📢 اطلاعیه مهم....
به اطلاع شرکت کنندگان دوره مجازی و آفلاین اعتکاف می رساند:
🔸شروع دوره پس از فعالسازی در همین کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
🇮🇷 دفتر تبلیغات اسلامی تهران
🆔@tehrandte
🌱 شروع صبح با قرآن 🌱
📖 سوره بقره
صفحه: ۱۵
آرامش سهم قلبهای شما❤
التماس دعا🤲📿
و أما عِلاج القُلوبُ المُتعبة؛ لِقائكُم..
علاجِ خسته دلان دیدار شماست.!
#امام_زمان ‹عج›🌿
━━━✥⃝📿
✍ مردمانی که در زمان غیبت مهدی (عجّل الله تعالی فرجه) به سر می برند و معتقد به امامت او و #منتظر ظهور وی هستند، از مردمان همه زمان ها برترند، زیرا خدایی که یادش بزرگ است به آنان خرد و فهم و شناختی ارزانی داشته است که غیبت امام برای آنان مانند حضور امام است.
🔹#امام_سجاد (علیه السلام)
📚بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۲۲
🔹اللهم عجل لولیک الفرج🔹
#مهدویت☘️
🔴 در بارهی استغفار ...
✅ در قرآن كريم، مشتقّات مادّه «غفر»، ۲۳۴ بار تكرار شده است. اين كتاب آسمانى، هفت بار به صورتهاى مختلف، پيروان خود را به درخواست مغفرت تشويق كردهاست.(بقره/۱۹۹، هود/۳,۵۲,۹۲، نوح/۱۰، مزّمّل/۲۰، فصّلت/۶) همچنين، از خداوند متعال ۹۱ بار با صفت «غفور»، پنج بار با صفت «غفّار» و يک بار با صفت «غافر» ياد كرده است، كه اين همه در برخورد با خطاكاران، حاكى از گستردگى رأفت و رحمت الهى است.
🔹تشویق به استغفار یا امر به آن، در بسیاری از آیات قرآن کریم آمده است و در مواردی، قرآن کریم به توبیخ کسانی پرداخته که استغفار نکردهاند (مائده/۷۴). بنابر آموزههای قرآن کریم، فرشتگان برای مؤمنان (غافر/۷) و اهل زمین استغفار میکنند (شوری/۵) و درخواست آمرزش گناه، صفت پرهیزکاران معرفی شده است (آلعمران/۱۵-۱۶).
🔸حدود ۳۰ آیه از قرآن کریم، درباره استغفار انبیاست. با این حال علامه طباطبایی(ره)، با اشاره به عصمت انبیاء، ارتکاب معصیت توسط آنها را مغایر با وظایف تبلیغی آنها دانسته و احتمال داده است که پیامبران، اعمال مباح خود را گناه شمرده و برای آن استغفار میکردهاند (المیزان، ج۶، ص۳۶۷). در آیات قرآن کریم و همچنین سخنان نقلشده از معصومان علیهم السلام، برخی از آثار استغفار بیان شده است؛ از جمله: در امان ماندن از عذاب الهی (انفال/۳۳ و حکمت ۸۸)، آمرزش گناهان (نوح/۱۰) افزایش روزی و فرزندان (نوح/۱۰-۱۲) و همچنین عمر طولانی (هود/۳)
🔹پیامبر اکرم صلى الله عليه و آله فرمودند: «عَوِّدوا ألسِنَتَكُمُ الاستِغفارَ، فَإِنَّ اللّهَ لَم يُعَلِّمكُمُ الاستِغفارَ إلّا و هُوَ يُريدُ أن يَغفِرَ لَكُم.» زبانهايتان را به آمرزشخواهى عادت دهيد؛ زيرا خداوند، آمرزش خواهى را به شما نياموخت، مگر براى اين كه مىخواهد شما را بيامرزد (بحارالأنوار، ج۹۳، ص۲۸۳). در روایات هفتاد بار استغفار در تعقیبات نماز عصر و هفتاد بار در قنوت نماز وتر سفارش شده است، همچنین گفتن این ذکر بعد از تسبیحات اربعه در رکعت سوم و چهارم و بین دو سجده سفارش شده است.