#خطبه_نمازجمعه |
💠صاحبان صنایع باید حقوق مصرفکنندگان را به رسمیت بشناسند
🔹امام جمعه قوچان: صاحبان صنایع باید حقوق مصرفکنندگان را به رسمیت بشناسند و اجناس بیکیفیت را روانه بازار نکنند و تولیدکنندگان ضمانت کالاها را انجام دهند.
🔹باید اجناس خدمات پس از فروش داشته و تولیدکنندگان ضمانت کالا را انجام دهند و مسئولین نیز از حقوق مصرفکنندگان دفاع کنند.
#مطالبه_گری
#قوچان
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#خطبه_نمازجمعه |
💠افزایش قیمت دلار و طلا قابل توجیه نیست
🔹امام جمعه بردسکن: طی ۶ ماه گذشته افزایش قیمت دلار و طلا اصلا قابل توجیه نبوده، لذا مسائل و مشکلات کشور با خواندن نهجالبلاغه برای عده ای که اعتقادی به آن ندارند حل نمیشود.
🔹درس اخلاق گفتن برای یک عده دزد که با مال حرام پرورش یافته اند و کسانی که اولاد ناشایست آنها در گوشه و کنار خون ملت را در شیشه کرده اند فایده ای ندارد ، بایستی شمشیر انتقام الهی بر گردن آنها گذاشته شود.
#وزیراقتصاد
#بردسکن
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#خطبه_نمازجمعه |
💠جایگاه زنان و حجاب در جامعه باید تقویت شد
🔹امام جمعه شاندیز: دشمن در حوزه حجاب با تولید محتوا و تغییر باورها سعی در تخریب جایگاه زنان و حجاب داشته، لذا ضروری است این جایگاه تقویت شود.
#حجاب
#شاندیز
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#خطبه_نمازجمعه |
💠انتقاد امام جمعه مه ولات از گرانیها در آخرین روزهای سال
🔹امام جمعه مه ولات: با توجه به ایام عید نوروز گران فروشی ها بیشتر شده است، به اندازه کافی مردم از گرانی ها گلایه مند هستند و افزودن گران فروشی و تفاوت قابل توجه قیمت ها بین این شهر و سایر شهرهای همجوار این گلایه مندی را تشدید می کند.
🔹متاسفانه آقایان این گران فروشی را توجیه می کنند که واقعا برخی از این توجیهات قابل قبول نسیت و از طرف مردم پذیرفته نیست.
#مطالبه_گری
#مه_ولات
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#خطبه_نمازجمعه |
💠دشمن با تهدید نرمافزاری به دنبال تغییر محاسبت مردم و مسئولان است
🔹امام جمعه تربت حیدریه: جمهوری اسلامی در حوزه سخت افزاری در بالاترین آمادگی لازم به سر میبرد، اما تهدید مهم و اصلی نرمافزاری است که دشمن تلاش دارد تا نظام را به چالش بکشاند.
#دشمن_شناسی
#تربت_حیدریه
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#خطبه_نمازجمعه |
💠تنها راه دشمن برای غلبه بر مردم، کشاندن ما به میز مذاکره است
🔹نماینده ولی فقیه استان خراسان رضوی و امام جمعه مشهد: دشمن برای غلبه بر این مردم تنها یک راه دارد و آن اینکه ما را پای میز مذاکره بکشاند، ما را به تسلیم وادار کند و جز این راه، راه دیگری ندارد برای همین منظور، نغمه مسموم مذاکره را ساز کرده است.
🔹ما در این انقلاب و نظام قدرتی داریم که دشمن چنین قدرتی ندارد، قدرت ما دو بخش دارد، بخش اول خداست، ما خدا داریم و دشمن ما خدا ندارد، ما برای خدا قدم برمیداریم و دشمن برای قدرت و بخش دوم قدرت ما مردم هستند؛ این مردم پای انقلاب ایستادند و تا به امروز برای نظام، جانشان را سرمایه گذاری کردند.
