ابلاغ «آیین نامه اجرایی جدید مدارس، مصوب چهل و یکمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش»
از سوی وزیر آموزش و پرورش «آیین نامه اجرایی مدارس مصوب چهل و یکمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش» برای اجرای آزمایشی به مدت 3 سال، به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شد
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدرسه در سندتحول بنیادین آموزش و پرورش، کانون اصلی تعلیم و تربیت است و مأموریت آن فراهم ساختن امکان کسب شایستگی های پایه یادگیری و زمینه ساز برای تربیت متوازن دانش آموزان در ساحت های شش گانه تعلیم و تربیت است. که این مهم، با بهره گیری از امکانات و جلب مشارکت عوامل سهیم و مؤثر برای تحول بنیادین در مدرسه، بازنگری و اصلاح سیاست ها، قوانین و مقررات و رویه ها متناسب با رویکردهای مبتنی بر اسناد تحولی به ویژه سند تحق بنیادین آموزش و پرورش، تحقق می یابد.
از این رو از سوی وزیر آموزش و پرورش «آیین نامه اجرایی مدارس مصوب چهل و یکمین جلسه کمیسیون معین شورای عالی آموزش و پرورش» برای اجرای آزمایشی به مدت 3 سال، به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شد.
بر اساس این آیین نامه، با بسط اختیارات مدارس، زمینه لازم برای توسعه مشارکت عوامل مؤثر در فرایند تعلیم و تربیت دانش آموزان فراهم شده و جایگاه مدرسه، به عنوان «کانون تربیتی محله»، ارتقا می یابد.
از سوی معاونت آموزش متوسطه:
«شرایط صدور مجوز ادامه تحصیل فارغ التحصیلان فاقد غیبت در مقطع بالاتر تا پایان سال 1400»، ابلاغ شد
معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، شرایط صدور مجوز ادامه تحصیل در مقطع بالاتر تا پایان سال 1400، برای فارغ التحصیلان فاقد غیبت را به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، «شرایط صدور مجوز ادامه تحصیل در مقطع بالاتر تا پایان سال 1400 برای فارغ التحصیلان فاقد غیبت آموزش و پرورش، از سوی معاونت آموزش متوسطه، به ادارات کل آموزش و پرورش استان ها ابلاغ شد.
بر اساس این بخشنامه، با توجه به تأثیر بیماری کرونا در آموزش کشور و در راستای اجرای دستورالعمل های بهداشتی، برای فارغ التحصیلان فاقد غیبت آموزش و پرورش، که حداکثر تا 6 ماه بعد از سنوات اصلی و ارفاقی تحصیلی مندرج در قانون خدمت وظیفه عمومی، تحصیل خود را به اتمام می رسانند با تأیید کمیسیون موارد خاص آموزش و پرورش استان، مبنی بر این که تأخیر در فراغت از تحصیل به علت تأثیر کرونا بوده است. مجوز تحصیل در مقطع بالاتر تا پایان سال 1400 صادر می گردد.
مدرسه دوکلاسه خیرساز در مهاباد به بهره برداری رسید
مدیر آموزش و پرورش مهاباد گفت: مدرسه دو کلاسه خیرساز در روستای عبداله کرده مهاباد به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش مهاباد کریم سلیمانی مدیر آموزش و پرورش مهاباد در آیین افتتاح این واحد آموزش اظهار کرد: در روز پنجم هفته دولت، واحد آموزشی خیر ساز در زمینی به مساحت ۴۰۰ متر مربع و زیربنای 122 متر مربع احداث و به بهره برداری رسید.
سلیمانی افزود: هزینه احداث این طرح 12 میلیارد ریال بوده که به صورت خیری وبا مشارکت خیر ارجمند آقای "چیا عزیز انباری" ساخته شده است.
وی اضافه کرد: با بهرهبرداری از این مدرسه دانشآموزان این روستا از فضای آموزشی مناسب و منطبق با استاندارد برخوردار خواهند شد.
هدایت شده از روابط عمومی آموزش وپرورش شهرستان خوی
🔻به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی آموزش و پرورش خوی ،"غلامرضا نظرعلیلو"مدیر آموزش وپرورش شهرستان خوی درحاشیه آیین افتتاح واحد آموزشی روستای قشلاق شهرستان خوی که با حضور معاون امور عمرانی استانداری ،فرماندار شهرستان، معاون توسعه مدیریت وپشتیبانی اداره کل آموزش وپرورش استان ،مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان وسایر مسئولین واعضا برگزار شد ابراز داشت: با تلاشهای انجام شده و در راستای برطرف کردن مشکل کمبود فضای آموزشی در شهرستان، در هفته دولت فضای آموزشی 6کلاسه شهید یکانی در شهرستان افتتاح میشود و تا مهرماه به بهرهبرداری می رسد.
