🗳 #انتخابات_مجلس12
🔴 اولین مناظره تند انتخاباتی بین باهنر و حجاریان
💬 #مشرق
🔹 سایت خبری نامه به تازگی در بخشی از یک مصاحبه با محمدرضا باهنر، فعال اصولگرا و از نمایندگان مبرّز ادوار مجلس شورای اسلامی از وی پرسیده است: اصلاح طلبان شروط ۶ گانه ای را برای حضور در عرصه انتخابات گذاشتند اما اخیرا آقای حجاریان مصاحبه کرد و گفت "دولت آقای رئیسی هر چه زودتر استعفا بدهد و برود بهتر است" به عبارت دیگر او گفته اگر آن ۶ شرط هم نشد، دولت آقای رئیسی استعفا دهد ما میآییم. نظرتان درباره این شرط چیست؟
🔸 باهنر در پاسخ گفته است:
این نوعی هنجارشکنی است. رفتن و آمدن دولت سازوکار دارد. همین مجلس یازدهم وقتی شروع کار کرد برخی از نمایندگان دنبال عدم کفایت سیاسی آقای روحانی بودند. حتی یادم هست سال ۹۰ که آقای احمدی نژاد ۱۰ روزی خانه نشینی کرد برخی دوستان دو آتیشه او در مجلس پیش من آمدند و موضوع در دستور قرار گرفتن عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور را خواستار شدند که من خیلی با آنها برخورد کردم و گفتم «از خیلی رفتارهای احمدی نژاد خوشم نمی آید اما عدم کفایت سیاسی کار کوچک و ساده ای نیست». معتقدم از این اصل قانون اساسی ما یک مرتبه درباره بنی صدر استفاده کردیم و امیدواریم و دعا می کنم که دیگر تا انقلاب حضرت مهدی (عج) دیگر لازم نباشد که از این اصل استفاده کنیم. عزل شدن، حق بنی صدر بود اما بعد آن خسارات زیادی همچون حوادث تروریستی هفتم تیر و هشتم شهریور و جنگ های خیابانی به کشور وارد شد. در مجموع اینکه برخی برای آمدن به صحنه انتخابات شرط می گذارند، معنا ندارد. آقای حجاریان برای آمدن شما حاکمیت شرط می گذارد، نه آنکه شما برای حاکمیت شرط بگذارید. اگر خواستید وارد انتخابات شوید یکسری شرط و شروط است، اینها را بپذیرید بعد تشریف بیاورید. "
✅ اشاره سایت نامه و پاسخ مهندس باهنر به مصاحبه اخیر حجاریان با روزنامه اعتماد است که حجاریان طی آن ضمن تعیین ۶ شرط برای حضور اصلاحطلبان در انتخابات سال جاری اما عنوان میکند که در صورت استعفای رئیسی از سمت ریاستجمهوری به دلیل ناکارآمدی؛ آنگاه اصلاحطلبان میتوانند به آمدن یا نیامدن بیشتر فکر کنند.
🔹 این اظهارات حجاریان که در ادامه پروژه شریرانه "مشارکت مشروط" و "تحریم انتخابات" بیان شده اما یک وجه خطرناک دیگر نیز داشت و آن "ساختار شکنی" بود.
🔸 در واقع یک نیروی سیاسی همواره باید از ساختار دفاع کند تا شاکله اصلی کشور حفظ شود. و مسئله بیکفایتی رئیسجمهور و لزوم استعفای وی به دلیل ناکارآمدی؛ مسئلهای است که فقط و فقط در شرایط خاص و بسا در شرایطی که ارتباطات خارجی برای رئیسجمهور اثبات شود باید به آن پرداخت.
✅ وگرنه باید این قضاوت را مطرح کرد که ارزش ساختار اجرایی که رئیسجمهور در رأس آن قرار دارد بیشتر از مشکلات روزانهی یک کشور است که اغلب به دلیل ناکارآمدی یک دولت ایجاد میشود.
🔹 در ورای این سخن اما جهاد تبیین مهندس باهنر و قیام یکتای او علیه توطئه خطرناک حجاریان جای تقدیر و خرسندی دارد.
🔸 چه اینکه متأسفانه طی ۴ سال گذشته که پروژه تحریم انتخابات از سوی اصلاحطلبان رسما به اجرا گذاشته شد و عملا صندوق رأی مردم را در دو انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ ذبح کرد؛ کمتر دیدیم کسی از رجال یا رسانهها متوجه این پروژه باشد و علیه آن قیام کند.
✅ سخنان صحیح مهندس باهنر در به شکستن کشاندن پروژه مشارکت مشروط و تحریم انتخابات بایستی چراغ راه هرآنکه باشد که قصد دارد برای ایجاد مشارکت حداکثری در انتخابات تلاش کند.
💢 شرطگذاری یک عده رجل یا حزب سیاسی برای حضور در انتخابات یک رذیلت سیاسی و هموارسازی مسیر در جهت ایجاد آشوب خیابانی و جنگ مسلحانه است. زیرا جریانی که از صندوق رأی عبور میکند؛ در واقع قصد دارد علیه نظام سیاسی اسلحه بردارد. این مسئله واضح است که حضور و فعالیت یک جریان سیاسی در داخل یک کشور به معنی پذیرش ساختارها و قوانین آن کشور است. اما هنگامی که آن جریان سیاسی وانمود می کند که ساختارها و قوانین را قبول ندارد؛ یعنی وارد فاز خشونت و براندازی شده است.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
31.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پول نفت کجاست؟/ از تسویه بدهی دولت قبل تا تامین مالی پروژههای زیرساختی
👤 #محمدطاهر_رحیمی کارشناس اقتصادی گفت:
🔹دولت سیزدهم در حالی آغاز به کار کرد که با کسری بودجه سالانه حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی و بدهی اوراق ۵۳۲ هزار میلیارد تومانی مواجه بود که با پول نفت تامین شد.
