eitaa logo
عطرلاله محلات
1.7هزار دنبال‌کننده
11.5هزار عکس
2.8هزار ویدیو
127 فایل
﷽ 🎤خدمات گسترده بسیج راهنرمندانه به آگاهی عموم برسانید.(امام خامنه‌ای مدظله العالی) ✍شرط شهید شدن،شهید بودن است۹۵/۰۲/۱۴حاج قاسم سلیمانی؛ ✔ماپشتیبان وحامی خدمت رسانی جهادی همراه باروحیه انقلابی می باشیم 🌷گرامی باد،یادوخاطره شهدای گرانقدر شهرستان محلات🌷
مشاهده در ایتا
دانلود
274_8373677341.mp3
11.13M
🌹 یه سرود فوق العاده زیبا 🎧 چادری که رو سر خواهرامونه 👤 گروه سرود رایة الهدی #️⃣ #️⃣ 🌺 به ما بپیوندید: https://eitaa.com/khabar_basij_mahallat •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
جشن دهه هشتادی ها و نواخته شدن زنگ استکبارستیزی 🔷🔶روز چهارشنبه 11 آبان ماه همزمان با سراسر کشور زنگ استکبارستیزی با حضور سرپرست فرمانداری، فرمانده سپاه محلات، ریاست سازمان بسیج دانش آموزی استان مرکزی، مدیریت اموزش و پرورش محلات و سایر مسئولین شهرستان در سالن ورزشی 9 دی نواخته شد. در این مراسم که با شرکت دانش‌آموزان دختر مدارس متوسطه شهر محلات همراه بود، جشن دهه هشتادی‌ها برگزار شد. 🔹از برنامه های این مراسم می توان به نواختن زنگ استکبارستیزی توسط مهندس ساعدی سرپرست فرمانداری شهرستان ، سخنرانی سرهنگ غلامی رییس بسیج دانش آموزی استان ، اجرای گروه سرود دانش آموزی مدرسه المهدی (عج) و اجرای برنامه های نمایشی و مسابقه توسط حاج آقا ربیعی از برنامه سازان فعال صدا و سیما اشاره کرد. 🔹حوزه مقاومت بسیج شهدای دانش آموزسپاه ناحیه محلات #️⃣ 🌺 به ما بپیوندید: https://eitaa.com/khabar_basij_mahallat •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از عطرلاله محلات
﷽ 🎤خدمات گسترده بسیج راهنرمندانه به آگاهی عموم برسانید.(امام خامنه‌ای مدظله العالی) ✍شرط شهید شدن،شهید بودن است۹۵/۰۲/۱۴حاج قاسم سلیمانی؛ 🖋اولین کانال خبری، پایگاه های مقاومت بسیج ناحیه محلات ✔ماپشتیبان وحامی خدمت رسانی جهادی همراه باروحیه انقلابی می باشیم. برای حمایت از ما ، لینک این کانال را به دوستان بسیجی خود ارسال کنید. 🌷گرامی باد،یادوخاطره شهدای گرانقدر شهرستان محلات🌷 #️⃣ 🌺 به ما بپیوندید: https://eitaa.com/khabar_basij_mahallat
♦️خبرگزاری تسنیم: ٣ نفر از نيروهای انتظامی امروز در کرج زخمی شدند/ آتش زدن یک کیوسک و یک ون توسط اغتشاشگران تسنیم نوشت: 🔹از حوالی ظهر امروز در محدوده کمال‌شهر ترافیک سنگینی در هر دو خط اتوبان کرج-قزوین شکل گرفته است. 🔹جمعی از اغتشاشگران در محدوده بهشت سکینه تلاش کردند تا مسیر تردد ماشین‌ها را مسدود کنند. 🔹اغتشاشگران ابتدا از ماشین‌ها می‌خواهند تا متوقف شوند و در صورت‌عدم توقف با سنگ به سمت آن خودرو حمله می‌کنند. این اقدام باعث ایجاد ترافیک سنگین در هر دو خط اتوبان شده است. 🔹در جریان درگیری بین نیروهای انتظامی و اغتشاشگران ۳ نفر از نیروهای انتظامی به شدت مجروح شده‌اند و به دلیل ترافیک سنگین هلی‌کوپتر هلال‌احمر برای انتقال این مصدومان به محل اعزام شده‌اند. 🔹همزمان شدن شلیک گاز اشک‌آور توسط نیروهای امنیتی و پرواز هلی‌کوپترها باعث شده تا رسانه‌های ضد انقلاب با سوءاستفاده و ساختن روایتی دروغ اعلام کنند هلی‌کوپترهای غیرنظامی درحال شلیک هستند! 🔹در جریان این اغتشاشات یک کیوسک پلیس در میدان حصارک و یک دستگاه ون در بلوار گلدشت به خوارزمی توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شده است.
