انتقال مفاهیم دینی20.mp3
5.11M
#کلیپ_صوتی
#شماره ۲۰
💠 عوارض گسترش خوبیهای بدون خدا
🌸#استاد_پناهیان
🌷#تربیت_فرزند
🏠#خانه_ادب
🏠 @khaaneh_adab
#سیاستهای_همسرداری
💛 "دو اشتباه بزرگ در ارتباط کلامی زن و شوهر!"
💙 وقتی زن ناراحت است، مرد تلاش میکند برای رفع مشکلات همسرش، دائم راه حل نشان بدهد و با این کار احساسات او را جریحه دار میکند.
💜 رفتار صحیح؛ شوهر به جای ارائه راه حل، به صحبتهای زن خوب گوش بدهد و بازخورد احساسی به صحبتهای همسر خود بدهد.
🧡 وقتی مردی مرتکب اشتباه میشود، زن در جهت تغییر رفتار شوهرش، شروع به ارائه توصیهها و پیشنهادهای خود میکند و این حال مرد را خراب میکند.
❤️ رفتار صحیح؛ زن به جای توصیه و ارائه پیشنهاد، بهتر است از کارها و تلاشهای مرد قدردانی بکند و موفقیتهای او را یادآوری کند.
🏠 @khaaneh_adab
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرزند بیشتر = تربیت بهتر
👤 #استاد_عباسی_ولدی
🏠 @khaaneh_adab
#خانه_داری
⚜ کاچی زعفرانی
▫️آرد چهارقاشق غذاخوری
▫️شکر هشت ق غ
▫️روغن یا کره ذوب شده هشت ق غ
▫️گلاب چهار ق غ
▫️آب سرد سه لیوان
▫️زعفران به مقدار کافی
🔸آرد الک شده و کره رو توی قابلمه ریخته و بیست دقیقه تفت میدیم تا خامی آرد از بین بره و بعد سه لیوان آب سرد رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم تا گوله گوله نشه و بعد شکر و زعفران رو اضافه کرده و درب قابلمه رو میذاریم و چهل دقیقه زمان میدیم تا غلیظ بشه و در ده دقیقه آخر گلاب رو اضافه کرده و بعد از ده دقیقه خاموش میکنیم و توی ظرف سرو ریخته و با گردو و دارچین تزیین کنید.
نوش جان🌸
🏠 @khaaneh_adab
#تربیت_فرزند
🍃برگی از یک کتاب
🔶 رکن اصلی صمیمیت و عاطفه در خانواده، مادر است. مادر برای این که بتواند مدیریت عاطفی خانه را برعهده بگیرد، نیاز به فراغت خاطر و توجه بسیار به محیط خانه و خانواده دارد. مادرانی که توجه بیشتر خود را در خارج از خانه صرف میکنند، معمولا توانایی صرف وقت و حوصلۂ کافی جهت تزریق عاطفه به خانه را ندارند.
باید پذیرفت که تربیت فرزند، خود یک شغل است که به صرف وقت بسیاری هم نیاز دارد. ایـن شـغل بسیار مهم، در سالهای اول بویژه در هفت سال اول، وقت بیشتری را می طلبد.
🔸 از آن جا که قسمت زیادی از شخصیت یک انسان، در هفت سال اول زندگی او ساخته میشود. مادر باید در این هفت سال، هر اندازه که در توان دارد ، برای تربیت فرزند وقت بگذارد تا در مقاطـع بعـدی، در تربیت او تا اندازه ای آسوده خاطر باشد.
🔸 چه کسی است که شِکوه فرزندانی را که از ارتباط حداکثری با پدر و مادر محروم هستند، نشنیده باشد؟
📚 آسمانی نشان، آسمانی بمان
(استاد عباسی ولدی)، ص ۹۲
🏠 @khaaneh_adab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تربیت_فرزند
#اسباببازی
🎙گفتاری جالب از مقام معظم رهبری درباره بازیهای کودکان و اسباببازی
👌حتماً بشنوید.
🏠 @khaaneh_adab
AUD-20220605-WA0002.mp3
2.13M
🎙 خانه محل تربیت است!
💠 خانه محل خودشناسی است!
👤#استاد_عالی
🏠 @khaaneh_adab
❎ محرومیت از بهشت!
💠 در جامعهای كه زنان از وظيفهی مادری خارج شوند و نقش پدری به عهده گيرند، افراد آن جامعه از بهشت محروم میشوند. اگر زنان نقش پدر را به عهده گرفتند و خانواده دارای دو پدر شد، خسارت اصلی که همان غفلت از نقش مادری است سر بر میآورد.
🔷🔹 نقش تربيت کودکان به عهدهی هيچكس غير از مادران نمیتواند قرار گيرد. تربيت کودکان را به عهدهی هركس گذاشتيد، به عهدهی ناكس و نااهل گذاشتهايد.