🔸 در شرایط غیرتحریمی ایران میتواند روزانه ۲ میلیون بشکه نفت بفروشد و ۵۰ میلیارد دلار درآمد به دست آورد. پس از کسر سهم صندوق توسعه ملی، شرکت نفت و ارز ترجیحی، فقط ۲.۵ میلیارد دلار در دست دولت باقی میماند.
💢 افزایش سهم صندوق توسعه از درآمدهای نفتی از ۲۰ به ۴۰ درصد در دولت سیزدهم، افزایش بودجه عمرانی و افزایش درآمدهای شرکت نفت، همه صرف تامین مالی پروژههای زیرساختی میشود که اثرات آن در میانمدت و بلندمدت هویدا خواهد شد.
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 گاردین: کشورهای غربی تعهدات برجامی را نقض خواهند کرد
💬 روزنامه گاردین:
🔹انگلیس و دیگر کشورهای اروپایی عضو برجام (آلمان و فرانسه) در نظر دارند تا با نقض تعهدات خود در این توافق هستهای، از برداشتن تحریمهای موشکی ایران سرباز زنند.
✅ بهانه دیپلماتهای تروئیکای اروپایی در توجیه عهدشکنی دولتهای خود را این ادعا اعلام کرد که ایران با فروش پهپاد به روسیه برای استفاده در جنگ علیه اوکراین و احتمال ارسال موشکهای بالستیک به این کشور، تعهدات برجامی را نقض کرده است.
💢 بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل که سال ۲۰۱۵ و در تائید برجام صادر شد، تحریمهای موشکی اتحادیه اروپا ۱۸ اکتبر (۲۶ مهر) منقضی خواهند شد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 اقدام دستگاههای امنیتی برای کشف شبکه نفوذ حامیان «سلاحورزی»
🔹ماجرای عدم توجه به استعلامهای مرتبط با حسین سلاحورزی نقطه عطفی برای ورود نهادها و مراجع نظارتی به اقدامات خلافقانون صورتگرفته بود، بر این مبنا خبرهای دریافتی تسنیم حاکی است نهادهای امنیتی در حال کشف شبکه نفوذ حامیان سلاحورزی هستند.
✅ پیگیریها نشان میدهد این شبکه که اخیراً تحرکاتی برای عادیسازی فعالیت سلاحورزی برای تثبیت حضور رئیس غیرقانونی بر صندلی ریاست اتاق بازرگانی آغاز کرده تحتنظر دستگاههای امنیتی کشور قرار گرفتهاند، بهعنوان مثال حضور وی در یک همایش رسمی با عنوان امنیت سرمایهگذاری حواشی جدی ایجاد کرده بود و باید مشخص شود چهکسانی زمینه حضور وی در این دست مراسمها را فراهم میکنند.
💢 ماجرا تا حدی چالشبرانگیز شد که میزان رسانه رسمی قوه قضاییه اقدام به تکذیب برخی تصاویر منتشرشده از حسین سلاحورزی با مقامات ارشد قضایی کرد.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 یکهسالاری یا ترکیب ولایت و مردم؟!
👤 #مهدی_جمشیدی
1️⃣ هنگامی که در آغاز انقلاب، سخن از گنجاندن اصل «ولایت فقیه» در قانون اساسی گفته شد، برجستهترین دلیلی که نیروهای لیبرال برای مخالفت با آن در دست داشتند، این بود که ولایت فقیه، قدرت متمرکز و انحصاری پدید میآورد و همۀ امور حاکمیتی را به ارادۀ یک نفر گره میزند و حقوق سیاسی مردم را از میان میبرد.
🔹 آنها معتقد بودند که ولایت فقیه، با وعدههای انقلاب در دورۀ نهضت، تعارض دارد و نوعی شاهسالاریِ دینی به وجود میآورد که حاصلش تبدیل استبداد سطلنتی به استبداد دینی است. امروز پس از گذشت بیش از چهار دهه، مهدی نصیری همان منطق را - البته با بیانی ضعیف و سطحی نسبت به گذشته - مطرح میکند و نظام جمهوری اسلامی را از لحاظ اینکه در آن ولی فقیه حضور دارد، مبتلا به یکهسالاری میانگارد.
🔸 او در یادداشت اخیرش نیز مانند گذشته، کوشیده همۀ چالشهای واقعی و موهوم را به «یک شخص» نسبت بدهد و او را «علتالعلل مشکلات» معرفی کند؛ این شخص، ولی فقیه است.
2️⃣ کسانی که «تصویر استبدادی» از ولایت فقیه دارند و از این جهت، این آموزه را برنمیتابند، در حقیقت از عنصر جوهری و ذاتی انقلاب عبور کردند و پرچم «سکولاریسم سیاسی» را به دست گرفتهاند. در اینجا دیگر سخن از «نقد عملکردها» در میان نیست، بلکه آشکارا، اینان در مسیر «نفی بنیانها»یی قرار گرفتهاند که سازۀ هویتبخش و تمایزآفرین در نظام جمهوری اسلامی را تشکیل میدهند.
✅ روشن است در این حال، دیگر نمیتوان چنین اشخاصی را خودی و در زمرۀ نیروهای انقلابی انگاشت. نقادی اینان از «مرزهای هویتی» و «خطوط قرمز ارزشی» عبور کرده است و آنها به «دیگریِ انقلاب» تبدیل شدهاند. نقدهای میدانی و عینی، چه درست و چه نادرست، یک سخن است و نقدهای معرفتی و نظری که با ماهیت نظام، سرِ ناسازگاری دارند سخن دیگری است.
🔹 این دومی، حکایت از آن دارد که برخی نیروهای سیاسی از قبیل نصیری، دچار «فرسایش اعتقادی» و «زوال هویتی» شدهاند و به اردوگاه لیبرالیسم سیاسی پیوستهاند. نقدهای اینان، دیگر نقد نیست، بلکه «ساختارشکنی» و «هویتستیزی» است.
