوب است که دولت بایدن بهدنبال کاهش تنش باشد.
✅ از سال ۲۰۱۹ و زمانی که ترامپ بهطور یکجانبه از برجام خارج شد، ایران با محدودیتهای کمتری در برنامهی هستهای خود مواجه بوده.
🔹برجام برخی تحریمها را لغو کرد و در مقابل ایران موافقت کرد حداقل تا سال ۲۰۳۰ به برخی تعهدات پایبند باشد؛ ازجمله محدودیت غنیسازی اورانیوم تا ۳.۶۷ درصد و پذیرفتن بازرسیهای سرزدهی آژانس بینالمللی انرژی اتمی.
🔸 هدف این بود که گریز هستهای ایران برای یک سال متوقف شود. ترامپ برجام را «بدترین توافق تاریخ» خواند. او همچنین قصد حملهی نظامی به ایران را داشت.
✅ سیاست براندازی و تغییر نظام با ابزار تحریم شکست خورده است. تولید ناخالص ملی سال ۲۰۱۲ به میزان ۴۴ درصد کاهش یافته اما تهران موفق شده قدرتش را برگرداند و صادرات نفت را نسبت به سال گذشته سه برابر کند.
🔹توافق عادیسازی روابط با عربستان سعودی که چین میانجی آن بود نیز ایران را از انزوای سیاسی نجات داد.
🔸 برجام مرده است و گزینهی نظامی هم نظر خوبی نیست. حملات به رهبری آمریکا تلاشهای هستهای ایران را نابود نمیکند، بلکه ممکن است جرقهی جنگ منطقهای را بزند.
💢 آمریکا اولویتهای دیگری نیز دارد: حمایت از اوکراین و بازدارندگی چین در آسیا. چیزی که آمریکا به آن نیاز ندارد جنگ منطقهای است. خرید زمان با حفظ گزینهی نظامی علیه ایران بدترین گزینه است.
#اقتصادی #بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🗳 #انتخابات_مجلس12
🔴 تناسبی شدن انتخابات پشت خط مجمع
💬 #فرهیختگان
🔹 طبق آخرین خبری که سخنگوی شورای نگهبان اعلام کرده توپ تصویب اصلاحیه قانون انتخابات اکنون در زمین هیات عالی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام قرار دارد. با برطرف شدن ابهامات شورای نگهبان درخصوص تناسبی شدن انتخابات مجلس، مصوب شدن طرح منوط به موافقت هیات عالی نظارت بهعنوان خوان آخر است و باید دید آیا اعضای هیات نظارت با اصلاحات مجلس موافقت خواهند کرد یا کلاف تناسبی شدن انتخابات همچنان سردرگم میماند.
🔸جلسه بررسی مصوبه مجلس در هیات عالی نظارت باید روز گذشته برگزار میشد اما به دلیل حضور نیافتن برخی اعضا این جلسه به حد نصاب لازم نرسید و به تعویق افتاد. طولانی شدن فرآیند امری است که تشکیل نشدن جلسات هیات عالی نظارت نیز به آن دامن میزند و این انتقاد را متوجه اعضای آن میکند که چرا برای چنین طرح مهمی حتی به قدر حضور در جلسه هیات نیز دغدغه نداشتهاند.
✅ ایراداتی که وارد نیست
🔹بررسی مجموع ایرادات هیات عالی نظارت نشان میدهد که دقت کافی از جانب هیات در بررسی مدل انتخابات تناسبی صورت نگرفته و لازم است تا بار دیگر این شیوه انتخاباتی با دقت بیشتر و به دور از سختگیریهای غیرمنطقی در هیات موردبررسی قرار گرفته تا حداقل این فرصت فراهم شود که مدل تناسبی نیز یک بار در حوزه انتخابیه تهران آزموده شود.
🔸نظام انتخاباتی اکثریتی
✅ نظامهای انتخاباتی اکثریتی مبتنیبر کسب اکثریت آرا توسط نامزدهای گروههای سیاسی است. پیشفرض اصلی این الگو آن است که حکومت باید در اختیار فرد یا گروهی باشد که از مقبولیت بیشتری در میان مردم برخوردار است. نظام انتخاباتی اکثریتی قدیمیترین شیوه برگزاری انتخابات در کشورهاست. در نظامهای انتخاباتی اکثریتی، تعداد زیادی از آرایی که در انتخاب نامزد پیروز تاثیری ندارند، از بین رفته و هیچ نقشی در تعیین برآیند انتخابات نخواهند داشت.
