✳️صادرات دستگاهی که در ۲۰ دقیقه ویروس کرونا را از بین میبرد
🔹فرشته طباطبایی قمی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در گفتوگو با ایسنا تمرکز تحقیقاتی این شرکت را پلاسمای سرد عنوان کرد و گفت: پلاسما حالت چهارم ماده است و توسعه این فناوری به حفظ محیط زیست زمین کمک شایانی خواهد کرد.وی اظهار کرد: اولین صنعتی که وارد شدیم، صنعت بهداشت و درمان است. طراحی و تولید دستگاههای تصفیه و ضدعفونی کننده هوا بر مبنای پلاسما سرد از جمله محصولات این شرکت دانش بنیان در این حوزه است که مجوزهای آن از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت شده است.وی اضافه کرد: در دستگاه تصفیه هوای مبتنی بر پلاسما هیچ ماده دیدنی ندارد، بلکه مبنای این دستگاه الکترونیکی است. این دستگاه دارای محفظهای است که هوا را مکش میکند و در داخل دستگاه طی فرآیندی شبیه رعد و برق، میکروارگانیسمها و ذرات آلوده موجود در هوا را از بین میبرد و در انتها هوای پاک را خارج میکند.
طباطبایی با بیان اینکه این نوع دستگاهها نمونههای خارجی دارند و از سال ۲۰۱۳ در دنیا کاربردی شدهاند، خاطر نشان کرد: این دستگاه قادر است کلیه میکروارگانیسمهای هوا را حذف کند.
#خبر_خوب
#خبر_نیکو_ایران_باشکوه
#ماه_رمضان
@khabar_niko_iran_bashkooh
https://www.isna.ir/news/00061649667/
❇️بازگشت به تولید واحد خوراک دام و طیور پس از ۱۲ سال
❇️به گزارش خبرگزاری فارس از ایلام، واحد تولیدی خوراک دام، طیور و آبزیان درهشهر یکی از واحدهایی بود که از سال ۸۷ استارت آن زده شد و به دلایل متعددی از جمله سرمایه در گردش و بدهی، به مدت ۱۲ سال متوقف شد و امروز این واحد تولیدی با حمایت اداره کل صمت به چرخه تولید بازگشته است و توانسته برای ۱۲ نفر اشتغال پایدار ایجاد کند؛ اشتغالی که مبتنی بر بومی سازی جوانان منطقه بوده است.
صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان با ظرفیت اسمی ۲۳ میلیون تن تولید سالیانه میتواند در ارتقای تولید، اشتغال و ارزآوری نقش به سزایی داشته باشد؛ در حالی که به گفتهی کارشناسان، اکنون این صنعت با ۱۰ میلیون تن ظرفیت، یعنی ۵۰ درصد توان خود، کار میکند.
#ماه_رمضان
#ماه_مبارک_رمضان
http://fna.ir/qsij
@khabar_niko_iran_bashokooh
#حدیث 🌸🍃
🌺حضرت محمد صلی الله علیه و آله:
(رمضان) ماهی است كه ابتدايش رحمت است و ميانه اش مغفرت و پايانش اجابت(دعا) و آزادى از آتش جهنم
📚 الكافی جلد4 صفحه67
@khabar_niko_iran_bashokooh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔅پنج سری جهیزیه به پنج نوعروس ساکن در شهرها و شهرستان های آبدانان،ملایر، همدان، ساوه و شهریار در قالب طرح #مهر_مهدوی و با حمایت خیرین گرامی هدیه شد.
🌐پویش بزرگ مردمی
#مهر_مهدوی
@mehremahdavi
#حدیث
🌼 امام على عليه السلام
🔹 زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
📚 غررالحکم و دررالکلم ج4، ص106، ح5453
#ماه_مبارک_رمضان
@khabar_niko_iran_bashokooh
❇️جداسازی آب از مشتقات نفتی برای اولین بار در ایران
❇️مهدی اعتمادی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان و دانش آموخته دکترای دانشگاه فردوسی در گفتوگو با خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه این شرکت دانشبنیان در بحث تصفیه پساب مشغول به فعالیت است، اظهار داشت: معضل اصلی تصفیه پساب به ویژه در پالایشگاههای امروزی جداسازی آب از مشتقات نفتی است که در دنیا به روشهای مختلفی این کار انجام میشود.
وی ادامه داد: این شرکت دانشبنیان به همراه دو محقق دیگر موفق به طراحی یک روش شدهاند که با استفاده از غشاهای نانویی امکان جداسازی مشتقات نفتی از آب فراهم میشود
#انتخابات
#ماه_مبارک_رمضان
http://fna.ir/ql5w
@khabar_niko_iran_bashokooh
❇️کمک ۲۸۰ میلیونی دو نیکوکار یزدی به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد
❇️به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، نیکوکار یزدی با حضور در دفتر ستاد دیه استان یزد مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال را جهت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اهدا کرد.
همچنین خانواده مرحوم سید علی طباطبایی مبلغ ۸۰ میلیون ریال هزینه مراسم سالگرد وی را به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اختصاص دادند.
#انتخابات
#ماه_مبارک_رمضان
https://www.iribnews.ir/00CuXP
@khabar_niko_iran_bashokooh
🔹بومیسازی و صادرات سامانه پیشرفته تصفیه آب توسط محققان ایرانی
✳️مهدی شفیعی، مدیر عامل این شرکت در گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه این شرکت موفق به طراحی و تولید سامانههای الکترولایزر آب دریا شده است، افزود: الکترولایزر آب دریا از آب دریا که حاوی آب نمکین است تولید کلر میکند که به عنوان یک ماده گندزا برای از بین بردن میکروبهای مضر استفاده میشود. وی بیان کرد: در سامانه طراحی شده توسط این شرکت دانش بنیان، آب دریا به عنوان ورودی دریافتشده و طی فرآیند الکترولیز، ماده هیپوکلریت سدیم (آب ژاول) با غلظت کلر آزاد مناسب برای گندزدایی آب، تولید و تزریق میشود تا بتوان شرایط حساس آب را برای پرورش میگو و ماهی فراهم کرد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه این سامانه کاربردهای مختلفی دارد، افزود: برای سالم سازی آب شرب شهری و روستایی به جای کلر گازی که خطرناک است میتوان از این سامانه استفاده کرد؛ در سالمسازی آب استخرها و مزارع پرورش میگو و ماهی از دیگر کاربردهای این سامانه است؛ در هرمکانی که میگو و ماهی پرورش مییابد میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.شفیعی اظهار داشت: این سامانه حدود ۴ سال است که در پتروشیمیهای دماوند، مروارید، پردیس، بندر امام و نیروگاه قشم نصب شده و تاکنون عملکرد خوبی از خود ارائه داده است.
#خبر_خوب
#خبر_نیکو_ایران_باشکوه
#ماه_مبارک_رمضان
@khabar_niko_iran_bashkooh
http://fna.ir/ql6l