🔸 نزاع وی از پارهای مفاسد اقتصادی آغاز شد و اینک به تضاد ایدئولوژیک رسیده است؛ تا آنجا که او در یک سیر قهقرایی به ورطۀ لیبرالیسم سیاسی فرو غلتیده است. این در حالی است که حتی بخش مرکزی جبهۀ اصلاحات نیز که ماهیت لیبرال داشت، دستکم اینگونه رسوا و عیان، در برابر ولایت فقیه به صفآرایی نپرداخت. هنگامی که او از «جمهوری اسلامی» به «جمهوری سکولار» رسیده است، طبیعی است که خواهان برچیدن نظریۀ ولایت فقیه باشد. شیب دگردیسی او، بسیار تند و ناموجّه بود. آن تب آتشین کجا و این تجدیدنظر واپسین کجا؟!
3️⃣ معنی مطلقهبودن ولایت فقیه، مداخلۀ ولی فقیه در همۀ شئون و ساحات نیست. در عمل نیز، آیتالله خامنهای همواره از حضور در «اجرائیات»، پرهیز داشته و حتی در قلمرو اختیارهای خویش نیز، اغلب به «تفویض» رو آورده است. ایشان کوشیده است حضور حداکثری و جدیاش در طراحی «سیاستهای کلّی نظام» باشد، ولی جالب است که حتی در اینجا نیز ایشان، نگاشتن سیاستها را به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کرده است و خود در نهایت، آن را ملاحظه میکند. ولی فقیه، از «روح معنوی و انقلابیِ نظام»، پاسداری میکند و اهتمام دارد که نظام، استحاله نشود و با اصالتهای اسلامی و انقلابی، زاویه و فاصله پیدا نکند، اما با این قید که «اجرائیات» در اختیار نیروها و جریانهایی است که خود «مردم» در قالب مردمسالاری دینی، آنها را به قدرت میرسانند.
✅ ولایت فقیه، در برابر مردمسالاری دینی نیست، چون ولایت فقیه یعنی کوشش برای استمرار هویت اسلامی و انقلابیِ نظام، و مردمسالاری دینی یعنی مردم بتوانند کارگزاران را انتخاب کنند و «چرخش قدرت سیاسی» در اختیار مردم باشد. این امر به خصوص از این جهت اهمیت دارد که دولت بهعنوان گرانیگاه بودجه و اختیار در حاکمیت، جملگی برآمده از «انتخاب مستقیم و مستقل مردم» بوده است و ازاینرو، همواره «نوسانهای بزرگ» و «دگرگونیهای فراوان» را تجربه کرده است.
💢 دهههای گذشته، دهههای تلاطمهای سیاسی در دولتها بود و کسانی در دولتها حضور داشتند که نقطههای مقابل یکدیگر بودهاند. در عمل نیز هر یک از دولتها، سیاستهای خاص خودشان را به اجرا نهادهاند. این سعۀ صدر تا آنجاست که حتی دولتی که چشم به غرب دارد، میتواند هشت سال، حاکمیت و جامعه را در ایران به معادلههای غربی، مشروط کند و به این ترتیب، از ارادۀ آیتالله خامنهای تبعیت نکند.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🗳 #انتخابات_مجلس12
🔴 یک زن در کمین بهزاد نبوی
💬 #مشرق
🔹 فاطمه راکعی، فعال اصلاحطلب و از مقامات دوره شهرداری محمدعلی نجفی که با ترتیب دادن مجلس رقص دختران نوجوان؛ موجبات افول نجفی را فراهم کرد؛ به تازگی در یادداشتی به بهزاد نبوی پرداخته است.
🔸 او بهزاد نبوی را مصداق "راستقامتان همیشه تاریخ" معرفی کرده و همچنین در اشاره به خمیدگی قامت آقای نبوی مدعی شده که او در تصادف با اتومبیل فردی از نزدیکان یک نماینده اصولگرا(!) دچار این آسیب شده است.
✅ راکعی همچنین زبان به تمجید از همسر آقای نبوی گشوده و با تأکید مدام بر نام این خانم، از این نوشته است که چند باری در صفحه تلفن همراه آقای نبوی نام ... را دیده است.
🔹 او مینویسد: چند بار نام ... را به جای نام خودش در موبایل او دیدم و فکر کردیم اشتباهی شده است، اما بعد، دیدیم که اصلا موبایلش به نام ... (نام همسر آقای نبوی) است.
🔸 راکعی در ادامه این یادداشت عجیب، رئیس شدن خانم آذر منصوری در جبهه اصلاحات به جای نبوی را یک تحول بزرگ ارزیابی کرده و گفته زنان در این تحول بزرگ نقشی ماندگار خواهند داشت.
✅ ما قضاوت درباره سابقه این خانم و نحوه پرداخت تازه او به آقای بهزاد نبوی را بر عهده مخاطبان و البته بر عهده شخص آقای بهزاد نبوی میگذاریم. به این امید که فضای سیاست ایران از اتفاقاتی شبیه به آنچه که عارض آقای نجفی شد دور و منزه بماند.
💢 گفتنیست در یادداشت خانم راکعی هیچ اشارهای به مخالفتهای بهزاد با "پروژه تحریم انتخابات" که جبهه اصلاحات بر آن تأکید دارد، نشده و این سکوت موجب این ظن میشود که بسا عدهای در اردوگاه اصلاحات قصد لاپوشانی حقیقت و تاریخ را دارند.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 رمزگشایی از سناریوی ربایش!
👤 #عزیز_غضنفری
🔹 کافی است با یک نگاه کلان، ترتیبات سیاسی و امنیتی منطقه و موقعیت جمهوری اسلامی ایران در آن، در نظر گرفته شود تا از یکسو روند اقتدار جمهوری اسلامی ایران در نظر آید و از دیگر سو رمز و راز برخی دست و پا زدن های رژیم صهیونیستی برای قوی نشان دادن خود در برابر قدرت جمهوری اسلامی ایران مشخص گردد.