1️⃣ بیعدالتی انتخاباتی در شیوه اکثریتی
🔹 اگر در هنگام برگزاری انتخابات بخشی از افرادی که مردم به آنها رای دادند و خواهان راهیابی به مجلس بودند به دلیل کسب نکردن اکثریت آرا حذف شوند، اتفاقی که میافتد، حذف نظر بخشی از مردم است.
2️⃣ دامن زدن به تنشهای تبلیغاتی
🔸 در واقع شرایط سیاسی کشور در روزهای منتهی به انتخابات مجلس بهشدت دوقطبی میشود و احتمال بروز تنش میان مردم را هم چندبرابر میکند. یکی از آسیبهای برگزاری انتخابات به شیوه اکثریتی، دامنزدن به همین رقابتهاست.
3️⃣ آسیب یکدست شدن مجلس
✅ در این شیوه انتخابات از آنجایی که نماینده اکثریت آرا به دست نیاورده از ساختار قدرت حذف میشود. این مدل باعث میشود بازنده بهطور کامل از جریان قدرت حذف شود و از طرفی هم یکدست شدن مجلس و حذف جریان رقیب، باعث میشود که نظارت جریانهای سیاسی بر یکدیگر ضعیف شود. وقتی این اتفاق رخ دهد مشخصا شاهد بروز فساد خواهیم بود.
🔹 نظام انتخاباتی تناسبی
🔸 نظامهای انتخاباتی تناسبی مبتنیبر تبدیل سهم یک فهرست از آرا به کرسیهای پارلمانی متناسب با آن آراست. در این الگو، انتخابات مبتنیبر فهرستهای انتخاباتی پایهگذاری شده و گروههای سیاسی متناسب با آرای کسبشده در هر حوزه انتخابیه، صاحب کرسیهای نمایندگی میشوند.
✅ در کشورهایی که انتخابات بهصورت تناسبی اجرا میشود، معمولا حدنصابی از آرا برای حضور در مجلس مشخص شده است، لذا به فهرستهایی که حائز آرایی کمتر از حدنصاب مشخصشده باشند، کرسیای تعلق نخواهد گرفت. برای مثال در بخش تناسبی نظامهای انتخاباتی ترکیبی آلمان، نیوزیلند و روسیه یک حدنصاب 5 درصدی تعیین شده است؛ احزابی که نتوانند 5 درصد آرا را در سطح ملی به دست آورند، مستحق در اختیار گرفتن کرسی براساس فهرستهای تناسبی نیستند. در ادامه برخی از مهمترین نتایج نظام انتخاباتی تناسبی مورد اشاره قرار گرفته است؛
1️⃣ فاصله گرفتن فضای سیاسی کشور از جنجالها
2️⃣ افزایش میزان مشارکت در انتخابات
3️⃣ شکلگیری رقابتهای درونجریانی
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ۱۰ سال است که دولت نه خودش نیروگاه ساخته و نه اجازه داده بخش خصوصی نیروگاه بسازد
👤 #حمیدرضا_صالحی رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران:
🔹منافع بدنه وزارت نیرو و توانیر اجازه نمیدهد بخش خصوصی جلوی قطعی برق را بگیرد
🔸 قیمت یک متر مربع آب که داخل لولههای شما میآید پانصد تومان است، درحالی که قیمت واقعیاش بالای ۱۰ هزار تومان است
✅ آبی که داخل لولههای آب تهران میآید بالای ۲۵ درصد تلفات و هدررفت دارد ولی چون آب خیلی ارزان است کسی به فکر جلوگیری از تلفاتش نیست.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چه موضوعاتی در شبکۀ نمایش خانگی ممنوع است؟
👤 #مقیسه، رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر:
✅ سالهاست که ساترا وظیفه نظارت را برعهده دارد و وظیفه ما امتداد وظایف سازمان صداوسیماست.
💢از ابتدا سازمان صداوسیما وظیفه نظارت و مدیریت بر رسانههای صوت و تصویر را بر عهده داشته و اخیرا بحث فضای مجازی نیز به آن افزوده شده است. بنابراین ماموریتی نیست که بگوییم اخیرا به صداوسیما داده شده است.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هتاکی علیه داوری!
👤 #احمدحسین_شریفی
🔹 چند روز پیش (۶ و ۷ خرداد) در اقدامی بسیار ارزشمند، «پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی»، به ابتکار رئیس فرهیخته این پژوهشگاه جناب دکتر موسی نجفی و با مشارکت «فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی» همایش بزرگداشتی برای جناب دکتر رضا داوری با عنوان «داوری در ترازوی داوری» برپا شد.
