محمدی مدیر کل آموزش و پرورش استان:
حرکت در چهار چوب نظام جمهوری اسلامی امری کلیدی است که باید مد نظر مسئولان نظام قرار گیرد.
ولایت مداری و عرق به مردم در عمل باید سرلوحه کار بسیجیان مخلص باشد.
آرمان بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش یکی است.
سیاست زدگی، هدف غایی نظام تعلیم و تربیت را که رسیدن به حیات طیبه است، خدشه دار می کند.
مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که سیاسی کاری در آموزش و پرورش سم است.
شش ساحت تربیتی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر مبنای ارزشهای دینی و معنوی بنیانگذاری شده است.
صیانت از شان و نقش معلم، مسأله جذب و تربیت معلم، عدالت آموزشی و آموزش مجازی، نخبه پروری و توجه به فعالیتهای پرورشی از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری از آموزش و پرورش است.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان در آیین تودیع و معارفه مدیر آموزش و پرورش خوی ضمن تقدیر از تلاشهای روسای ادوار آموزش و پرورش این شهرستان افزود: نظام آموزشی نیازمند همراهی همه نهادهاست.
"علی اکبر صمیمی" با اشاره به اهمیت برنامه محوری مدیران در نظام آموزشی ادامه داد: مدیران امروزه باید فارغ از شعار و تفکرات حاشیه ای با تدوین برنامه مدون به فکر خدمت به مردم عزیز کشورمان باشند.
وی بیان کرد: برنامه محور بودن نکته ی بسیار مهمی است و خداوند عالم با اعتماد به برنامه های انسان تقدیر او را عوض می کند.
این مقام مسئول با اشاره به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش گفت: رسالت آموزش و پرورش رسالت بسیار خطیری است که باید با تلاش و همراهی و همدلی به اهداف سند تحول بنیادین دست یافت.
محمدی مدیر کل آموزش و پرورش استان:
ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین مقوله ها مد نظر آموزش و پرورش کشور است چراکه ساحتهای شش گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، رویکرد تربیتی دارد.
استان آذربایجان غربی سالتحصیلی جدید را با ۶۲۵ هزار دانش آموز در ۵۰۸۳ مدرسه آغاز کرده است و این جامعه بالای مخاطب اعم از دانش آموزان و خانواده های آنها، بهترین بستر برای فعالیتهای مرتبط با فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
قاسمی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان:
دستگاه آموزش و پرورش یک نهاد امر به معروف و نهی از منکر است و هر رفتار و فعالیتی در این نهاد، نمودی از این فریضه الهی است.
آموزش و پرورش برنامه های متعددی برای تربیت دینی دانش آموزان هر ساله اجرا می کند.
شورای امر به معروف و نهی از منکر آموزش و پرورش استان رتبه نخست را در بین دستگاه های اجرایی استان داراست.
سال گذشته، شورای امر به معروف و نهی از منکر در سطح مناطق ۲۴ گانه و مدارس استان با مشارکت گسترده فرهنگیان تشکیل شد.
طرح یاد آوران امر به معروف و نهی از منکر، با مشارکت ۲۳ هزار دانش آموز استان اجرا شد.
کسب رتبه های برتر کشوری در مسابقات قرآن ، عترت و نماز توسط فرهنگیان و دانش آموزان استان، مشارکت ۸۶ هزار دانش آموز استان در برنامه درسهای قرآن، طرح یاوران نماز ، طرح پیوند مدرسه، مسجد و منزل و اجرای مسابقات و فعالیتهای تربیتی در بستر فضای مجازی از جمله مهمترین اقدامات آموزش و پرورش استان در سالتحصیلی گذشته در این حوزه بود.
در راستای بهرهگیری از مشارکت بخش خصوصی در تقویت افزودههای شاد ابلاغ شد؛
دستورالعمل نحوه مشارکت در شبکه آموزش دانش آموز (شاد)
وزارت آموزش و پرورش، دستور العمل نحوه مشارکت بخش خصوصی در شبکه آموزش دانش آموز(شاد) را ابلاغ کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در راستای ارتقاء جایگاه نظام تعلیم و تربیت کشور و اهمیت استفاده از استعدادها و فرصتها جهت ارتقاء قابلیتهای نرم افزاری شبکه آموزش دانش آموز (شاد) و همچنین غنی سازی محتوای آموزشی، پرورشی و پژوهشی موجود در این شبکه از سوی وزارت آموزش و پرورش؛ دستور العمل نحوه مشارکت بخش خصوصی در شبکه آموزش دانش آموز(شاد) به ادارات کل استان ابلاغ شد.
بر اساس این گزارش، مشارکت کنندگان شامل کلیه شرکتها، مدارس و مراکز غیردولتی، اشخاص حقیقی و حقوقی، دانشگاهها و شرکتهای دانش بنیان میباشند که بر اساس قوانین و مقررات و دستورالعمل مذکور ظرفیت همکاری با شبکه شاد را دارند.
براین اساس، همگانی و رایگان بودن استفاده از خدمات شبکه شاد برای تمام دانش آموزان، به کارگیری هرگونه نرم افزار برای آموزش و پرورش رسمی در فضای مجازی صرفا در صورت اتصال به شبکه شاد، عدم حق اجبار مدارس دولتی به استفاده و یا دریافت وجه از خانوادهها جهت استفاده از خدمات افزوده دانش آموزان در شبکه شاد، جزو مقررات عمومی این دستور العمل میباشد.
همچنین بنابر دستورالعمل ارسالی، سامانههای آموزش مجازی تمامی مدارس غیردولتی و مدارس خاص باید در قالب PWA(Progressive Web App) و مطابق پروتکل فنی به شبکه شاد اتصال یابند.