🔸 تنظیم روابط و سیاست خارجی دولت آقای رئیسی با همسایگان و خاصه از سرگیری روابط با عربستان سعودی، به جریان افتادن مذاکره با مصر با هدف برقراری روابط، تثبیت حضور و همکاری ایران در پیمانهای مهم منطقهای و جهانی، تحکیم روابط راهبردی با کشورهای مهم حوزه شرق، اقدامات مهم و تاثیرگذار اطلاعاتی دولت در اروپا و به استیصال کشاندن سازمان تروریستی منافقین، مذاکرات مهم و رو به جلو در زمینه خنثیسازی تحریمها و به طور کلی چیدمان نظم جدید حاکم بر منطقه همگی گویای روند مثبت اقتدار و موقعیت ایران اسلامی است.
✅ در این شرایط انتشار یک ویدئو و ادعای رژیم صهیونیستی مبنی بر ربایش یکی از عناصر سپاه پاسداران، مصداق واقعی «دستاوردتراشی» برای رژیمی است که بیش از گذشته خطر سقوط را پیش روی خود میبیند.سران این رژیم و رسانههای وابسته به آنها در حالی از ربایش فردی وابسته به سپاه به نام یوسف شهبازی خبر میدهند که اولا وی اردیبهشت۱۴۰۲ به طور عادی از فرودگاه حضرت امام خمینی(ره) تهران را به مقصد باکو ترک کرده و یقینا سیستم فرودگاهی کشور این خروج طبیعی را ثبت و ضبط کرده است؛او پس از وارد شدن به آذربایجان وارد مسیر همکاری با سیستم اطلاعاتی رژیم صهیونیستی میشود.
🔹 ثانیا این فرد هیچ نسبتی از حیث سازمانی با سپاه ندارد؛ ثابت کردن اینکه شهبازی یک روز در سپاه نبوده و حتی یک روز نیز با سپاه همکاری نداشته کار دشواری نیست و با اندکی بررسی،دروغ آشکار صهیونیستها و واقعیت قصه ساختگی آنان بر ملا میشود؛اما آنها به اتکا قدرتِ عملیات روانی خود،در نظر دارند مانند همیشه منافع طرح این سوژه را در شبکههای اجتماعی با هدف قوی نمایاندن خود دریافت کنند؛ البته روی ضعف سواد رسانه جامعه ما نیز حساب باز کردهاند!
🔸 طراحی سرویس امنیتی رژیم صهیونیستی و به بازی گرفتن فردی که دارای شخصیت متوهم و رفتارهای ماجراجویانه است و طرح سناریوی مضحک عملیات نظامی ایران در قبرس جنوبی علیه یهودیان از زبان شهبازی، نشانه عمق استیصال آنان است، تا اینکه رهاوردی برای رژیم رو به سقوط صهیونیستی به حساب آید.
💢 نکته مهم پایانی اینکه معنا و پیامد اقتدار و موقعیت ممتاز ایران در منطقه آن است که از این به بعد باز باید منتظر سناریوهای عملیات روانی رژیمی باشیم که در عرصه عمل و میدان شکستهای پی در پی را تجربه میکند،اما به تولید فیلمهای کمدی در فضای مجازی دلخوش کرده است!
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 فرانسه در آتش، رسانههای معاند در کما!
💬 #رجانیوز
🔹 این روزها و همزمان با اعتراضات گسترده مردم فرانسه نسبت به قتل یک نوجوان ۱۷ ساله توسط پلیس این کشور، نوع پوشش خبری برخی رسانهها از وقایع فرانسه، تناقضات آنها را آشکار کرد
🔸 رسانههایی که از کوچکترین التهاب در ایران حتی به اندازه آتش زدن یک سطل آشغال در یک چهارراه فرعی آنهم در دل شب نمیگذشتند و پوشش لحظهای میدادند اکنون در قبال رفتار خشونتبار پلیس فرانسه، حضور خودروهای زرهی در خیابانها، اعلام حکومت نظامی و منع تردد شبانه، غارت فروشگاهها، برخورد وحشیانه با زنان، دستگیری کودکان و اعمال فشار به پلتفرمها برای اعمال محدودیت به راحتی میگذرند؛ گویی که هیچ اتفاقی مهمی در مهد آزادی نیفتاده!
✅ تصور کنید در ایران خودرویی شبیه به خودروهای زرهی در خیابان دیده میشد با آب و تاب فراوان از ورود تانکها به خیابان گزارش میرفتند! چه اینکه با انتشار تصاویر دروغین مدعی آنهم شدند اما سرتاسر خیابانهای فرانسه به جولانگاه خودروهای زرهی تبدیل شده است اما کمترین اشارهای به آن و اجرای حکومت نظامی نمیکنند. این رسانهها حاضرند به بازنشر تصاویر حیات وحش و اخبار دسته چندم بپردازند اما ذرهای به وقایع خشونتبار و مهم فرانسه نپردازند.
💢 دو تصویر به خوبی تفاوت در نحوه پوشش آشوبهای سال گذشته ایران و اعتراضات فرانسه را نشان میدهد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 ایران قوی کجا و #فرانسه پیزوری کجا؟!
👤 #عبدالرحیم_انصاری
🔹 در فرانسه معترضین فقیر که از سختیهای زندگی به تنگ آمده اند دست به دزدی و غارت میزنند، اماکن عمومی را به آتش میکشند، به نافرمانی های مدنی روی می آورند، علیه سیاستهای مکرون شعار میدهند اما حداقل ندیدم به پلیس تیراندازی کنند یا مامورین انتظامی را زیر بگیرند؛ تا کنون مشاهده نشده هیچ حامی دولتی را کتک بزنند، لباس از تن هموطن خود بکنند؛ مامورین امنیت را با قمه به قتل برسانند!
🔸 در فرانسه هنوز کسی ندیده خبرنگاری جاسوس باشد؛ هنوز هیچ سلبریتی شاخصی علیه حاکمیت استوری نگذاشته، چهره های معروف مردم را به آرامش دعوت میکنند؛ جناح های سیاسی و حتی رقبای دولت در کنار رئیس جمهور ایستاده اند؛ کسی نیست معترضین را مسلح کند؛ آنجا کسی در مجازی آموزش ساخت مواد محترقه نمیدهد؛ کسی نمیگوید چگونه بمب و اسلحه بسازید.