🔸اندیشمندان و سخنرانان مختلفی در این همایش دو روزه در اطراف اندیشهها و خدمات علمی و فلسفی دکتر داوری سخن گفتند و هر کدام کوشیدند از دریچه نگاه خود به کارنامه علمی و فلسفی دکتر داوری نظری افکنده و مطالبی را بیان کنند.
✅این بنده به عنوان یک طلبه فلسفه و دغدغهمند مسائل فرهنگی و فلسفی هر چند توفیق حضور در این همایش را نداشتم؛ اما چنین کوششی را قدر مینهم و به برگزارکنندگان آن تبریک میگویم. هر چند انتظار داشتم نگاه انتقادی به اندیشه و عملکرد دکتر داوری، به عنوان یکی از سرمایههای بزرگ فلسفی و علمی کشور، قدری پررنگتر میبود.
🔹 خود این بنده نیز علیرغم همه احترامی که برای جایگاه علمی این فیلسوف بزرگ قائلم، مثل بسیاری دیگر از محققان، نقدهای فراوانی به اندیشه و عملکرد ایشان هم دارم. چند سال قبل نیز در ضمن چند جلسه اندیشههای دکتر داوری و اقدامات ایشان در حوزه «علم» و «تحول در علوم انسانی» و «علوم انسانی اسلامی» را نقد کرده بودم.
🔸اما آنچه مایه تأسف برای جامعه علمی و فلسفی کشور ما است، بیانیهای است که اخیرا یکی از مدعیان فحاش و هتاک روشنفکری (جناب دکتر عبدالکریم سروش) علیه دکتر داوری و به این بهانه علیه ولایت و جمهوری اسلامی صادر کردند! بیانیهای که مشحون از فحاشی و بدگویی و ناسزاگویی علیه این فیلسوف کهنسال است.
✅نویسنده این فحشنامه در این بیانیه حدود سه صفحهای خود آنقدر فحش و ناسزا را با قلمی ادیبانه! در کنار هم چیده است که شمارش آنها دشوار است.
با اعتذار از ساحت مخاطبان عزیز، و فقط محض نمونه و به منظور شناخت روحیه مدعیان روشنفکری، برخی از فحاشیهای ایشان علیه دکتر داوری را ذکر میکنم:
🔹«بیآبرو»، «سفله»، «مزدور»، «بیحرّیت»، «ذلیل»، «متفکرنما»، «مقلد»، «بیحیا»، «متکبر»، «جاهل»، «دروغگو»، «فحاش»، «چاپلوس»، «دریوزه»، «سیاهسابقه»، «مزدور به حد اعلا»، «ناجوانمرد»، «خدمتگزار ظلم»، «فرومایه»، «روندهی راه رذالت»، «کارنامهسیاه»، «متملق»، «تبهکار» و «هتاک».
🔸پرسش این است که:
واقعاً چرا؟
آیا رواج چنین ناسزاهایی در فضای علمی و فلسفی کشور، خدمت به پیشبرد علم و اخلاق و فلسفه است؟
آیا با این فحاشیها، اندیشههای خطا و احیاناً عملکردهای نادرست جناب دکتر داوری اصلاح میشود؟
آیا با این بدگوییها انتظار داریم که مخاطبان متوجه خطاهای معرفتی و فلسفی ایشان میشوند؟
آیا با چنین هتاکیهایی، اخلاق علمی در جامعه دانشگاهی ما رواج مییابد؟
باز هم میپرسم: واقعاً چرا؟!
💢به امید روزی که به جای «نقد انگیزه»، «نقد انگیخته»؛ و به جای «نقد شخص»، «نقد اندیشه» و به جای «ناسزاگویی و هتاکی»، «اخلاق علمی» در جامعه ما حاکم شود.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 سریال بیمسئولیتیهای حجاریان؛ از توبه دروغین ۸۸ تا تکذیب حمایت از روحانی/ وقتی «دندانههای کلید روحانی» هم سالهای سیاه تدبیر و امید را گردن نمیگیرد!
💬 #رجانیوز
🔹انتشار گفتگوی سعید حجاریان با روزنامه اعتماد، حواشی متعددی را به همراه داشته است. هر چند بسیاری از بخشهای این گفتگو، تکرار مکررات سابق بوده و وی حرف جدیدی ندارد، اما بخشی از سخنان حجاریان که با حمله به دولت سیزدهم و آیتالله رییسی همراه بوده، بار دیگر موجب حیرت افکار عمومی از فراموشکاری امثال حجاریان شد.
