eitaa logo
خبر فوری
4.2هزار دنبال‌کننده
7.2هزار عکس
4.4هزار ویدیو
24 فایل
•﷽• 🌍 کانال خبری فوری 🌍 🇮🇷 پوشش اخبار سیاسی ، نظامی ، اقتصادی ، مذهبی 🇮🇷 🌐پوشش اخبار بین‌الملل از واشنگتن تا پکن🌐 ♨️ با خبر فوری همراه باشید♨️
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ 🔺پست هادی چوپان پس از کسب نایب قهرمانی مستر المپیا
۱۴ آبان ۱۴۰۲
با وجود اینکه راه رفتن برایش سخت بود اما با پرچم فلسطین آمده بود شاید بیشتر از ما حال این روزهای بچه های غزه را درک می‌کرد
۱۴ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اینجا شهر جاکارتا در اندونزی است!! 🔹صدها هزار نفر جمع شده اند و از ارتش های مسلمان می خواهند سکوت ذلت را بشکنند و از مردم مظلوم فلسطین حمایت کنند.
۱۴ آبان ۱۴۰۲
♦️سخنگوی فدراسیون فوتبال: با ادله سپاهان رای AFC تغییر خواهد کرد سخنگوی فدراسیون فوتبال: 🔹باشگاه سپاهان شکایت کرده و اعتراض به رای بدوی انجام شده، حتی به دادگاه CAS هم در حال شکایت هستند. ان‌شاالله این رای با ادله‌ای که باشگاه سپاهان دنبال می‌کند، تغییر خواهد کرد. طرف مستقیم، ذینفع اصلی و طرف دعوی، باشگاه سپاهان است. این باشگاه پیگیر حقوقش است.
۱۴ آبان ۱۴۰۲
♦️دردسرهای حرف‌های یواشکی رژیم صهیونیستی 🔹وزیر میراث رژیم صهیونیستی در یک گفت‌وگوی خبری در پاسخ به سوال مجری دربارۀ احتمال استفاده از بمب اتم در غزه گفته که این هم یکی از راه‌هاست و در واکنش به اینکه اسرای صهیونیستی هم در غزه هستند گفت که به‌هرحال جنگ تاوان دارد. 🔹این حرف او واکنش‌های زیادی به همراه داشت. نتانیاهو برای اینکه هزینه‌سازی این اظهارنظر را کم کند، بلافاصله واکنش نشان داد و گفت: حرف‌های الیاهو با واقعیت بیگانه است. اسرائیل بالاترین سطح استانداردهای حقوق بین‌الملل را برای جلوگیری از آسیب‌رسیدن به افراد غیردرگیر رعایت می‌کند! سخنگوی حماس اما از کنار این حرف نگذشت و گفت: 🔹حرف‌های وزیر میراث دولت اشغالگر منعکس‌کننده تروریسم بی‌سابقه‌ای است که علیه مردم فلسطین اعمال می‌کنند و خطری برای کل منطقه و جهان است. 🔹درنهایت الیاهو مجبور به اصلاح حرفش شد و در ایکس نوشت: روشن است هر کس در کله‌اش عقل باشد متوجه می‎شود که اشاره من مجازاً بود. اسرائیل هر چه در توان دارد به کار می‎گیرد تا اسرا را زنده و سالم بازگرداند.
۱۴ آبان ۱۴۰۲
♦️مشکل فنی هواپیمای ماهان باند فرودگاه کیش را بست 🔹هواپیمای شرکت ماهان به‌علت نقص فنی در سیستم ترمز چرخ جلو فعلا باند پرواز فرودگاه کیش را مسدود کرده است. 🔹مهندسین فنی این شرکت در حال رفع این نقص و بازگشایی مجدد باند فرودگاه کیش هستند. 🔹پیرو این اتفاق پروازهای بعدی ایرلاین‌های دیگر به سمت کیش فعلا با تاخیر چند ساعته مواجه شده و در‌ همین راستا پرواز تهران به کیش هواپیمایی کیش‌ایر هم مجبور به فرود در فرودگاه شیراز شده است.
۱۴ آبان ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی که با عنوان قدرت موشکی ایران در رسانه های خارجی منتشر شده است.
۱۴ آبان ۱۴۰۲
🚨حزب‌الله از حمله به مخفیگاه نظامیان صهیونیست خبر داد 🔹 جنبش مقاومت اسلامی لبنان بامداد یکشنبه اعلام کرد که کمین نظامیان صهیونیست در داخل یکی از منازل غصبی واقع در شهرک «المطله» را هدف قرار داده است. 🔹 حزب‌الله با بیان اینکه این حمله را در واکنش به کشتار گسترده غیرنظامیان نوار غزه توسط اشغالگران انجام داده، گفت که این حمله منجر به تلفات قطعی صهیونیست‌ها شد .
۱۴ آبان ۱۴۰۲
جنگیدن ما VS جنگیدن اونا
۱۴ آبان ۱۴۰۲
📷حسین شریعتمداری باز هم خواستار بستن تنگه هرمز شد شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان نوشت: 🔹نزدیک به ۴۵ درصد نفت و گاز جهان از مبدأ خلیج‌فارس صادر می‌شود. هشت کشور، ایران، عمان، عراق، عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر و بحرین در کناره خلیج‌فارس قرار دارند. 🔹تمامی این کشور‌ها اسلامی هستند؛ و اگر از امروز تصمیم به قطع صادرات نفت و گاز خود به مقصد اسرائیل و حامیانش را بگیرند، رژیم صهیونیستی و کشور‌های حامی آن با فاجعه‌ای سنگین و شکننده روبه‌رو خواهند شد.
۱۴ آبان ۱۴۰۲
♦️مصوبه مجلس: قوه قضاییه مکلف است ممنوع الخروجی را ظرف مدت ۲۴ ساعت با ذکر علت به اطلاع افراد برساند 🔹نمایندگان مجلس شورای اسلامی، قوه قضاییه را مکلف کردند ممنوعیت خروج از کشور افراد را که توسط محاکم قضایی صادر شده است را ظرف مدت ۲۴ ساعت از طریق سامانه سنا با ذکر علت به اطلاع آنان برساند.
۱۴ آبان ۱۴۰۲
پست جدیدی از اکانت منتسب به موساد که صحنه‌ای از ظهور منجی خودشان (دجال) را نشان داده و زیر آن نوشته شده: او اینجاست...
۱۴ آبان ۱۴۰۲