✅ بر خلاف ایران رسانه های داخلی از روزنامه و مجله گرفته تا رادیو و تلویزیون کاملا در خدمت حاکمیت اند؛ در فرانسه بر خلاف ادعاها اینترنت را قطع میکنند؛ به نمایندگی های پلتفرمها هشدارهای لازم داده میشود؛ حتی توییتر بخاطر دولت فرانسه اخلال جهانی ایجاد میکند؛ هیچ کشور اروپایی علیه فرانسه موضع نمیگیرد؛ آنجا معترضین انگل اجتماعی خوانده میشوند!
🔹 هیچ معترضی حرف از تجزیه طلبی نمیزند؛ هیچ کسی خواستار آویزان کردن دیگری به چراغ برق نیست؛ علیرغم اینکه خواهرش، خواهراشون را با گیس روی زمین میکشند سیاسیون ککشان هم نمیگزد؛ در پاریس کودک ۱۱ ساله را بازداشت میکنند؛ به نوجوان مبتلا به سندروم داون جلوی چشم مادرش دستبند میزنند!
💢 آنها bbc و فرانس نشنالِ ضد حکومتی ندارند؛ در فرانسه اگر معترضین اسلحه میداشتند مامورین جوی خون راه می انداختند و اگر تنها یک صدم از فشارهایی را که به ایران تحمیل کردند قرار بود بر دولت فرانسه تحمیل شود، تا کنون سقوط کرده بود. لطفا ایران قوی را با فرانسه پیزوری مقایسه نکنید!
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 کوچکترین ناکارآمدی و فساد در دولت تحمل نمیشود
🔹این دولت قدرت حل مسائل را دارد
🔸رئیسجمهور در نشست مشترک هئیتدولت و استانداران سراسر کشور: برخورد با فساد به نگاه حساس استانداران، وزرا و مدیران دولت بستگی دارد. به هیچ عنوان اجازه ندهید فساد در نظام اداری کشور وجود داشته باشد.
✅ نیروی ناکارآمد باید بهسرعت برداشته شود. نظر استانداران در عزل و نصب مدیران مهم و در اولویت است.
💢 این دولت نباید از کنار مسائل بهراحتی عبور کند. باید راهحل پیدا کنیم.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 تلاش سلاح ورزی برای حضور در جلسات با مسئولان برای رسمیت بخشیدن به ریاستش/ رئیس غیر قانونی اتاق بازرگانی از کوچکترین جلسهای که دعوت میشود هم نمیگذارد!
💬 «نود اقتصادی»
🔹 بعد از انتخابات پر حرف و حدیث هیات رئیسه اتاق بازرگانی و انتخاب حسین سلاح ورزی به عنوان رئیس اتاق بازرگانی علی رغم رد صلاحیت وی توسط وزارت اطلاعات، تلاشهای او برای مشروعیت بخشیدن به ریاستش بر اتاق با حضور در جلسات رسمی ادامه دارد.
🔸 سلاح ورزی بلافاصله بعد از کسب کرسی ریاست اتاق به همایش اتاق اصناف رفت تا با قرار گرفتن در کنار مقامات رسمی از جمله رئیس مجلس شورای اسلامی به ریاست خودش مشروعیت ببخشد. سپس در همایش حمایت قضایی با حضور مسئولان قوه قضاییه حضور پیدا کرد تا از منظر قضایی هم برای خودش بهره برداری کند.
✅ نشست شناسایی موانع تولید در سازمان بازرسی کشور هم دیگر نشستی بود که سلاح ورزی در آن حضور پیدا کرد تا عکسهای آن در رسانهها توزیع شود.
🔹 روز ۱۰ تیر و همزمان با گرامیداشت روز صنعت و معدن هم فرصت دیگری بود که سلاح ورزی با سخنرانی در حضور رئیس جمهور گام مهمی در مشروعیت بخشی به خودش بردارد که فشارهای رسانهای باعث شد تا او محمدرضا بهرامن نایب رئیس اتاق را به جای خودش بفرستد.
🔸 همان روز جلسهای در باشگاه بانک مرکزی با عنوان مراسم "صبح آفرینش باشگاه کارآفرینان" برگزار شد که در آن علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجید عشقی رئیس سازمان بورس و چند نماینده مجلس هم حضور داشتند. سلاح ورزی شرکت در این مراسم را هم از دست نداد و سعی کرد که بهرهبرداری خاصی از حضورش در این مراسم را انجام دهد.
✅ سلاح ورزی همچنین به بهانه دیدار تشکلهای دانش بنیان با معاون علمی رئیس جمهور، دهقانی را به اتاق بازرگانی دعوت کرد که با عدم حضور معاون رئیس جمهور این جلسه لغو شد.
🔹 اصرار سلاح ورزی به حضور در جلسات با مقامات در صورتی اتفاق میافتد که غلامحسین شافعی رئیس سابق اتاق بازرگانی معمولا در همه جلسات شرکت نمیکرد و غیبت او در جلسات مختلف به یک روال عادی تبدیل شده بود.
🔸 جالب اینجاست که برخی هواداران سلاح ورزی در فضای مجازی طی روزهای اخیر با انتشار عکسهای دیدار سال ۹۵ محسنی اژهای رئیس قوه قضاییه با فعالان اقتصادی، سعی داشتند این دیدار را مربوط به روزهای اخیر جلوه دهند که با بیانیه مرکز اطلاع رسانی قوه قضاییه تکذیب شد.
✅ از طرف دیگر شایعه دیگری در فضای مجازی مبنی بر حمایت وزیر اقتصاد از ریاست سلاح ورزی منتشر شد که در نهایت این موضوع هم توسط روابط عمومی وزارت اقتصاد تکذیب شد.