🔸هر چند بخشی از این مواضع سعید حجاریان را میتوان پای احوالات ناخوشِ شخصی وی گذاشت اما حداقل انتظار از اطرافیان یا رسانههای گفتگو کننده با او این است که تلاش کنند این احوالات بر شبه تحلیلهای او با فراموشی مواضع پیشینی که اتخاذ کرده، تاثیری نگذارد.
✅ تئوریسین جریان اصلاحات هر چند پس از ناکامی در کودتای ۸۸ علیه رای ملت، با صراحت تمام اعلام کرد که «من در اين انتخابات با ارائه تحليلهای ناصواب مرتكب خطاهای سهمگين شدهام كه از آنها تبری میجويم چون قطعا مورد رضای محبوب عالميان نيست و موجب ندامت است»، اما بهنظر این پذیرش نفاقگونه اشتباهات بزرگش تنها برای جلب رافت و ترحم نظام و مراعات احوالات وی بوده و پس از آن نیز او با ادامه ارائه تحلیلهای ناصواب و پر خطا، هم جریان سیاسی منتسب به خود را به ورطهی نابودی کشانده و هم هزینههای سنگینی به کشور وارد کرده است.
🔹 سعید حجاریان در حالی در گفتگوی امروز خود با روزنامه اعتماد دولت سیزدهم را ناتوان و ناکارآمد معرفی و خواستار استعفای آن شده، که هیچ اشارهای به وضعیتی که توسط دولت مورد حمایت وی و همفکرانش بر کشور حاکم و عملا کشوری بدتر از یک کشور جنگزده تحویل دولت سیزدهم شد، نمیکند!
🔸 «حاضریم دندانههای کلید روحانی باشیم»، «اصلاحطلبان باید از تجارب خودشان استفاده و به تداوم دولت آقای روحانی کمک کنند و باید بکوشند روحانی دوام آورد و بماند»، «در حال حاضر اصلاحطلبان در کابینه دولت یازدهم حضور دارند و پایگاه اجتماعی دولت هم اصلاحطلبان هستند؛ بنابراین لازم نیست بین اصلاحطلبان و اعتدالگرایان تفکیکی قائل شویم»، «من ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ به ادامه مسیر تدبیر و امید رأی میدهم» و «روحانی با یک دسته کلید برای حل مشکلات آمده است» و... تنها بخشی از دهها حمایت تئوریسین جریان اصلاحات از دولت ویرانگر حسن روحانی است که او در این مسیر حتی همفکران خود را بهدلیل توصیف دولت روحانی به «رحم اجارهای» نیز مورد حمله قرار میداد و میگفت: «ما بهتر از روحانی نداریم و باید از او حمایت کنیم»!
✅ اما با ظهور ناکارآمدی زائدالوصف دولت روحانی و به ورطه نابودی کشاندن کشور، سعید حجاریان در برائت از وی بر دیگران سبقت گرفته و با تکیه بر روحیات ناخوشگونهی خود در یک فراموشی خودخواسته از اتخاذ مواضع پیشین، اعلام کرد که «اصلاحطلبان هیچگاه با روحانی عقدی بهمعنای ائتلاف نبسته بودند!».
💢بهنظر میرسد این تحلیلگر بیمایه و دوستانش که هیچگاه در دوره دولت روحانی نگران معیشت مردم و اقتصاد کشور نشده و بدون «عذرخواهی از پیشگاه ملت» حتی حاضر به «مسئولیتپذیری» در برابر دولتی که تمام قامت از آن حمایت و عملا با «دِرو کردن صندلیهای مدیریتی در دولت روحانی» از مسببان وضع موجود هستند، با مشاهده تلاشهای شبانهروزی دولت سیزدهم و موفقیت در رفع مشکلات کشور و کاهش لطمات وارد شده به مردم در ۸ سال دورهی ویرانگری حسن روحانی، بر آن هستند تا با حملات متعدد و حاشیهسازی برای دولت سیزدهم و سنگاندازی در مسیر پیشرفت کشور، با ترفند «فرار به جلو» هم از پاسخگویی به افکار عمومی طفره رفته و هم با ارائه تحلیلهای غلط و ناصواب از وضعیت کشور، به ایفای نقش همیشگی خود در سربازی برای دشمنان ملت با ناامید سازی مردم، بپردازند.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