🔻وی افزود: آموزشگاه مشارکتی خیرساز شهید یکانی به مساحت 2 هزار متر مربع در روستای قشلاق با اعتبار یک میلیارد ودویست میلیون تومان ساخته شده و ظرفیت آموزش 158 دانشآموز را خواهد داشت. همچنین لازم به ذکر است که تجهیزات این مدرسه از سوی سازمان نوسازی مدارس تأمین شده است.
🔻ایشان ادامه داد: با توجه به کمبود فضای آموزشی و تراکم بالای جمعیت دانشآموزی از مهمترین مسائل در سیستم آموزش و پرورش شهرستان تامین فضای آموزشی می باشد که در این خصوص خیران مدرسهساز وسازمان نوسازی وتجهیز مدارس استان وشهرستان با ساخت مدارس و فضاهای آموزشی در بهبود و ارتقاء سطح آموزش نقش مهمی ایفاء میکنند و لازم است با کمک خیران و دستگاههای مربوطه کمک گستردهای در این بخش انجام گیرد
آموزش و پرورش استان آذربایجانغربی
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خبر داد: ارزیابی سلامت 46هزار نوآموز آذربایجان غربی رئیس اد
به گزارش اداره اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان، «عیسی محمدی» با بیان اینکه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان از اول تیر ماه به طور رسمی در استان آغاز شد؛ اظهار داشت: از آغاز فعالیت پایگاه های سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان تا کنون 45 هزار و 974 نفر ارزیابی اولیه صورت گرفته است و از این تعداد 6739 نفر نیاز به ارزیابی تخصصی داشته و به پایگاههای تخصصی ارجاع داده شده اند.
محمدی خاطر نشان کرد: تعداد پایگاه های سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان در سال جاری به ۴۶ پایگاه افزایش یافته و یک پایگاه در منطقه کشاورز ایجاد شده است؛ از تعداد ۴۶پایگاه اولیه ۲۸پایگاه نوع الف و ۱۸پایگاه نوع ب در کل استان و یک پایگاه تخصصی نوع ج در شهرستان ارومیه فعالیت خواهد داشت.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی استان با تاکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصله اجتماعی در پایگاههای سنجش سلامت افزود: تعداد نو آموز ارزیابی شده در پایگاه نوع الف ۳۳_۳۶ نفر به صورت روزانه ودر پایگاه نوع ب ۲۲-۲۴ نفر ارزیابی خواهند شد.
این مقام مسئول گفت: مهلت پذیرش آزمونهای جهش تحصیلی پایان یافته و تاکنون 428 نفر نوبت دهی و 413 نفر ارزیابی شان پایان یافته است .
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان بیان کرد: تا کنون 4624 مورد دانش آموز بصورت رایگان ارزیابی شده است که از این تعداد 2635 نفر دانش آموزان عشایری استان می باشند.
وی با بیان اینکه مشکل نوبت دهی نوآموزان پیش دبستانی حل شده است، از آغاز نوبت دهی پایگاه ها سنجش سلامت برای نوآموزان پیش دبستانی خبر داد.
گفتنی است سال گذشته تعداد ۵۱هزار و ۸۰۵نفر نوآموز استان مورد سنجش سلامت قرار گرفتند.
👈 منافی مدیرکل آموزش و پرورش استان:
✅آموزش پایه ای حفاظت از محیط زیست در مدرسه و توسط آموزش و پرورش محقق می شود.
✅ آموزش چگونگی ارتباط انسان و محیط زیست در شرایط کنونی یک ضرورت است.
✅ تدریس کتاب انسان و محيط زيست در پایه یازدهم تمامی رشته ها در دستور کار قرار دارد.
✅ تربیت دانش آموزان به عنوان همیاران محیط زیست رویکرد مهم آموزش و پرروش است.
✅ استفاده درست از منابع محیطی نیاز به آموزش دارد و آموزش و پرورش با همکاری اداره کل محیط زیست استان در این راستا گام بر می دارد.
✅ مخاطبان گسترده آموزش و پرورش بهترین بستر برای فرهنگسازی است.
👈 مهران نظری مدیر کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی:
✅ پایه هر نوع فرهنگسازی از آموزش و پرورش آغاز می شود.
✅ درس انسان و محيط زيست یک اقدام شایسته در فرهنگسازی حفاظت از محیط زیست می باشد که با همکاری آموزش و پرورش و محيط زيست منجر به فرهنگسازی خواهد شد.
✅ هدف اصلی این آموزشها، ایجاد حساسیت و احساس مسوولیت نسبت به محيط زیست می باشد.
✅ در استان آذربایجان غربی، فرهنگسازی در خصوص لزوم احیای دریاچه ارومیه از اهمیت زیادی برخوردار است.