🔹 از سوی دیگر پایگاه اطلاع رسانی اتاق بازرگانی که در سالهای اخیر چندان فعال نبود هم این روزها با انتشار عکس و خبر از دیدارهای سلاح ورزی با تشکلهای مختلف سعی کرده تا جایگاه رئیس غیر قانونی اتاق را مستحکم نشان دهد.
💢 باید دید این علاقه سلاح ورزی به حضور در رسانهها و جلسات رسمی روی تصمیم شورای عالی نظارت بر اتاق در اجرای دقیق قانون مبنی بر برکناری رئیس اتاق بازرگانی تاثیر میگذارد یا نه؟
#سیاسی #اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 ارزیابی توصیه مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی برای برنامهی هفتم توسعه دربارهی FATF
👤 #امیرمحمد_نوری_بیات - کارشناس مسائل بینالملل
🔹 در روزهای اخیر آقای محمد قاسمی، رئیس مرکز پژوهشهای اتاق ایران نسبت به سکوت لایحهی برنامه هفتم توسعه در موضوع مشکلات روابط بانکی خارجی و بهخصوص موضوع FATF انتقادی را مطرح کردند که رسانهی اتاق بازرگانی نیز این سخنان را با تیتر «موضوع پیوستن به FATF در برنامه هفتم مسکوت مانده است» پوشش داده است.
🔸 دو مفروض اصلی صحبتهای آقای قاسمی عبارت است از اینکه بخش مهمی از مشکلات ما در تجارت خارجی و روابط بانکی ناشی از وضعیت ایران در FATF بوده که ایشان این موضوع را فراتر از تحریمها می دانند و دیگری اینکه راهحل مشکل روابط بانکی، اجرای برنامهی اقدام مطابق با خواست FATF است.
✅ در مورد فرض اول، یک ایراد اصلی سخنان دکتر قاسمی وزندهی خلاف واقع به موضوع است. مشکلات روابط بانکی ایران با نظام بانکداری متعارف بینالمللی ریشه در تحریمهای یکجانبه آمریکا داشته و وضعیت ایران در فهرست FATF وزن مهمی در این زمینه ندارد. با بازخوانی گذشته و مرور سالهای قبل از خروج آمریکا از برجام، میتوان موضوع مذکور را تبیین کرد.
💢 در مورد فرض دوم نیز در بررسی این گزاره باید توجه داشت که یکی از اصلیترین ابزارهای ایالات متحده در قرن 21 به منظور مقابله با کشورهای ناهمسو و همراه کردن آنها در اجرای سیاستهای مورد نظر خود تحریم بوده و در مقابل نیز کشورهای هدف، در اولین اقدامات برای مقابله با تحریم سعی در دور زدن آن داشتهاند. این ابزار، برای افزایش اثرگذاری و تغییر رفتار در کشور هدف نیازمند زیرساختهایی است که ایالات متحده در طول سالهای گذشته آنها را ایجاد کرده است که از جملهی آنها میتوان به استانداردهای FATF اشاره کرد. بر این اساس، توصیه مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی نه تنها مشکلی از روابط تجاری و بانکی ایران برطرف نمیکند، بلکه شرایط را سختتر خواهد کرد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
45.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حقوق بشر آمریکایی؛ به نام بشر، به کام دشمنان بشر!
🔹 حقوق بشر برای آمریکا، ابزاری علیه کشورهای مستقل جهت تحت فشار قرار دادن آنان است تا به اهداف سلطهگرایانه خود دست یابد.
✅ جمهوری اسلامی ایران نیز پس از پیروزی انقلاب، به عنوان یک کشور قدرتمند، آماج حملات ضدبشری آمریکا قرار گرفت.
💢 تهیه و تولید به مناسبت سالروز افشای حقوق بشر آمریکایی
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تغییر رابرت مالی و آدرسهای غلط رسانههای غربی
✅ برایندهای واقعی چیست؟
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 کنار گذاشتن رابرت مالی چه پیامهایی دارد؟/ علی واعظ بازندهی بزرگ تعلیق دسترسی امنیتی «نمایندگی ویژه آمریکا در امور ایران»!
💬 #رجانیوز
🔹 چند هفتهای است که نسبت به غیبت چند ماهه رابرت مالی در جلسات محرمانه با دولت بایدن و ارتباط آن با کنار گذاشته شدنش از مسئولیت «نمایندگی ویژه آمریکا در امور ایران» و تعلیق دسترسیهای امنیتی وی، گمانیزنیهایی صورت میگرفت. گمانهزنیهایی که با حضور معاونش «ابرام پالی» در این سمت و پیگیری وظایف محول شده به یقیین تبدیل شد و عملا سیر تغییر رویکرد ایالات متحده نسبت به ایران را بیش از پیش مشخص ساخت. تغییر رویکردی که با کنار رفتن رابرت مالی و دوستان نزدیک او همچون علی واعظ صورت گرفته است.
🔸 رابرت مالی در سال ۲۰۲۰ به عنوان «نماینده ویژه آمریکا در امور ایران» منصوب شد. وی که رئیس هیئت مذاکره کننده آمریکا در وین نیز بود، اخیرا با مشکل جدیدی روبرو شده که عملا کنارگذاشتهشدنش از این مسئولیت را در اذهان متبادر میکند.
✅ ماجرا از آن جایی آغاز شد که رابرت مالی در جلسات محرمانه با دولت بایدن حضور نیافت. هنگامی که وی وقت خود را در مرخصی سپری میکرد، تمام مسئولیتهایش را ابرام پالی برعهده گرفته و برنامههای مختلف را به پیش میبرد.
🔹 تفویض این اختیارات به افراد دیگر و سلب آنها از رابرت مالی اما فقط در حد یک سری کارهای روتین و روزمره نبود. به گزارش سیانان، در پرونده هستهای ایران، جو بایدن از اعتماد دوباره به رابرت مالی امتناع کرده و برت مکگورک، از مقامهای ارشد شورای امنیت ملی کاخ سفید را مسئول رسیدگی به این پرونده قرار داده است.