#مذاکرات
#مشهد_مقدس
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
25.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#برخورد_قاطع |
💠گزارش ویدویی از برخورد با خردهفروشان و پاتوق های موادمخدر
🔹️در ساعت۵ صبح دادستانی بههمراه فرمانده انتظامی شهرستان وتعدادی نیروهای تحت امر ایشان در رباط سمنگان حاضر ومکان های از قبل شناسایی شده عرضه وپاتوق های موادمخدر مورد بازرسی و مقادیری موادمخدر کشف وتعدادی از معتادین متجاهر به کمپ معرفی شدند.
🎞خبرنگار:سجاد جوان
#نیروی_انتظامی
#تربت_جام
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#خطبه_نمازجمعه |
🔻امام جمعه تربت جام
💠آزادی ۸ زندانی جرائم غیرعمد با بدهی۱۷۰ میلیون تومان درانتظارکمک مردم
🔹️دشمن با تهدیدهای غلط نرم افزاری به دنبال ایجاد اختلاف و دوقطبی درجامعه است
🔹️حقدادی/خطیب جمعه تربت جام بادعوت خود و نمازگزاران به رعایت تقوای الهی و حرکت برمدار عبودیت و بندگی پروردگار متعال گفت: هر مسلمانی که ولایت کفرو سلطه یهود و نصارا واستکبار را به عنوان ولی خود قرار دهد و سلطه آنها را قبول کند از کفار است و از جلگه مسلمانی خارج شده و انسان صادقی نخواهد بود.
🔹️حجت الاسلام حسین اسلامی با اشاره به برگزاری تشییع پیکر پاک و مطهرشهید مقاومت و عزت و افتخار اسلام سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی آخرین در پنجم اسفند افزود: شهید سید حسن نصرالله و صفی الدین ازقهرمانان وپرچمداران و علمدار برجسته جبهه مقاومت وعزت وافتخار جهان اسلام هستند که سرنوشت عزت مسلمانان را در غرب آسیا تغییر دادند و اگر شهدای جبهه مقاومت و سردار دلها حاج قاسم سلیمانی نبود دشمنان مارا چپاول، خار و ذلیل می کردند.
🔹️وی ادامه داد: جسم شهید نصرالله به ظاهر نیست اما روح و راه و رهبری شهید در میدان های نبرد جبعه مقاومت لبنان و فلسطین با دشمنان حاظر است.
🔹️وی با اشاره به سخنان رهبری درجمع مردم تبریز گفت جمهوری اسلامی ایران به لحاظ تهدیدسخت افزاری با اقتدار حرف اول را در جهان می زند،اما دشمن با تهدید نرم افزاری افکار عمومی و جوانان و ذهن مردم را هدف قرار داده تا مسلط شود .
🔹️وی خاطرنشان کرد: ایجاد اختلاف و دوقطبی کردن جامعه و تردید در محکمات انقلاب در پایداری در مقابل تهدیدات از جمله جنگ نرم افزاری دشمن است تا روح مقاومت را در دل مردم متزلزل کندلذا اصحاب قلم ، بیان و هنر و رسانه با تولید محتوا جلوی نفوذ دشمن را در فضای مجازی بگیرند.
🔹️وی با گرامی داشت هفته امور تربیتی ابراز داشت: با توجه به این که مجموعه فعالیت های معاونت پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان رتبه اول استان را دارد اما فعالیت های فرهنگی پرورشی و قرآنی در مقابل تلاش شبانه روزی دشمنان و معاندین علیه دل و افکار و دهن جوانان و نوجوانان باز هم کم است .
🔹️وی اضافه کرد: ابعاد جنگ نرمافزاری ترامپ و رژیم صهیونیستی علیه ذهن و دل ملت ایران با حربه تهدید و تخریب و پیشنهاد مذاکره از سیاست های غلط جبهه استکبار است باید مراقب باشیم که فریب نخوریم و از تله و تهدید وعربده های ترامپدیوانه و قمارباز نترسیم .