⭕️شهادت یک بسیجی در اغتشاشات امروز کرج 🔹 در جریان اغتشاشات امروز که حوالی بهشت سکینه و کمال شهر کرج رخ داد، اغتشاشگران یک بسیجی را به شهادت رساندند. 🔹نام بسیجی شهید « سید روح الله عجمی» است که با ضربات چاقو از ناحیه کمر به شهادت رسیده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصویر دیگری از حمله اوباش مسلح به خودروی پلیس در کرج
🔴 ترور امام جماعت یک مسجد در زاهدان 🔹امروز قبل از نماز مغرب و عشاء، «سجاد شهرکی» امام جماعت مسجد مولای متقیان زاهدان، هدف گلوله تروریست‌ها قرار گرفت و به شهادت رسید.
⭕ ایران قوی فردا در تظاهراتی سراسری شکست جنگ ترکیبی را اعلام می‌کند 🔸️سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: 🔹️یوم الله بزرگ ۱۳ آبان ، شکست فتنه آمریکایی صهیونیستی اغتشاشات اخیر در جنگ ترکیبی همه جانبه را اعلام و مقاومت، ایستادگی و استکبارستیزی ایرانیان را بار دیگر به رخ جهانیان به ویژه حاکمان پلید و بی خرد کاخ سفید خواهند کشید.
🔺 فاتحان لانه شیطان که هویزه آرامگاهشان شد 🔸 43 سال از وقوع انقلاب دوم یا همان تسخیر لانه جاسوسی- می گذرد. واقعه ای که در نخستین سال پیروزی انقلاب، خط مشی آینده نظام را تعیین کرد. حرکتی که توسط «» شکل گرفت و به مرور زمان، شاخصی جهت شناسایی انقلاب و انقلابیون اصیل شد. 4 دانشجوی سربلند و شهید در این رویداد تاریخ ساز، شهدای مظلوم کربلای هویزه را نمایندگی می کنند: 🔸 دانشجویان شهید: (دانشجوی رشته دامپزشکی)، (دانشجوی رشته مهندسی صنایع) ، (دانشجوی رشته شیمی) و (دانشجوی رشته شیمی) که از پدید آورندگان این انقلاب هستند و یکسال بعد در به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند. 🔸 سردار شهید نیز بعد از تسخیر لانه جاسوسی با معرفی یکی از شاگردان اهوازی شان به دوستان دانشجوی مستقر در آن مکان، اسناد مهمی از خیانت دریادار احمد مدنی استاندار وقت خوزستان که کاندیدای اولین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود بدست آوردند و باعث شدند این مهره آمریکایی به ریاست جمهوری ایران اسلامی نرسد. 🔹 مرقد مطهر این 5 شهید استکبارستیز و فاتح لانه شیطان در است.
45.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آشوب های خیابانی خواسته عناصر فتنه و ضدانقلاب: 📽روایت خبرگزاری بسیج استان مرکزی از وقایعی که دشمن طراحش بود +فیلم 🔷فیلم کوتاهی از اغتشاشات خیابان های اراک منتشر می شود روایتی از برهم زدن آرامش و امنیت عمومی جامعه که به قیمت هجمه همه جانبه ای که به اعتقادات و پیکره جامعه وارد می شود.