🔸 علی واعظ که رابطهی دوستی عمیقی با رابرت مالی داشته و در کنار او طی پروژههای ضد ایرانی، علیه نظام اسلامی و مردم ایران اقدام میکرد، اکنون با کنارگذاشتهشدن مالی، از بازی قدرت به گوشهای انداخته شده و در نقطهی فاقد اثر بودن قرار گرفته است.
✅ او که خود را ایرانی تبار معرفی میکند، در دوگانهی منافع ایران و آمریکا، همواره طرف غربی را گرفته است. کسیکه همواره سعی میکرد تا با دلالی اطلاعات از دوستان خود فروختهی داخلیاش، در مذاکرات مختلف، بازی را به سمت ایالات متحده چرخانده و منافع ملی ایران را به بازیچه بگیرد. همان دوستانی که روزگاری در دولت سابق مسئولیت داشته و پروژه خیانت به ملت ایران را در پیش میگرفتند.
💢 اکنون با مشخص شدن تقریبی وضعیت رابرت مالی و حذف شدن او، علی واعظ نیز از چارچوبهای مذکور کنارگذاشته شده است. با این حال اما همچنان به پذیرش این شکست بزرگ تن نمیدهد. شکستی که باعث شده او برای حفظ جایگاه خود بین دوستان داخلیاش، تحلیل شخصی را در قالب خبر قطعی به ایشان القا کند. اقدامی که با مشخص شدن ابعاد پرونده رابرت مالی، منجر به افتادن تشت رسوایی او شده و مرجعیت اطلاعاتی را نیز از او گرفتهاست.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 اطلاعات سازمان منافقین پس از عملیات تیرانا در اختیار تهران قرار گرفته است؟
🗞 #روزنامه_فرهیختگان:
🔹دولت آلبانی 16 شهریور 1401 به بهانه حملات سایبری، روابطش را با ایران قطع کرد و دستور داد دیپلماتهای آلبانی ایران را ترک کنند. حالا اما بعد از گذر از ناآرامیهای پاییز 1401 به نظر میرسد که این کشور در کنار دیگر کشورهای اروپایی موضع خود در روابط با ایران را تغییر داده و قصد دارد که با رویکردی واقعگرایانه و منطقی در مسیر تعامل و ارتباط با ایران حرکت کند.
🔸 دادههای غیررسمی نشان میدهد در ناآرامیهای سال گذشته، بخشی از دستگیرشدگان نوجوانان و جوانانی بودند که با وجود اینکه منافقین را سازمانی تروریستی و بدنام میدانستند اما ندانسته در دام همین سازمان گرفتار شدند.
✅ گذر از آشوب و ناآرامیهای سال گذشته و شکست چندباره فرقه رجوی برای ایجاد جنگ داخلی در ایران، شرایط را برای این فرقه تروریستی سختتر از گذشته کرد. کشورهای اروپایی که با گذر از اتفاقات متوجه شدند، که مقابله با ایران و بازی در زمین اپوزیسیون ضدایرانی به تعداد باختهای آنها اضافه میکند و هزینههایی که باید بپردازد از فایدههای آن بیشتر است، اندکی از موضع حمایتگرایانه از اپوزیسیون ضدایرانی فاصله گرفتند و حداقل در ظاهر از حمایت از این گروهک تروریستی سرباز زدند.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا کشورها به فکر دلارزدایی افتادهاند؟
✅ دلار بدون پشتوانه طلا!
#اقتصادی #بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سازمان همکاری شانگهای چیست؟
✅ عضویت ایران در این سازمان رسمیت یافت.
#اقتصادی #بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 امیرعبداللهیان: مقابلۀ آلبانی با منافقین تجربهای شد برای آنهایی که با حمایت از آنان امنیت خود را بهخطر انداختهاند
👤 #امیرعبداللهیان در گفتوگو با مسئول سیاست خارجی اتحادیۀ اروپا:
🔹 اقدام دولت آلبانی در مقابله با تروریستهای منافقین اگرچه دیرهنگام بود اما تجربهای شد برای کشورهای اروپایی که بدانند با حمایت از آنها امنیت مردم خود را بهخطر انداختهاند.
🔸 حفظ کانالهای گفتوگو در مسیر تلاش برای دستیابی به درک مشترک میان ایران و اروپا اهمیت دارد. مذاکرات اخیر ایران با طرفهای اروپایی صریح و سازنده بود.
✅ بورل: از همکاریها و مذاکرات درحال انجام میان ایران و آژانس استقبال میکنیم و تداوم آن را مفید و مثبت ارزیابی میکنیم.
💢 برجام و حفظ ساختار آن و نیز ادامۀ مذاکرات سازنده از یکسو و روند عادیسازی روابط میان تهران و ریاض از سوی دیگر برای اتحادیۀ اروپا مهم است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲ ماهه، سرمایه خود را ۲.۵ برابر کنید
🔹در طرح «ارغوان» بانک سینا میتوانید بر اساس میانگین موجودی حساب و مدت زمان سپردهگذاری، ظرف مدت ۲ ماه سرمایه خود را ۲.۵ برابر کرده و تسهیلات دریافت کنید.
مزایای طرح ارغوان عبارت است از:
🔹نرخ تسهیلات انتخابی: ۱۸، ۲۰، ۲۲ و ۲۳ درصد
🔹مدت زمان سپردهگذاری: ۲ تا ۶ ماه
🔹مدت بازپرداخت: ۱۲ تا ۳۶ ماه
🔹سقف تسهیلات برای افراد حقیقی ۲ میلیارد ریال و برای صاحبان کسبوکار ۵ میلیارد ریال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 احمدیان: گسترش روابط با همسایگان سیاست راهبردی و سرلوحه برنامههای نظام است
💬 #نورنیوز
🔹 «ایگور لویتین»، دستیار ویژه ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه بعد ازظهر امروز سهشنبه با دکتر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و پیرامون توافقات دو کشور در حوزههای مختلف اقتصادی و مالی با او گفتگو کرد.