نه مدرسه، نه استاد، نه مهدکودک، هيچكدام بههيچوجه مقامش، مقام تربيت حقيقی كه مسير انسان را به بهشت سوق دهد، نيست.
اين مادر -يعنی زن- است که بايد در مسير رسالت اصلیاش که همان تربيت انسان است قرار گيرد و از اين جهت، مظهر خداست. همانطور که خدا پناه روح هر انسانی است، مادران پناه روح کودکانشان هستند.
👤 #استاد_اصغر_طاهرزاده
📚 برگرفته از کتاب «زن آنگونه که باید باشد»
🏠 @khaaneh_adab
#تربیت_فرزند
بچّهدارها حتماً بخوانند
💠 چگونه بچهای تربیت کنیم که مورد اعتماد دیگران باشد؟
💠 مادران چطور میتوانند کمکم تبعیض را از جامعه حذف کنند؟
✅ حضرت امام(ره) میفرمایند: بچه بیشترین تأثیر را از مادر میگیرد. و هیچ کسی به اندازۀ مادر در تربیت بچه موثر نیست. تأثیر مادر از مدرسه و جامعه و صدا و سیما بیشتر است. بعد میفرمایند دلیل این تأثیر منحصر به فرد، محبت منحصر به فردی است که بچه به مادر دارد و این محبت را به هیچکس دیگری ندارد. لذا بچه ناخودآگاه تمام رفتارهای مادر را به دقت زیر نظر دارد و آنها را به عنوان یک الگو به خاطر میسپارد و تقلید میکند. لذا مادرانی که تربیت فرزندشان برایشان مهم است، باید به طور مضاعف در رفتارشان دقت کنند.
🔸مثلاً اگر مادری بخواهد بچهای تربیت کند که فردا یک آدم قابل اعتماد و اتکا باشد، یک مدیر موفق یا یک قاضی عادل باشد، اگر این مادر بین مهمان فقیر و پولدار فرق بگذارد، این بچه بیعدالتی و تبعیض را یاد میگیرد. مثلاً وقتی یک مهمان فقیر داشت، مامان توی آشپزخانه به بچه بگوید: «اینها هر دفعه مزاحم میشوند، همین که هست را ببر جلوشون بگذار»، اما وقتی مهمان ثروتمندی داشت، بگوید «پیش اینها آبرو داریم، آدمهای مهمی هستند، بیا یک چیز درست حسابی براشون ببریم» بچه اینها را یاد میگیرد، تبعیض و بیعدالتی را یاد میگیرد و بنا به فرمایش حضرت امام(ره): «انسان تا آخر! به همان تربیت بچگى و کوچکى که شده است تا آخر به همان تربیت باقى مىماند؛ مگر یک عوامل بسیار قوى باشد که او را برگرداند»
🔸لذا اغلب، ویژگیهای شخصیتی خوب و بد بچهها-در هر سنی! که باشند- بازتاب ویژگیهای مادرانشان است. اگر این فهم در جامعهای فراگیر شود، مادرها حداقل ۲دلیل، ۲انگیزه و ۲کمک اضافهتر برای دقت بیشتر در رفتارهایشان دارند که غیر مادرها ندارند. و حتی مادرانی که بچۀ زیر ۷سال و ۱۴سال ندارند، تقریباً از این ۲کمک برای رشد معنوی محرومند.
🔰 #استاد_پناهیان
🏠 @khaaneh_adab
#سیاستهای_همسرداری
💢 همسرت رو ببخش
-بعد از یک مشاجره سخت، اینجوری همسرت رو ببخش👇
▪️اگه واقعا خشمتون در حدیه که نمیتونید بشینید و با همسرتون چهره به چهره بشین، واسش یک نامه بنویسید یا تو چت توضیح بدید چرا و چقدر ازش صدمه دیدید.
▫️یک زمان رو اختصاص بدید و با هم بحث کنید، ببینید چیکار باید کرد که در آینده شاهد این موقعيتها نباشید.
▪️به امتیازات و نکات مثبت همسرتون بیشتر توجه کنید. همونطور که مرور اشتباه دیگران باعث غلیان احساسات و هیجانات منفی میشه، مرور خوبیهاشون هم باعث ایجاد محبت بیشتر به اونا میشه.
▫️وقتی همسرتون به خاطر اشتباهش از شما عذرخواهی کرد، برای بخشش خیلی سرسختی به خرج ندید و با بخشش به موقع فرصت اصلاح رفتار رو بهش بدید.
⭕️ «فراموش نکنید همون اندازه که بخشش سریع و بی قید و شرط همسرتون مهمه، نحوه برخورد بعد از اون هم خیلی مهمه. اگه همسرتون رو بخشیدید، نباید طوری باهاش برخورد کنید که حس به رخ کشیدن اشتباه، سرکوفت و یا شرمندگی در اون زنده بشه»⭕️
🏠 @khaaneh_adab