🔹️امام جمعه تاکید کرد: برخورد آمریکا با همپیمانانش را ببینید اینها درس است اوکراین با چراع سیز آمریکا خودش را به تله و باتلاق روسیه انداخت ،رئیس جمهور اوکراین را در جلسه صلح راه ندادند و اورا دیکتاتور و احمق خطاب کردند، ازحجم زورگویی و استکباری آمریکا و ذلت اوکراین شگفت زده می شویم این در صورتی است که در زمان پهلوی آمریکا با شاه ایران همین کار را می کرد و ما در اوج ذلت بودیم و انقلاب اسلامی ملت ایران رااز چاه ذلت به اوج عزت رساند.
🔹️اسلامی با اشاره به دهه تکریم و غبارروبی مساجد در آستانه ماه مبارکرمضان یادآور شد:حضور مردم در مساجد کم رنگ شده است، یکی از تکالیف مروم عمران و آبادانی مساجد ومهمتراز آن افزایش تعداد نمازگزار مسجدی است .
🔹️وی با اشاره به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد و اعلاماداره زندان تربت جام مبنی بر این که ۸ زندانی جرائم غیرعمد برای ۱۷۰ میلیون تومان در زندان بسر می برند از مردم و نمازگزاران خواست :نمازگزاران و خیرین کمک و مساعدت کنند ۸ زندانی جرائم غیر عمد با بدهی مبلغ ۱۷۰ میلیون تومان در زندان بسر می برند و برای آزادی از زندان نیازمند مساعدت مردم و خیرین هستند تا قبل از ماه مبارک رمضان به آغوش خانواده باز گردند.
🔹️امام جمعه از تلاشهای حسین جمشیدی فرماندار مردمی، متواضع ، دلسوز و اخلاق مدار که پیگیر حل مشکلات مردم بود قدردانی نمودو ابراز امیدواری کرد:امیدواریم فرماندار جدید شهرستان محسن مه آبادی با روحیه مکتبی و مردمی که دارند شاهد پیشرفت ورفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و رونق صنعت در منطقه باشیم .
✍️حقدادی:خبرنگارخراسان
#ماه_رمضان
#تربت_جام
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#تلنگر |
💠رهبر انقلاب:خطابم به همهی جوانان کشور است، امروز مسئولیت شما حرکت و پیشرفت در راه رسیدن به اهداف انقلاب است، ما به شما امیدوار هستیم.
#رهبر_انقلاب
#جوانان
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#خبر📌
👤به مناسبت گرامیداشت هفته جوان
🏔صعود به منطقه جوزبو(قطره چکان)
🔷️به مناسبت گرامیداشت هفته جوان گروه کوهنوردی فراز شهرستان تربت جام جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳ با صعود به منطقه زیبای جوزبو(قطره چکان) این روز را گرامی داشتند.
خبرنگار:حسینعلی فروغیان
#هفته_جوان
#کوهنوردی_تربت_جام
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
#گزارش_تصویری |
💠 تقدیرازمعاونت پرورشی نمونه استان خراسان رضوی
🔹 به مناسبت هفته امورتربیتی در نماز جمعه تربتجام از فعالیتهای تربیتی و پرورشی اداره آموزش و پرورش و معاونت پرورشی تقدیر شد.
🔹به دلیل فعالیتهای قرآنی، فرهنگی و تربیتی متعدد، معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش تربتجام به عنوان معاونت پرورشی نمونه استان خراسان رضوی معرفی گردیده است.
📸خبرنگار:ستاررجب زاده
#آموزش_و_پرورش
#تربت_جام
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خنده_حلال |
💠یک شعبده بازی حرفه ای ببینید 😂
#خندوانه
#طنز
📱 شبکه اجتماعی خبرتربت جام وحومه
🆔 eitaa.com/khabar_tj | ایتا