🔸 دکتر احمدیان در این دیدار با اشاره به اهتمام خاص دولت سیزدهم برای توسعه روابط با همسایگان بهویژه روسیه، حمایت از ابتکارات منطقه ای و همکارهای دو و چندجانبه را به عنوان رویکرد موثر در تحقق منافع ملی دو کشور مورد تأکید قرار داد.
✅ دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، با اشاره به تحولات جهانی و تأثیر آن بر معادلات ژئوپلتیک و ژئو استراتژیک تصریح کرد، این شرایط ایجاب میکند دو کشور تمامی مسیرهای کریدور شمال - جنوب، مسیر غربی، مسیردریایی و مسیر شرقی هرچه سریعتر فعال نمایند.
🔹 احمدیان گفت: سرعت دادن به اجرای پروژههای مورد توافق از جمله تکمیل کریدور شمال - جنوب و تفاهم نامههای امضاء شده در حوزه نفت و گاز از مهمترین اولویتهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه همکاریهای دو جانبه با روسیه است.
🔸 دبیر شورایعالی امنیت ملی کشورمان، موافقت نامه احداث راه آهن رشت - آستارا که در اواخر اردیبهشت ماه سال جاری با حضور رؤسای جمهور دو کشور به امضاء رسید را گام بلندی در تحکیم روابط اقتصادی و کمک به پویایی اقتصاد کشور توصیف کرد.
✅ ایگور لویتین، دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه نیز در این دیدار با تبریک انتصاب دکتر احمدیان به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، گزارشی از آخرین تحولات مربوط به مناسبات تجاری، بانکی و پروژههای مشترک اقتصادی را ارائه کرد.
🔹 او با ابراز خرسندی نسبت به پیشرفت در اجرای قراردادهای دو کشور گفت: دولت فدراسیون روسیه تمام تلاش خود را برای اجرای هرچه سریعتر توافقات دو کشور و رفع موانع موجود به کار خواهد گرفت.
💢 دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه، همکاریهای گسترده تهران - مسکو در سالهای اخیر را ناشی از اراده رهبران دو کشور دانست و تصریح کرد، اجرای زمانبندی شده توافقات میان روسای جمهور دو کشور از جمله در حوزههای حمل و نقل و ترانزیت، انرژی، پزشکی و علمی ضمن آن که جهش قابل توجهی در سطح مناسبات اقتصادی میان دو کشور خواهد داشت، در توسعه ظرفیتهای ترانزیتی و تجاری منطقه نیز تأثیرات بسیار مثبت و مهمی خواهد گذاشت.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔻در حسرت طالبان!/ ذوقزدگیِ حامیان «مقاومت خیالی پنجشیر» از تورمِ منفی افغانستان
💬 #رجانیوز
🔹 وقتی اصلاحطلبان برای طالبان دستاوردسازی میکنند!
🔸 «تورم افغانستان منفی شد»؛ این خبری بود که در دو روز گذشته رسانههای اصلاحطلب روی آن مانور ویژهای دادند! در واقع رسانههایی که تا چندی پیش فریاد «جنگ با طالبان» و قبلتر «حمایت از مقاومت خیالی در پنجشیر» سر میدادند یک شبه طرفدار سیاستهای اقتصادی طالبان شدند!
✅ رسانههای اصلاحطلب در وصف «تورم منفی افغانستان» حماسهسراییهای بسیاری کردند؛ آنقدر که قشری از طبقه متوسط ایرانی که مخاطب این رسانهها است اکنون در «حسرتِ زندگی در زیر سایه طالبان» بهسر میبرد.
🔹 براساس گزارش بانک جهانی، نرخ تورم در افغانستان منفی حدود یک (۰.۹۵) درصد در ماه آوریل و منفی ۳.۳ درصد در مواد غذایی بوده است.
🔸 این ذوقزدگی اصلاحطلبان از «تورم منفی افغانستان» درحالیست که هر فردی که چهار واحد اقتصاد خواندن باشد میداند، معنای «تورم منفی» میشود «فقر»، «کاهش سرمایهگذاری»، «توقف رشد اقتصادی و تولید» و «بیکاری».
✅ در واقع وقتی در اقتصادی تورم منفی شود، در آن اقتصاد، تولید تعطیل میشود چون دیگر به صرفه نیست و هر کالایی تولید شود با قیمت پایینتر از هزینه تمامشده باید به فروش رود. همچنین در شرایط تورم منفی، اقتصاد دچار رکود هم میشود چون کسی خرید نمیکند و همه منتظر ارزانتر شدن میمانند.
🔹 بررسیهای جهانی نیز نشان میدهند که میزان تورم تکرقمی و حدود ۵ درصد، تورم مفید برای اقتصادها است که نه دچار شوک گرانیها باشد و نه رکود ناشی از تورم منفی.
💢 لازم به ذکر است که براساس گزارش جهانی درباره بحرانهای غذایی، افغانستان در بین ۷ کشوری است که مردم آن از سال ۲۰۲۲ با فقر و گرسنگی حاد مواجه شدند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس اسرائیلی در مصاحبه با العربیه:
🔴 آمریکاییها در حال غلتیدن به آغوش ایرانیها هستند و این بسیار خطرناک است/نباید از تروریسم فارسی در منطقه حمایت کرد...
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #ببینید | تلاشی برای بازگشت
🔹 شکستن سلطه کدخدا توسط محور مقاومت
👤 #کمیل_خجسته، مدیر گروه انقلاب اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
✅ نظم جهانی به نفع آمریکا تغییر کرده بود. پدیدهای به نام نظم نوین شکل گرفت با کدخدایی به نام آمریکا؛ البته در این نظم یک اتفاقی افتاد. کشوری که داراییهای قدرتمندی مثل نفت داشت در مقابل آمریکا قد علم کرد و ادبیات مقاومت شکل گرفت. از سال 2000 مسئله براندازی است. آمریکا در مییابد که مردم به انقلاب اسلامی پیوستهاند و باید کاری کنیم تا این دو را از هم جدا کنیم.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